V Sao Paulu neznanec s strelom v glavo ubil osemkratnega svetovnega prvaka v jiu-jitsu Leandra Loa

0

V diskoteki v Sao Paulu je v noči na nedeljo umrl osemkratni svetovni prvak v borilni veščini jiu-jitsu Leandro Lo, so sporočile tamkajšnje oblasti. S strelom v glavo ga je ubil neznanec, s katerim se je sporekel iz zdaj še neznanih razlogov.

Glede na pričevanje obiskovalcev diskoteke, v kateri se je Lo zabaval s prijatelji, je opazno vinjeni neznanec motil družbo osemkratnega svetovnega prvaka, zato mu je ta s klasičnim prijemom v borilnih veščinah zvil roko za hrbet in ga želel odstraniti. Ko se je situacija umirila, je neznanec potegnil pištolo in Loja iz neposredne bližine ustrelil v glavo.

Lo je bil na mestu mrtev, neznanec pa je zbežal, vendar je policija sporočila, da ga je preko videoposnetkov že identificirala.

Triintridesetletni Brazilec je bil osemkrat svetovni prvak v petih različnih kategorijah. Prvi naslov je osvojil 2012 v lahki kategoriji, letos maja pa je postal svetovni prvak v srednje težki kategoriji. Ob tem ima v svoji zbirki še vrsto naslovov zmagovalca svetovnega pokala in prvaka južnoameriške celine.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen