Kaos na gorenjki: vožnja v nasprotno smer na gorenjski avtocesti terjala življenje, avtocesta zaprta, vozila množično vozijo v napačno smer!

0

Na gorenjski avtocesti se je danes zaradi vožnje v nasprotno smer zgodila huda prometna nesreča. V nesreči so bila udeležena štiri vozila, ena oseba je na kraju umrla, ena je huje poškodovana, dve pa naj bi utrpeli lahke telesne poškodbe. Avtocesta med priključkoma Brod in Šmartno proti Karavankam je sicer zaradi nesreče zaprta, obvoz je urejen. A zaradi zaprte gorenjske avtoceste vozila množično vozijo v napačno smer.

Kot so še sporočili iz ljubljanske policijske uprave, bodo več informacij posredovali po zaključenih aktivnostih policistov na kraju nesreče.

Nastal je daljši zastoj na avtocesti in vzporedni regionalni cesti Brod – Šmartno skozi Tacen. Občasno zapirajo predor Šentvid, obvoz je možen tudi po cesti Ljubljana – Medvode ter naprej proti Kranju ali Vodicam. Potovalni čas se podaljša za eno uro, poroča prometno-informacijski center za državne ceste. (sta)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen