Policijski lov za 47-letnim Martinom Zavirškom uspešen; sedaj bo moral pojasniti ali je svojo partnerico kruto zažgal v avtomobilu!

0

Policisti so nocoj okoli 22. ure v Mali Račni v Občini Grosuplje prijeli 47-letnega Martina Zavirška, ki so ga od srede iskali v povezavi s poškodbami njegove 44-letne partnerke. Zaradi suma kaznivega dejanja so mu odvzeli prostost, policisti pa nadaljujejo z zbiranjem obvestil v povezavi z dogodkom, so sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Zavirškovo partnerko je v sredo zvečer na dvorišču poškodovano našel sin, od takrat pa je bil pogrešan tudi njen partner Zaviršek. Kako se je partnerica poškodovala, sicer uradno še ni znano, po poročanju medijev pa naj bi jo partner polil z bencinom in zažgal.

Spletni portal MMC pa je poročal, da naj bi domnevni storilec partnerico zažgal v avtomobilu, ko je prišla iz službe. Storilec naj bi s kraja dogodka zbežal v bližnji gozd v natikačih, ki so jih pozneje našli v bližini. Na policiji so navedli, da se Zaviršek ob prijetju ni upiral.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen