Rumeno obarvana Slovenija: SDS je pred enim letom zakorakala na zmagovalno pot in ta trend se nadaljuje!

11

Pred letom dni smo v stranki SDS prepričljivo slavili zmago na volitvah v Državni zbor RS. Kar četrtina vseh volilnih udeležencev je svoj glas namenila naši stranki. Za Vaše zaupanje se Vam še danes zahvaljujemo.

Po odstopu Mira Cerarja z mesta predsednika Vlade RS, marca 2018, so se parlamentarne stranke zavzele za predčasne volitve v Državni zbor RS, ki so potekale 3. junija 2018 in so bile tretje predčasne državnozborske volitve v zgodovini Slovenije. Volitev se je udeležilo 52,64 % volilnih upravičencev, ki so največ glasov zaupali prav stranki SDS. Kar 24,92 % volivcev in volivk ste zaupanje in glas namenili naši stranki, za kar smo dobili 25 poslanskih mest. Parlamentarni prag je prestopilo še osem ostalih strank, in sicer LMŠ, SMC, Levica, DeSUS, Nsi, SNS, SD in SAB. Zmagi na državnozborskih volitvah 2018, sta sledili še zmagi na Lokalnih volitvah 2018 in Evropskih volitvah 2019.

Predsednik stranke SDS Janez Janša je takrat po prvih neuradnih rezultatih na sedežu stranke podal izjavo za medije, v kateri je jasno izrazil, da bo SDS delala za dobro Slovenije in slovenskega naroda, ter vse pozval k sodelovanju in povezovanju. Med drugim je tudi dejal: “Če bo Slovenska demokratska stranka vodila vlado, bo končno napočil čas, da v celoti začnemo izkoriščati prednosti, ki jih Sloveniji daje članstvu v Evropski uniji. Slovenija je idealno središče evroregije, s središčem v Sloveniji, v Ljubljani ali kje drugje, vse možnosti za to obstajajo, na ta način lahko povežemo naše rojake v zamejstvu, izkoristimo izjemno ugoden geostrateški položaj Slovenije, razvojni potencial in tudi možnosti, ki jih evroregijam dajejo evropski okvirji.”

Kot je danes znano, so stranke, ki najbolj kričijo po povezovanju in sodelovanju, le tega odklonile in zaradi ukrivljenega volilnega sistema sestavile manjšinsko vlado pod vodstvom Marjana Šarca. Ta še naprej deli slovenske državljane in državljanke na prvo- in drugorazredne ter se slabo spopada z notranjimi in zunanjimi izzivi. Zdravstveni sistem je v kolapsu, zdravniki odhajajo, čakalne vrste se podaljšujejo. Sodstvo v Sloveniji zaradi subjektivnega delovanja pod vplivom globoke države izgublja zaupanja državljanov in državljank. Zelo neuspešno se vlada Marjana Šarca spoprijema z ilegalnimi migracijami. Pred nekaj tedni so ilegalni migranti celo ugrabili slovenskega državljana.

Prepričani smo, da v kolikor bi vlado vodila Slovenska demokratska stranka, bi to bila vlada za vso Slovenijo, ki bi znala prisluhniti potrebam svojih državljanov in državljank.

Št. komentarjev: 11
 1. Vili pravi

  Na naslednjih DZ volitvah bo vse rumeno in levaki bodo končno odšli na smetišče neslavne politične zgodovine.

 2. Lepena pravi

  Že 9 zmag za SDS, 10 bo ključna, ker bomo spet imeli desnosredinsko vlado in to za več mandatov! Potem bo tudi Slovenija ujela korak z najuspešnejšimi evropskimi državami!

  1. Re gornjemu pravi

   Sanjaj, le sanjaj o ” kukuruzu”.

 3. raft pravi

  Lepena pravi Pred 15 ur
  Že 9 zmag za SDS, 10 bo ključna, ker bomo spet imeli desnosredinsko vlado in to za več mandatov! Potem bo tudi Slovenija ujela korak z najuspešnejšimi evropskimi državami
  —————————–
  Zaradi obstoječega pravnega reda rdečim ne moreš nič. Po domače povedano: LJUBO Bavcon bo Slovence fukal tudi posthumno.

 4. bruh pravi

  naši komunisti so zaklali, pregnali, pobili, zapodili med 25% in 33% domorodnega prebivalstva , da so prišli na oblast in tam nemoteno ostali….vzrel pa so zapolnili s partijskim uvažanjem najbolj ogabnega, mafijsko discipliniranega smrdečega JU GOgn oja….ajd…to je to , vse ostalo je sprenevedanje…..

 5. bruh pravi

  in spomnite se, da je nas smrdeči levičar ali levičarka VEDNO blazno nestrpno in sovražno bitje…vedno….vedno spomnite se tega..in bolj kot je kao urban, kao enoumno izobražen (ne inteligenten..izobražen…spomnite se tega tudi) in mafijsko a legalno prisesan na davkoplačevalski denar bolj je zverinsko NESTRPEN IN SOVRAŽEN do vseh drugače mislečih..ajd…taki so in taki bodo ostali…ajd..

 6. bruh pravi

  spomnite se tega. levičar je vedno blazno nestrpno smrdeče bitje….vedno….

 7. raft pravi

  Bruh pravi Pred 9 ur
  spomnite se tega. levičar je vedno blazno nestrpno smrdeče bitje….vedno…
  ———————————
  Pride čiščenje.

  1. Re gornjemu pravi

   Tudi vidva z bruhom sta rumena- kot telecji d..r..e.k?

 8. raft pravi

  Re Gornjemu pravi Pred 6 ur
  Tudi vidva z bruhom sta rumena- kot telecji d..r..e.k?
  ———————–
  Če imaš ti rdečega se ti ne piše dobrp.

  1. Re gornjemu pravi

   Gotovo je bolj ” zdrav” kot tvoj, smrdi in teče povsod

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen