Kdo pozna tega sredinega huliganskega protestnika? Osumljen je več kaznivih dejanj v sklopu protestov!

2

Policija preiskuje okoliščine več kaznivih dejanj v sklopu protestov, ki so potekali prejšnji torek v Ljubljani. Prek medijev zbirajo tudi informacije o dveh konkretnih protestnikih. Vse, ki imajo informacije o kaznivih dejanjih na protestih, prosijo, naj to sporočijo najbližji policijski postaji, so sporočili s PU Ljubljana.

Še en huliganski protestnik, ki ga išče Policija.

Informacije lahko ljudje sporočijo tudi na anonimni telefon 080 1200, na interventno številko 113 ali na elektronski naslov protesti.pulj@policija.si.

Shod nasprotnikov omejevalnih ukrepov za preprečitev širjenja koronavirusa je napovedan tudi za to sredo, policija pa vse morebitne udeležence poziva, naj protestirajo mirno in strpno ter naj upoštevajo navodila in ukaze policistov. Shod tudi tokrat ni prijavljen.

Policija napoveduje, da bo ves čas spremljala dogajanje na prostoru, kjer bo potekal javni shod, in ukrepe prilagajala trenutnim varnostnim razmeram in tveganjem.

Minister za notranje zadeve Aleš Hojs je v današnji izjavi na vprašanje, ali bo policija ob morebitnih protestih v sredo zopet odreagirala z uporabo sile, dejal, da če bo nasilje znova eskaliralo, “je verjetno prav, da policija odgovori tako, da to eskalacijo nasilja prepreči”.

Št. komentarjev: 2
  1. gajba pravi

    S pendrekom po glavi take, pa bo kmalu mir.

  2. linke pravi

    protestirat pred upravo petrola proti nenormalnim zvišanjem cen! bi gdo šel ? kje pa, to ni kul za slovenceljne

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen