22-letna učiteljica obtožena spolnega napada zaradi spolnih odnosov z 18-letnim študentom

1

22-letna nekdanja učiteljica in pomočnica trenerja teka na srednji šoli v Connecticutu je bila obtožena spolnega napada zaradi spolnih odnosov in oralnega zadovoljevanja z 18-letnim študentom.

Tayler Ivy Boncal je študenta spoznala, ko je kot študentska pripavnica poučevala na srednji šoli, kjer je omenjeni obiskoval nekatera njena predavanja. Vendar sta omenjena pričela s spolnimi odnosi konec decembra, ko se je njena zaposlitev končala in so jo zaposlili kot pomočnico trenerja v tekaški ekipi.

Boncalova je bila obtožena spolnega napada druge stopnje. “Obtožena je spolnega odnosa in oralnega zadovoljevanja s študentom v skladu s statutom, ki prepoveduje spolne stike med učitelji in učenci v šolah”, poroča Hartford Courant.

“Zaskrbljen starš” je šolskim uradnikom dal namig o domnevni zvezi, je povedal direktor šol West Hartford, Tom Moore. Šolski uradniki so nato obvestili policijo.

Po podatkih policije so “spolna srečanja” potekala v mladinskem ženskem domu v Novi Britaniji od 25. decembra do 11. januarja.

Tako 18-letnik kot prejšnja učiteljica sta policiji povedala, da je bil študent tisti, ki je dal začetne pobude za razmerje, s tem ko jo je vprašal za telefonsko številko sredi decembra. Dvojec si je pričel pisati 13. decembra.

Nekdanja učiteljica je policiji povedala, da je žrtev bila prijazna z njo, tako preberemo v pisni izjavi. “Boncalova je izjavila, da je ljubila žrtev in je bila čustvena glede njenih občutkov do njega.”

Po Courantu je domnevna žrtev “sprva preiskovalcem zanikala odnos, vendar jim je sčasoma povedala o srečanjih”, tako piše v pisni izjavi. Študent je trdil, da je izgubil svoj mobilni telefon, vendar sta si izmenjala spolno eksplicitne fotografije in sporočila, čeprav je bila večina korespondence opravljena prek Facebook Messengerja.

“Žrtev je zavrnila dati pisno izjavo,” je dejala policija. “Žrtev je izrazila zaskrbljenost za Boncalovo v kontekstu izida te preiskave.”

Ravnatelj šole Julio Duarte je v petek obvestil starše o aretaciji Boncalove v pismu staršem.

“Kot vzgojiteljem nam je zaupano, da zaščitimo in izobražujemo vse naše učence in vemo, da obstajajo določene meje, ki jih nikoli ne moremo prestopiti,” je v pismu zapisal Duarte. “Prav tako ne bomo tolerirali nobenega vedenja, ki bi ogrozilo varnost ali dobro počutje naših učencev. Upam, da ne boste dovolili, da bi zaradi vedenja te posameznice senca padla na vse člane našega kolektiva, ki izkazujejo predanost svojim študentom iz dneva v dan.”

Nadrejeni Moore je dodal: »Ne glede na to, ali je nekdo 21, 41 ali 61, ko je del šole kot učitelj, mentor ali trener, vstopi v sveto zaupanje z našimi učenci in skupnostjo.«

Boncalova je v četrtek sklenila poravnavo in je bila od takrat spuščena iz pripora. Sojenje se bo pričelo 1. marca. Boncalovo so prav tako odpustili s položaja pomočnice trenerja.

Število komentarjev: 1
  1. nekdo pravi

    saj je bil polnoleten, v čem je problem? sicer pa imajo očitno zaskrbljeni starši težave na tem področju? kdo se ne bi zapletel z njo?? sveta preproščina

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen