Eagles of Death Metal po napadih v Parizu na oder z legendarnimi U2

0

Ameriška rock skupina Eagles of Death Metal, ki je nastopala v pariškem Bataclanu, ko so teroristi v 13. novembra tam pobili 89 ljudi, bo po poročanju revije Billboard v nedeljo ali v ponedeljek nastopila na enem od koncertov irske zasedbe U2 v Parizu. Eagles of Death Metal naj bi poleg tega s februarjem nadaljevala prekinjeno evropsko turnejo.

Po pisanju Billboarda, ki se sklicuje na neimenovane vire blizu rock skupine, se bodo člani Eagles of Death Metal pridružili U2 pri njihovi zadnji pesmi na nastopu v areni AccorHotels v Parizu. Za zdaj ni znano, ali bo skupina z Irci nastopila na njihovem nedeljskem ali ponedeljkovem koncertu.

Oba koncerta U2 sta bila sprva načrtovana za 14. in 15. november, a so jih zaradi terorističnih napadov Islamske države, ki so terjali 130 življenj, preložili.

Člani Eagles of Death Metal so sicer v prvem intervjuju po napadih napovedali, da bodo nadaljevali s svojo evropsko turnejo in da bodo prva skupina, ki bo nastopila v Bataclanu, ko bodo to koncertno dvorano znova odprli. Evropsko turnejo naj bi po navedbah Billboarda nadaljevali februarja prihodnje leto. (sta)

u2 invisible

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen