Smrt 14-letnice med proslavljanjem osmine finala v Caliju

0

V Kolumbiji je med proslavljanjem uvrstitve nogometne reprezentance v osmino finala na svetovnem prvenstvu v Braziliji kosila smrt. Eden od strelov iz pištole je namreč v glavo zadel 14-letno dekle, ko je na ulicah Calija proslavljala zmago Kolumbije z 2:1 nad Slonokoščeno obalo, danes piše časnik El Timepo po poročilu mestne policije.

Skupina motoristov naj bi slavila zmago nogometne reprezentance in vozila v krogu, pri tem pa je nekaj motoristov streljalo v zrak. Eden od strelov se je odbil in zadel najstnico v glavo, ki je po poročilu policije umrla na licu mesta.

Druga različica zgodbe je, da jo je deklica skupila v obračunavanju med tolpami, še piše El Tiempo, a je policija zgodbo zanikala. Obenem pa dodala, da ima velike težave pri ugotavljanju, od kod natančno je prišel strel, ki je usmrtil najstnico, saj nihče od očividcev bojda ni videl ničesar.

Na tisoče Kolumbijcev je sinoči v Bogoti in drugih mestih slavilo največji uspeh svoje reprezentance na mundialih vse od svetovnega prvenstva leta 1990 v Italiji. (sta)

gun3(fotografija je simbolična)

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen