[V hotelu so ga našli neodzivnega] Umrl je zvezdnik televizijske serije Polna hiša Bob Saget

0

Šerifov urad okrožja Orlando na Floridi je v nedeljo sporočil, da so v sobi hotela Ritz Carlton v Orlandu našli mrtvega zvezdnika televizijske serije Polna hiša, 65-letnega Boba Sageta. Detektivi niso odkrili znamenj nasilja, samomora ali uporabe mamil, vzrok smrti bo ugotovil mrliški oglednik.

Šerifov urad je dobil klic v sili iz hotela, da je v eni od sob moški, ki se ne odziva. Po prihodu na kraj prijave so potrdili, da je moški mrtev, kasneje pa na Twitterju potrdili še, da gre za Sageta, ki je bil na Floridi v okviru svoje komične turneje “Bob Saget: I Don’t do Negative Tour”.

Robert Lane Saget se je rodil maja 1956. Kariero je začel kot stand-up komik, nadaljeval pa kot igralec, televizijski voditelj in režiser. Njegova najbolj znana vloga je vloga Dannyja Tannerja v komični seriji televizije ABC Polna hiša, kjer igra očeta treh hčerk.

Polno hišo so snemali do leta 1995, kasneje pa je televizija Netflix od leta 2016 do leta 2020 snemala nadaljevanje Polnejša hiša. Saget je bil tudi gostitelj zabavne televizijske oddaje Najbolj smešni ameriški domači video posnetki.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen