Zaljubljena zaveznika: Brad Pitt in Marion Cotillard kot vohuna, ki se zaljubita v vrtincu 2. svetovne vojne

0

Robert Zemeckis, sloviti režiser brezčasnih uspešnic, kot so Forrest Gump, Brodolom, Vrnitev v prihodnost in Let, nas bo novembra popeljal v Casablanco, ki bo v vrtincu druge svetovne vojne služila kot kulisa za rojstvo izjemne ljubezenske zgodbe. Slednjo bosta v filmu ZAVEZNIKA stkala dva vohuna, Brad Pitt in Marion Cotillard, ki bosta za sovražnikovo črto pripravljala drzen atentat. Zavoljo zavezniške misije se bosta spustila v zaigrano razmerje, ki pa bo kaj kmalu preraslo v resnično ljubezen. Njuna zveza bo zaradi pritiskov vojne, vohunskih spletk in zamolčanih skrivnosti iz preteklosti vseskozi postavljena pred številne težke preizkušnje. Do kod segajo vohunske igre in kje leži njuna zvestoba, bomo v naših kinematografih izvedeli 24. NOVEMBRA.

O ZGODBI:

Leta 1942 se v Casablanci srečata vohun Max Vatan (Brad Pitt) in članica francoskega odpora Marianne Beausejour (Marion Cotillard), ki se za sovražnikovo črto pripravljata na nevarno zavezniško misijo. Da bi izvedla drzen atentat, skleneta lažen zakon, ki pa hitro preraste v resnično ljubezen. Ob ponovnem snidenju v Londonu, njuno zvezo ogrožajo tako številni pritiski zaradi vojne kot tudi skrivnosti iz njune preteklosti.

Ali bo njuna ljubezen kos preizkušnjam, bomo v naših kinematografih izvedeli 24. NOVEMBRA.

ZANIMIVOST:

  • Brad Pitt je s trilerjem Zaveznika že četrtič zakorakal v čas druge svetovne vojne, njegovi prejšnji projekti iz tega obdobja so Neslavne barabe (2009), Beyond All Boundaries (2009) in Bes (2014).

IGRALSKA ZASEDBA: Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Caplan, Matthew Goode, Jared Harris

REŽIJA: Robert Zemeckis

SCENARIJ: Steven Knight

PRODUCENTI: Graham King, Steve Starkey in Robert Zemeckis

IZVRŠNI PRODUCENTI: Steven Knight, Patrick McCormick, Denis O’Sullivan in Jack Rapke

ŽANR: Romantični triler

zaveznika

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen