(Pomoč najranljivejšim v zimskem času) Na Vranskem dobrodelni koncert Nove24TV s Slovensko karitas

6

V Športni dvorani Vransko bo nocoj v znamenju solidarnosti in želje pomagati sočloveku dobrodelni koncert Nove24TV s Slovensko karitas. Medijska hiša Nova24TV se zaveda težav, ki pestijo mnoge med nami, zato si želijo pomagati tistim, ki v zimskem času zaradi izjemnih podražitev ogrevanja najbolj potrebujejo pomoč.

Kot so sporočili z omenjene televizije, bodo s pomočjo obiskovalcev koncerta in v soorganizaciji s Slovensko karitas z zbranim denarjem pomagali najranljivejšim – tistim, ki so zaradi draginje in spremenjenih družbenih razmer v najhladnejšem delu leta najbolj prizadeti.

Cena vstopnice dobrodelnega koncerta znaša 20 evrov. Kupnino je možno nakazati na račun SI56 0430 2000 3071 586. Nakup vstopnic bo mogoč tudi na kraju koncerta.

Na koncertu bodo nastopili ansambli Gašperji, Robija Zupana in Original Štajerci, Ajda Brilej, Harmonikarski orkester Klemna Rošerja, Gianni Rijavec, Andreja Zakonjšek, Moški pevski zbor Janko Kersnik, Ula Ložar, Anja Vodušek in Tone Kuntner.

Da so dobrodelni tudi nekateri poslanci, pa je pred dnevi dokazal poslanec SDS, mag. Dejan Kaloh, ki je Nadškofijski karitas Maribor nakazal 1.000 evrov.

Št. komentarjev: 6
 1. Opazovalec pravi

  Toliko sredstev, kot so povzročili sdsovci stroškov s tremi referendumi, ne bodo mogli na Vranskem nikoli zbrati.Takrat bi rajši mislili na uboge

  1. gotttag pravi

   Kaj pa milijoni, kolikor jih vsak mesec pokrade kriminalno, mafijsko komunistična tolpa na čelu z norim diktatorjem, NPM, LJ kriminalcem z odpisanimi preko 45 milijonov, ki vidijo SLovenijo le kot plen za zadovoljevanje svojih potreb in katerih edino delo je prenašanje torb s pokradenimi milijoni v davčne oaze ? Kaj pa preko 400 milijonov HSE, pa 700 milijonov GEN-i, pa 70 milijonov za migrante, pa 5 milijard za takjune za časa SAB ?

   1. Re gornjemu pravi

    Če ga serjejo oni, dajmo ga še mi?

 2. žarko pravi

  Lepa gesta Nove24TV!

  1. Opazovalec pravi

   Gesta že lepa, koncertni program pa………ena sama žalost

   1. Bojan pravi

    Se strinjam. Neka znana imena pa bi le lahko dobili.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen