Tiho mesto 2 ali kako bo morala družina preživeti zunaj varnega doma

0

Letos marca se na velika platna vrača družina, ki so jo na samotni kmetiji ogrožala skrivnostna bitja, ki napadajo le ob zvoku. V novem delu srhljivke Tiho mesto 2 se bo morala družina soočati z grozotami zunaj varnega doma.

Tako kot prvi del je tudi drugi del režiral John Krasinski, ter napisal tudi scenarij. Producenti ostajajo Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller in Krasinski, izvršni producenti pa so Allyson Seeger, Joann Perritano in Aaron Janus. Igralska zasedba je večinoma enaka kot v prvem delu – Emily Blunt, Millicent Simmonds in Noahu Jupeju se pridružita igralca Cillian Murphy in Djimon Hounsou.

Na voljo je že PRVI NAPOVEDNIK, srhljivka TIHO MESTO 2 pa na redni spored
v kinematografe prihaja 19. MARCA 2020.

O ZGODBI:

Po smrtonosnih dogodkih doma se mora družina Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) zdaj spopasti s grozotami zunanjega sveta, potem ko v tišini nadaljujejo svoj boj za preživetje. Prisiljeni so se podati v neznano, hitro pa spoznajo, da bitja, ki lovijo po zvoku, niso edina grožnja, ki jim preti.

IZ PRVEGA DELA:

Štiričlanska družina živi na samotni kmetiji v skoraj popolni tišini, saj v njihovi okolici prežijo skrivnostne pošasti, ki jih pritegne kakršen koli zvok, da lovijo in napadejo svoj plen. Člani družine so se navadili na tišino, vsa opravila opravljajo brez šuma, dokler se nekega dne njihovemu domu ne približajo pošasti in ogrozijo njihova življenja.

IGRALSKA ZASEDBA: Emily Blunt, Cillian Murphy, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Djimon Hounsou
REŽIJA: John Krasinski
SCENARIJ: John Krasinski
LIKI: Bryan Woods, Scott Beck
PRODUCENTI: Michael Bay, Andrew Form, Brad Fuller, John Krasinski
IZVRŠNI PRODUCENTI: Allyson Seeger, Joann Perritano, Aaron Janus
ŽANR: srhljivka

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen