Mamma Mia 2: Spet se pripravite na petje, ples, smeh in ljubezen!

0

Mamma Mia! Here we go again. Na voljo je že drugi napovednik težko pričakovane glasbene komedije!

Pripravite se na petje in ples, smeh in ljubezen! Do poletja, ki bo prineslo tudi drugi del težko pričakovane glasbene komedije MAMMA MIA! SPET ZAČENJA SE, nas loči še nekaj mesecev. Verjamemo, da lahko ogled novega napovednika, ki so ga ustvarjalci filma danes zjutraj poslali v širni svet, vsaj za nekaj minut pričara veselje in razposajenost, ki sta krojila že prvi del te velike filmske uspešnice, ki je v kina po vsem svetu pripeljala na milijone gledalcev.
Spet lahko pričakujemo obilico petja in plesa, ki odlikuje že prvi del, v katerem smo spoznali simpatično mladenko Sophie, ki se bo kmalu poročila in bi zato rada ob sebi imela tudi očeta. Ker ji uporniška mama Donna nikoli ni zaupala očetovega imena, Sophie na mali grški otok pripelje trojico moških iz mamine preteklosti. Med ugotavljanjem, kdo bi lahko bil njen oče, nastaneta kaotičen vrtinec zabavnih zmešnjav in poplava romantičnih čustev.
Vabljeni na ponovni ples z ABBO in na srečanje s tistimi, ki so pred desetimi leti navdušili milijone gledalcev po vsem svetu ter k spoznavanju novih obrazov, ki bodo skupaj z njimi krojili zgodbo drugega dela in nam razkrili, kako se je vse skupaj začelo.
Glasbena komedija MAMMA MIA! SPET ZAČENJA SE v naše kinematografe prihaja avgusta 2018.

Filmska zgodba se vrača v zgodovino in opisuje dogajanje, ki je pripeljalo do zapletov, s katerimi so nas glavni liki zaposlovali v prvem delu. V vlogi Donne bomo spet gledali in poslušali Meryl Streep, vračata pa se tudi Julie Walters kot Rosie in Christine Baranski kot Tanya. V vlogi hčerke Sophie bo spet nastopila Amanda Seyfried, medtem ko se  Pierce BrosnanStellan Skarsgård in Colin Firth vračajo kot njeni trije možni očetje Sam, Bill in Harry.

Mlado Donno, bo igrala odlična Lily James, mladi Tanyo in Rosie pa Alexa Davies in Jessica Keenan Wynn. V vlogah mladih Sama, Billa in Harryja, ki so krivi za največji zaplet filma, bodo nastopili Jeremy Irvine, Josh Dylan in Hugh Skinner.

Za težko pričakovano nadaljevanje je scenarij napisal  Ol Parker (Eksotični hotel Marigold), ki je film tudi režiral.

IGRAJO: Meryl Streep, Pierce Brosnan, Colin Firth, Stellan Skarsgård, Julie Walters, Dominic Cooper, Amanda Seyfried, Christine Baranski, Lily James, Josh Dylan, Hugh Skinner, Jeremy Irvine, Alexa Davies, Jessica Keenan Wynn, Andy Garcia in Cher

SCENARIJ IN REŽIJA: Ol Parker

ZGODBA: Catherine Johnson, Richard Curtis, Ol Parker

PRODUCENTI: Judy Craymer, Gary Goetzman

IZVRŠNI PRODUCENTI: Benny Andersson, Björn Ulvaeus, Tom Hanks, Rita Wilson, Phyllida Lloyd

ŽANR: Glasbena komedija

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen