Pohorcem popuščajo živci: 58-letni domačin s snežnim plugom 20 metrov potiskal 46-letnika, slednji poškodovan obležal v snegu

0

V sredo zvečer je voznik delovnega stroja med pluženjem snega z dovozne poti na Hočkem Pohorju poškodoval domačina. Slednji naj bi ga po navedbah mariborske policijske uprave poskušal opozoriti, naj ne poškoduje vrtne ograje.

Kot so danes sporočili s Policijske uprave Maribor, je z delovnim strojem domnevno upravljal 58-letni domačin. Ker bi po mnenju 46-letnega domačina skoraj poškodoval vrtno ograjo, ga je ta želel opozoriti, zato se je peš namenil proti delovnemu stroju, vendar voznik delovnega stroja ni ustavil.

Moški se je z rokama prijel za snežni plug, nato pa ga je delovni stroj potiskal še okoli 20 metrov po dovozni poti od njegove stanovanjske hiše proti lokalni cesti. Tam je padel preko ceste v sneg in se ob tem lahko poškodoval. Zdravniško pomoč je poiskal sam.

Voznik delovnega stroja je po dejanju odšel neznano kam in ga po navedbah policije še niso izsledili. Policisti ga bodo po usmeritvah pristojne državne tožilke kazensko ovadili zaradi suma storitve kaznivega dejanja povzročitve splošne nevarnosti.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen