V Kopru bo potekala tradicionalna Rumena noč. Program nekoliko prilagojen vremenu.

0

V Koper se po nekajletnem premoru vrača tradicionalna Rumena noč. Na različnih prizoriščih bodo danes za zabavo poskrbele najrazličnejše glasbene skupine, spremljal jih bo pester kulturni program in široka paleta kulinaričnih dobrot. Dogajanje, ki je bilo predvideno za soboto in nedeljo, pa se zaradi vremena prestavili na prihodnji vikend.

Prireditev, ki jo organizira koprska občina, se bo odvijala na kar petih različnih prizoriščih: Ukmarjevem trgu, ploščadi pri Upravi za pomorstvo, na Pristaniški ulici (trg pri Oro Caffe), v Taverni ter v Baru Circolo, je mogoče prebrati na spletnem občinskem glasilu eKoper.si.

Že drevi bodo na Ukmarjevem trgu nastopili Kingstoni, Parni valjak Tribute in Captain’s, na Pristaniški bodo za zabavo skrbeli Gang, Yan Bary in Mojo hišni band, na ploščadi pri Pomorski policiji pa Ne me jugat. V Circolu bodo igrali Rock the Pop (Marino Legovič in Tulio Furlanič), medtem ko bo Taverna v znamenju elektronske glasbe in Secret Disca.

Kot so naknadno sporočili s koprske občine, pa sta zaradi slabe vremenske napovedi sobotni in nedeljski program, vključno s sobotnim ognjemetom, prestavljena na prihodnji konec tedna, 2. in 3. avgusta.

S slabim vremenom se nekoliko spremenijo tudi napovedane začasne spremembe prometnega režima. Tako bo zapora prometa na Pristaniški ulici (od krožišča s Piransko cesta do Kopališkega nabrežja) veljala samo danes od 18. do tretje ure zjutraj. V tem času bo urejen izmenični enosmerni promet na Kopališkem nabrežju in na delu Pristaniške ulice (od krožišča s Piransko cesto do Tomažičevega trga, pri Mladinski knjigi), prav tako pa bo za potrebe stanovalcev urejen obvoz skozi Petronijevo in Dellavallejevo ulico pri Zdravstvenem domu Koper. (sta)

koper

Koper

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen