Radio Študent ima novo vodstvo

0

Tomaž Zaniuk je z današnjim dnem prevzel štiriletni mandat direktorja Zavoda Radio Študent in na tem mestu zamenjal Roberta Mohoriča, ki je bil vršilec dolžnosti direktorja od leta 2012. Kot so sporočili iz Radia Študent, je Zaniuk dolgoletni sodelavec Radia Študent, julija 2007 je bil prvič imenovan za odgovornega urednika radia.

Zaniuk je od leta 1999 član aktualno-politične redakcije ter občasni član glasbene redakcije Radia Študent. Novembra leta 2009 je nastopil drugi mandat odgovornega urednika radia. Od leta 2000 pripravlja tudi redno tedensko avtorsko oddajo N-euro moment.

Ob novinarskem in uredniškem delu je Zaniuk med drugim izvajal izobraževanja novinarskih kadrov za potrebe Radia Študent, projektna usposabljanja mladostnikov in družbeno ranljivih skupin ter vodil medijske, informativne ter kulturno-umetniške projekte. S tem je, kot so na Radiu Študent zapisali v sporočilu za javnost, Zavodu Radio Študent, pridobil tudi vpogled in znanje na področju poslovne dejavnosti zavoda.

Od leta 2012 do letošnjega marca je Zaniuk vodil Založbo Radia Študent, posvečal pa se je tudi organizacijskemu in komunikacijskemu področju v drugih institucijah na različnih projektih.

Radio Študent je najstarejši študentski radio v Evropi. (sta)

radio student

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen