Sobe Grand Hotela Bernardin do marca v novi podobi

0

Do marca bo v Grad Hotelu Bernardin potekala prenova sob, s katero želijo v družbi Hoteli Bernardin dvigniti kakovost bivanja in storitev ter poslovno konkurenčnost. Prenova zajema razširitev sobe s kopalnicami in balkoni, vrednost celotne investicije pa bo znašala 5,4 milijona evrov.

Interjer novih sob je zasnovan sodobno in bo omogočal funkcionalno organizacijo prostora ter odprt pogled na morje. Poleg sodobnega notranjega dizajna bodo v sobah prenovljene talne in stenske obloge ter vodovodna in električna inštalacija. Sobe bodo opremljene tudi s t.i. sobnim krmiljenjem posameznih funkcij v sobi, vezanih tudi na varčevanje energije.

Do začetka marca bo tako hotel zaprt, obdobje prenove zaprtega hotela pa bodo izkoristili za razvoj in izobraževanje lastnega kadra, so zapisali v portoroški družbi.

Grand Hotel Bernardin je bil zgrajen leta 1977 ter razpolaga z 241 sobami z balkonom in pogledom na morje. Dodatna ponudba hotela obsega še bazen z ogrevano morsko vodo, center dobrega počutja, restavracije, kavarno s teraso in največji hotelski kongresni center v Sloveniji. Hotelske sobe so bile nazadnje delno obnovljene leta 1995 in 2000. Leta 1996 so zgradili kongresni center v 11. nadstropju, 2005 dvorano Europa ter leta 2008 wellness center Paradise Spa, ki predstavlja zadnjo večjo investicijo, so še spomnili v Hotelih Bernardin. (sta)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen