Premier Janša zaradi škandaloznega “anti-plebiscit” pripisa nacionalke: Čas je, da se distanciramo od “nacionalne” RTV hiše!

10

TV Slovenija je včeraj objavila oddajo z naslovom: Odločitev: Ob 30. obletnici dogodkov v Poljčah 1990 – 2020. Ob tem je poskrbela za nov škandal, saj je pri govornikih Janezu Janši, Alešu Hojsu, Lojzetu Peterletu in Petru Jambreku zraven pripisala sledeče – “oddaja je nastala v produkciji VSO in ne izraža mnenja Televizije Slovenije.

PREBERITE ŠE TO: Poljče 1990 – 2020: Pred tremi desetletji padla odločitev za plebiscit o samostojnosti in neodvisnosti Slovenije

Ne samo, da se je s tovrstnim pripisom RTV Slovenija distancirala od zgodovinskih dejstev, ki so bili ključni za slovensko osamosvojitev, s tem je še enkrat več pokazala, da se aktualno vodstvo tega javnega zavoda še kako oklepa starih vzorcev razmišljanja in izkazuje, kaj jim je prava “intimna” opcija. In to za njih očitno ni samostojna in neodvisna Slovenija…

Št. komentarjev: 10
 1. konrad pravi

  Sramota za nacionalko! Velika in neizbrisljiva sramota!

  1. Re gornjemu pravi

   Skoraj taka, kot je bila predčasna čestitka Janše?

 2. sinclair pravi

  RTv Slovenija se je s tem dejanjem distancirala od Slovencev! Ni se pa distancirala od našega denarja, ne to pa ne.
  Torej naj jo plačuje tisti, kateremu služi.

 3. Narim pravi

  Grozhn kaj nam počne kremšnitar.

 4. vanč pravi

  Kadunc se dela norca direktno iz Slovencev! Nagnat ga ekspresno iz kolodvorske!

 5. raft pravi

  V RTV Slovenija imajo na vratih prilepljen zmazek na njemu pa v CIRILICI napisano: Kancelarija 122
  in ravno tako v CIRILICI imena, ki so v tej kancelariji: Jelena Aščič, Jasmina Jamnik, Nina Mrzlikar, Špela Kožar in Aleksandra Tupej.
  S sicer nevidnim črnilom, pa ima na svojih vratih na RTV-ju še marsikdo napisano svoje ime v CIRILICI. V CIRILICI so pisali tudi napadalci na Slovenijo.

 6. Pubec pravi

  Mislim, da bi se bilo potrebno ” distancirati” tudi od twiterja in začeti kontaktirati osebno , predvsem pa bolj premišljeno in pametneje. Ti naši ” elitneži” pa si čivkajo iz ene pisarne v drugo. Umobolno!

  1. exodus pravi

   Glede na to, da javno mnenje temelji na laži je prav, da obstaja twitter. Zakaj npr. Janković v medijih obstaja, če ima dosje kot malo kdo v Sloveniji. Upam, da ne bo gostil Rogliča za Vuelto, ga ni vreden za svoj marketing.
   Brez twitterja ne bi nikoli izvedeli kaj pravi Janša, ker v dnevniku na RTV raje posnamejo komentar levice in Jenulla.

   1. Re gornjemu pravi

    Ubožček, ne bi vedeli kaj pravi Janša? Prvič meša se v vse, tudi v delo strokovnjakov, drugič mnogo nas je zadovoljnih, da ga čimmanj vidimo, tretjič pa se, kot sam pravi ,na pozive RTV ne odziva rad, ker mu verjetno postavijo tudi kaka neprijetna vprašanja, kar se na madžarski novi tv pač ne zgodi, raje trobijo ,kdo vse nam laže, to pa mu tako odgovarja

 7. Anonymous pravi

  Strah in živa groza :)))

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen