Premier Janša svetovnim medijem o političnih usmeritvah bodočega mandatarja Goloba: Preverite svoje vire!

9

Predsednik vlade Janez Janša se je danes prek Twitterja odzval na novinarske prispevke tujih medijev o rezultatih nedeljskih državnozborskih volitev v Sloveniji. V zaporedju objav je med drugim kopici največjih tujih medijev sporočil, naj “preverijo svoje vire”, ko pišejo o političnih usmeritvah predsednika Gibanja Svoboda Roberta Goloba.

“Res označujete te proruske tipe kot ‘liberalce’? Preverite svoje vire prosim,” je danes tvitnil premier Janša. V isti objavi je še označil medijske hiše New York Times, Financial Times, CNN, Fox News, Euronews, Deutsche Welle, CBS News in France24 ter tiskovni agenciji AFP in Reuters.

Večino preostalih objav na isto temo je Janša opremil še s sliko predsednika zmagovalne stranke na nedeljskih volitvah Gibanje Svoboda Roberta Goloba v družbi ljubljanskega župana Zorana Jankovića, poleg pa je še dodal slike Jankovića v družbi ruskega predsednika Vladimirja Putina.

Janša je v seriji objav, kjer je med drugim označil tudi kopico ukrajinskih medijev, javnosti sporočil, naj odgovor na vprašanje, kakšna bo nova vlada, najdejo v “protievropskem in proruskem ozadju” ustvarjalcev Gibanja Svoboda. Na dan volitev je poobjavil tudi tvit Evropske ljudske stranke (EPP), največje politične skupine v Evropskem parlamentu, ki je izrazila zaskrbljenost zaradi “morebitnega ruskega vmešavanja v volitve v Sloveniji”. Dokazov za to sicer niso predstavili.

Trenutno še aktualni predsednik vlade je sicer pred dvema dnevoma relativnemu zmagovalcu volitev čestital za uspeh na volitvah, o bodočem delovanju stranke SDS pa je dejal, da bo vedno pripravljena sodelovati s političnimi akterji za skupno dobro Slovenije.

Št. komentarjev: 9
 1. Gasilec pravi

  Je že začel osirati vse, ki niso njegovi! Pokvarjenec, na Dob z njim

 2. Re gornjemu pravi

  Kaj češ, je pač primitivec!

 3. Hanza pravi

  Boli, boli, ker govori resnico…

 4. Re gornjemu pravi

  Si že spakiral svoje stvari v kleti Trstenjakove?

 5. Pubec pravi

  Temu pokvarjencu bi bilo treba ukiniti tviter! To bi ga najbolj prizadelo!

 6. sinička pravi

  Game over za ene dokončno!

 7. raft pravi

  Ne vem rdeče se-ronje, če se zavedate, da ste v Sloveniji dokončno končali na dnu velike kopice lastnega dreka.
  Kar pa se tiče Goloba mislim, da možakar ne razume v kaj se je podal. Smrtno ranjena žival, ga je preko prevar pripeljalo na mesto PV. Cena je lahko ?????????????

 8. linke pravi

  svojega psa bom odslej hranil z letečo perutnino ,

  1. Re gornjemu pravi

   Za vaju zgoraj je res game over, takot piše sinička, raftovih prevarah : ” vsak sodi po sebi, oz svojih”

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen