V več krajih po Sloveniji hišne preiskave zaradi prepovedanih drog

0

V okviru zaključnih aktivnosti v kriminalistični preiskavi zoper mednarodno kriminalno združbo, ki je izvrševala kazniva dejanja s področja prepovedanih drog, več kot sto kriminalistov in policistov izvaja osem hišnih preiskav pri več osumljencih. Preiskave potekajo na območju Vrhnike, Logatca, Novega mesta in Nove Gorice, so sporočili s policije.

Z zaključnimi aktivnostmi v kriminalistični preiskavi so koprski kriminalisti in policisti v sodelovanju z upravo kriminalistične policije in drugimi policijskimi upravami začeli danes v zgodnjih jutranjih urah. Preiskavo usmerja okrožno državno tožilstvo v Kopru, so pojasnili na Policijski upravi Koper.

Za kaznivo dejanje neupravičene proizvodnje in prometa s prepovedanimi drogami, nedovoljenimi snovmi v športu in predhodnimi sestavinami za izdelavo prepovedanih drog je predpisana kazen zapora do 15 let, so pojasnili na policijski upravi in zapisali še, da bodo več informacij o preiskavi lahko posredovali na četrtkovi novinarski konferenci v Kopru. (sta)

droge 535

Droge

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen