Elon Musk s svojo direktorico “pridelal” še dvojčka; sam se šali, da s kar desetimi spočetimi otroki skrbi za rast ameriškega prebivalstva

0

Ustanovitelj družb Tesla in Space X Elon Musk se je pošalil, da dela vse, kar more, proti krizi zaradi premajhne rasti prebivalstva ZDA, potem ko je prišla na dan novica, da mu je ena od njegovih direktoric lani rodila dvojčka. S tem se je skupno število njegovih znanih otrok s tremi različnimi ženskami povečalo na deset.

Čeprav je velik problem sveta danes preveliko število prebivalcev, je Musk sporočil, da je največja nevarnost za civilizacijo padanje stopnje rodnosti.

Spletni medij Insider je v sredo objavil, da mu je lani 36-letna direktorica pri njegovem podjetju Neuralink Kanadčanka Shivon Zilis rodila dvojčka.

Aprila letos sta Musk in Zilisova na sodišču v Teksasu podala vlogo, da otroka dobita očetov priimek. Sodišče je vlogo maja odobrilo.

Dvojčka sta se rodila le nekaj tednov, preden sta 51-letni Musk in njegova soproga Claire Boucher, znana pod umetniškim imenom Grimes, dobila drugega otroka preko nadomestne matere. Poimenovala sta jo Exa Dark Siderael Musk, kličeta pa jo Y.

Musk je tako doslej zaplodil deset otrok, pri čemer je eden umrl kmalu po rojstvu. Junija letos je eden od njegovih otrok, ki se je rodil kot sin, po dopolnjenem 18. letu starosti na sodišču v Kaliforniji uradno zaprosil za spremembo spola in tudi imena, ker z očetom noče imeti nič.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen