Slovenci cenimo kakovost: Pekarna Grosuplje v novo leto s številnimi odličji

0

V začetku letošnjega leta je Pekarna Grosuplje prejela številne nagrade in priznanja, ki so potrditev njihovega dobrega dela in zaupanja potrošnikov, obenem pa tudi dokaz, da Slovenci cenimo kakovost.

Izbran produkt leta 2020

Pekarna Grosuplje je prejela nagrado Izbran produkt leta 2020 za njihov priljubljen pekovski izdelek Super kruh. Zmagovalce so v obsežni strokovni raziskavi podjetja ACNielsen izbrali najzahtevnejši ocenjevalci – potrošniki.

Najbolj Inovativno živilo leta 2020

Nagrado za najbolj inovativno živilo leta 2020, ki jo podarja Inštitut za nutricionistiko, je Pekarna Grosuplje prejela s kruhom PROTEINC. Namen izbora je prepoznati proizvode, ki so se lani prvič predstavili na trgovskih policah in v svoji kategoriji izstopajo z ugodno prehransko sestavo.

39 zlatih odličij za odlično kakovost

Tudi za podjetje Don Don, katerega del je Pekarna Grosuplje, se je leto začelo obetavno. Gospodarska zbornica Slovenija je namreč na jubilejni podelitvi priznanj 20. strokovnega ocenjevanja kruha, pekovskega in finega pekovskega peciva, testenin, keksov in slaščic, ki je potekala na Ljubljanskem gradu, podelila podjetju Don Don 39 zlatih odličij za odlično kakovost za kruh in krof marelica.

Alenka Mozetič Zavrl, direktorica podjetja Don Don, je ob tem povedala: »Trudimo se slediti pekovskim in seveda prehranskim  trendom. Glede na potrošnikov način prehrane in spreminjanje njegovega življenjskega stila poskušamo razvijati inovativne krušne izdelke, kajti kruh je še vedno del naše prehrane in ostaja del tradicije. S svojo razvojno ekipo razvijamo posebne izdelke, ki izboljšujejo naše sodelovanje s potrošniki in prepoznamo njihove življenjske navade, ki jim poskušamo slediti.«

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen