Cammeo po Ljubljani napoveduje taksi prevoze tudi v Mariboru

0

Hrvaški taksi prevoznik Cammeo po jesenskem prihodu v Ljubljano, predvidoma februarja prihaja tudi na mariborske ulice. Kot so pojasnili za STA, nameravajo v štajersko prestolnico priti s 50 vozili, za katere še iščejo voznike, pri tem pa bodo zagotovo imeli prednost iskalci zaposlitve iz Maribora in okolice.

Potencialni kandidati, ki jih zanima omenjeno delo, morajo imeti veljavno vozniško dovoljenje, vsa ostala znanja pa si bodo lahko pridobili tudi v njihovi akademiji.

V družbi so znova potrdili, da je v njihovih nadaljnjih načrtih širitev tudi v druge države v regiji, v Sloveniji pa imajo v mislih širitev v večino mest, kjer bodo njihovi vozniki imeli dovolj dela. Konkretnejših načrtov glede tega za zdaj še ne razkrivajo.

Omenjeni taksi prevoznik je v Ljubljani trenutno prisoten s 100 vozili in 60 vozniki. S prvimi rezultati so zadovoljni, saj so številke nad njihovimi pričakovanji in dokazujejo, da uporabniki v slovenski prestolnici iščejo kakovostno in cenovno nespremenljivo storitev.

Med ključnimi prednostmi Ljubljana v Cammeu vidijo njeno relativno majhnost za glavno mesto, ki pa ima vseeno vse atribute po številu prebivalcev večjih prestolnic. Tudi število rednih obiskovalcev mesta je po njihovem relevantno.

Na vprašanje, kako so močno konkurenco sprejeli ostali taksisti v Ljubljani, odgovarjajo, da so že ob prihodu trdili, da je v mestu glede na strokovne analize dovolj priložnosti za kakovostno storitev prevozov, to pa se je zdaj potrdilo.

“Verjamemo, da vstop Cammea na ljubljanski trg ni ogrozil nikogar, ki izvaja kakovostno storitev prevozov, celo več, menimo da se je raven kakovosti ponudnikov zaradi tega povečala,” pravijo v družbi, ki deluje od leta 2006, začeli so na Reki, prihod v Ljubljano pa je njihov prvi vstop na mednarodni trg. (sta)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen