Panika prvorazrednih po obisku Knovsa na NPU dosegla vrhunec, Šarec pa na FB z novim sovražnim zapisom do SDS

13

Po včerajšnjem eksplozivnem obisku Knovsa na sedežu NPU je panika vladajočih dosegla vrhunec. Že včeraj so si določeni akterji na Twitterju izmenjali nekaj krepkih besed o tem, kaj se je in kaj se ni dogajalo v zvezi z Knovsovim nadzorom na NPU.


Odstopljeni premier Marjan Šarec pa je danes postregel z naslednjim zapisom na svojem FB profilu, ki je seveda še enkrat več sovražen do SDS:

“Gledam informatvne oddaje, berem portale in časopise, čeprav bi bilo včasih boljše, da jih ne bi. Črnčec gor, Črnčec dol…kriv za vse, verjetno tudi za globalno segrevanje….sodeč po zapisih. SDS in pa še kdo zraven, mirno lansira v javnost, da imava z Damirjem Črnčecem vohunsko mrežo in zasledujeva prvake drugih strank.

Spet se ponovi isti scenarij, da gre nekaj članov KNOVS-a na nenapovedan pregled NPU-ja, oziroma Policije. Ker naj bi se zlorabljal za zasledovanje političnih nasprotnikov. V resnici je zlorabljen KNOVS in nihče drug. Neodvisne institucije preiskujejo madžarske denarce, ki pritekajo vemo kam in zato je potrebno preusmeriti pozornost.

Nikoli v mandatu nisem pritiskal na medije in komurkoli prepovedoval govoriti in pisati. Če bi imel res tako strahovlado, potem verjetno ne bi bil deležen diskreditacij in to največkrat na čisto osebni ravni. Zato, kdor verjame takim pisanjem, naj jim pač verjame. Janezovi verniki so pa itak prepričani v svoj (njegov) prav in lahko naredi kar koli pa bo še vedno vse v redu.

Če pa nasedajo predsedniki drugih strank, je pa tudi dovolj žalostno. Tisto, kar očitajo meni, se utegne res zgoditi. Vendar, kot vemo, je človek bitje, ki mora vse samo preizkusiti in občutiti na svoji koži. Jaz sem, zato se v loku izognem take stranke. In če noben drug nima poguma tega reči, potem izrečem sam, čeprav tvegam, da bom spet obtožen nesodelovanja in izključevanja.

Da bi pa komurkoli od predsednikov strank prisluškoval pa ni potrebno, ker vse izvem iz medijev. Bi bilo škoda časa in denarja.”

No, tudi Damir Črnčec je danes na svojem FB profilu dokončno odložil svojo masko “demokrata”. Takole je zapisal:

“Kdo izdaja Slovenijo?

Slovenija in Slovenci smo trden in trpežen narod, ki je zgodovinsko dokazano pokazal neizmerno trdoživost pri soočanju z vdori na naše narodno ozemlje. Boj za našo zemljo in boj proti okupatorjem nas je zgodovinsko zapisal kot narod zmagovalcev.

Zadnja vojna in bitke, ki smo jih bili, je Slovence iz naroda spremenila v nacijo. Enotnost naroda, družbe in politike bo za vedno zapisana v zgodovino. Voditelji in junaki vojne 1991 bodo zapisani z zlatimi črkami. So pa žal nekateri voditelji, takratni obrambni in notranji minister, svojo zgodovinsko zaslugo razumela napak. Kot bianco menico za trgovino z orožjem, krajo in črpanje javnih sredstev. Kasneje je bil nekdanji notranji minister obsojen na zaporno kazen, nekdanji obrambni pa prav tako. Slednjemu sem takrat iz prepričanja pomagal priti iz zapora. Kmalu po začetku prestajanja zaporne kazni so se najine poti začele razhajati. Spoznanje delovanja aparata SDS, ki deluje po načelih mafijskega poslovanja, kjer vse poti vodijo do vodje in njegovega najožjega kroga, mi je bilo popolnoma tuje.

Razhod z nekom, ki je kariero začel kot mladi komsomolec in je pred cerkvijo popisoval vernike, danes pa je goreč vernik, je bil naravna posledica. Način njegovega delovanja je škodljiv za demokracijo in za desnosredinsko politično opcijo, ki je ujetnik ex komunističnega totalitarca. Človeka, katerega edini motiv za delovanje v politiki sta slast po oblasti in neizmerna želja po maščevanju do vseh, ki so mu storili “krivico”. Knjiga spoznanj v zvezi s tem bi bila zelo debela.

V sedanji vlogi svetovalca za nacionalno varnost sta me v zvezi z Janezom Janšo neprijetno presenetili in razočarali še dve stvari. Prvič, zakaj je tako uslužen in pokoren do hrvaških nacionalnih interesov, odkrito je sredi Zagreba javno zagovarjal takšna, Sloveniji škodljiva stališča. In, drugič, zakaj in za koliko judeževih srebrnikov, milijonov je prodal slovenske nacionalne interese vzhodni sosedi. Ob medijskih razkritjih, da posredno ali neposredno k stranki SDS in njenemu fakenews imperiju redno pritekajo milijoni se logično zastavljajo vprašanja. Zakaj ti nekdo daje milijone, kakšno izdajo slovenskih nacionalnih interesov pričakuje in seveda nas kot državljane upravičeno zanima tudi izvor tega denarja? Slovenci in Slovenija moramo in bomo dobili odgovore na ta vprašanja.

Potreboval sem čas, da sem spoznal vse razsežnosti takšnega, Sloveniji škodljivega modusa operandi Janeza Janše, ki ob njegovem klečanju na koruzi pri tujcih, doma sistematično napada temeljne družbene podsisteme, svobodo govora, javne besede ter druge ustavne vrednote. Včerajšnje lansiranje fake news o domnevnem množičnem špijoniranju, zloraba Knovs s strani poslancev SDS ter napad na policijo nam kaže kako blizu je Slovenija zdrsu v janševistični avtoritarizem, financiran s počenimi groši iz tujine. Spomnimo se vsi skupaj zgodovine, avtoritarizmi ali totalitarizmi so pohod začenjali prav skozi demokracijo in demontažo njenih institucij.

Ne dovolimo, da Slovenija v letu 2020 stopi na to zgodovinsko preizkušeno napačno pot.

Vse dobro Slovenija.”

Panika pred izgubo privilegijev očitno sega do Lune

Št. komentarjev: 13
 1. urh pravi

  Res je, tresejo se jim zasmrajene levičarske gate in prav je tako! Dovolj so kradli in dovolj zastrahovali!

 2. linke pravi

  če bi se ponovilo leto 91 tem rdečim lopovom ne bi bilo dano tlačit Slovensko zemljo še danes !

 3. vojko pravi

  Sedaj se že vidi, da bodo akterji šli za oblast do konca. Eni in drugi. V zraku visijo številne usode, službe, funkcije, vpliv in državni vzvodi oblasti (denarja).

 4. Hit pravi

  Ubogi ostarelu Kučan, ne obvlada več svoje hobotnice.

 5. raft pravi

  Hit pravi Pred 60 minut
  Ubogi ostarelu Kučan, ne obvlada več svoje hobotnice.
  —————–
  Saj ser-je tudi že dolgo nazaj sk-ozi usta.

 6. Johan pravi

  Odojek ( Mahnič) pa, kjerkoli se pojavi, naredi samo sr ..anje s svojimi izjavami

 7. Jože pravi

  Si v zmoti.Mahnič samo sranje odkriva,ne pa naredi.Sedaj se vidi,česa se vse levičarji poslužujejo.

  1. Re gornjemu pravi

   E moj Jože, če bi hotel odkrivati sranje, kot pišeš, bi imel med svojimi polne roke dela

 8. Lado pravi

  Mahniču se vidi da ne pozna zakonov in prava in bo s takimi akcijami na desni strani naredil več škode kot koristi.

  1. Hit pravi

   Lado, a si koga prepričal?

  2. Peter pravi

   Odmakni rdečo zaveso pa bo slika drugačna!!

 9. Johan pravi

  Ne vem, zakaj bi moral kdo koga prepričevati, ko je pa zakonodaja jasna. Odojek je prekoračil svoja pooblastila!

 10. Peter pravi

  Levm se je odpeljalo!

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen