Vreme: V ponedeljek bo pretežno oblačno, občasno bo deževalo, temperature pod 20 stopinj Celzija

0

Ponoči bo večinoma oblačno, proti jutru bo ponekod v osrednjih in zahodnih krajih deževalo, na Primorskem ob pihala šibka burja. Najnižje jutranje temperature bodo do 6 do 11, ob morju okoli 13 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

V ponedeljek bo pretežno oblačno, občasno bo deževalo. Še bo pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 14 do 17, na Primorskem do 21 stopinj Celzija.

Obeti: V torek bo dopoldne še oblačno z občasnim dežjem, popoldne pa se bo delno zjasnilo. V sredo bo delno jasno z nekaj spremenljive oblačnosti. Možna bo kakšna ploha ali nevihta. Topleje bo.

Vremenska slika: Nad Sredozemljem je plitvo ciklonsko območje. Od vzhoda v spodnjih plasteh ozračja k nam doteka vlažen in hladen zrak.

Napoved za sosednje pokrajine: Ponoči bo povečini oblačno, v krajih južno od nas bo občasno deževalo. V Kvarnerju bo pihala šibka do zmerna burja.

V ponedeljek bo v krajih severno od nas deloma jasno, drugod povečini oblačno z občasnim dežjem. V Kvarnerju bo še pihala šibka burja.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen