[Iščejo ga že mesec dni] Tudi v ponovljeni iskalni akciji v okolici Bleda niso našli pogrešanega Boštjana Lavtarja

0

V okolici Bleda je včeraj potekala ponovljena iskalna akcija Boštjana Lavtarja, ki je pogrešan od 7. aprila lani. V iskalno akcijo je bilo vključeno okoli 80-člansko moštvo, ki pogrešanega kljub obsežnem iskanju in trudu niso našli, so sporočili iz Policijske postaje Kranj.

Ponovno so pregledali širše območje Homa, soteske Vintgar, obrobja med naselji Podhom, Zasip in Gorje ter tolmuni in jame na Borštu. Območje iskanja je bilo razdeljeno na več sektorjev, organiziran pa je bil štab, ki ga je vodila blejska civilna zaščita. Sodelovali so še radovljiški gorski reševalci, jamarska reševalna služba, potapljaška reševalna služba, vodniki reševalnih psov, gasilci in policija.

Zaenkrat novih aktualnih podatkov o pogrešani osebi nimajo, pravijo na policiji in vse, ki imajo morda kakšne koristne informacije o pogrešanju Boštjana Lavtarja, pozivajo, da jih sporoči na telefonsko številko 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Lavtarja, rojenega leta 1975 in visokega okoli 175 centimetrov, so nazadnje opazili 7. aprila lani na območju Podhoma. Oblečen je bil v modro trenirko, temnejšo tanko puhovko in rumeno-črne športne copate Scott.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen