Finance: Recept za zmago v Ljubljani: vse kot Zoki – le 20 odstotkov ceneje!

0

V Ljubljani lahko zmaga samo Zoki. Nekdo, ki dela, kar Zoki. Obnavlja kot Zoki. Gradi kot Zoki. Postavlja fizične in duhovne mostove, povezave in zidove kot Zoki. Za županovanje Ljubljani ni treba spreminjati recepta, ni treba spreminjati ideologije. Le vse še več, še boljše – a CENEJE, piše Simona Toplak v Financah.

Vsi, ki se navdušujete nad večinskim volilnim sistemom, obstaja lepa možnost, da ga v Ljubljani letos na lokalnih volitvah dobimo, ne da bi nam bilo treba spreminjati ustavo. Ne bi škodilo dati te šole skozi v Ljubljani, preden se je morda lotimo v Sloveniji.

Center Ljubljane je pod Zoranom Jankovićem lepše in prijetnejše okolje. Tiste “tri ulice” niso več videti kot vas, ampak evropska tradicija v novi preobleki.

Ljubljana je tako lepa, da gredo turisti Ljubljančanom na živce. Turiste je pripeljal Janković. Ljubljana je prestolnica, zato sem prihaja tudi posel. Več posla, več prihodka. Več posla, višje cene nepremičnin. Ljubljani grozi, da bo tako draga, da ne bo za Ljubljančane. Posel sta pripeljala država in Janković.

V Ljubljani lahko zmaga samo janković. Nekdo, ki dela, kar Zoki. Isto, ampak 20 odstotkov nižja cena. Isto, ampak 20 odstotkov manj za “prijatelje”. Če bomo imeli srečo, bo to za meščane bolj poceni janković. Janković z manj prijatelji. Janković z manj korupcijskimi tveganji. Delati kaj drugega kot Janković v Ljubljani, je brez zveze. Je izguba. Je poraz, meni komentatorka.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen