Damjan Damjanovič začel zbirati podpise v podporo kandidaturi za župana Ljubljane

10

Direktor Slovenske filharmonije Damjan Damjanovič je v ponedeljek začel z zbiranjem podpisov v podporo svoji kandidaturi za ljubljanskega župana. Za STA je pojasnil, da mora zbrati približno 2100 podpisov, do sedaj pa jih ima okoli 120. Ostaja neodvisni kandidat, ali ga bo pri kandidaturi morda podprla stranka SDS, katere član je, pa ne ve.

Glede svoje odločitve, da nastopi kot neodvisni kandidat in ne kot kandidat stranke, je povedal, da mora izbrati malo težjo pot, če želi kaj spremeniti.

Na vprašanje o glavnih točkah svojega programa je Damjanovič odgovoril, da je prva stvar, ki vse skrbi, dejanska finančna slika Ljubljane. Ta po njegovih besedah vpliva na prihodnost in kvaliteto življenja Ljubljančank in Ljubljančanov. “Predvsem je pomembno to, kako se bo mesto približalo gospodarskim interesom,” je pojasnil in med glavnimi točkami izpostavil tudi povrnitev ugleda Ljubljane na ravni športa. Šport je po njegovem mnenju namreč eden največjih promotorjev mesta, zato pravi, da se bo treba bistveno drugače lotiti sodelovanja s športnimi klubi.

Do sedaj so poleg Damjanoviča, ki si je širšo prepoznavnost pridobil kot žirant v bitkah talentov, kandidature za ljubljanskega župana napovedali aktualni župan Zoran Janković, ljubljanski mestni svetnik Miha Jazbinšek, predsednik SNS Zmago Jelinčič, potrebne podpise podpore za župansko kandidaturo pa zbira tudi podjetnica Martina Valenčič. (sta)

damjan damjanovic2

Št. komentarjev: 10
 1. Marjonka pravi

  Odala bom svoj glas, samo da se rešim Jankovića!

 2. avgust pravi

  Ta DD pripada janšistični stranki.

 3. avgust pravi

  SDS ne bo nikoli zmagala v Ljubljani.

 4. ebola pravi

  uff, še ni razumel kako to deluje v najbolj balkanskem udbaškem mafijsko zvestem kučanovem rdečem gradu…..hahahahahahhahahha……res ja pravi bebo……nič ne bo…..edino kar bo dosegel bo to, da ga bodo vsi rdeči balkanistanci , vsi kuačnovi udbaški mediji, vsi rdeči mafijači iz bande 571 DNEVE IN DNEVE pljuvali in blatili……….
  zato še enkrat ponavljam: v čisto balkansko mafijskih kučanovih okrajih naj se DRUGAČE MISLEČI odpovejo volitvam, dokler ni zagotovljenI VSAJ MINIMALNI DEMOKRATIČNI STANDARDI, pluralno poročanje medijev in vsaj uradni boj proti legalizirani MAFIJI………in naj to javijo na višje organe…..seveda ne bo zaleglo, ampak naj se nato javi in toži v evropske inštitucije itd. itd. itd……dokler se ne počisti s to balkansko mafijsko a legalizirano rdečo drhaljo nima smisla zgubljati časa in energije…….

 5. ebola pravi

  uff, še ni razumel kako to deluje v najbolj balkanskem udbaškem mafijsko zvestem kučanovem rdečem gradu…..hahahahahahhahahha……res ja pravi bebo……nič ne bo…..edino kar bo dosegel bo to, da ga bodo vsi rdeči balkanistanci , vsi kuačnovi udbaški mediji, vsi rdeči mafijači iz bande 571 DNEVE IN DNEVE pljuvali in blatili……….
  zato še enkrat ponavljam: v čisto balkansko mafijskih kučanovih okrajih naj se DRUGAČE MISLEČI odpovejo volitvam, dokler NISO zagotovljeni VSAJ MINIMALNI DEMOKRATIČNI STANDARDI, pluralno poročanje medijev in vsaj uradni boj proti legalizirani MAFIJI………in naj to javijo na višje organe…..seveda ne bo zaleglo, ampak naj se nato javi in toži v evropske inštitucije itd. itd. itd……dokler se ne počisti s to balkansko mafijsko a legalizirano rdečo drhaljo nima smisla zgubljati časa in energije…….

  da mi potem politični voditelji drugače mislečih ne boste cmerili, da smo drugače misleči ostali še enkrat doma…….MI NISMO tako opranoglavi, disciplinirani in ubogljivi kot čisto vsak balkanski rdečuh…….to vam mora biti jasno. pa brez zamere.
  ali se jasno in glasno zoperstavite rdeči mafiji ali pa NIČ.

 6. ebola pravi

  seveda pohvale damjaniču za to, da gre sploh v tole…..ampak istočasno tudi sožalje, ker bo deležen vsemogočega blatenja, medtem ko kučanov zverinski in mafijski balkanistanec pa bo še naprej pridno oblizovan in lizan…….tako to gre, če imaš točno določeno populacijo……

 7. b pravi

  …seveda pohvale damjaniču…

  _________________________________

  Pravilno je seveda…Damjanoviču

  Strpni, kaj zate se piše vsak priimek na IĆ, IČ, če je persona blizu stranke SdS?

  Samo vprašam

 8. tvoja Sara pravi

  Moj ljubljeni Damjanček. Če boš postal župan ti obljubim da se poročim s teboj. Zvesta ti bom do konca življenja, oziroma vsaj do konca mandata županovanja.

 9. ebola pravi

  b, ne dokazi vsakić vso tvojo ideološko nestrpnost in slabo prikr iti nacional-socialistični RASIZEM……

  jaz le pišem o kulturnih in civilizacijskih razlikah med vami balkanskimi oz . sovjetskimi zverinskimi, mafijskimi, nazadnjaškimi ,nostalgičnimi , rdečimi retardirancimi in NAMI…..ki to nismo…..

 10. IGOR pravi

  NIKOLI.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen