V poslanski skupini SD želijo “učinkovito pomagati” v krizi prizadetim; bo tudi družinsko podjetje Matjaža Hana – ki na veliko biznisira z državnimi firmami – kaj doniralo najbolj prizadetim?

5

“V dneh, ko Državni zbor odloča o interventnih ukrepih zaradi epidemije koronavirusne bolezni, si Poslanska skupina SD prizadeva za rešitve, ki bi učinkovito pomagale vsem, ki bodo zaradi posledic prizadeti,” so na svojem uradnem Twitter računu objavili Socialni demokrati.

Včeraj so v hramu demokracije poslanci SD glede interventnih ukrepov za blažitve posledic epidemije novega koronavirusa razpravljali zelo nekonstruktivno in ves čas koaliciji metali polena pod noge in govorili le o “zvišanju plač funkcionarjem” vlade Janeza Janše.

Zato je povsem na mestu vprašanje, če bo tudi najbogatejši poslanec v SD, vodja poslanske skupine SD v DZ, Matjaž Han, prek svoje firme M&M International d.o.o kaj doniral tistim najbolj prizadetim?

PREBERITE ŠE TO: Hanova poslovna hobotnica sega veliko dlje od Petrola, njegovi tesni zaupniki iz Radeč pa soočeni s hudimi očitki

Št. komentarjev: 5
 1. Matija Jeglič pravi

  Vlada predlaga nujne rešitve , državni zbor sprejme.! Izkazalo se bo, kako si stranka SD s Hanom na čelu v DZ prizadeva za učinkovito obvladovanje epidemije in posledic. Smo čakali rešitve, a dočakali odstop? Ne ga srati in neumnosti mencati.

 2. haapy yack pravi

  hoj
  Han k neki trobezlja. Al nima pojma al pa je zopovedano tak.

 3. raft pravi

  Haapy Yack pravi Pred 60 minut
  hoj
  Han k neki trobezlja. Al nima pojma al pa je zopovedano tak.
  —————–
  On je štacunar, Šerpentinšek pa mizar. Ne prvi in ne drugi nista dorasla svojemi vlogi v slovenski družbi. Tudi takšni narciseki imajo svoje mesto v družbi bi dejali v LGBT, ki pa so tudi edini poleg ta žveplenih, ki jih razumejo.

 4. Hit pravi

  Židanovi so itak vedno pali na izpitu.

 5. tonč pravi

  Han je Petrolov kralj – banan!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen