MARUŠA GORIŠEK PRED MASLEŠEVO PALAČO. Preberite, kako gledajo na dvakratnega političnega zapornika Janšo mladi, ki razmišljajo s svojo glavo.

176

Danes so v Odboru 2014 zapisali: “Demokratični proces je v Sloveniji zaradi več let trajajoče sodne farse Patria bistveno okrnjen. Tisti, ki trdijo, da je kritika pravosodne veje nedopustna, sodelujejo pri razgradnji demokratičnega sistema in oddaljujejo Slovenijo iz kluba zahodnoevropskih demokratičnih in pravnih držav.”

Kritika pravosodja resda ni bila dopuščena v prejšnjem totalitarnem režimu, danes pa je celo več kot nujna. Tako misli tudi 21-letna Maruša Gorišek, sicer državna prvakinja v curlingu. Njen govor, ki ga je imela včeraj pred VS na tem mestu objavljamo v celoti.

“Pred 25 leti je bil Janez Janša po politično montiranem procesu krivično zaprt. To dejanje je prebudilo ljudi, tihe želje prelevilo v glasne zahteve. Oblikoval se je Odbor za varstvo človekovih pravic, ljudje pa so na Roški cesti množično protestirali. Protestirali proti politično montiranim procesom, se borili za svobodo Janeza Janše, za spoštovanje človekovih pravic, za demokratično Slovenijo. Janez Janša je postal simbol slovenske osamosvojitve. Od teh dogodkov je minilo že četrt stoletja. Slovenija je samostojna država in članica Evropske unije. V 25 letih se lahko spremeni mnogo stvari. Pa se je res?

Danes je Janez Janša po politično motiviranem procesu krivično zaprt. Obsojen za kaznivo dejanje ki ga ni storil, za kaznivo dejanje, ki niti ne obstaja. Državljani smo se tudi tokrat prebudili in tudi tokrat nismo tiho. Tako kot so pred 25 leti na Roški stali moji starši, tako danes pred Vrhovnim sodiščem stojim jaz. Stojim tu, ter se zavzemam za popolnoma enake stvari. Proti politično montiranim procesom. Za svobodo Janeza Janše, za spoštovanje človekovih pravic. Za demokratično Slovenijo. Protestiramo proti sodstvu, ki še danes omogoča politično montirane procese. Proti sodstvu, za katerega plačujemo dvakrat več kot povprečni državljani Evropske unije. Proti 1200 sodnikom, ki so s svojimi sodbami že kršili človekove pravice. Prav te pravice, za katere smo se borili. Pravice, ki naj bi nam bile z osamosvojitvijo, z demokratično Slovenijo zagotovljene.

Tako kot se v 25 letih niso zamenjali ljudje, ki imajo resnično oblast v rokah, tako kot se niso zamenjali strici z ozadja, tako se ni spremenila niti situacija v kateri smo. Naključje? Jaz mislim da ne.

Pred 25 leti smo na Roški zahtevali osamosvojitev. Danes pred Vrhovnim sodiščem zahtevamo še osvoboditev. Pred 25 leti je Janez Janša postal simbol osamosvojitve. Tokrat, bo postal simbol osvoboditve. Pred 25 leti smo vztrajali in uspelo nam je. Tudi tokrat bomo vztrajali. In tudi tokrat nam bo uspelo!”

marusa gorisekMaruša Gorišek včeraj pred VS RS

Št. komentarjev: 176
 1. adam & eva pravi

  Bravo Maruša! Take Slovence 7 Slovenke potrebuje naša bolna državica.
  Saj trenutno Slovenijo niti država ne moremo več imenovati. Je neka mafijska naveza pod okriljem kučanov in masleđov. Na vladi so njihove lutke. Ko se ena garnitura obrabi, poskrbijo za novo garnituro. Vse pa so napravljene iz slabega in hitro pokvarljivega materiala.

  Bravo Maruša! Tako naprej, s teboj smo!

 2. my way pravi

  Zakaj se pa evropa ne zgane če je politični zapornik??Sam sebe poimenovat za političnega zapornika še ne pomeni da si to res.

 3. Miran pravi

  my way pravi:
  12. 08. 2014 at 12:04
  Zakaj se pa evropa ne zgane če je politični zapornik??Sam sebe poimenovat za političnega zapornika še ne pomeni da si to res.

  ———————————-

  Nič bat, europa se bo zganla v paketu……auuuuuuuuuuuuuuu 🙁

 4. tantadrui pravi

  Maruša Gorišek, seveda nima pojma. JJ ni bil politično ampak vojaško PRIPRT, zaradi dokumentov o orožju, ki so bili označeni za tajne.
  In ker dobro vem kaj se je dogajalo, smo zahtevali sojenje v slovenskem jeziku in ne vojaško sojenje ampak na civilnem sodišču.
  ————————————–
  Pa res mi ni jasno kako janšisti mislijo in hočejo manipulirat z vsemi kot da smo vsi bebčki .
  krimminalec in šfercer je pa lahko simbol osamosvojitve samo za nevedneže in take ki nočejo videt resnice

 5. b pravi

  Njen govor, ki ga je imela včeraj pred VS na t..
  ________________________

  Že iz fotografije je razvidno, da to ni govor, ampak branje mladenke, ki bi brez dvoma z bujnostjo života, tam v 17. stoletju, pozirala Peteru Paulu Rubensu.

  Za razbijanje dolgočasja na “informativnem” portalu Politikis, dajem v branje članek iz tiskane izdaje časnika Večer, ki nepoučenim odstira zaveso in jih na kratko popelje v zakulisje.

  _______________________________________

  Marko predlaga, jaz podpišem

  “Marko predlaga, jaz podpišem,” je modus operandi na mariborski občini enemu od sodelavcev že pred časom opisal župan Maribora Andrej Fištravec. Da zadeve ne potekajo tako, ampak da se odločajo na kolegijih, skupaj pretehtajo zadeve …, pravi Marko Kovačič, najbolj vplivni županov svetovalec, ki se ga je oprijelo, da je župan v senci. Sam pravi, da je to pretirano, da skrbi zgolj za določeno področje. V glavnem za privabljanje tujih investitorjev ter za koordinacijo in sodelovanje z občinskimi javnimi podjetji. Toda župan prav gospodarstvo izpostavlja kot ključno. In tudi v pogodbi ima Kovačič zapisano še veliko več, da svetuje pri socialnem, kulturnem, gospodarskem, izobraževalnem in športnem razvoju mesta … Prav zaradi tako širokega opisa del, tudi pooblastil v njegovi pogodbi, sta si župan Fištravec in direktor mestne uprave Marko Žula v začetku tedna nakopala kazensko ovadbo. Marko Kovačič meni, da je pomembno le, ali je delo, ki mu ga nalaga domnevno sporna pogodba, opravljeno, trdi, da je. Odkod tolikšen motiv za 1200 evrov neto izplačila za delo, zaradi katerega nima kakovostnega življenja, kot sam
  pravi? Hobijev nima, rad ima sprehode, redna “rekreacija” je za 38-letnika le hoja s Pobrežja, kjer stanuje, do centra mesta. Vozniškega izpita nima. “Mi smo tim. Z nekaterimi se poznamo že zelo dolgo. Dihamo eden z drugim. “Da mu to zadostuje, saj da je zaposlen v svojem podjetju, dodaja. Ne skriva, da je tudi že razmišljal, da bi z avgustom prenehal sodelovanje z občino oziroma se bolj posvetil svojim podjetjem, ki so še zmeraj v finančnih težavah. A vendarle še vztraja. Ali bo
  tudi po volitvah, ob morebitni ponovni izvolitvi Fištravca, še ne more povedati. Z zadolženostjo, trkanjem upnikov na vrata, meče slabo luč tudi na mestno vodstvo. In ne nazadnje je sodeloval pri dogovarjanjih z Nipo, hčerinskim podjetjem Nigrada, za najem infrastrukture Športnega centra Pohorje, od koder so v Nipo želeli prezaposliti Mirana Ferka, zanj so priredili neverjetni razpis, ki je naposled odnesel direktorja Nigrada… Toda župan na vprašanje, ali je ob teh napakah, spodrsljajih njegovo zaupanje v Kovačiča omajano, ne odgovori. Raje se vrne v ero svojih predhodnikov: “Kot župan in meščan bi rad vedel, o katerih ‘napakah’ sploh govorimo. Ali gre za visoko preplačilo Maksove luknje iz leta 2010, ki ga je ugotovila revizija ZIM-a? Morda, ker smo se dobro izpogajali s FISU in Veolio o odškodninah, ki so jih zakrivili prejšnji župani, ali pa gre za to, da si ekipa prizadeva za rešitev ŠC Pohorje, ker gre za 100 delovnih mest in potencialno škodo mestu Maribor, ki bi zaradi poroštev prejšnjega župana lahko presegla 10 milijonov evrov?” Neverjetno hitro se je zgodila ta tesna povezanost med ekipo in županom Fištravcem, glede na to, da se pred lanskimi volitvami niso poznali. In če je Vesna Vuk Godina, do takrat Fištravčeva prijateljica in podpornica, le nekaj dni po volitvah razmerje moči
  med takratnim štabom, sedaj ekipo, in Fištravcem opisala z besedami, da so ga ugrabili, bi lahko po letu in pol rekli, da župan že boleha za stockholmskim sindromom, da je torej že razvil čustveno navezanost na ugrabitelja. Ne nazadnje ga je “ekipa” pripeljala na županski stol. Javna skrivnost je, da so bili prav ti ljudje
  administratorji facebook strani Franc Kangler naj odstopi, ki je imela med množičnimi protesti precejšnjo mobilizacijsko moč. In po predlogu skupine Skupaj za Maribor, da bi kandidat za mariborskega župana bil Andrej Fištravec, je kmalu štab (Saša Pelko, Marko Kovačič, Darko Berlič, Simona Partlič …) prevzel celotno
  iniciativo, po županski izvolitvi pa se je preselil na občino. Bližnji opazovalci menijo, da je Fištravca županska funkcija prevzela in da preprosto dopušča, da ga vodijo. “Občina je velik aparat, župan ne more vsega sam, je pa tisti, ki odloča,” se moči in vpliva otepa Marko Kovačič. Bil je Fištravčev študent sociologije na mariborski Pedagoški fakulteti, a le eden od številnih. Veliko več je Kovačič takrat sodeloval z rektorjem Ludvikom Toplakom, s katerim sta kasneje skupaj ustanovila podjetje, sedaj se ovajata … Pa z Žulo, s katerim ju veže sodelovanje pri razdelitvi okoli
  230.000 sedanjih evrov, ki jih je študentski svet pridobil tudi s prostovoljnimi prispevki študentov. Ta denar so razdelili na milo rečeno nenavaden način. Član komisije, ki je odločala, je bil Kovačič, predsedoval ji je Mitja Kotnik, kasneje eden glavnih akterjev v hobotnici rektorja Ivana Rozmana. In največji delež pogače so nakazali društvu Svarog, katerega predsednik je bil malo pred razdelitvijo denarja Kovačič, njegov član pa tudi Žula. Da je bilo pri razporeditvi vse v redu, so nato dokazovali s finančnim poročilom, ki ga je spisal Žula. Delo v zavodu Svarog, ki so ga ustanovili malo zatem, je po Kovačičevih besedah tudi razlog, da študija
  sociologije in filozofije ni končal. Pa tudi zato, ker je ugotovil, da to ni zanj. In zavodu, pod okriljem katerega deluje Hiša jezikov, ter še istoimenskemu – Svarog informacijske tehnologije, d. o. o., ki ima račun blokiran že od februarja lani, se še zmeraj ne želi odreči. “Brez mene podjetja ne bi bilo. V politiki se tudi ne vidim ali v kakšni pisarni na občini. Pomagam po svojih močeh, hkrati pa se trudim poravnati
  dolgove podjetja, žal gre zelo počasi. “Ne mara protokolarnih dogodkov, fotografiranja, javnega izpostavljanja. Zmeraj se je držal bolj v ozadju, predlagal, dajal ideje, pravijo tisti, ki ga dobro poznajo. Bolj se je izpostavil v svojem rodnem
  Miklavžu na Dravskem polju, ko je bil predsednik Društva za ohranitev Miklavškega gozda. Ko jim niti z referendumom ni uspelo ubraniti gozda pred gradnjo stanovanjske soseske, so nato na prejšnjih lokalnih volitvah miklavškemu županu Leu Kremžarju za resnega protikandidata postavili Mladena Kraljiča, skupnega
  kandidata strank Zares in SD, še enega iz mreže Kovačičevih znancev z mariborske univerze. Kandidatno listo SD za občinski svet v Miklavžu pa so med drugim zapolnili tudi z enim od operativcev v kampanji, Andrejem Simonom Lunežnikom, ki ga je Kraljič prijavil kar na svojem naslovu v Skokah, da je izpolnjeval pogoje. Lunežnik je sicer iz Slovenske Bistrice.

  BRANKA BEZJAK

 6. tantadrui pravi

  Se pa strinjam da vsekakor državljani ne bomo pustili da si nekateri kar prilaščajo pravico in hočejo vplivat na sodstvo.
  naj gredo v evropsko sodišče in tam poskušajo vplivat na sodstvo in tožilstvo. Teh janševih manipulacij ima narod že polno kapo.

 7. miki pravi

  Bravo Maruša, pa pogum in pokončnost!

 8. jernej pravi

  Več na bo pred VS, prej bo JJ svoboden in s tem tudi Slovenija!

 9. gogi pravi

  bedasti tantadruj; kdo pa je armiji dal komando drug kot politika – partija?

 10. medeni pravi

  Jernej,poglej koliko jih je vsak dan so ljudje pametnejši in na take prireditve ne gredo,ker to je navaden cirkus z to razliko da tu sodelujejo ljudje namesto živali. To da pa organizira sds vsak dan drugega govorca je pa tak: jaz sem socialdemokrat v evropskem smislu.za 500 evrov grem v ljubljano in govor povem brez papirja. toliko o tem
  lep pozdrav izPrekmurja Republika(slej ali prej)

 11. tantadrui pravi

  Proti sds manipulacijam in lažem je nemogoče.
  Veseli me samo to da jih 10 % manj podpira kot pri volitvah.
  Očitno vseeno pomaga da se vstanemo proti sds in anševim manipulacjam in lažem , da počasi še drugi spoznajo kako se jimlažejo in z njimi manipulirajo.
  počasi bo konec sdsa, čeprav se baje vsak dan včlanjujejo novi in novi. Nekateri se vsak mesec včlanijo. Potpora jim hudo raste v negativo.

 12. Če pravi

  medeni
  PAZI, da te zaradi komentiranja na tem forumu prijatelji ne proglasijo za Janševika.
  Seveda ti do JANŠEVIKA manjka še veliko znanja. Znanje pridobljeno v izobraževalnem sistemu, ki ga obvladujejo socialisti pa ni ravno v oporo.

  Ko se boš lahko odpovedal samocenzuri in prebral tudi kaj, kar danes ne zmoreš,
  ne boš več demokratom solil pameti, kot omejen socialistični aktivist
  Danes pa se ti režijo vse Evropske krave….
  Demokrati smo naredili domačo nalogo in zavrgli marsikatere socialistične
  obrazce razmišljanja.

  Desetlejtja pred in po nastanku Slovenije nam kradejo državo, milijarde in iz nas delajo inteletktualne invalide

  Vse po vzorcu RUSIJE včeraj in danes

 13. Če pravi

  Medeni
  saj res ne vem,
  tebi bi kakšna informacija in resnica res samo škodila

 14. Če pravi

  Ne razumem zakaj se vsi podpisujete z malo začetnico?

  Ali se zavedate da ste zaradi malomarnosti in lenobe manjvredni in je to razlog

 15. resnica pravi

  Janez Janša je kot minister za obrambo Demosove vlade prejel 250.000 dolarjev podkupnine za vsako ladjo orožja, ki je leta 1991 priplula v Luko Koper. To trdi Marin Tomulić, francosko-hrvaški posrednik z orožjem, njegovo pričevanje pa je Večer povzel po knjigi avstrijskega preiskovalnega novinarja Richarda Schneiderja.

  V daljnem letu 1995 je Janša takole okarakteriziral Rupla: ”Zame ste enostavno oseba, ki ne more brez gospodarja. In ko ga najde, je pripravljena popljuvati vse, ki trenutnemu gospodarju niso všeč. Kako si lahko pogledate v oči? Ste bili v zmoti pred dvema letoma ali ste v zmoti danes? Ali ste spremenili mišljenje, takoj ko ste povohali oblast, pa čeprav so vas brcnili na njen rob? Koliko je bila vaša cena, g. Dimitrij Rupel?” Rupel pa je udarec nemudoma vrnil: ”Janša je demagog. V politiki je nesramen in rad podtika. Ne izbira sredstev, je hudoben in brezobziren. Ne išče svetovalcev, ampak vernike. Ne išče sodelavcev, ampak služabnike.”

  …..

  Paranoidne konstrukcije, grobe diskvalifikacije in žalitve, vse to neopazno postaja del političnega vsakdana in razkraja naravno tkivo družbe. Pri tem se ne smemo varati, češ da gre “zgolj za besede”: besede niso nikoli zgolj besede, besede zarisujejo horizont, znotraj katerega dojemamo svet, in koordinate, na podlagi katerih ukrepamo.

 16. sanja pravi

  Maruša čestitke! Še več takšnih mladih zavednih Slovencev!

 17. Če pravi

  Intelektualno inferiorni?
  Imate glavo, imate IQ, na internetu vse informacije pa total nerazgledani

 18. tantadrui pravi

  Točno, ne vem kaj jim je težko najt na internetu da vidijo čigav pripornik je sploh bil Janša in kakšne zahteve o sojenju in jeziku so bile zahtevane .
  da kar nekaj bluzijo v luno, kar nima nobene resnice.

 19. Če pravi

  resnica spe eden z malo začetnico
  me pa res zanima, kaj si v svoji nevednosti ti zmožen povedati
  Kakšne so tvoje ideje, vizije, program?

  Seveda ti nisi levak. Ti nisi nič! Ti nimaš nič od programa, nič od idej, nič od vizije..

  Vas združuje le sovraštvo in tako niste nič več kot blazna horda, ki se gre linč…

 20. resnica pravi

  ”Janša je demagog. V politiki je nesramen in rad podtika. Ne izbira sredstev, je hudoben in brezobziren. Ne išče svetovalcev, ampak vernike. Ne išče sodelavcev, ampak služabnike.”

 21. Če pravi

  čudni JOJ

  Orožarske zgodbe:
  Nekdo, ki je bil obsojen zaradi gospodarskega kriminala na Hrvaškem, je pobegnil iz Hrvaške in trdi, da sta Bavčar in Janša dobila za vsak tovor orožja po 250.000 $. Po njegovem naj bi bila dva tovora. Kasneje nekdo objavi, da je šlo za 30 (trideset!!! ) tovorov, torej naj bi bilo 30 X 250.000 $ !!!??? V Pogledih Slovenije gosti povejo, da je bilo pri vseh teh tovorih vse v redu, da pa se je trgovalo z orožjem iz skladišč, ki ga je zapustila JNA, denar pa so porabili za potrebe slovenske vojske. Potem se pojavi orožje v Mariboru, ki ga naj bi tudi Janša preprodajal, nastopajoči v Pogledih Slovenije pa povejo, da je šlo za tranzit orožja, pri katerem nihče v Sloveniji ni sodeloval niti pri nakupu niti pri prodaji. Kaj je sedaj to? A bi že enkrat zaklučili s to zgodbo?
  Druga nedokončana zgodba so povojni poboji. V rovu Barbara je nekaj tisoč ostankov trupel odraslih moških, žensk in tudi otrok!!!
  Čas bi bil, da grejo na sodišče njihovi krvniki, zakaj naša država tega noče zaključiti, da bi končno začeli živeti v sedanjosti in za prihodnost, tako pa te nedokončane zgodbe morijo duha Slovencev
  —————————————————————————————————
  V Mariboru so našli orožje vendar niso našli nobene povezave kdo bi naj bil od naših povezan s tem orožjem,to pa zato,ker je bil ta,ki je dovolil skladiščenje ali deponiranje orožja na mariborskem letališču
  prepameten,da bi se izdal če ni potrebno.To orožje sigurno ni bilo slučajno tam in da nebi vedel vsaj eden od naših politikov za to-NI ŠANS.Samo še enkrat ponavljam ta oseba je bila izredno pametna in težko ji bo karkoli dokaza
  —————————————————————————————————
  kdo je vlekel poteze!!?? Na tem sestanku so najvišji predstavniki Slovenije sprejeli še eno zgodovinsko odločitev. Predsednik Kučan je prisotne uradnike pozval k prikrivanju in zaobljubi o molku. Predlagal jim je da “navzven velja stališče, da Slovenija nikoli ni pomagala Hrvaški in BiH z orožjem in urjenjem vojakov.” V nadaljevanju je dodal: “Resnici to ne bo koristilo, ker tukaj obstajata dve resnice. Ena za javnost, druga pa za tole.” (Magnetogram sestanka pri Predsedniku Republike, Ljubljana, 6.1.1993)
  Kljukci Moge Afera Orožje LDS
  http://www.youtube.com/watch?v=–ryB8-bhys

  Nekdanji pripadnik Vojaške obveščevalne službe, ki je hotel ostati anonimen, je včeraj za nacionalno televizijo zatrdil, da je nekdanji direktor Voma Andrej Lovšin po navodilu Janeza Janše vodil gotovinsko prodajo orožja iz skladišč JLA, pri tem sta mu pomagala Franci Cimerman in Anton Peinkiher.

 22. resnica pravi

  Pokojni dr. J. Drnovšek o IJJ-ju. To oseba zlobna in je “PRINC TEME” !!!!

 23. Če pravi

  Torej kot vidiš, se ti izredno razširijo obzorja, če nisi le malomaren in len

 24. kuga pravi

  lepo je, da tudi sedaj sredi avgusta obstajajo svobodni in pošteni ljudje, ki si upajo pred kučanovo udbaško sodišče in jim povedat kaj so v resnici….res lepo…..zdržite.

  seveda se bodo balkanski rdečuhi zgražali in vas pljuvali….ampak to ni pomembno, oni so vedno bili taki in taki bodo ostali…….

  upajmo le, da nas nsi ne izda in da se ne goni z novim balkanskim kučanovim posranim a medijsko in sodno nedotakljivim ter mafijsko zvestim rdečuhom iz murglej …..le to je pomembno sedaj za nas drugače misleče, naj se NIHČE NE GONI z njim, ki ji so vedno enaki, vedno kulturno balkanski, ideološko zaslepljeni in enoumno rdeči……..

  naj imajo ponovno celo državno upravo v rokah kot v starih komunističnih časih…….naj zaporirajo, bruhajo sovraštvo itd. …. glavno, je , da NIHČE od nas se z njimi ne goni , naj se ti balknski kučanovi disciplinirani rdeči pra sci in svi nje gonijo le med njimi….50% je razumelo in se na vse to je be…..

 25. lino pravi

  Bravo odbor 2014. Bravo Maruša!

 26. tantadrui pravi

  https://www.youtube.com/watch?v=–ryB8-bhys
  Aha , moge točno navede da je Janša , Bajuk in Podobnik krivi za zaustavitev komisije.
  Lepo si napisal Če in vem sem slišal od politikov leta 95 -96, da kar je bilo je bilo se pozabi, od zdaj naprej pa bodo pošteni.
  IN KAJ SE JE ZGODILO . ŠE VEČJI LOPOVI SO RATALI taki janše , Bavčarji in ostali – KER JIM DO TAKRAT ni nobeden vstal na prste in jih postavil pred sodišče.Imeli so pa Barbarao in Drobniča da so vse zakrili.
  in z tem UGRABILI DRŽAVO, za svoja kriminalna dejanja.
  Ampak zdaj bo treba pa PLAČAT.

 27. Če pravi

  Še eden z malo začetnico
  SUMLJIVO?

  Vsi enako nerazgledani in enako sovražijo nekaj kar sploh ne poznajo!

 28. zapriseženi levičar pravi

  Pravi princ teme je bil Drnovšek. Na žalost ga je tema prepozno vzela v svoje okrilje. Še celo njegova otroka se ga ssramujeta zato sta zahtevala
  odstranitev spomenika v Trbovljah.
  Na vprašanje Ljerke Bizilj ob zadnjem intervjuju z Nikom Kavčičem, je ta izjavil: najslabša slovenska politika po osamosvojitvi, ki sta kriva za gospodarsko katastrofo sta Drnovšek in Gaspari. Pa še kako prav je imel.
  Samo to je za butaste Slovenceljne višja matematika.

 29. Miran pravi

  Ta človek ( Janša ) mora imet miljarde dnarja pa kdaj misli vse to potrošit. Al pa kokr se men zdi špara za potomce, al pa za te, ki demonstrirajo pred sodiščem. Res mora bit zlo pameten, saj je v naprej vedu, da ga bojo zaprli….

 30. Če pravi

  Odločitev je dal Kučan in mu je sledil Drnovšek

  Poročilo je bilo narejeno

  Še vedno pa je na vsej zadevi DRŽAVNA TAJNOST

  Bedaki pa padajo v trans

 31. Če pravi

  Orožje, Depala vas, PATRIA, KPK, pa še toliko konstruktov
  vse za lase privlečeno in pospremljeno z 20 let diskreditacij
  deset tisočdiskreditacij, polresnic, laži

  Seveda malomarni in leni, ki še živijo v socializmu nepotrebujejo dokazov, ki jih nikoli ni bilo

 32. Če pravi

  Danes ni popolne CENZURE

  Razen za nekatere ki imajo vgrajeno samocenzuro in zato deviške možgane, kjer teče še vedno DOS SOSCIALIZEM

 33. avgust pravi

  Res je, imeli so eno resnico zase in eno resnico za ljudstvo, a nekateri se niso držali dogovora. Vendar je to gledanje nazaj in boj z mlini na veter pase.

 34. avgust pravi

  V politični prostor so stopili novi, neobremenjeni ljudje in vedo, kako se stvari streže in ne tako, kot takrat, ko so razni viranti in lukšiči letali od morebitnega mandatarja do mandatarja v senci in se vmes še malo ustavili pred kamerami. VSE SE JE ODVIJALO PRED KAMERAMI.

 35. avgust pravi

  Stranki princa teme podpora vztrajno pada, zagrizeni fani so se začeli skrivati.

 36. moroStar pravi

  Debela deklica se je precenila, ko je sprejela napisan govor. Res, da je navajena spolzkega terena, a to je vendarle politika!

 37. Če pravi

  Nekateri se nikoli nič ne naučite
  LAGALI so vam v socializmu in danes vam isti lažejo naprej.

  Seveda so vas zmedli, ker so se prebarvali in preimenovali
  nadeli nov obraz
  a še vedno je nekje F21 kot je bil včasih CK

 38. avgust pravi

  Verjamem v uspeh Cerarja. Kar poglejte ga, kako miren, premišljen in obvladan je. Je pa že nakazal, da ima marsikaj za povedati in urediti, vendar ne bo prehiteval. Najprej bo izvoljen, potem pa nov veter v jadra.
  Sicer pa, najbolj slaven zapornik ni deležen nobene publicitete več.
  To je zanj najhujša kazen.

 39. Če pravi

  Mavrica Mira Cerarja.

  https://pbs.twimg.com/media/Bu0kwjZIgAANNvO.jpg

  by twitter

  mogoče manjka še ROZA BARVA

 40. Če pravi

  Sile kontinuitete ali STATUSA QUO
  NIČ se ne bo spremenilo

  pot v bankrot je tlakovana

 41. Če pravi

  Kaj samoupravljanje, tranzicija je bila šele eno ogromno sranje!

  VIR
  http://www.portalplus.si/284/samoupravljanje/#.U-n1LDkx_eN.twitter

 42. avgust pravi

  Če, živi in pusti živeti tudi drugim. Piši komentarje, a pusti jih pisati tudi drugim. Rad ponavljaš, da si demokrat; udejani besede, sicer izpadaš nekredibilen lažnivec kot tvoj vodja.

 43. Če pravi

  Če sindikalist, ki živi od provizije na tujo plačo očita podjetniku tipa “Akrapovič” razvojno nesposobnost in lenobo je zrel za muzej!!!

  by twitter

 44. avgust pravi

  Lastnino, pridobljeno s samoupravljanjem pa vam demokratom ni bilo težko pospraviti v žepe in to s tranzicijo, ki ste si jo izmislili za svoje orodje.

 45. Če pravi

  Pet barv mavrice dobre koalicije pomeni enotnost mnenj, Palestino, socialno pravičnost, solidarnost in krvodajalstvo.

  https://pbs.twimg.com/media/Bu1lUfJIIAA0rDC.jpg:large

  by twitter

 46. avgust pravi

  Mavrične deklice v tej koaliciji zagotovo ne bo!

 47. baubau pravi

  tantadrui

  Pa res mi ni jasno kako janšisti mislijo in hočejo manipulirat z vsemi kot da smo vsi bebčki .

  Saj ste. Seveda pa ste nekateri večji bebčki kot drugi.

 48. avgust pravi

  Tudi preambiciozne deklice ne bo v tej koaliciji. Te ženske so prenevarne za skupno dobro. Skupaj z vašim zapornikom bosta čičale v oslovski klopi.

 49. avgust pravi

  še večji bebčki se potikajo okoli sodišč, zaporov, parlamenta……….

 50. Če pravi

  Spet eden z malo začetnico
  intelektualno inferioren bi rad zavladal
  tebi ne bi mogel najti konkurence

  ti si koncentrat neumnosti in naivnosti

 51. avgust pravi

  Ja, če, tudi moja malenkost premore strupen jezik, ki piči tja, kjer vas najbolj boli.

 52. Če pravi

  Če bi neumnost morila
  nič novega

 53. tantadrui pravi

  kakšni so šele tisti ki nasedajo lažnivcem in kriminalcem.
  poleg tega niti ne dojemajo kakšen zapornik je bil janez, ki nikoli ni bil politični zapornik. Prvič je bil novinar v vojaškem priporu, drugič pa je politik v zaporu.
  Če ne ločijo med OSNOVNIMI POJMI, kaj pol od takih lahko pričakuješ

 54. avgust pravi

  Demokrat če, preberi sporočilo, ki sem ti ga napisala ob 14,32, sicer res nisi več kredibilen!

 55. Če pravi

  Spet en z malo začetnico, ki tudi danes ni nič pametnejši
  Zvečer pogleda TV in nato še kašen rdeč medij pa misli da vse ve

  Lenoba in malomarnost
  Seveda pa sam poskrbi, da ima na jedilniku le polresnice, laži, prebrane informacije, dezinformacije

  Sovraži vse kar diši po demokraciji, ker je nevednež nesposoben prilagajanja in učenja
  pri njemu je še vedno vse črno belo

  KOLIKOKRAT smo te že dobili, da si nevednež, ki sovraži vse kar ne pozna

 56. Murglabe pravi

  Ne dopustimo, da nam vlada rudeča mafija.

  http://youtu.be/JsZAJ6PuSO8

 57. avgust pravi

  Bolj kot prerekanje s čejem me zanima, kako bo poslanec zapornik potoval v tujino, npr. v Avstralijo. Kako bodo zakamuflirali begasumnost, ali tako, kot pri bivšem dinersovcu, z miljončkom?

 58. Če pravi

  Ni velike razlike med tabo in mano
  tudi sam sem bil velik nevednež, ki pa ni bil malomaren in len in odkar preverjam vsako informacijo na internetu odkrivam gore laži

 59. Če pravi

  male začetnice
  kaj sprašuješ iste stvari iz dneva v dan
  zakaj bi ti razlagal več kot enkrat

  Saj vem da za 5 € na uro ne bom našel pri tebi pametnega sogovornika

  Še zlata ribica bi si zapomnila vsaj nekaj

 60. Če pravi

  male začetnice
  hinavci za 5 € na uro

 61. baubau pravi

  avgust

  Lastnino, pridobljeno s samoupravljanjem pa vam demokratom ni bilo težko pospraviti v žepe in to s tranzicijo, ki ste si jo izmislili za svoje orodje

  Komunist se z lažjo zbudi, z lažjo preživi dan in z lažjo zaspi.

 62. Če pravi

  Hinavci pogrevate lanski sneg

  Ali res ni med vami enega pravnika, ki bi strokovno zagovarjal obtožnico in obsodbo

  Danes vidim, da ga ni. Kdo bi se pa smešil in postavil proti eminentnim pravnikom, ki so ostalo stroko naučili veliko stvari

 63. Če pravi

  male začetnuce
  kje imate pravnike, ki bi se šli vaše bluzenje o kriminalcih

 64. janez pravi

  saj ne sovražim, sprašujem. ne verjamem več, da je Janša česarkoli kriv. ne, ker bi me Matoz in Šturmovi pravniki prepričali v njegovo nedolžnost. oblast in komiji so me prepričali, da nič nimajo zoper njega, zato ga v rokavičkah j…..! Za vsak slučaj, ko bo sodba padla, ne bo nihče izpostavljen. razen tepiharja. a samo debele balinajo, musarca bowling, tale pa tole curvanje? kdo pa je avtor teksta? črnčec’

 65. Če pravi

  HINAVCI – partijski komisarji

 66. janez pravi

  a Če je kar gospod DK al kako?

 67. tantadrui pravi

  Dobro da je Če demokrat. Če ne binas že postreljal hehe.
  Demokracija je čudovita stvar. lahko celo daješ podporo kriminalcu ne da se ti bi kaj zgodilo. tega še v ZDA NI.

 68. tantadrui pravi

  Mogoče je pa črnčec – Če. To so pol hude lobijsko maf. povezave.

 69. simba pravi

  Oktobra bo Janša na svobodi, potem pa se bo začel obratni proces: Maslešo spraviti na Dob!

 70. Če pravi

  Vztrajniki vztrajamo že 53. dan, vsak dan nas je več
  za človekove pravice, za pravno državo

  Vsakodnevno zbiranje pred Vrhovnim Sodiščem, je odprto za vse, ki želijo spregovoriti.
  Vsak dan jih veliko spregovori in vsak dan nas je več, ki razumemo in se zavedamo pomembnosti človekovih pravic.

  Dobro vemo, da smo lahko že jutri mi na vrsti, če ne bomo stopili skupaj.

  Sam pridem enkrat na teden, mogoče bom prihajal še večkrat

 71. Če pravi

  MALE ZAČETNICE

 72. avgust pravi

  Prihajati le enkrat na teden pomeni zelo, zelo majhno lojalnost. Morda pa vendarle obstaja senca dvoma?

 73. tantadrui pravi

  Ti nisi bil še nobenkrat tam . Ajde povej kolikokrat si bil tam ?
  Če ste pa kriminalci pa upam da boste res lahko jutri že na vrsti, da ne bomo rabli čakat 20 in več let kot pri janezu poštenemu.

 74. kuga pravi

  uff, tanta, vi balkanski podivjani in opranoglavi rdečuhi ne razumete kaj naj bi bila demokracija in pravna država…..zato prosim ne premerjaj vaše balkanske ali sovjetske sistemsko mafijske rdeče vu ko je bine (kao državnne ustanove) z evropskimi, zahodnimi, ameriškimi, avstralskimi itd. itd.

 75. Če pravi

  male začetnice
  zakaj si ne najdete nekaj oprijemljivega in konstruktivnega, zakaj si ne najdete smisel tako kot je to povsod v Evropi.

  Za katere ideje, cilje, vizije, programe bi se bilo vredno boriti?

  male začetnice pa nam kažejo le nesposobneže, ki ne poznajo drugega kot sovraštvo in le čakajo da jih kdo za nos potegne, da se opečejo še stotič

 76. kuga pravi

  slovenistan je kulturno in civilizacijsko NAJBOLJ proti-zahodna država v eu..skupaj – najbrž z romunijo.
  v nobeni drugi državi ne boš dobil toliko rdečih kret enov, ki divje navijajo za zverinske sovjetske mafijske rdeče kgb-jevske putinćke……

  izven evropske unije pa so seveda še vsaj tri države (vse na balkanu), ki sanjajo belorusizacijo družbe…..ampak oni , na našo srečo, bodo še naprej gnili tamle…….in to ne najvažnejše….če si demokratično in pravno tako nazadnjaški, nezrel in retar diran je prav da le kruliš sovraštvo in nasedaš na propagando rdeče mafije……

 77. kuga pravi

  50% je sploznalo, da so definitivno državne ustanove v lasti naše balkanske rdeče mafije, ki tja nameešča le svoje ideološko in mafijsko zveste rdeč kadre……vse ostalo je postransko…..

 78. tantadrui pravi

  Ko mačko stopiš na rep – ZACVILI hehe.
  Eni so res demokratični. Še najraje imajo demokracijo kjer vsi mislijo enako kot pri ZK ali SDSu.

 79. Če pravi

  male začetnice
  vi niste rdeči in vi niste levaki

  Sovraštvo vam ne bo nadomestilo višje ideje

  CERAR brez vizije, brez programa
  PROGRAM bi bil odveč!

  Edini skupen program je star že desetletja in vedno pod mizo
  tranparenten pa le za palčke

 80. kuga pravi

  ampak tudi danes smo na strani poštenih, svobodoljubnih, miroljubnih ukrajincev, ki se borijo proti podivjanim, mafijsim , zverinskim sovjetskim rdečuhom……….slava jim……to ni nič v primerjavi z ĐĐ boju za svobodo proti naši lagalizirani rdeči mafiji….

 81. kuga pravi

  če , je cerar rdečuh? je
  je cerar izrodek kučanovega klana? je
  je cerar iz murglej? je
  je cerar “namešen” na rbalkanski deči univerzi? je
  je cerar mafijsko zaščiten s strani kučanovih rdečim medijev in sodišč? je

  itd. itd.

  vse ostalo je sprenevedanje……

 82. Če pravi

  CERARJA so naredili mediji, kjer so lastniki “nacional interes” tajkuni za katerimi stoji KUČAN

  Nikoli ne bom zaupal medijem, ki so naredili Jankovića, Bratuškovo in danes Cerarja

 83. avgust pravi

  Zdaj je pa zakuhal! Polno slovničnih napak, izpuščenih besed in napačnih črk.
  Ali obstaja kakšna pomoč za takšne paciente?

 84. Če pravi

  mala začetnica
  ja zate je razumljiva le slovnica

 85. kuga pravi

  če, tako je to in se ne bo spremenilo, partijsko urbanizirani balkanski rdeči retar diranci morajo pač disciplirano hodit na volišča , da potem lahko čakajo na državno mestece…….razumi jih te naše balkanske mafijsko zveste rdečuhe…..taki so, glavno je, da se gon ijo le med njimi tam kjer so….vse ostaloni pomembno….

 86. Če pravi

  Zakaj bi jih postavljal na piedestal kot nekaj, za kar se ne kvalificirajo

  Preveliki so nevedneži, da bi bili rdeči levaki

  Zazrti v idealizirano bankrotirano preteklost

  Evropska levica je za vas svetlobna leta daleč

  Med sabo imate sivolasce, ki vam preprečujejo demokratizacijo v lastnih vrstah

  socializem pa je tiranija in nasprotje vsaki demokraciji

 87. avgust pravi

  Zeh, zdaj sta pa že dolgočasna. Grem raje na sprehod. Se preberemo jutri!

 88. Če pravi

  mala začetnica
  Ti malomarnost in lenoba ne dovoli, da bi si razširil znanje in popravil zablode?

 89. andi pravi

  Pred VS se je v teh 54 dnevih zbralo že na stotine zavednih Slovencev in Slovenk. Zbirali se bomo tako dolgo dokler JJ ne bo svoboden!

 90. mALA zAČETNICA pravi

  Poslušaj, ti Če!

  Zdaj pa že nehaj s temi svojimi tečnimi malimi začetnicami in se raje sam nauči, kako pisati slovnično slovenščino!!!
  Povedi se končajo s KONČNIMI LOČILI, ne pozabi na presledke in nauči se pravila za vejice. Pa še to: piši tako, da te bomo razumeli vsi (razen, če nisi od tu).

  Glede gospodične Maruše pa: toplo ji polagam na srce, da naj ne pada pod vpliv enostranskih “resnic”. (Jaz iščem resnico pri levici, sredini IN desnici ter si nato ustvarim svoje mnenje – ne prepričanje.)
  LP 🙂

 91. janez pravi

  čE! Kaj pa, če je Ivan kriv in sodba ne bo padla? Ne razumem zakaj se SDS ovci oklepate obsojenega predsednika, državo pa so vam spet t.i. komiji pobasali na volitvah. Namesto, da bi se najprej pošteno in profesionalno lotili volilne kampanje, zmagali iz pozicije oblasti reševali predsednika, če je res nedolžen. Slepo sledenje ukazom iz Doba ni popotnica za stranko, ki se razglaša za odprto in demokratično.

 92. tantadrui pravi

  Maruša Gorišek, seveda nima pojma. JJ ni bil politično ampak vojaško PRIPRT, zaradi dokumentov o orožju, ki so bili označeni za tajne.
  In ker dobro vem kaj se je dogajalo, smo zahtevali sojenje v slovenskem jeziku in ne vojaško sojenje ampak na civilnem sodišču

 93. janez pravi

  Preden se je Janez usedel, vas pravosodje ni zanimalo. Zanimivo; zdaj je pa vse narobe?

 94. tantadrui pravi

  janez nikoli ni bil politični zapornik. Prvič je bil novinar v vojaškem priporu, drugič pa je politik v zaporu.
  Če ne ločijo med OSNOVNIMI POJMI

 95. tantadrui pravi

  prej jih tudi odločbe ustavnega sodišča niso zanimale ko jih janša ni spoštoval.

 96. tantadrui pravi

  Sojenje na CIVILNEM SODIŠČU in v SLOVENŠČINI so bile zahteve v primeru četverice.
  Zanimivo je da se teh dejstev očitno sramujejo v sdsu in jih hočejo spremenit v neko politično igro zoper vseh nas ostalih.
  Seveda ima laž vedno kratke noge in življensko dobo.
  Saj sploh ne vedo gdo je Janšata takrat za uprl. Verjetno mislijo da ga je kar Kučan .

 97. Miran pravi

  zakaj se leva sodrga tako trudi prepričati t. z. desne, naj se obrnemo stran od slovenskih domoljubov. S tem utrjujejo moje prepričanje, še bolj biti na strani slovenstva, ki ga poosebljajo tako redki posamezniki, ki se nesebično razdajajo, ne glede na posledice, danes zapor, jutri morda novi barbara rovi, To je težnja stalinove bande !

 98. tantadrui pravi

  šfercerji ljubijo samo denar , nikakor ne slovenije. janšisti se imajo pa za desničarje, mogoče samo potem so malce razštelani desničarji.
  Tud za levico se imajo nekateri, pa je edina prava levica ZL.

 99. tantadrui pravi

  Kaj je potem ta stalinova banda izvolila smc, erjavca in ostale.
  Potem masteRI. pa res fobijo pred zapori in rovi.
  FOBIJE ZDRAVIJO PSIHIATRI.

 100. Miran pravi

  malo se ozri po svojih bližnjih, gotovo boš našel nedaleč od tebe krvave sledi….. , kot večina levakom zapisanih potomcev……

 101. b pravi

  zakaj se “desna” sodrga tako trudi prepričati t. z. leve, naj se obrnemo stran od slovenskih rodoljubov. S tem utrjujejo moje prepričanje, še bolj biti na strani slovenstva, ki ga poosebljajo ne tako redki posamezniki, ki se nesebično razdajajo, ne glede na posledice, danes brezposelni, jutri morda nove prisege domobrancem, To je težnja rupnikove bande !

 102. tantadrui pravi

  krvavih sledi je ogromno. Od nemcev , italjanov , celo nekaj od domobrancev in kasneje komunističnih pobojev.
  Ampak vi apelirate da smo mi vsi morilci in ubijalci od cerarja, mene in vseh v strankah in da vas bomo zapirali in vozili v robe.
  To pa je fobija pred nami ki se imamo za normalne.
  Zdej, al MI NISMO NORMALNI AL PA VI- janšisti ki kar obtožujete vse da vas hočejo vozit v rove.
  TO JE FOBIJA , ali psihična bolezen in je dobro da se oglasite pri svojem osebnem zdravniku da vam predpiše zdravljenje.

 103. Miran pravi

  @ b kot BIZGEC z veliko 🙂

 104. adam & eva pravi

  Polovica Slovencev je zrelih za norišnico. To so vsi z levega brega.
  Z njimi nimaš kaj diskutirati, naš hrček ima večje možgane kot 10 (deset) levičarjev.
  Amen!

 105. Miran pravi

  in @ tantadrui blau od togote 🙂

 106. tantadrui pravi

  Vam je bilo še najbolje in najbolj ste bili varni ko je bila še jLA. Jaz takrat nisem slišal nobenih neumnosti da vas hočejo komunisti ali rdeči metat v jame kot to poslušamo danes.
  . Po vaši logiki bi morali bit vi prvi da vas zopet brani JLA , ker očitno sedaj mislite da ste v hudi nevarnosti.
  Saj vam ni č nočemo, nobeden vas ne bo metal v jame, samo ne grozit da boste kar nekaj opravili z nekimi komunisti in rdečimi.

 107. robi pravi

  Janez je prvič kradel vojaške dokumente in tudi sedaj je kradel,tokrat denar.In on je pol politični zapornik????Ja,jaz sem pa kristus ane?V obeh primerih je kradel!!!

 108. tantadrui pravi

  In takrat smo bili za SOJENJE janšatu in ostalimi PO CIVILNIH ZAKONIH in ne po vojaških v cirilici kot je to hotela JLA.
  Saj sploh nimajo pojma zakaj se je takrat šlo.
  kar nekaj bluzijo tile janšisti .

 109. tantadrui pravi

  In JJu so že takrat rekli pa tudi v ZK ko so ga ven vrgli , da naj svoj intelekt uporablja za kaj pametnega, ampak ne kmalu je pokazal da so imeli še kako prav ko je začel Z ŠFERCANJEM OROŽJA.
  In JJ je še danes ponosen kako je uporabljal svoj intelekt in njegovi privrženci ali zasleplenci tudi .
  DA DOL PADEŠ.
  danes ma pa intelekt za DRUGO REPUBLIKO, da bi sam namesto v zaporu vodil kriminalec državo.
  sicer pa kriminalci vedno uporabljajo svoj intelekt malo drugače od večine in so na to CELO PONOSNI.

 110. tantadrui pravi

  Dost je bilo pokvarjene politike, od tega nič. Kriminalci pa naj ostanejo tam kjer jim je mesto. Pa še bo treba za kaj odgovarjat v tej naši DRUGI REPUBLIKI.

 111. robi pravi

  Nekdo ki hodi trikrat na teden na sodišče ne more biti pošten,še najmanj pa politični zapornik!Nikol nič delal že 20 let se po sodiščih vlači in zakaj????Ker ni politični zapornik pač pa kriminalec najhujše vrste!In sedaj je pravnomočno obsojen in še bo kaj dobil zraven,kot Tovšakova:)

 112. Če pravi

  Že UDBA in partija je močno izrabljala pravosodje in pošiljala za kazen posameznike od Poncija do Pilata!

  Danes pa vidimo da to počnejo in niti pretirano ne skrivajo.

  Kakšen bedak pa še hinavsko afne gunca

 113. Če pravi

  Izrabljajo pravosodje za politične umore.
  Nekateri pa so nedotakljivi in kljub dokazom, dovolj za dve obtožbi, te zavrnejo in še kaznujejo za krivo obtožbo, če si stopil na žulj komu iz njihove jate. Pri tem pa ni nobene počasnosti, saj mora biti zavrnitev v poduk vsem drugim,

 114. b pravi

  V zadnjem prispevku na linku:

  http://mikstone1.blogspot.com/

  …ni Janša, presenetljivo, omenjen niti z besedico.
  ___________________________
  .
  .
  ….. Če nova sestava Državnega zbora ne bo premogla dovolj politične volje in modrosti, da na ustrezen način zapre temno poglavje novejše slovenske zgodovine, bodo vojni dobičkarji ostali nekaznovani, njihov negativni vpliv na slovensko družbo pa se utegne še dolgo nadaljevati. Sumljiva ravnanja vplivnih posameznikov in skupin, ki so »v imenu države« nezakonito prodajale orožje, pozneje oplenile državo in s svojim političnim vplivom onesposobile njen pravosodni sistem, morajo preiskati kriminalisti in tožilci.
  Verjamem, da bi večina državljanov tovrstno spremembo Ustave podprla.

  Blaž Zgaga, samostojni novinar
  ______________________________________

  “Če” bode podal po vsej verjetnosti…ločeno mnenje!

 115. MEFISTO pravi

  Cerarja je naredila javna uprava, sodstvo, novinarstvo, bebavi slovenci, ki so ga volili in tisti, ki sploh in nikoli, ne volijo.
  Skratka pokvarjenci, ki mislijo, da se da živeti na kredit. Da denar raste v bankomatih. Da jim nenormalno zasluženo ugodje nikoli ne konča.
  Toda enkrat se bo ta zgodba Slovenske kolektivne slaboumnosti končala. Zadolževanje Bratovškove bomo plačali tisti, ki ustvarjamo.

  Kar pa se tiče ostalih komentarjev.
  Če komu Janša ni všeč, kot politik, je to popolnoma legitimna pravica. Čeprav jaz osebno mislim, da je ta trenutek med to bando, ki se nam je povzpela na pleča in nas uničuje, na vseh nivojih, od občin, do državne uprave, da je med temi Janša še vedno najboljša izbira.
  Drugo pa je sodni postopek, ki je kriminalno dejanje. Obsoditi kogarkoli na osnovi indicev in zdravega sklepanja, je kriminalni akt. In naj se sodni oligarhi ne čudijo, da jih ne cenimo. Počistijo naj pred svojim pragom.

 116. b pravi

  MEFISTO je použil neznano vrsto opojne substance. Samo upamo lahko, da učinkuje na dolgi rok.

 117. Če pravi

  Bravo MEFISTO

  Zame vse te komunistično udbovske zdrahe niso nič novega!
  Me pa čudi, da jim uspeva preko medijev vedno preusmeriti pozornost iz svojih neuspehov, na vedno nove in nove spletke...
  To, da je POPOLNA medijska CENZURA ko ujamejo pri milijonski lumpariji kakšnega njihovega in po pravilu popolna odsotnost ustrezne
  pravosodne preiskave...

 118. Katoliška republika Slovenija pravi

  Podpiram vse, ki so zbrani pred sodiščem. Le kdaj bo kdorkoli od levice odgovarjal za karkoli se sprašujem? Janez Slovenci te imamo radi in naredili bomo vse, da boš čimprej zunaj. Ker tako zelo potrebujemo evropskega človeka kot je Janez, da končno spravi slovenijo v red!

 119. b pravi

  “ČE”… 😀 😀 😀

  S tabo se res ni težko igračkati… 😀

  Modri mefisto besede “Slovenske”, nikoli ne bi napisal z veliko začetnico. Težko je pri njem tudi, zaradi hektike, pričakovati tekst brez tipkarske napake.

 120. Če pravi

  Just about every military manual says that deception is a proper way to deal with an enemy. Stay alert…
  by twitter

 121. Če pravi

  mali b
  Daj ne cincaj
  Verjamem, da imaš tudi ti, kaj pametnega za povedat

 122. Če pravi

  Medtem, ko se SLO levičarji igrajo (norčujejo) s socialno kapico, pa Pipistrel pripravlja selitev (tudi razvoja!) v Italijo…
  by twitter

 123. Če pravi

  Tudi Mladina je zasebna firma. Med njenimi lastniki so celo ljudje, ki se najdejo na seznamu Udba.net .

  by twitter

 124. b pravi

  Kako odgovarja naš Leljak na enostavna vprašanja!

  _______________________________

  Roman. Nekaj ljudi z vseh teh seznamov poznam. Skupno jim je, da so dominantni in prepotentni. Je to karakter, ali šola? 🙂

  daresi. Ne vem…verjetno

  _______________________________

  😀 😀 😀

 125. Če pravi

  mali b
  Seveda bi mu lahko pomagali
  Danes je toliko soimenjakov in sodišča samo čakajo

 126. Petrovc pravi

  Jajoti, kje ste našli tisto kravo?

 127. b pravi

  Točno, ČE…lahko bi mu pomagal kak Brnič… Jaz ne vem nič več, kot ponuja splet.

 128. Če pravi

  Enoumje in slaboumje gresta z roko v roki.
  če bi komunisti prenehali lagati, bi propadli v 14 dneh. (Solženicin)

  Mogoče bi morali narediti statistiko vseh medijskih diskreditacij in vseh laži

  Ko bi prišla na vrsto 100.000 laž pa bi naredili žur z ognjemetom

  Za večino laži, nebo potrebno niti pojasnilo, ker jim danes ne verjame nihče več.

  Seveda velja tudi, da tistemu, ki ga prevečkrat dobiš na laži, težko še kaj verjameš

 129. Če pravi

  Ha ha, res je saj komunisti nikoli niso sloveli po svoji inteligenci,
  sicer bi bili kaj drugega.
  by twitter

 130. tantadrui pravi

  kOMUNISTi se ne morejo nehat lagat ker se Janša nikoli ni nehal lagat in je bil komunist.
  kako lahko od komunista pričakuješ da se bo nehal lagat ?
  To še janšistom ni jasno, zato se jim pa lažejo pa še največ jih imajo v svojih vrstah.
  Zdaj pa razumi če moreš ?

 131. Če pravi

  Med vodilnimi socialistične koalicije očitno ne bo nobene ženske.
  by twitter

 132. Če pravi

  halo mali
  z veliko vaje boš nekoč v daljni bodočnosti napisal komentar, ki bo imel rep in glavo

 133. tantadrui pravi

  Ha ha, res je saj komunisti nikoli niso sloveli po svoji inteligenci,
  sicer bi bili kaj drugega.
  by twitter
  —————————————
  Ja, saj zato pa Janša ni nikoli slovel po svoji inteligenci. Ne v srednji šoli, ne kasneje. Je mel pa takrat eno mlado učitelco hehehe.
  Pol so mu pa še rekli da naj svoj intelekt obrne v kaj pametnega komunisti in vojska , ko je …….. Ampak ne on se je raje spustil v šferc orožja.
  Hja kaj češ tako je.

 134. Če pravi

  halo mali
  daj nas še malo zabavaj in razširi zgodbo in tokrat brez ponavljanja starih prežvečenih komunistični izdelkov

 135. Če pravi

  halo mali
  nikoli mu ne boš do kolena

  saj res ali si sploh že kaj bil

 136. Če pravi

  halo mali
  kako naj vem da ne lažeš kot običajno?
  Ali ima smisla dvigovati EGO notoričnem lažnivcu?

 137. Če pravi

  halo mali
  POZABI ti si zame pozabljena zgodovina

 138. tantadrui pravi

  Ja to sem slišal od nekega ki je z njim hodil v šolo. Je bil pravi jekson je rekel, saj prav , saj jaz sem bil tud. Razlikujeva se samo v uporabi intelekta kot mu so to povedali komunisti, pa jih ni poslušal hehe.
  Je pa zanimivo, tud mene je ena tršica v srednji šoli htela met, samo jaz sem ji dal košarico.
  Pa v udbi so me hoteli met in mi ponujali bajno plačo, pa sem vse odklonil hehe.
  Svoj intelekt sem raje obrnil K BOGU hehehe. Nikoli mi ni bilo žal.
  Janez pa v šferc orožja IN BABE hahahaha.

 139. Če pravi

  halo mali
  seveda pa se bom spomnil nate, ko bom potreboval lažnivca

 140. Če pravi

  halo mali
  spet sem te preveč in se zatekaš v svetohlinstvo, kot vedno

 141. Če pravi

  halo mali
  torej je res LAŽ
  šverc orožja
  HVALA, da si nam povedal

 142. tantadrui pravi

  Joj Bog se nas usmili. Bom molil za Janeza in ga prinesel Jezusu, in našega Boga prosil naj nam vsem odpusti in pripelje k sebi.
  Tudi naše komuniste.

 143. Če pravi

  halo mali
  druženje in udinjanje komunistom (UDBI) ti ne koristi najbolje

 144. my way pravi

  JANEZ JANŠA JE PRAVNOMOČNO OBSOJEN KRIMINALEC-KONEC POLITIKISA!

 145. Če pravi

  halo mali
  Torej ker vem da lažeš
  če si prevedem

 146. my way pravi

  LOPOV OSTANE LOPOV,TUDI PO 25 LETIH….ČE BI GA TAKRAT ZAPRLI BI SE MORDA SPREMENIL….TAKO JE PA NADALJEVAL SVOJO LOPOVŠČINO!

 147. tantadrui pravi

  Ja seveda je laž. Vsi se lažejo od Pankirherja do mene . pa vsaki gostilni najdeš ljudi ki vedo ali so bili zdraven ko se je kaj nalagalo.
  To jae pa huda psihološka motnja nekaterih.
  To je tako kot da se babe ja……. možki pa tega ne verjamejo.

 148. Če pravi

  torej še en mali, ki tudi laže

  POGLEJ, veš da lažeš in vidim, da niti sam sebi ne verjameš

  Torej ti ne bo verjel nihče drug,
  Nekateri pa imamo pomoč pravne stroke, kar nam intelektualno in strokovno zadošča.

  Saj veš za ustavnopravne zadeve obstajao Ustavni pravniki.
  Saj si že slišal za ddr Jakliča.

 149. Če pravi

  Bravo
  počasi se učiš in me včasih cel citiraš

 150. Če pravi

  Saj nisi tako zelo ČUDEN
  le malo informacijsko omejen

 151. my way pravi

  JANEZ JANŠA JE FAŠIST

 152. Če pravi

  LAŽEŠ kot pes teče in še samemu sebi ne verjameš

  Kaj pa si potem ti?
  NIČ nisi, le navaden lažnivec

 153. Če pravi

  Si predstavljaš, da bi bila Slovenija država samih takšnih lažnivcev?

  NE!!

  Zato pa smo tukaj normalni ljudje, katerim je dovolj komunističnega revolucionarnega nasilja in zločinov

 154. jože pravi

  Če…..koliko ti plačajo? …ce ne bi bilo tvojih komentarjev bi bila ta greznica prazna 🙂

 155. Če pravi

  NAJ POJASNIM
  vsak, ki je dneve in dneve na tem forumu ne more trditi, da česa ni vedel!

  PRVIČ bi spregledal, DRUGIČ bi gas opozoril, TRETJIČ bi mu razložil

  PRIJATELJI izkoristili ste vse tri možnosti

 156. Če pravi

  jože z malim j
  pozdravljen v greznici, ki bi bila brez mene in tebe le SPAM

 157. Če pravi

  Nekaj za Židana in Erjavca: Boscarol bi rad bolje plačal inženirje, zato bo čez mejo selil še ves razvojni oddelek

  http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/pipistrel-bi-cez-mejo-selil-tudi-razvojnike/343973

  by twitter

  ODHAJAJO

 158. tantadrui pravi

  Če…..koliko ti plačajo? 🙂

 159. Če pravi

  Toliko kot tebe

 160. Če pravi

  HA HA HA

 161. tantadrui pravi

  dobro lahko noć

 162. Če pravi

  PAZI resnica je nalezljiva

 163. alfa pravi

  tantadrui pravi:
  12. 08. 2014 at 17:02

  Maruša Gorišek, seveda nima pojma. JJ ni bil politično ampak vojaško PRIPRT, zaradi dokumentov o orožju, ki so bili označeni za tajne.
  In ker dobro vem kaj se je dogajalo, smo zahtevali sojenje v slovenskem jeziku in ne vojaško sojenje ampak na civilnem sodišču

  Tantadru, če se imaš za najbolj pametnega potem ne piši laži. Nekateri Slovenci smo tudi funkcionalno pismeni (na žalost nas je manj kot 20%). Tako v teh dokumentih JLA ni pisalo o orožju, ampak o delovanju JLA, če bi prišlo do stavk in večjih nemirov v Sloveniji. Je pa cela zadeva vprašljiva, saj je zločinska SDV opravila več tajnih preiskav v redakciji Mladine in v Mikroadi. Lahko so tudi kaj podtaknili.Tisti, ki zagovarjate Kučanov socializem, se vam zdi dejstvo, da je je tajna komunistična policija vdirala v redakcije časopisov normalno. Kaj bi rekli, če bi recimo Sova tajno preiskala redakcijo Dela.

 164. Če pravi

  BRAVO
  človek prevečkrat pozabi, da je svet obstajal tudi pred nastankom Slovenije.

  Takrat si vedel kdo je kdo, če nisi pa te je obiskala prijazna UDBA, ali kakor se že imenuje danes….

 165. Če pravi

  Včasih si vedel kdo je kdo
  Komunisti se niso vsak dan prebarvali in preimenovali, danes pa posnemajo mimikrijo Putina

 166. baubau pravi

  tantadrui

  Vam je bilo še najbolje in najbolj ste bili varni ko je bila še jLA. Jaz takrat nisem slišal nobenih neumnosti da vas hočejo komunisti ali rdeči metat v jame kot to poslušamo danes.
  . Po vaši logiki bi morali bit vi prvi da vas zopet brani JLA , ker očitno sedaj mislite da ste v hudi nevarnosti.
  Saj vam ni č nočemo, nobeden vas ne bo metal v jame, samo ne grozit da boste kar nekaj opravili z nekimi

  Prokleta komunistična glista.

 167. Če pravi

  Tezave zaradi prevec socializma bo bodoca “levicarska” vlada zdravila s se vec socializma. Do bridkega konca, ko bomo vsi enako revni….

  by twitter

 168. jože pravi

  Če. ….brezdelje je hudičeva delavnica

 169. Narim pravi

  Če pravi:

  12. 08. 2014 at 15:17

  male začetnice
  hinavci za 5 € na uro

  ——-
  Kolikokrat vam bom še moral povedati?
  A ste neumni ali se samo delate?
  Jaz dobim, samo 3, 5 € na uro.
  Komu se moram javiti dab dubu 5 evrčkof.
  🙁

 170. Narim pravi

  baubau pravi:

  13. 08. 2014 at 08:27

  tantadrui

  Vam je bilo še najbolje in najbolj ste bili varni ko je bila še jLA. Jaz takrat nisem slišal nobenih neumnosti da vas hočejo komunisti ali rdeči metat v jame kot to poslušamo danes.
  . Po vaši logiki bi morali bit vi prvi da vas zopet brani JLA , ker očitno sedaj mislite da ste v hudi nevarnosti.
  Saj vam ni č nočemo, nobeden vas ne bo metal v jame, samo ne grozit da boste kar nekaj opravili z nekimi

  Prokleta komunistična glista.

  ——-
  Goshpod baubauči, a vam se pa še kar meša?
  Boghi.
  🙁

 171. tajkuni z doba pravi

  še en dan svobode več ker je jajoglavi obsojenec tam kamor spada to je na dobu slovenija svobodna si kriminalec je v arestu cmeroti pa prižigajo sveče

 172. baubau pravi

  Narim

  Goshpod baubauči, a vam se pa še kar meša?
  Boghi.

  Če te zelo zanima, se lahko prepričaš na lastne oči.

 173. Maks pravi

  Kam se boste člani tranzicijske levice skrili, ko bo Janša oproščen obtožb?

 174. srečko pravi

  če,
  kljub svoji intelektualni majhnosti,se vedno znova lotevaš tem,ki jim nikakor nisi kos. Za la-žnivca imaš preslab spomin – kdor la-že mora imeti odličen spomin – morda ti bo celo kresnilo zakaj.
  Kar zadeva “mariborskega orožja”,je zgodba že tolikokrat opisana in objavljena,da so tvoje bedastoče že prav komične. Ugotovljeno je namreč,da so Bošnjaki zaprosili slovenski Svet za nacionalno varnost,za logistično pomoč pri nabavi orožja,kar je ta soglasno odobril (ob vsej dolžni konspirativnosti,saj je bil v veljavi embargo na orožje).
  Torej – VES POLITIČNI VRH Slovenije,VKLJUČNO Z Janezom Janšo,je bil SEZNANJEN z aktivnostmi na Mariborskem letališču OD SAMEGA ZAČETKA! Ni pa Slovenija bila pri nakupu tega orožja udeležena. Dovolili so samo LOGISTIČNO PODPORO,kar pomeni skladiščenje (izbrana je bila lokacija mariborskega letališča) in nič drugega.
  Kar je Janša storil skoraj leto kasneje s prihodom na to lokacijo in “odkr-itjem orožja” – je samo teatralno sprenevedanje,saj je reševal svojo r-it – grozila mu je odstavitev zaradi vojaškega nasilja nad civilom v Depali vasi. Hotel je pač preusmeri-ti pozornost drugam,kar je njegova priljubljena manira.

 175. Narim pravi

  Maruška, a neb ti raje balince metala, politiko pa na mir pustila ?

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen