Guy Benson pa je res “all in one” kombinacija: “Sem gej, kristjan in konzervativec, pa kaj?!”

0

Guy Benson, redni sodelavec Fox Newsa, je pričel postajati vse razvpitejši, odkar je za PragerU posnel video, v katerem govori o tem, da je sicer istospolno usmerjen, a obenem kristjan in konzervativec.

“Ko gre za moja politična prepričanja, je moja spolna usmerjenost le majhen del zgodbe.To ni vse, kar sem,” je dejal Benson v videu za PragerU. “Nekateri levičarji brez domišljije radi verjamejo, da me to dela za geja, ki sovraži samega sebe. To je tako dolgočasno.”

Rekel je, da so ljudje prevečkrat razvrščeni glede na spol, barvo kože, spolno usmerjenost ali druge značilnosti, ki nimajo nič skupnega z idejami ali vrednotami.

“Razpravljajmo o vprašanjih in nehajmo poskušati kaznovati “napačnega razmišljanja”, je dejal Benson. “Sem kristjan, domoljubni Američan in konzervativec, ki zagovarja proste trge in zmanjševanje vpliva države, ki je ob tem še gej.Tako jaz rangiram svoje prioritete. Veste, kako se temu reče? Napredek.”

Na “Fox & Friends,” je Benson dejal, da so njegov pogled na svet in njegove vrednote izoblikovane s strani mnogih stvari, njegova seksualnost je le ena teh.

“Poznam veliko ljudi, ki niso samo geji, ki so črnci in konzervativci, ki so latino Američani in konzervativci, ženske in konzervativke, ki naletijo na veliko sovražnosti, ker svojih prepričanj ne stlačijo v majhno škatlico politike identitete, za katero levica vztraja, da bi jih morali. Mislim, da je to narobe, zato sem hotel govoriti o tem. ”

Rekel je, da želi, da konzervativci, ki so člani LGBT ali drugih manjšinskih skupnosti, vedo, da niso sami.

“Milijone nas je tam zunaj in vsak od nas se odloča, katere so naše politične prioritete in kdo smo kot ljudje”, je dejal Benson.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen