Velike spremembe za Gorana Dragića: Po osmih letih zakonske zveze se ločuje in se seli v Dallas

0

V ameriških medijih so vse pogostejša namigovanja, da se bo Luki Dončiću v Dallasu pridružil Goran Dragić. Nocoj je govorice podkrepil novinar Jake Fischer, sicer poročevalec priznanega športnega portala Bleacher Report, ki je zapisal, da so mu njegovi viri povedali, da bo Dragić v kratkem postal član ekipe iz Teksasa.

“Vsi moji viri v ligi NBA so mi povedali, da pričakujejo odhod Gorana Dragića iz Toronta in skorajšnji podpis pogodbe z Dallas Mavericks,” je zapisal Jake Fischer na svojem twitter profilu.

Novica se je hitro razširila po ostalih ameriških medijih, dodatno težo pa ji po njihovem mnenju daje fotografija, ki jo je pred nekaj dnevi objavil Luka Dončić na svojih družbenim omrežjih. Slikal se je skupaj z Goranom v fitnes centu v Ljubljani.

Medtem drugi mediji poročajo o razgibanjem dogajanju v Dallasu, ki se želi pred novo sezono okrepiti na mestu organizatorjev igre z izkušenimi igralci. Kot med drugimi piše hoopsrumors, so v Dallasu trenutno na preizkušnji 32-letni Isaiah Thomas, 31-letni Lance Stephenson in 35-letni Monta Ellis.

Kot je zapisal novinar Shams Charania iz The Athletica, so v klubu navdušeni nad stanjem Isaiaha Thomasa, prav tako pa je pričakovanja upravičil Lance Stephenson.

Goran Dragić (35 let), ki je imel v lanski sezoni povprečje 13,4 točke, 3,4 skoka in 4,4 podaje, se po poročanju slovenskih medijev ločuje od dolgoletne izbranke. Slovenske novice so danes objavile, da se zlati slovenski kapetan po osmih letih zakona ločuje od Maje, s katero imata sina Matea in hčerko Victorio.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen