Predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič ekspresno hitro dosegla dno profanosti & obscenosti: V DZ oblizovala kavno žličko, v Mladini pa primerjala straniščno ščetko s falusom!?

10

Predsednica Državnega zbora RS Urška Klakočar Zupančič je že takoj na začetku pokazala, da ne bo kos zahtevni nalogi prve med poslanci. Tako se je denimo požvižgala na poslovnik državnega zbora že pri razdelitvi mest v parlamentarnih delovnih telesih, pa tudi kasneje, ko ni želela narediti pavze pred glasovanjem, ko je to zahtevala poslanska skupina SDS.

A žal predsednica DZ ne pozna niti osnov (damskega) bontona, saj je kar med vodenjem seje prav neokusno oblizovala kavno žličko, na kar so opozorili številni tviteraši.

Še bolj obsceno pa se je Klakočar Zupančičeva predstavila v zadnji Mladini, ko je razlagala: “Družbena omrežja so preplavile bizarne teorije o mojih čevljih, recimo o tem, da visoka peta na rdečih čevljih predstavlja falus. Ali tudi rdeča ščetka za čiščenje straniščne školjke potem predstavlja falus?”

Št. komentarjev: 10
 1. Pubec pravi

  Politikis neverjetno hitro reagirate na ” določene ” spodrsljaje. Tudi ” lažnivec” na nori tv je sinoči nakladal o zelo slabem in ” nedemokratskem ” vodenju seje DZ . Seveda niti z besedo ni omenil vodenja prejšnjih sej logarja Tanka, ko je jemal besedo, izklapljal mokrofon , ampak bil je pač vaš. Uporabljajte torej enake vatle za vse.

 2. raft pravi

  [Video] Ljudmila Novak je najmočnejši ambasador levice v Evropskem parlamentu
  ——————
  Ko je-be vaške pra-sice.

 3. ufff pravi

  politikis, kako si upate …res ne razumem , kako si upate…….saj vendarle kućanova mafijska smrdeča levičarska nestrpna NESPOSOBNA ogabna pra sica….ajd…politikis, da se kaj takega ne zgodiv več…….ajd

  1. Pubec pravi

   Zagotovo si ti večji pra…sec od nje. Tudi to, da se ti , v takem stilu oglašaš, se ne bi smelo zgoditi, politi kis

 4. Pubec pravi

  Očitno je gornji ” komentator” uffffff, bivši bruh, član uredništva tega portala, kar je ogabno, saj bi mu drugače ” stroga” cenzura , te njegove neumnosti brisala

 5. mirror pravi

  Še ena blondinka pač…

 6. linke pravi

  njo bi pa jaz rad v roke dobil

 7. linke pravi

  jo bo povodni mož vzel ,in odpeljal na črno morje

 8. Jaka pravi

  Z eno besedo: primitivka!

 9. Gara pravi

  Ko madžarski medij obsojenca za žalitev, flanca o profanosti. Neprecenljivo. Je pa simptomatično, da se pisunček niti ne upa podpisati, pod zmazek. Še malo ….

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen