Klemen Slakonja objavil video, v katerem tokrat imitira Donalda Trumpa

9

Igralec Klemen Slakonja je z zamudo objavil svoj novi video Golden Dump (The Trump Hump), v katerem se je tokrat prelevil v Donalda Trumpa. Melanio Trump je upodobil Emperatrizz, v stranski vlogi pa se pojavi tudi znani slovenski radijec Denis Avdić.

Trump je v videospotu, ki ga je Slakonja naslovil Golden Dump (The Trump Hump), predstavljen v času volilne kampanje. Med drugim izjavi, da “ima rad” Kitajsko, pri čemer ne gre spregledati vulgarnih konotacij, obljubi, da bo postavil zid z Mehiko, ki ga bodo financirali Mehičani, Kenijce – te pooseblja Kenijec z obrazom zdajšnjega predsednika Baracka Obame – pošilja v Kenijo.

V spotu ne manjka lepotic, scen zabave in blišča, vključen pa je tudi McDonalds, v katerem mogotec je crappy meal (grozen obrok). Videospot se konča s Trumpovim sloganom: “We can make America great again” (Naredimo Ameriko spet veliko).

Slakonja je denar za spot zbiral s pomočjo množičnega financiranja oziroma na platformi Adriafund. Nadejal si je 10.000 evrov, zbral jih je več kot 30.000.

“Trump se mi preprosto zdi zelo zanimiv lik. Ko sem pred dvema letoma začel razmišljati o projektu #TheMockingbirdMan, sem najprej imel v mislih Putina, Baracka Obamo, Angelo Merkel, nekatere pop zvezdnike, ki bi se jih lotil, potem pa je Trump udaril kot strela z jasnega,” je nedavno za STA povedal Slakonja. “Trump, poln izjav, zanimivih za poigravanje z njimi, se je izkazal za najbolj aktualnega,” je dodal.

Slakonja s spotom o Trumpu, ki bi moral biti na spletu že v ponedeljek, a se je zaradi tehničnih težav zavleklo, nadaljuje svoj projekt #TheMockingbirdMan, v katerem posnema slavne ljudi. Prvi v tem okviru je bil ruski predsednik Vladimir Putin, spot s parodijo nanj Putin, Putout pa je na YouTubeu objavil februarja. Doslej si je posnetek ogledalo več kot 6,5 milijona ogledov.

Slakonja je znan po tem, da se svojih projektov loteva študijsko. Kot je dejal, skuša v spote vključiti dejanske dogodke ter izjave in prepričanja ljudi, ki jih posnema. V nadaljevanju si Slakonja, kot je napovedal, želi imitirati še Angelo Merkel ter nekatere pop zvezdnike in športnike.

A prvih nekaj sto komentatorjev na YouTube meni, da je Slakonja pri svoji imitaciji Trumpa precej “kiksnil”, saj ta ni preveč posrečena, še manj pa gre v uho pesem, ki je “kar nekaj”…

klemen slakonja trump

 

Št. komentarjev: 9
 1. Petrovc pravi

  SKRAJNI PRIMITIVIZEM, KI GA LAHKO PRIČAKUJEŠ SAMO OD PRIMITIVCA TIPA SLAKONJA!!!

 2. KIDON pravi

  SRakonja je še največ povedal o sebi.

 3. martuljek pravi

  Stran metanje denarja za brezvezne spakedraščine. Ocena (1_10): 0

 4. RESNICA pravi

  Kaj pametujete
  Itak ste za republikance (desnico )
  Strel v koleno..

 5. bruh pravi

  levi liberal/analni smrdeči pajac…..nikoli se ne bo upal nad njegove….recimo hillary

 6. bruh pravi

  seveda tudi obame ne bi nikoli popljuval…..saj vsi vemo kam ta spada….bodimo resni…..

 7. bruh pravi

  tako, da tudi ta naš kao anal/urbani nestrpni a ideološko pravoverni slakonić prepičuje že prepičane…..

 8. Justinus pravi

  Bedak nima pojma kakšno škodo dela državi. Če pa se tega zaveda, potem je pa plačanec murgeljštaba. Vse za ljubi kruhek in 5 minut slave.

 9. frnikola pravi

  Slakonja je Trumpa zadel v piko, tako je, lahko se tudi ne strinjate.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen