Novi album Adele “25” morda izdan do konca leta

0

Glasbena industrija napeto pričakuje tretji album britanske pevke Adele, ki naj bi pod naslovom 25 izšel še pred koncem leta. Nepotrjene informacije o imenu albuma in turneji, na katero naj bi pevka podala prihodnje leto, so objavili na uradnem Twiter profilu prireditve World Music Avards. Adele govoric ni potrdila.

Glasbena založba, s katero sodeluje Adele, je govorice o novem albumu zanikala, poroča ameriška glasbena revija Billboard.

Pevka naj bi novi album napovedala ob svojem 25. rojstnem dnevu, ko je objavila tvit “Nasvidenje 25, se vidimo kasneje letos, poljub”.

Adele je svoj prvi album 19 napisala in izdala leta 2008, ko je štela 19 let. Pri 21 je napisala svojo drugo ploščo 21. Njeno sporočilo pa je spodbudilo domneve, da bo glasbenica svoj tretji album naslovila 25 in ga izdala še pred koncem leta.

Izid pevkinega naslednjega albuma naj bi bil eden največjih glasbenih dogodkov leta. Ob izidu njene prve plošče je glasbena industrija Adele malikovala kot čudežno deklico.

Njen drugi album jo je izstrelil med svetovne zvezde. Za 21 je prejela šest grammyjev, dve nagradi brit award in tri nagrade american music award. Za svoj zadnji singl Skyfall, tematsko pesem v istoimenskem filmu Jamesa Bonda, je dobila oskarja za najboljšo originalno pesem.

Adele je svojo kariero leta 2012 postavila na stranski tir zaradi materinstva. (sta)

adele

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen