[Revolucionarjem se meša] Sredi belega dneva hujskajo zoper demokracijo in želijo preprečiti regijsko srečanje članov in simpatizerjev SDS v Marezigah!

0

Neverjetno, a resnično! Revolucionarjem se dobesedno meša. Leta 2021 hujskajo zoper demokracijo in želijo ustvarjati blokade cest, ker so zvedeli, da bo danes regijsko srečanje stranke SDS na Primorskem.

Danes bo namreč v Marezigah regijsko srečanje simpatizerjev in članov SDS. Na Facebooku sta se oglasila “petkov kolesariat” in Barbara Verdenik z napovedjo protestnega shoda in očitne blokade cest, ki omogočajo dostop do tega istrskega naselja v severnem delu Šavrinskega gričevja.

Po poročanju portala Regional Obala je “petkov kolesariat”, ki sam sebe imenuje Protestna ljudska skupščina pozval ljudi iz vse Slovenije, naj jutri ob 12. uri pridejo v Marezige. Levi fašisti menijo, da SDS provocira in dokazuje, da si želi državljanske vojne.

Z levo-fašističnim zapisom se je pozivu na Facebooku pridružila tudi Barbara Verdnik, nekdanja novinarka in direktorico Primorskih novic, pozneje pa članica Golobičeve stranke Zares. (demokracija/uredništvo)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen