Ponoči vlomili v bencinski servis v Šempetru pri Gorici

0

Policisti so bili nekaj minut po 1. uri ponoči obveščeni, da je prišlo do vloma v bencinski servis v Šempetru pri Gorici. Zaenkrat še neznani storilec je vlomil v skladišče servisa in ga pozneje zapustil, ne da bi si karkoli prilastil. Policija prosi občane, ki bi o tem dogodku kaj vedeli, da jim posredujejo informacije.

Kot so na Policijski upravi (PU) Nova Gorica zapisali v izjavi za javnost, je neznani storilec, oblečen v temnejša oblačila, prišel na bencinski servis in s pomočjo neznanega predmeta vlomil skozi stranska aluminijasta vrata v skladišče. Storilec je nato vstopil v notranjost in pozneje prostore zapustil, ne da bi si karkoli protipravno prilastil ter odšel neznano kam.

Policisti nadaljujejo s preiskavo okoliščin tega kaznivega dejanja, po zaključku bodo podali kazensko ovadbo na Okrožno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Obenem pa vse morebitne očividce oz. vse, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije za izsleditev neznanega storilca, prosijo, da jih sporočijo policistom Policijske postaje Nova Gorica ali pokličejo na eno znanih telefonskih številk. (sta)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen