PREBERITE MATOZOVO PISMO MASLEŠI V CELOTI. To je nezakonita in krivična sodba, Masleša pa se “vadi” na dopust!?

173

Gospod Janez Janša je bil obsojen za dejanje, ki že po opisu obtožnice ni kaznivo, kaj šele, da bi dejansko dejanje storil. Obsojen je bil za nekaj, kar ne obstoji in je v celoti izmišljeno. Kot je obramba  in tudi gospod Janez Janša ves čas opozarjala, je tožilstvo očitalo gospodu Janši storitev “miselnega delikta” saj se se danes po 4 letih sojenja ne ve kdaj, kje in na kaksen nacin naj bi sprejel neznano obljubo nagrade. Iz navedenega je več kot očitno, da gre za popolnoma nezakonito in krivično  sodbo.
Da so bile gospodu Janezu Janši hudo kršene temeljne človekove pravice izhaja tudi iz ločenih mnenj ustavnih sodnikov, pa tudi iz odločbe ustavnega sodišča samega. Žal je večina ustavnih sodnikov menila, da niso izpolnjeni pogoji za “izredno” obravnavo ustavne pritožbe iz 51.člena Zakona o ustavnem sodišču, saj je zatrjevalo, da imamo zagotovljeno ustrezno pravno varstvo na Vrhovnem sodišču. Zato ustavno sodišče v svoji odločbi napotuje Vrhovno sodišče da naj resne očitke o kršitvah temeljnih človekovih pravic Vrhovno sodišče natančno preuči in upošteva pri odločanju o izdaji začasne odredbe za odložitev izvršitve pravnomočne sodbe. Skratka Ustavno sodišče je pričakovalo, da bo vrhovno sodišče glede na njihovo dolžnost, ki izhaja iz 4.odstavka 423.člena ZKP takoj odločalo o zadržanju izvršitve pravnomočne sodbe. Vrhovno sodišče mora takšno odločitev sprejeti zaradi že nakazanih kršitev temeljnih človekovih pravic v tem krivičnem postopku. Namreč veliko eminentnih pravnikov in sedanji in nekdanji ustavni sodniki pritrjujejo temu, da do tega kazenskega postopka sploh ne bi smelo priti, glede na to, da ne samo da ni dokazov, ampak ni niti očitka konkretnega ravnanja.
Poenostavljeno povedano, Janez Janša je obsojen za nekaj, vendar nihče ne ve zakaj. V kolikor seveda lahko kdorkoli iz obtožbe ali sodbe ugotovi, kdaj, kje in na kak način in kakšna nagrada naj bi bila gospodu Janezu Janši obljubljena, mu obramba takoj da nagrado. S tem želimo jasno in ponovno opozoriti na absurdnost ravnanja v tem krivičnem, neutemljenem procesu.

Predsednik Vrhovnega sodišča s svojo izjavo za javnost po naši oceni javnost zavaja, saj v svoji izjavi opisuje “predlog za odlog izvršitve kazni” iz 24.člena ZIKS, kar pa seveda nima nič skupnega z zadrzanjem izvršitve sodbe na podlagi vložene zahteve za varstvo . Obramba zahteva, da Vrhovno sodišče opravi svojo zakonsko dolžnost, in takoj prične z obravnavo zahteve za varstvo zakonitosti in zaradi že opisanih krsitev takoj presodi ali so podani pogoji, da se zadrži izvrševanje pravnomočne sodbe in posledično gospoda Janeza Janšo izpusti na prostost. Namesto da bi Vrhovno sodišče odločilo na podlagi 4.odstavka 423.člena ZKP ( in po uradni dolznosti zadrzalo izvrsitev sodbe ) pa javnost zavaja z možnostjo odložitve prestajanja kazni zapora, ki pa se lahko začne na predlog obsojenca in to iz “osebnih razlogov na strani obsojenca” kot je npr.huda bolezen ipd.. Gospod Janez Janša je odsel na krivično prestajanje kazni zapora, ki je bila izrečena z sodbo Okrajnega sodisca v Ljubljani,  s sodbo, ki po naši oceni ( predstavljeni v zahtevi za varstvo zakonitosti ) ne spoštuje temeljnih načel kazenskega prava.

Zato gospoda predsednika Branka Maslešo javno pozivamo, da naj ne zavlačuje postopka in da naj takoj zagotovi nepristransko in pravično sojenje. Ker glede na njegove izrečene besede o “procesu proti Janezu Janši” na dnevih slovenskega sodstva obstaja ( v javnosti ) resen dvom o nepristranskosti, ( na kar je opozoril tudi ustavni sodnik dr. Deisinger v svojem locenem mnenju, bi lahko to bila  njegova zadnja možnost, da dokaže, da vrhovno sodišče deluje zakonito, nepristransko in hitro. Dvom v nepristranskost glede na njegovo zavrnitev zahteve za izločitev vrhovne  sodnice – poročevalke Tratnikove ( ki je zaradi videza nepristranskosti bila, po naši oceni, podana iz utemeljenih razlogov) in zavrnitev predodelitve spisa drugemu sodniku, ker ima sodnica poročevalka Tratnikova planiran letni dopust ( in bo to pomenilo povsem nepotreben zastoj pri odločanju ) samo še krepi.

Nedopustno in nenavadno je namreč,  da lahko letni dopust ( glede na okoliščine tega primera ) predstavlja resno oviro za resevanje te pereče zadeve.”

sodisce svece

Št. komentarjev: 173
 1. Skeptik pravi

  Tale odvetnik je pa za vraga. Le kaj je delal na obeh prejšnih stopnjah, da ni prepričal sodnega senata s svojimi pravljicami, se pravi takrat ko je za to bil pravi čas. A je mogoče delal na način podoben neprihajanju njegovega klienta na sodišče?
  Iz ločenih mnenj 3 od 9 sodnikov lahko sicer Matoz sklepa karkoli, vendar velja odločitev US. katerega sklepi se sprejemajo z večino. Seveda je pa problem če meniš, da so na US 3 sodniki, 5 žensk in 1 predsednik.

 2. borec pravi

  Treba bo rebalans proračuna,da se bo g.Janši izplačala odškodnina,ta bo zelo visoka.

 3. muri pravi

  Skeptik, samo dve možnosti obstajajo, ali si tako zabit, da ne vidiš zakaj gre,ali pa imaš iz murgel tako temeljito oprane možgane!

 4. mihc pravi

  Po 13.juliju si bodo lahko odpočili po večletnem krivičnem preganjanju JJ in njegove stranke. Upam da prejmejo tudi račun za vso storjeno škodo slovenskemu narodu!

  Svoboda Janši, svoboda Sloveniji!

 5. zoro pravi

  Tudi na našem portalu je kar precej doktor-profesorjev kazenskega in procesnega prava kot na primer Srečko, dobobran, tajkun z Doba, dzi ju, skeptik. Ne reazumem zakaj Matoz tudi njim ne pošlje tega pisma, kjer bi mu v odgovoru lahko do potankosti pojasnili zakaj taka sodba. Pa tudi Masleša in Fišer bi jih lahko zaposlila kot zunanje honorarne svetovalce.

 6. duhec pravi

  @zoro
  Naštel si samo enega z več nicki!

 7. dobobran pravi

  cvetličar ponosno stoji mirno z rdečo zvezdo………..
  https://twitter.com/BozoPredalic/status/480813778565877760/photo/1

 8. božiček pravi

  Čudno se mi di, da nihče več ne omenja EU sodiča. Osebno komaj čakam njihovo mnenje, žal ga verjeno ne bom dočakal.

 9. nato pravi

  Menim, da je g. Matoz slab odvetnik. Kaj je dosegel pri g. Megliču? Nič. Od kje g. Matozu silni denarji, da si v hiši gradi bazen? Kaj bo pa delal z bazenom? Ali nima morje pred hišo? To je samo samonapihovanje. Od kje g. Janši denar, da lahko plačuje g. Matozu.

 10. Skeptik pravi

  @zoro pravi:
  23. 06. 2014 at 08:02 Tudi na našem portalu …..
  ___________________
  Zoro, kako je lahko portal vaš, a si solastnik ali kaj? če si pa tvoja mnenja nimajo prevelike teže.

 11. malo morgen pravi

  Skeptik, a si res tako zabit, da ne vidiš, “ne čuješ dobro”, da je že ves svet že zdavnaj zavrgel tvojo komunajzarsko ideologijo. No, če izvzamemo Severno Korejo. A veš definicijo za komunista, to je lumpenproletariat, ki laže, krade, pobija, zapira…….Ne bom utrujal, tistih, ki to definicijo poznajo, ker je še precej daljša.
  Takim, kot si ti, tako ni pomoči!!!

 12. malo morgen pravi

  @Nato, tebi se pa na daleč vidi, da nimaš pojma o pravosodju in delovanju sodišč, odvetnikov, tožilcev……
  Predvidevam, da imaš diplomo FDV, od koder izhaja večina rdeče golazni!! Če kdo ne spada v ta rang, pa se mu opravičujem.

 13. Miran pravi

  pravoverni Skeptik, ki je miselno nekje daleč v preteklosti izhaja iz dejstva: Mi (JAZ) imamo vedno prav, ti pa dokazuj, da temu ni tako ! Vsaka debata z njim in z njemu enakimi bebci je kot lajanje v luno, zato ignorirajte tega cepca, saj se debata vedno vrti izključno v tem stilu NE BOSTE ME PREPRIČALI, SAJ IMAM JAZ VEDNO PRAV,…….

 14. Skeptik pravi

  malo morgen, tebi pa res pristaja tale nik. Meni govoriš o komunajzarski ideologiji, pa nikoli nisem bil komunajzar, še manj pa član partije, kateri so do (ali skoraj) njenega bridkega konca pripadali številni vidni člani Stranke (BB, miličar Vinko, sam IJJ je bil iz partije izvržen kot ultra levičar). Te morem razočarati, tudi po tvoje tipični komunist, se pravi lumpenroletarec nisem. Je pa res, da so LP tipični člani strank z izrazitim kultom osebnosti, preverjeno od Benita in Dolfeta naprej, vključno Titom in SK družinskim klanom do presvitlega velikega grosupeljskega Vodjo.

 15. Miran pravi

  Že v bivšem režimu sem spoznal kar nekaj budal, ki so počeli ravno to kar prezentira zgoraj omenjeni duševni pohabljenec. Zgleda, da revček pač niti v četrt stoletja ni kapiral, da so časi, ko je služil za svoj ljubi kruhek s tem, da se je udinjal svojim zločinskim gospodarjem in za njih opravljal za človeka najbolj gnusna početja. Stara navada, železna srajca pač ….

 16. malo morgen pravi

  Ja @ Miran imaš prav. Ti idioti, verjetno sploh ne znajo brati. Za vsakega normalnega zemljana, ki si je obtožnico in posledično sodbo prebral, mu je jasno za kaj gre!!
  Če se sprehodimo po psihiatričnih oddelkih, vidimo, da Skeptiku podobni vlečejo na vrvici za sabo zobno ščetko in pravijo, pojdi Fifi. In ne boš jih prepričal, da to ni Fifi, ampak zobna ščetka. Če postanejo preveč nasilni s svojim Fifijem in ga ščuvajo proti drugim, dobijo injekcijo.
  Mogoče Skeptik in nato in njima podobni danes še niso prejeli svojega odmerka.

 17. JOJ pravi

  A so pri nas sodniki pri kakšni zavarovalnici zavarovani za primer krive sodbe? Ali pa bo morala iti odškodnina iz državnega proračuna?

 18. diler resnice pravi

  Morali bi uvesti “transcendenčno” pravo in ni potrebno v miselnem procesu imeti doktorat,magisterij itd,ampak enostavna logika,tudi kmečka,če že hočete!če bi sklepali na podlagi avstrijske obtožnice,ki navaja srečanja,kar pa ni dokazno gradivo.Krkovič in Zagožen sta bila Janševa os.prijatelja in so se sestajali,že daleč pred Patrio,z Krkovičem,tudi med 10.dnevno vojno,zatorej indicna obsodba izključuje dejstva in je zgolj politični proces polpretekle zgodovine.Avstrijskega državljana Ridla emaili in pošiljanje denarja svojim orožarskim partnerjem,pa si lahko razlagamo kot izogibanje davkom!”Ni vse zlato,kar se sveti in ni vse miselni delikt!?

 19. Miran pravi

  muri pravi:
  23. 06. 2014 at 07:51
  Skeptik, samo dve možnosti obstajajo, ali si tako zabit, da ne vidiš zakaj gre,ali pa imaš iz murgel tako temeljito oprane možgane!

  ___
  Gospod Čuri Muri, a niste v Afriki ?

  😛

 20. Miran pravi

  malo morgen pravi:
  23. 06. 2014 at 08:31
  Skeptik, a si res tako zabit, da ne vidiš, “ne čuješ dobro”, da je že ves svet že zdavnaj zavrgel tvojo komunajzarsko ideologijo. No, če izvzamemo Severno Korejo. A veš definicijo za komunista, to je lumpenproletariat, ki laže, krade, pobija, zapira…….Ne bom utrujal, tistih, ki to definicijo poznajo, ker je še precej daljša.
  Takim, kot si ti, tako ni pomoči!!!

  ___
  Gospod Malo Morgence od kod vam ideja, da kdorkoli je proti trgovcu z orožjem ter potencialnem jemalcu podkupnin, je že kar avtomatsko pristaš diktatorskih sistemov ?
  Mal pojasnite, glih tko da bomo vedeli.

 21. Miran pravi

  Gor se poleg pravega (torej mene) repenči tudi kradljivi in lažnjivi Miran.
  Je pravzaprav vaš zaščitni znak. Prepoznali ga boste po vsebini ki ni taka kot moja.
  Uredništvo ve kdo je pravi Miran. Pa ne bo nič povedalo.

  Žal, tudi zaradi tega je POLITIKIS poden.

  Ampak kaj čmo, ne more fse bit idealno na tem svet.

  🙁

 22. baubau pravi

  Za ta čas ko bo Janša v zaporu, bi moral biti v kakšni štali zaprt vsaj en avtor tega lažnega konstrukta

 23. Janez+ pravi

  In zato si tudi ti pač tak, kot si.

 24. Miran pravi

  smeškovnega 🙂 mirana vsake toliko časa požene driska, ne mu jemat tega veselja, da bi pa kdaj prišel k pameti pa ni za pričakovat.

 25. Miran pravi

  baubau pravi:
  23. 06. 2014 at 09:50
  Za ta čas ko bo Janša v zaporu, bi moral biti v kakšni štali zaprt vsaj en avtor tega lažnega konstrukta

  ___
  Ni zadost štal na slovenskem, čeb fsakega avtorja SDS konstruktov in lepljenk zapirali.

 26. Miran pravi

  ….ko se pripravlja k slabemu vremenu je lahko tudi cmeravi 🙁 miran.

 27. Miran pravi

  Tale Matoz je pa tud ena pokveka od pravnika.
  Nabija ene in iste štorije, kot da se korupcija odkriva tako, da zalotiš kršitelja z roko v loncu od marmelade pa še priče imaš zraven.

  Sveta preproščina. 🙁

  Sej obstajajo višja sodišča in bodo povedala svoje.
  Jaz osebno menim, da bo Janša oproščen, ker bodo odkrili ali so že odkri.te proceduralne napake, na katere opozarja g. Krivic.

  Kakorkoli bo, potrebno bo spoštovati odločitev sodišča.

 28. Miran pravi

  cmerko 🙁 miran pravi poznali me boste po vsebini. Halo kje pa je tvoja vsebina. 🙁 miran na dnu sekreta, če še ne veš.

 29. KONVERTIT pravi

  Matej Lahovnik

  Nihče ne sme biti obsojen za abstraktno oziroma ne konkretno dejanje.

  Letošnja predvolilna kampanja bo očitno v znamenju abstraktnosti. V prvem soočenju na komercialni POP TV je bilo več kot očitno, da najverjetnejši mandatar levice pravzaprav nima nobenega resnega programa za izhod iz krize. Miro Cerar je lahko nekomu simpatičen ali ne, ampak dejstvo je, da tako rekoč na nobeno konkretno vprašanje ne zmore konkretnega odgovora. Namesto konkretnega programa ponuja abstraktno razmišljanje. Če je to za volivce dovolj in ali je lahko formula za uspeh na volitvah, bomo kmalu videli. Volitve bodo gotovo tudi v znamenju abstraktne obsodbe predsednika največje opozicijske stranke. Pravzaprav bi moralo biti vsakomur jasno, da nihče ne sme biti obsojen, da je ob neznanem času na neznanem kraju na neznan komunikacijski način sprejel obljubo nagrade. Jasno je, da se noben posameznik ne more braniti pred očitkom tako opredeljenega povsem abstraktnega dejanja in da se tistemu, ki ga na takšen način obsodijo, kršijo temeljne človekove pravice.

 30. Maša pravi

  malo morgen pravi:
  Skeptik, a si res tako zabit, da ne vidiš, “ne čuješ dobro”, da je že ves svet že zdavnaj zavrgel tvojo komunajzarsko ideologijo. No, če izvzamemo Severno Korejo,na drugem koncu ! A veš definicijo za komunista, to je parazitski lumpenproletariat, ki laže, krade, množično pobija, zapira……………………….V Varšavi so prosllavljali 25.letnico padca zločinskjega komunizma ,v kar petnajstih državah nekdanjih stalinističnih satelitov ? Karavana naših komunoudbomafijcev pa se spreneveda do onemoglosti,na obrobju nekdanjega carstva zla in nas še naprej “osrečuje”, s svojimi barbarskimi izpadi !

 31. Montirani murglski proces pravi

  #Free JJ

 32. MEFISTO pravi

  Najprej pljuvat in zmerjat Maslešo, pol pa ga prosit milosti.
  Čist prov ima, da je na dopustu cel mesec 😛

 33. živka pravi

  Kaj naj naredim, kadar naletim na bedaka, ki se dela norca iz človekovih pravic?

 34. živka pravi

  “Navajeni smo govoriti ljudem, kako naj razmišljajo” je odkrito povedal urednik Financial Timesa Lionel Barber, Ne priznajo pa uredniki SLO dominantnih medijev.

  In ljudje razmišljajo tako, kot govori človek o katere medijska mašinerija – SPIN doktorji markeš-žerdini vsakodnevno pišejo:

  M. Cerar: V politiko bomo pripeljali nove neobremenjene ljudi
  Fenomen Cerar: Utelešenje pravičnosti in želje volivcev po novih obrazih
  Miro Cerar z zrelo politiko razuma in visokih vrednot
  Modra kravata kaže na sposobnost, natančnost, avtoriteto in zrelost
  Stranka Mira Cerarja na vrhu
  Sposoben kandidat za mandatarja

  in kar 34% jih pravi: vsi smo Miro Cerar,
  27% pa, kot rdeči strici Židanovi: Ne , ničesar ne bi smeli prodati.
  Kaj pa Alenkino ZAB?
  Le 12% ljudi se zaveda, da je glavnina korupcije sprega med državno lastnino in politiko!

  Če bomo pri privatizaciji še enkrat požrli besedo, bomo v očeh tujcev izgubili še tistega malo zaupanja(Ugovšek, Finance).
  Mislim, da ga nimamo več. In še, ljudje se ne zavedajo, da je globalizacija dejstvo.
  To vedo v SLO, kjer zmaguje JAVNI sektor, le podjetniki akrapoviči. Bodo oni celo selili kapital-dejavnost v tujino?
  Kaj pravijo naši FDV Cerarjevi profesorji?

 35. tajkuni z doba pravi

  Ma nehite že cvilt kako ni nmič kriv če ne bi bil bi ga vele odvetnik matoz že rešil tako pa baraba naj ostane tam kjer je na dobu pa bo najbolje za vse

 36. Skeptik pravi

  Miran, a ti z revčki in duševnimi pohabljenci misliš vodstvo SDS (BB, miličar Vinko, IJJ), ki so se udinjali prejšnemu režimu, sam se namreč nisem, sem precej časa preživel v tujini.

 37. KONVERTIT pravi

  @Skeptik kako kaj prostitucija (prodajanje za drobiž?)
  Toliko nickov, pa samo eden, ki se dela pametnega, ko plonka iz tujih plonkcev!

  Milijardna korupcija na vsakem koraku! Zakaj ne bi dali samo promile za
  najete prostitute in naredili medijski linč?

  Prepričan sem, da na vsakem forumu najdem komentatorje in v vsakem lokalu provokatorje, ki se prodajajo za denar!

  SDS je danes edina ovira milijardni korupciji, in želji zločincev po totalitarni diktaturi!

 38. Mižek Figa pravi

  Vsak dan Jeklenega Janeza na Dobu več, procebt manj na murglskem volilnem rezultatu!
  IN
  Pokažite nam video ali “zvok in slika kot se šika” Janeza kako prejema obljubo nagrade in na glas pove svojo TRR številko.
  Thaler je pred komunistično sodnijo pogrnil na takem dokazu.
  IN
  Slovenija nikoli ner bo Poalpska Srbija.

 39. tantadrui pravi

  Pa dobro , kaj ta odvetnik sploh ve kakšno delo opravlja ?
  Al bi rad igral MEDIJSKO ZVEZDO ?
  Nima pojma kaj naj dela pa se gre neke odvetniške medijske zvezde. In nekateri še nasedajo

 40. Mižek Figa pravi

  Pa še to:
  Pravnik ali politik Cerar je bil do nedavnega v slovenskem sodnem svetu. Sedanje pravosodno stanje gre kot sodna katastrofa tudi na njegov račun.
  On ni rešitev problema z Murglami okupirane države.

 41. Miran pravi

  Skeptik pravi:
  23. 06. 2014 at 11:23
  Miran, a ti z revčki in duševnimi pohabljenci misliš vodstvo SDS (BB, miličar Vinko, IJJ), ki so se udinjali prejšnemu režimu, sam se namreč nisem, sem precej časa preživel v tujini.

  ___
  Jaz tega nisem nikjer trdil.
  Lahko da vam je to zagotavljal fake Miran.
  Prosim da ga tako tudi naslavljate.
  Ko so vas zlorabili, sem to upošteval.
  Za razumevanje se zahvaljujem.

 42. tantadrui pravi

  Matoz ki je zgubil keys na dveh sodiščih, se igra medijsko zvezdo čist mimo prava , namesto da bi pripravljal obrambo za zagovor na VS in ESČP !!!
  In tisti ki nimajo blage veze o pravu, še nasedajo takim “MEDIJSKIM ZVEZDAM”, ker vedo da je keys na vseh inštancah izgubljen .
  Tudi na inštanci EU

 43. Miran pravi

  Mižek Figa pravi:
  23. 06. 2014 at 11:41
  Pa še to:
  Pravnik ali politik Cerar je bil do nedavnega v slovenskem sodnem svetu. Sedanje pravosodno stanje gre kot sodna katastrofa tudi na njegov račun.
  On ni rešitev problema z Murglami okupirane države.

  ___
  Dobr da ste nam to povedu.
  Zdej fse vemo.

  😛

  Če neb blo vas, jst bi ga usral na volitvah, da to ni res.
  Imate še kaj takih prodornih ?
  Sam fprašam.

 44. Miran pravi

  Tist k Matoza angažira za lastno obrambo : hoče da trpi, bi rekli naši ta južni.

 45. tantadrui pravi

  in nekateri še nimajo toliko pameti svoje lastne da bi spregledali da se več odvetnik in Janša SPLOH NE GREDO VEČ PRAVNIH BITK, ampak samo medijske pozornosti in vojne ki je vnaprej izgubljena.
  Zgubil je KEYS na 3. inštancah !! Zdaj že ve da bo zgubil že na četrti inštanci in potem še na peti v ESČP !!!!!
  Sploh se več ne gredo obrambe , ne za ES, ker že vedo da so zgubili.
  Ampak vedo pa tudi da se tako da manipulirat z nekaterimi ljudmi sploh pred volitvami.

 46. tantadrui pravi

  KEYS JE PADEL NA VSEH INŠTANCAH.
  Komu to še danes ni jasno ?????

 47. speranza pravi

  naše sodstvo je pa res ubogo, ker strokovnost itak nič ne velja, znajo v konkretnem primeru Patria narediti iz muhe slona: napisati na tisoče in tisoče strani, pri tem pa pozabijo bistvo, da nimajo nobenega dokaza za Janševo kaznivo dejanje razen neznank (neznani kraj, neznani čas, neznani komunikacijski način), ki niso določljive. Obsoditi človeka za nekaj, kar ni bilo in samo zato, ker bi lahko bilo. Se vidi, da so povsem nerazsodni, da mislijo, da bodo iz ljudi norce brili. Tudi če nisi pravnik, ampak znaš misliti s svojimi lastnimi možgani dojameš to sodno sramoto. Ne samo, da ugledni domači in tuji pravniki vidijo povsem nestrokovno pravno obravnavo tega primera, to se vidi iz povsem naravno inteligentnega sklepanja. Skoraj vsi novinarji poskušajo s svojo interpretacijo vplivati na mnenje državljanov, ker računajo, da večina državljanov ne zna misliti s svojimi možgani. Državna sramota, ki se ji je treba upreti.

 48. Miran pravi

  božiček pravi:
  23. 06. 2014 at 11:22
  PRIJETNO BRANJE
  http://www.publishwall.si/dajana.babi%C4%8D/post/104987?ref=dajana.babi%C4%8D

  ___
  Ghrozn. 🙁
  Če je to res, je sam za pred strelski vod.

 49. Mižek Figa pravi

  Se spomnim kako je bil dr. Pučnik štrafan po nekajletni prestani kazni, samo zato, ker jer bil oporečnik socialističnih drekopekov. Bo treba ponovit te rutine na sedanjih drekcihpekcih, ki se norčujejo iz univerzalnih človekovih pravic. Masleša po konćani sedanji murglski funkciji (ali še prej) nima šans, da bo v Sloveniji zanj kakršnokoli delo. Pa še kar nekaj je takih.
  Revanšizem bo, po sili razmer! Ve se kdaj in zakaj država vzame posamezniku državljanske pravice!

 50. mamica vam pomagaj pravi

  Mini Matoz je slab pravnik, njegovo znanje je zastarelo, preveč ideološko razmišlja to pa ni ok. O tem govori veliko dejstev. O uporabi indičnega dokaznega procesa v kazenskem postopku bodisi še ni slišal bodisi o njem ne želi slišati! Velja seveda le ta zadnje. Prodan je pohlepu znaja a ima premalo in je padel na izpitu. JJ ga bo zato najbrž nagradil malo skromneje, kot bi ga sicer z manj keša. O zadevi ne več kaj za dodati. Indičnimh dokazov je bilo enostavno pač toliko, da je zadeva z lahkoto vzdržala. Še bolj bo vzdržala na E. sodišču za č. p. , če pride do tja! Kajti uporabljen je bil moderen pravni instrument, ki ga EU sodišče za č. p. še kako zagovarja! Največji problem je v tem ko gredo te sodbe napol brat jj verniki, ki nimajo že itak nič pravnega znanja in ki so že po analogiji s stranko manj sposobni, bolj funkcionalno nepismeni..napolnjeni z nekim zastarelim sovraštvom do vsega in do vseh drugačnih. So kot neki glineni vojščaki…težko, da bi razumeli saj so manj sposobni, zato ne bom več nadaljeval. Ijj bo po božji volji prišel ven čez 9, 10, 12+ let saj obetajo se še številni drugi kazenski procesi proti njemu sedaj ko je na varnem v kletki….izginule stotine milijonov denimo so še vedno nerazčiščene..le odpreti je potrebno ta zaprašene baze.

 51. Mižek Figa pravi

  IN z Matozom ni nič narobe,
  KER je Gremlin Gizmo (menda je že od sobote naprej hospitaliziran) sodbo naročil že leta 2008 pred volitvami. Njegova desna roka, naš največji mednarodni terorist Danülo na več instancah (tudi KPK) je to uresničil. Umazane podrobnosti vsi poznamo.
  GLASNOST nam pomaga, da prijatelji iz demokratične EU spoznavajo trhlost murglskih rdečih fevdalcev tretjega tisočletja.
  Dovolj so “Dobre vile” za ureditev državice in spremembo Slovenije v demokračno članico EU.

 52. tantadrui pravi

  Matoz = SUPERSTAR namesto odvetnik.
  Operacija Matoz uspela, pacient umrl.

 53. Miran pravi

  mamica božja, naše sodstvo se poslužuje modernih metod prava, ki ti bo, recimo z magnetno resonanso, ugotovilo indično krivdo….pa česa vsega se ne domislijo ti stvori ?

 54. Miran pravi

  …pa ajd v arest za par desetletij….

 55. Miran pravi

  tantadrui pravi:
  23. 06. 2014 at 12:25

  , pacient umrl.

  ____
  Pobožne želje.

  😉

 56. Mižek Figa pravi

  Napredno sodstvo ali wooodoo sodstvo? Nikoli ne bomo vedeli na kakšne specializacijske tečaje tajno na Havaje odhaja murglski sodniki.
  Namesto nekdanjega “verbalnega delikta” so izmislili “miselni delikt”.
  Po dosedanjih spoznanjih je misel hitrejša od zvoka, svetlobe, da drugih počasnežev ne omenjam.
  Ampak misel to zaprmej ni, ker sem nekoč davno slišal strica priznati v stavku: “Mi je prej pršlo, kakor sem mislu!”.
  Aplicirajte to v sedanje murglsko politično sodstvo ali “Vse je vnaprej dogovorjeno”.

 57. Miran pravi

  Na, sedaj je že tud Mižek konjska figha ausglajzu. 🙁

  Lepeta ke v tri krasne in si domišlja da je filozof.

  😛

 58. malo morgen pravi

  @Miran, iz zanesljivih virov vem, da si tajkun, ki je odnesel milijarde iz NLB. Preiskava je že v teku in upam, da boš kmalu pristal na Dobu!!
  V teku je tudi preiskava o tem, od kje ti denar za položnice, ki ti jih plačuje stara mama.
  A nič ne veš o tem!!?? Nič ne de, sodstvo je sodstvo in obsojen boš, ker mogoče je pa res!!

 59. Miran pravi

  malo morgen pravi:
  23. 06. 2014 at 12:38
  @Miran, iz zanesljivih virov vem, da si tajkun, ki je odnesel milijarde iz NLB. Preiskava je že v teku in upam, da boš kmalu pristal na Dobu!!
  V teku je tudi preiskava o tem, od kje ti denar za položnice, ki ti jih plačuje stara mama.
  A nič ne veš o tem!!?? Nič ne de, sodstvo je sodstvo in obsojen boš, ker mogoče je pa res!!

  ___
  O Bože moj mili.
  A tud taki obstajajo ?

  🙁

  Morgence, sej bo boljš.

 60. tantadrui pravi

  operacija uspela , pacient umrl PIKA
  kaj ??

 61. rdeči drek pravi

  ĐĐ je bilo treba zapreti, da kučanova mafijska rdeća oligarhija rula še naprej nemoteno po slovenistanu. za to so pač aktivirali DOKAZNO zveste udbaške kadre v kučanovem sodstvu , ki so opravili udbaški izpit iz bauconovega modela sodstva in zaprli 3 tedne pred volitvami edinega resnega tekmeca njihovim rdečim mafijskim botrom in zasluženo odšli na oddih…..taki so, taki so bili in bodo ostali…….imajo pač vse izvode oblasti, vse predsednike, vse medije , sodišča, tudi ustavno, itd, …..nimajo pa še totalne moči nad vso OPOZICIJO…13. julija skušajo prevzeti tudi to, seveda mafijsko in zverinsko , z legaliziranim teptanjem OSNOVNIH ČLOVEKOVIH PRAVIC…kajti slovenistan je njihov enoumno rdeči RAJH…..vsak , ki razmišlja drugače je moteč in ga je treba vedno diskvalificiraj……
  vsi moramo postati opranglavi disciplinirani balkanski rdeči pr as ci …..drugače ne gre….

 62. rdeči drek pravi

  kakor tandadruić, srečkić in ostali podivjani komunistički balkanoidi…..taki so in taki bodo ostali…no way

 63. Mižek Figa pravi

  Miran & Miran sta kot Dumb & Dumber, letos bo 2. nadaljevanje. Trailer je super.

 64. Mižek Figa pravi

  Ponavljam:
  Vsak dan Jeklenega Janeza na Dobu več, procent manj na murglskem volilnem rezultatu!

 65. Mižek Figa pravi

  Odkar je škripnu Ziherl, med političnimi bebavimi zanesenjaki ni nobenega reda več?

 66. tantadrui pravi

  Vsak dan Ivana na dobu, več ljudi spoznava kako skorumpiran je bil.
  NČ jokat, bo že bolš, prej pa še malo slabše, tudi po veliki Janezovi zaslugi.

 67. Maša pravi

  MEFISTO pravi:

  23. 06. 2014 at 11:01

  Najprej pljuvat in zmerjat Maslešo, pol pa ga prosit milosti.
  Čist prov ima, da je na dopustu cel mesec 😛 ………………………………………Maslješarska tuga je goljema,štiri mučna leta za so bila potrebna,da so prebežnika Janeza končno spravili nazaj v oboro ? Leta nazaj so bili njegovi hitrejši,Kramberger in romun obležala sta v trenutku ??? Da množičnega krvavega povojnega stalinističnega plesa,kot maslješarskega barbarskega vrhunca ,sploh ne omenjamo

 68. SEVER pravi

  Ma bre svi mi znamo zašto , kako vi Slovenci opet ništa znate . Pa ja sam vama isto Slovenac , ali znam sve i murglara od sumpora udbokućena . Pa res , kakšno sprenevedanje Matoza . To je zadnja faza IDIOTIZMA pred NORMALIZACIJO 2015 . Če pa nas zgodovina tako uči že tisočletja . IDIOTI SANJAJO , da takšni excesi brez plačanih računov preživijo kar tja do izumrtja človeške rase . V sredini Evrope so žvepleni idioti komunjarski razlili žveplo , sedaj pa sanjajo , da bo šlo skozi , kot po2sv. vojni . Težka bo komunjari , če vam EU zategne pipico , bomo pač kake pol leta noreli , da odnese Sava to žveplo nazaj v toplo turškosrbsko naročje od koder je prišlo . Balkanci in njihovi podrepniki, slovenski izdajalci , mislijo da so sodišča zato , da če na volitvah ne moreš zmagati pač enostavno medijsko linčaš in pozapreš svoje nasprotnike . Murglarsko leglo žvepleno tu pod Alpami v takšni obliki ne bo več dolgo obstajalo , navadno se okrog božiča čistijo tovrstne greznice . VORSICHT BALKAN

 69. Miran pravi

  malo morgen pravi:
  23. 06. 2014 at 12:38
  @Miran, iz zanesljivih virov vem, da si tajkun, ki je odnesel milijarde iz NLB. Preiskava je že v teku in upam, da boš kmalu pristal na Dobu!!
  V teku je tudi preiskava o tem, od kje ti denar za položnice, ki ti jih plačuje stara mama.
  A nič ne veš o tem!!?? Nič ne de, sodstvo je sodstvo in obsojen boš, ker mogoče je pa res!!

  ___
  No sarkazem in ironijo sem zastopil, menim pa da pretiravate.

  Sploh pa Janši ne verjamem nič.

 70. Miran pravi

  Mižek Figa pravi:
  23. 06. 2014 at 12:46
  Ponavljam:
  Vsak dan Jeklenega Janeza na Dobu več, procent manj na murglskem volilnem rezultatu!

  ___
  Se pravi, je tko kot bi ga sami zaprli.

  😉

 71. !!!! pravi

  SLOVENIJA NIMA NEODVISNEGA TV-MEDIA.
  KUČANOV RTVSLO=HANZI TV, NITI OMENI NE TE KRIVIČNE SODBE IN ZAPRTJA JANEZA JANŠE, KI JE NAŠ HEROJ IN REŠITELJ JUGO-REŽIMA, TODA KUČANOVA EKSTREMISTIČNA RTVSLO IN VSE KAR PRIHAJA IZ NOVINARSKIH TOLP JE LAŽ IN LAŽ IN ŠE ENKRAT LAŽ-TO NI DEMOKRACIJA, KER SKORUMPIRANI PODPLAČANI OD DENARJA, KI GA JE KUČAN DOBIL OD PATRIE, NOSIL MU GA JE PA CEKUTA.

 72. rdeči drek pravi

  ĐĐ je bilo treba zapreti, da kučanova mafijska rdeća oligarhija rula še naprej nemoteno po slovenistanu. za to so pač aktivirali DOKAZNO zveste udbaške kadre v kučanovem sodstvu , ki so opravili udbaški izpit iz bauconovega modela sodstva in zaprli 3 tedne pred volitvami edinega resnega tekmeca njihovim rdečim mafijskim botrom in zasluženo odšli na oddih…..taki so, taki so bili in bodo ostali…….imajo pač vse izvode oblasti, vse predsednike, vse medije , sodišča, tudi ustavno, itd, …..nimajo pa še totalne moči nad vso OPOZICIJO…13. julija skušajo prevzeti tudi to, seveda mafijsko in zverinsko , z legaliziranim teptanjem OSNOVNIH ČLOVEKOVIH PRAVIC…kajti slovenistan je njihov enoumno rdeči RAJH…..vsak , ki razmišlja drugače je moteč in ga je treba vedno diskvalificiraj……
  vsi moramo postati opranglavi disciplinirani balkanski rdeči pr as ci …..drugače ne gre….

  seveda odgovrni rdeči minister erjavčko, ki je imel vse v rokah in je bil ODGOVOREN za vse skupaj, pa ni imel in niti ne bo imel niti najmanjše težave z kučanovim udbaški sodstvom…….

  vsak drugače misleči mora veliko bolj zaupati finskim strokovnim in neodvisnim sodnikom, kakor našim zvernskim udbaškim kučanovim……

 73. rdeči drek pravi

  ĐĐ je bilo treba zapreti, da kučanova mafijska rdeća oligarhija rula še naprej nemoteno po slovenistanu. za to so pač aktivirali DOKAZNO zveste udbaške kadre v kučanovem sodstvu , ki so opravili udbaški izpit iz bauconovega modela sodstva in zaprli 3 tedne pred volitvami edinega resnega tekmeca njihovim rdečim mafijskim botrom in zasluženo odšli na oddih…..taki so, taki so bili in bodo ostali…….imajo pač vse izvode oblasti, vse predsednike, vse medije , sodišča, tudi ustavno, itd, …..nimajo pa še totalne moči nad vso OPOZICIJO…13. julija skušajo prevzeti tudi to, seveda mafijsko in zverinsko , z legaliziranim teptanjem OSNOVNIH ČLOVEKOVIH PRAVIC…kajti slovenistan je njihov enoumno rdeči RAJH…..vsak , ki razmišlja drugače je moteč in ga je treba vedno diskvalificirati……
  vsi moramo postati opranglavi disciplinirani balkanski rdeči pr as ci …..drugače ne gre….

  seveda odgovrni rdeči minister erjavčko, ki je imel vse v rokah in je bil ODGOVOREN za vse skupaj, pa ni imel in niti ne bo imel niti najmanjše težave z kučanovim udbaški sodstvom…….

  vsak drugače misleči mora veliko bolj zaupati finskim strokovnim in neodvisnim sodnikom, kakor našim zvernskim udbaškim kučanovim……

  ampak to je krvavo rdeči slovenistan, ponosni rajh rdečih zvrin……….

 74. baubau pravi

  božiček

  V času vojne, je samovolja oziroma delovanje mimo ukaza, izdajstvo. Takšen častnik se postavi pred vojaško sodišče in največkrat obsodi na smrt.

 75. Miran pravi

  Mižek Figa pravi:
  23. 06. 2014 at 12:02
  Se spomnim kako je bil dr. Pučnik štrafan po nekajletni prestani kazni, samo zato, ker jer bil oporečnik socialističnih drekopekov.

  ___

  Navedite vašo starost, ker domnevam da nakladate da to ni res.

 76. Miran pravi

  baubau pravi:
  23. 06. 2014 at 13:33
  božiček
  V času vojne, je samovolja oziroma delovanje mimo ukaza, izdajstvo. Takšen častnik se postavi pred vojaško sodišče in največkrat obsodi na smrt.

  ___
  O bože moj mili.
  In ta potem naklada zakaj je prišlo do pobojev in obračunov z nedolžnimi ljudmi.

  .(

 77. srečko pravi

  Preboga Slovenija je ob obilni pomoči medijev,postala talec verskih ekstremistov,ki se v javnosti sicer sramujejo svojega članstva v SDS-u. Kar nekaj ljudi iz okoliša poznam,ki svoje članstvo povsod prikrivajo,kar je jasen znak,da se zavedajo nečastnosti svoje in vloge SDS-a v slovenski politiki.
  Najbolj oduren v teh zadnjih dogodkih,pa je bil Štuhec s svojin “očenašem” pred Dobom.

 78. KONVERTIT pravi

  @srečko
  Puhloglavost je pri tebi vsem očitna!
  Si pa karakter in boš vsem pokazal svojo svinsko nrav!

 79. KONVERTIT pravi

  @srečko
  Napisano velja za vse tvoje nicke!

 80. Miran pravi

  Najbolj oduren v teh zadnjih dogodkih,pa je bil Štuhec s svojin “očenašem” pred Dobom.

  ___
  Ni bil oduren, bil je to kar je.

  Seveda vzbuja odurne asocijacije.
  Vendar je problem v naši percepciji.

  😉

 81. Miran pravi

  KONVERTIT pravi:
  23. 06. 2014 at 13:48
  @srečko
  Puhloglavost je pri tebi vsem očitna!
  Si pa karakter in boš vsem pokazal svojo svinsko nrav!

  ___

  Gospod konvertit, meni vas je kar žal.
  Nikoli ne izpustite prilike, da se ne bi smešil.

  🙁

  Kakšenkrat je dovolj, da ste čist tih, da bi izpadel pameten.

 82. baubau pravi

  Miran

  Zopet si stvari predstavljaš po svoje. Izvrševanje povelja nadrejenega je očenaš vsake vojske. V mirnem času je to izguba čina in ali zapor, v vojnem času imaš srečo, če ne greš pred strelski vod.

 83. majstr pravi

  ….ko je ljudi strah, in strah jih je še vedno, takrat se zatekajo k molitvi !

 84. rdeči drek pravi

  povsem razumljivo, da se morajo drugače misleči skrivati, kjer rulajo zverinske morilske podivjane take ali drugačne totalitarne zverine…….slovenistan je enoumno rdeči udbomafijski rajh vas sodno nedotalkivih rdečuhov, ki vsakodnevno nagonsko pljuvate po vsem , kar ne smrdi po kučanovem rdečem mafijskem klanu.
  seveda, če ne bi bil trenutno slovenistan v evropi, bi vi ponovno, brez večjih težav tudi “targirano” morili…..kot je vaša tradicija….vse, le da ostanete na vseh pozicijah in da imate vse izvode oblasti pod kontrolo……trenutno vas žuli le to, da vam manjka le vodstvo opozicije, ker povsod drugam ste nastvali le vaše zveste rdeče kadre……

 85. rdeči drek pravi

  srečkič, katerega balkanske rdečega ubdaško zvestega pr as ička boš moral voliti pa ti?

 86. Janez+ pravi

  Ste opazili, kako nam gre na bolje?
  Vse je lepše, sonce je bolj sončno, dež je bolj dežen, oblki so končno spet oblakasti, vetre je vetroven, plače rastejo, penzije rastejo, narod je spravljen, gospodarstvu gre na bolje.
  Škoda, da ga niso prej zaprli, ker bi šlo prej vse na bolje…

  A ne, marjetek?

 87. majstr pravi

  In bog daj, da bo prišel čas, ko bo, z razlogom, tudi ta leve bilo strah.

 88. MEFISTO pravi

  Vse sem prebral, pogledal in počekiral odzive. Spoznal sem, da ima Janez Janša klovna namesto odvetnika.

 89. Miran pravi

  baubau pravi:
  23. 06. 2014 at 13:56
  Miran
  Zopet si stvari predstavljaš po svoje. Izvrševanje povelja nadrejenega je očenaš vsake vojske. V mirnem času je to izguba čina in ali zapor, v vojnem času imaš srečo, če ne greš pred strelski vod.

  __
  Gotovo je tako, obstaja prosta volja posameznika, da povelje izvrši ali ne in hvala Boghu da obstajajo tudi taki.

 90. Miran pravi

  Janez+ pravi:
  23. 06. 2014 at 13:58
  Ste opazili, kako nam gre na bolje?
  Vse je lepše, sonce je bolj sončno, dež je bolj dežen, oblki so končno spet oblakasti, vetre je vetroven, plače rastejo, penzije rastejo, narod je spravljen, gospodarstvu gre na bolje.
  Škoda, da ga niso prej zaprli, ker bi šlo prej vse na bolje…

  ___

  Pametno rezoniranje in boghat dar opazovanja.

  😉

 91. rdeči drek pravi

  janez+. kot v sanjskem raju jugi, kjer je bilo vse najlepše in nobene težave…….pa je vse skupaj končalo tako zverinsko krvavo rdeče……čudna mar ne ta dikotomija, med propagando in realnostjo…..ampak za komunističnega balkanoida je značilno, da je zanj propaganda veliko bolj pomemba od realnega sveta…..vgrajeni rdeči mikročip uspe tudi v tem…….

 92. Janez+ pravi

  Edino srečko ni bolj srečen ampak še kar nekaj sitnari in gnjavi in rovari.
  Če ne bi bili levičarji znani po tem, da vesti ne poznajo, ko gre za dosego njihovih ciljev, bi mogoče še kaj ugibal v to smer.

  Tako pa… očitno mu v petek ni tolikokrat prišlo, kot si je predstavljal, da mu bo ob onaniranju na prenos z Doba.

 93. Janez+ pravi

  @Miran, baje original.
  Hm, zate kaj takega do zdaj še nisem mogel napisati.
  Vsem sarkazmu, ki ga premorem, navkljub.

 94. jankec pravi

  Tovariš Masleša nam je s svojimi podrepniki v živo osvežil spomin na stare čase komunajzarske pravice,ki se je začela z letom 1945 in žal ,očitno, še vedno traja.
  Samo spomnimo se znanih Dachauskih procesov,ko so komunajzarji obsodili bivše internirance za sodelovanje z nacisti in to v Dachau.
  In pobesnela “rulja” na sodišču je verjela temu zločinskemu konstruktu.
  In še to.Z ženo ne marava Janše,vendar sva se tokrat odločila,da bova šla na volitve in glasovala zanj.

 95. Janez+ pravi

  Sploh pa ne razumem, kaj se toliko razburjaš, ker še nekdo drug uporablja isti nick.
  Sam se vsake toliko časa vprašam, kje si to hodil, da te je končno pamet srečala, pa me hitro postaviš nazaj na realna tla, češ, da je to en drug Miran…

 96. rdeči drek pravi

  slovenistansko komunistično bauconovo sodstvo je bilo in je vedno zverinsko nagnjeno, ideološko nestrpno in mafijsko zvesto rdečemu klanu……upam, da o tem ni več nobenega dvoma…..

 97. rdeči drek pravi

  seveda si čisto vsak podivjani zverinski opranoglavi komunistički balkanoid želi prav takega sodstva………

 98. Janez+ pravi

  @jankec
  Ne pretiravaj. Tokrat, moraš proznati, okoli sodišča niso razobesili ozvočenja da bi v živo prenašali dogajanje v dvorani, ampak so množice razburili že v naprej s pomočjo zvestih 571 družbenopolitičnih delavcev.

  Oprosti, ampak za preživetje v Dolini kaj drugega kot globok sarkazem ne pomaga več.
  Žal.

 99. rdeči drek pravi

  ista kulturna in civilizacijska zrelost kot v belorusiji pač……taki so in taki bodo ostali….

 100. Milko pravi

  Danes letni dopust, jutri ena črka v zahtevi za varstvo zakonitosti, pojutrišnjem prebavne motnje Masleše, čez en teden pokvarjen računalnik…udbooooosodjeee.

 101. rdeči drek pravi

  balkanski rdeči pr as ec pač ostane balkanski rdeči pr as ec

 102. rdeči drek pravi

  ………..hrvatom , pa , ki na njihovo srečo, niso tako večinsko opranoglavi rdečuhi želim pa vso srečo proti mehičanom…….pokažite, da ni ves balkan to kar si želijo naši jugo.balkanci……le krvavo rdeča mafija in nazadnjaškost ter zverinskost…..HVALA ..

 103. MEFISTO pravi

  Kaj so kriminalcu, odvzeli odlikovanja in priznanja?

 104. KONVERTIT pravi

  @MEFISTO
  kaj ti še niso dali novo kost?
  Ugrizni kar samega sebe v komolec!

 105. Narim pravi

  Janez+ pravi:

  23. 06. 2014 at 14:12

  Sploh pa ne razumem, kaj se toliko razburjaš, ker še nekdo drug uporablja isti nick.
  Sam se vsake toliko časa vprašam, kje si to hodil, da te je končno pamet srečala, pa me hitro postaviš nazaj na realna tla, češ, da je to en drug Miran…

  ———-
  Janez, ne obremenjuj se z menoj.
  Prebiraj tistega ki ti paše ali pa oba.
  Včasih bom spet Narim, glih tolk da bom fsaj jaz vedel kdo je kdo.

  😉

 106. Janez+ pravi

  Ja glej, lahko ti svetujem nekaj podobnega: ne obremenjuj se Politikisom, prebiraj medije, ki ti ustrezajo, javljaj se tja, pogovarjajte se s somišljeniki in uživajte, ker smo se znebili Princa teme in Dolina končno spet svobodna sije v svoji mogočni svetlobi.

  Svetloba sicer hudo vleče na rdečo, ampak zaradi vgrajenega filtra nekateri tega pač ne opazite.

 107. MEFISTO pravi

  Tako janezek in narim, še kušnita se v pozdrav (zaželjeno usta na usta) 😛

 108. Janez+ pravi

  Ljudje se kljub razliki v političnih pogledih še vedno lahko pogovarjajo kot ljudje.
  Če je tebi to tuje, pa to ni moj problem.

 109. Marjetek+ pravi

  Nekdo hudo zlorablja nik modrega Mefista. Petrovc sram naj te bo !

 110. Miran pravi

  MEFISTO pravi:
  23. 06. 2014 at 16:42
  Tako janezek in narim, še kušnita se v pozdrav (zaželjeno usta na usta) 😛

  ____
  Mefln, a te spet daje ?
  Mal se sprosti, ne bit tko zategnjen.
  Ti zna na zdravje usekat.
  Nobena stvar ni toliko pomembna kot lastno zdravje.

 111. GERONIMO pravi

  Dragi sokomentatorji.

  Veliko se vas je zbralo danes tukaj.
  Zaupajte mi in na volitvah obkrožite SDS in Janeza Janšo.
  Poleg tega bodo na volitve prišli tudi številni, ki prej niso volili
  in bodo naredili enako.
  Mislili so, da je vse urejeno in, da ni potrebno hoditi na vsake volitve.
  Sedaj bodo to napako popravili in dodali +30% .

  Zmaga, kot je še ni bilo.

  Lep pozdrav vsem.

 112. zoro pravi

  Tisti dve sodnici vrhovnega sodišča, ki jima je Putreša dodelil vlogi sodnic poročevalk že vesta zakaj sta zavrnili to čast, ki jima je poklonil drug Putreša.
  Nista neumni, da bi razpravljali o nebulozni sodbi.

 113. alfa pravi

  &mamica

  Indičnimh dokazov je bilo enostavno pač toliko, da je zadeva z lahkoto vzdržala. Še bolj bo vzdržala na E. sodišču za č. p. , če pride do tja! Kajti uporabljen je bil moderen pravni instrument, ki ga EU sodišče za č. p. še kako zagovarja! Največji problem je v tem ko gredo te sodbe napol brat jj verniki, ki nimajo že itak nič pravnega znanja in ki so že po analogiji s stranko manj sposobni, bolj funkcionalno nepismeni..napolnjeni z nekim zastarelim sovraštvom do vsega in do vseh drugačnih. So kot neki glineni vojščaki…težko, da bi razumeli saj so manj sposobni, zato ne bom več nadaljeval. Ijj bo po božji volji prišel ven čez 9, 10, 12+ let saj obetajo se še številni drugi kazenski procesi proti njemu sedaj ko je na varnem v kletki….izginule stotine milijonov denimo so še vedno nerazčiščene..le odpreti je potrebno ta zaprašene baze.

  Indičnih dokazov je bilo preveč. Ali se tebi sanja? Trije sodniki US so nasprotnega mnenja, napisali so svoje pomisleke in jih lahko prebereš. Mogoče so tudi ti trije doktorji prava manj sposobni, kot bi naj bili Matoz in Janševiki. Tudi nacisti so imeli Žide in Slovane za Untermensch. Kdo je nesposoben je najboljši primer Slovenija, ki pod vodstvom kaviarlevičarjev dobesedno propada. Po začetku afere Patria so vsi kazalci uspešnosti krenili v negativo. Bi se morali veseliti!

 114. Miran pravi

  Ta črnogorski potapljač nad menoj, ki se sprašuje “kje ronimo” je potapljaško bolezen fasu.

  🙂

 115. Janez+ pravi

  @zoro
  Dobivam občutek, da gre za zelo vroč krompirček, ki ga je nekdo predolgo pustil v ognju in zdaj nihče noče več imeti opravka z njim.
  Ampak, če je nagrada dovolj visoka, se bo tudi za to delo našel heroj.
  In strici lahko dajejo zelo visoke nagrade…

 116. Janez+ pravi

  Če bi bil še ciničen in sarkastičen, bi rekel, da lahko strici na znanem kraju, na znan komunikacijski način dajo obljubo nagrade v znanem znesku, pa to nobenega tožilca ne bo zanimalo.

  Sicer pa je danes prvi delovni dan po odhodu JJ na Dob in ozračje se občutno spreminja. Osrednji mediji so nehali sejati razdor med ljudi in ne bo dolgo ko se bo našla pametna glava, ki bo pogruntala, da je to zato, ker je lider opozicije v čuzi…

 117. Miran pravi

  Ko je rihtu, kar si je pač zrihtu, ni bil vodja opozicije, temveč glavni drmator.

 118. kdjsj pravi

  http://mikstone1.blogspot.com

  kazen za janeza ivana 🙂

 119. KONVERTIT pravi

  Ali res razsaja norost? Ali pa je to le prostituiranje in klofanje neumnosti?

 120. KONVERTIT pravi

  Odgovor na retorično vprašanje!
  Korupcija ni nekaj milijonov, ki jih niso mogli dokazati nikomur na desnici!

  Korupcija so milijarde! Kogarkoli blizu F21 pogledate je dolžan več milijon kot so jih samo rdeči mediji pripisali desnici!

  Lahko bi vam našteval imena, ki ne vračajo več kot 20 milijonov in danes čakajo da jim Cerar briše dolgove!
  AB je brisala Rigelniku pa tudi Petana nihče ne terja, da naj poplača iz lastnega premoženja!

  Prihaja Cerar prihaja in bo nadomestil Alenko, ki so jo izrabili in zavrgli!
  Prihaja Cerar, da ga izrabijo in zavržejo!

  Danes ljudi boli glava, da so verjeli rdečim medijem kako so volitve nepomembne!!!!

 121. rdeči drek pravi

  janez, vse mafije in totalitarni sistemi delujejo po slednjem pravilu:
  1. najti sovražnika , ki je kriv za neuspehe in nesposobnosti lastne mafijske in totalitarne vladavine (slovenistan je edinstveni primer države v evropi, kjer imajo rdečuhi vse dominantne vloge v državi….čisto vse….vsi najvišji kadri so vsi izključno RDEČUHI)
  2. vsakodnevna mafijsko vodena diskvalifikacija
  3. likvidacija (tokrat preko zvestega udbaškega kučanovega sodstva)
  4. normalizacija…….(kučanova rdeča banda 571 ima že tak ukaz., umir iti vse, sedaj vse lepo deluje….stavimo…. le glej kako naša udbomafijska rdeča propaganda deluje….)
  vse dokler ne bo potrebno ponovno na toćko 1…..

  janez, da ti to brez večjega truda uspeva, pa moraš imeti točno določen tip bebave, zverinsko nagnjene, opranoglave populacije…….kar komunistički balkanoidi so……

 122. Skeptik pravi

  @!!!! pravi:
  23. 06. 2014 at 13:15 …HANZI TV, NITI OMENI NE TE KRIVIČNE SODBE IN ZAPRTJA JANEZA JANŠE, KI JE NAŠ HEROJ IN REŠITELJ JUGO-REŽIMA…
  ________________
  Porka drek, Kaloh, daj že prepreči takim zagnancem pisat, da je Janša REŠITELJ JUGO-REŽIMA. A so člani stranke res sami takšni osli, a ni na politem kisu nobenega, ki bi razumel napisano.

 123. cvili možek pravi

  MATOZ NI OPRAVIL DOMAČE NALOGE!!!!!SEDAJ VALI KRIVDO NA SODNIKE.Kaj bi PA GOVORIL v primeru da bi bila tožba ovržena.!!MI lahko kakšna čipirana OVCA to pove?

 124. KONVERTIT pravi

  @Skeptik in vsi njegovi nicki imajo dnevni šiht, da nam klofajo neumnosti!

  Delate za največje barabe, ki jih danes jemlje demenca!

 125. KONVERTIT pravi

  @Skeptik @cvili možek @Miran
  sami plačani provokatorji, ki ne manjkajo niti en dan!

 126. KONVERTIT pravi

  @Skeptik @cvili možek @Miran
  sami plačani provokatorji, ki ne manjkajo niti en dan!

  Klofajo po navodilih traparije, katerim niti sami ne verjamejo več!

  Ja seveda! Rdečim je obrnila hrbet vsa samostojna pravna stroka!

  Rdeči obvladujejo le še kontaminirane sodnike med katerimi je bil dolga leta tudi Cerar!

  Cerar nam zamolči csaj 20 let svojega življenja! Anonimizira da je imel kakšen posen v sodnem svetu! Zakaj nam zamolči da je bil predsednik sodnega sveta? Ali ga je sram?

 127. KONVERTIT pravi

  @Skeptik @cvili možek @Miran
  sami plačani provokatorji, ki ne manjkajo niti en dan!

  Seveda vas ne moti korupcija rdečih, če vam vsak dan pade kakšna drobtinica!

 128. KONVERTIT pravi

  Ja nekaj pa se vendar dogaja!
  Opazili so, da da ne morejo nalagati Evropo in ves svet!

  SDS je danes edini garant za demokracijo in srečno Slovenijo!

  Rdeči so nas skoraj razprodali in uničili gospodarstvo!

 129. rdeči drek pravi

  konvertit, vsi v evropi vedo kakšen gn oj je balkanska post-komunistična mafijska oligarhija……vsi…..tudi levaki……razen najbolj skrajnih rdečih zverin, ki pa jih je v evropi z razliko od našega krvavo rdečega balkanistana za en pljunec in nič več……

 130. cvili možek pravi

  Konvertit govoriš o gospodarstvu pa me resnično zanima ?KATERO GOSPODARSTVO IMAŠ V MISLIH?

 131. rdeči drek pravi

  konvetit, kaj se razburjaš, kučanova rdeča mafija je ukazala, da mora ĐĐ v zapor in cerar zmagati……je v njenem interesu…..tako bo…vsi “naši pisuni, razumniki , intelektualci, bla, bla, bla meni ” (vsi navaden rdeči drek) bodo to v nedogled ponavljali……

 132. rdeči drek pravi

  a res ne slišiš njihovega smrdečega duha?

 133. cvili možek pravi

  Zaželjeno bi bilo tudi da omeniš KDAJ in kje je bilo to gospodarstvo USTANOVLJENO!!!!!!

 134. rdeči drek pravi

  glavno je, IN TO JE BISTVENO, da kučanova zverinska in vedno mafijska rdeča oligarhija ne prevzame tudi OPOZICIJE….naj vladajo med opranoglavimi smrdečimi balkanistanci, naj imajo vsmogoče predsednike,medije, sodnike, naj imajo vse glavno, da je opozicija NAŠA , da lahko odločano kdo nas vodi in predvsem, da jim na glas povemo kar so….navaden balkanski mafijski rdeči gn oj…..

 135. KONVERTIT pravi

  Kaj pa @cviliš?

  ALI ne vidiš, da je konec LAŽI

 136. rdeči drek pravi

  cvili možek pravi:
  23. 06. 2014 at 20:17 Zaželjeno bi bilo tudi da omeniš KDAJ in kje je bilo to gospodarstvo USTANOVLJENO!!!!!!

  le naš opranoglav komunstički balkanodi lahko postavi tako vprašanje……vse se je začelo, ko ga je partija uvozila iz balkana.. prej ni bilo nič…..niti sumercev ni bilo………..na bruhanje to balkansko rdeče enoumje……

 137. KONVERTIT pravi

  Kaj pa @cviliš?

  ALI ne vidiš, da je konec LAŽI

  Pišeš za denar! Pišeš bedarije!

 138. KONVERTIT pravi

  Kaj pa @cviliš?

  ALI ne vidiš, da je konec LAŽI

  Pišeš za denar! Pišeš bedarije!

  Ne! Zame si manj kot smet! Sramota si za Slovenijo!

  Da se tako poceni prodajaš!

 139. dobobran pravi

  ginekolog je kalimerota poslal na odprti oddelek…..sedaj čaka akrapoviča da mu poštima auspuh…..pa…to…

 140. KONVERTIT pravi

  @dobobran
  ali nam boš še ti smetil?

 141. KONVERTIT pravi

  @dobobran
  Oh saj res toliko nickov pa nimate pameti za enega!

 142. KONVERTIT pravi

  @dobobran
  Oh saj res toliko nickov pa nimate pameti za enega!

  Laži je konec! Spregledali so vaše umazane karte!

  Kdaj boste spoznali da smo vas spregledali in da ste že včeraj izgubili!

  Hrbet vam obrača stroka!

 143. !!!! pravi

  WIR VERLANGEN FREIHEIT FUER JANEZ JANŠA!
  =====================================
  WO IST EUROPA, WO SIND MENSCHENRECHTE?
  ======================================

 144. Frančišek pravi

  Maslar sodskega maloumja, Masleša izgine kot zli duh brez jajc na dopust po receptu bullmastifovskih dopustovalcev!

  Apaurini ne bojo pomagali, droga tudi ne, cviček še manj, teran je premočan, stari bumbar!

  Kućan je ,najbrž, odšel smučat na Sejšelske otoke , Štefanija bo pa sdmučala ter jedla velikonočno šunka v čast božjo prleško!

  BEDA!
  Podgane in graščaki bežijo!

 145. tantadrui pravi

  V Sloveniji obstajajo PRVO, drugo in TRETJE rzredni državljani.
  To ni sprejemljivo da se nekateri tretirajo tako kot Janša da se ga takoj da na odprti oddelek, potem mora bit to pravilo za vse.
  Drugorazredni državljani smo davkoplačevalci, tretjerazredni pa ODPISANI.

 146. KONVERTIT pravi

  Oh saj res toliko nickov pa nimate pameti za enega!

  Laži je konec! Spregledali so vaše umazane karte!

  Kdaj boste spoznali da smo vas spregledali in da ste že včeraj izgubili!

  Nekaj pa se vendar dogaja!
  Scenarij propada! Ne morejo nalagati dovolj Slovencev!
  Evropa in ves svet pa ne naseda na montirane procese!

  Da skrijejo svojo nemoč najemajo poceni komentatorje da klofajo naročene parole!

  Vsa pravna stroka, ki ni korumpirana in kontaminirana, jim je danes obrnila hrbet!

  Sramota! Kaj nekateri delajo za denar!

 147. tantadrui pravi

  Me zanima če bi mene ali kerega drugega zapornika TAKOJ premestili na odprti oddelek . To ni pravni red ne zaporniški red. TO JE NERED. Po moje mora za to negdo odgovarjat, zakaj se Janšatom SPREMINJAJO PRAVILA . Ker si ne predstavljam da se pravila spreminjajo samo zA PRVORAZREDNE DRŽAVLJANE.

 148. tantadrui pravi

  Pričakujem enakost pred zakonom ZA VSE ZAPORNIKE DOBA in enako tretiranje VSEH ZAPORNIKOV.
  Ali pa vsaj naj povedo da to važi samo za obtožence z gospodarskim kriminalom , ker ni sprejemljivo da so nekateri PRVORAZREDNI DRŽAVLJANI, drugi kriminalci pa tretjerazredni.

 149. KONVERTIT pravi

  Da skrijejo svojo nemoč najemajo poceni komentatorje da klofajo naročene parole!

  Zakaj omenjam @tantadrui

 150. KONVERTIT pravi

  Da skrijejo svojo nemoč najemajo poceni komentatorje da klofajo naročene parole!

  Zakaj omenjam @tantadrui

  Kje imate pamet? Kaj delate z resnico? Kdo vam še kaj verjame?

  Dobili so vas prevečkrat na laži!

 151. KONVERTIT pravi

  Da skrijejo svojo nemoč najemajo poceni komentatorje da klofajo naročene parole!

  Zakaj omenjam @tantadrui

  Vsa pravna stroka, ki ni korumpirana in kontaminirana vam je obrnila hrbet!
  To je začetek vašega konca!

 152. tantadrui pravi

  Vsi smo enaki pred zakonom – SAMO ENI SO ŠE BOLJ ENAKI.

 153. KONVERTIT pravi

  Zakaj omenjam @tantadrui

  Vsa pravna stroka, ki ni korumpirana in kontaminirana vam je obrnila hrbet!

  KONEC!
  Koga še zanima kakšna POKVARJENA SOCIALISTIČNA MISELNOST

  Tu ni tvoje mesto! Tu ne sprejemamo neresnice in ne ljubimo nepoštenost!

  Cankar je pogrnil skupaj z sodno vejo oblasti!

 154. KONVERTIT pravi

  Kje pa je Cerar? Molči in čaka svoj konec?

  Zamolčal nam je, da je bil dolga leta v vrhu sodne veje oblasti!

  Ki vsak dan dobiva od evrope dobiva opmine in po prstih!

 155. KONVERTIT pravi

  Kje pa je Cerar? Molči in čaka svoj konec?

  Zamolčal nam je, da je bil dolga leta v vrhu sodne veje oblasti!

  Polresnica ali zamolčan velik del življenjepisa je prevelika laž!

  50 letnik, ki je čakal nekje na varnem, medtem, ko so drugi delali zodovino!

 156. tantadrui pravi

  Še uvajalnega tedna ni dal skozi pa je že na odprtem oddelku, torej bo s tako brzino v dveh mesecih odsedel dve leti aresta.

 157. KONVERTIT pravi

  Zakaj omenjam @tantadrui

  Skorumpiranega najemnika, ki komentira za denar

  Ne vidi da je KONEC

 158. kdjsj pravi

  http://mikstone1.blogspot.com

  z kunstljom ni heca 🙂

 159. KONVERTIT pravi

  Opazil sem, da tudi mitja kunstelj dobro živi na račun milijardne korupcije in mu pade kakšna drobtinica!

  Ja pa imamo kriminalca, ki bo zaradi svojih klevet sedel dolga leta!

  Bravo mitja kunstelj le tako naprej! Edina rešitev je, če te proglasijo za debila!

 160. KONVERTIT pravi

  KONEC JE LAGANJA

  Nastala je kritična masa, ki se te igre ne gre več!

 161. tantadrui pravi

  NOV VIC: Viktorja za najhitrejši POBEG IZ DOBA doobbiii : IVAN JANEZ JANŠA . jEEEEEEEEEEEEEEE

 162. Mama pravi

  A potem k prideta Ivan Janez Jansa z svojim novim zakonskim partnerjem Hamdijom ven iz zapora bosta tudi razglasena za debila?

 163. tantadrui pravi

  Drugi vic, ki sem si ga zmislil : Kdo je edini IZBRISANI iz Doba ki bo poleg izbrisanih tožil državo ????? Tista ki je povzročil IZBRIS PRVIH.

 164. KONVERTIT pravi

  Ja res @tantadrui še vedno laže in po naročilu širi komunistične klevete!

  Ne zanimajo ga dejstva in resnica!

  @tantadrui bi nam rad še naprej prodajal laži!

  Revček, ki ga plačijejo z drobtinicami iz nakradenih milijard!

 165. srečko pravi

  janez+,

  pripisuješ mi nekaj,kar bi očitno sam počel toda,nimamo vsi enakih nizkotnih nagnenj. IJJ – kar je sejal,je tudi požel. Za kazniva dejanja pa se pač gre v zapor. Amen!

 166. srečko pravi

  Najbednejše od vsega pa je to,da nekateri dežurni desnosučni osiralci tukaj vsepovprek klevetajo,žalijo in se gredo sovražni govor – nato grozijo s tožbami in pregonom drugih,ki tega sploh ne počno

 167. Miran pravi

  Tko kot je Janša zaprt, bi bil tudi jaz.

  Ves komfort, nihče ga ne gnjavi, poskrbljen od spred in odzad.

  In ves ta cirkus bomo plačevali in si odtrgovali od ust.

  🙁

 168. rdeči drek pravi

  mirane, ti si zvesti opranoglavi disciplinirani rdečuh in torej prvorazredni sodno nedotakljiv in mafijsko zaščiteno bitje…….tebi je vse dovoljeno in v slovenistanu ni predvideno, da bi šel v zapor……..
  komunisti so klali otroke in žene, udbaši sistematično morili drugače misleče, balkaski rdeči MAFIJAĆI pa se nemoteno igrajo na gradonačenike……PA GA NI ENEGA , ki bi imel kdaj težave s kučanovim udbaškim sodstvom……..
  ĐĐ pa je tipični POLITIČNI ZAPORNIK…-zato je tam, le zato, ker vidi opozicijo……edini segment družbe, kjer vi balkanski podivjani in enoumno vzgojeni rdečuhi nimate totalitarne kontrole…..

 169. rdeči drek pravi

  mirane, ti si zvesti opranoglavi disciplinirani rdečuh in torej prvorazredni sodno nedotakljiv in mafijsko zaščiteno bitje…….tebi je vse dovoljeno in v slovenistanu ni predvideno, da bi šel v zapor……..
  komunisti so klali otroke in žene, udbaši sistematično morili drugače misleče, balkaski rdeči MAFIJAĆI pa se nemoteno igrajo na gradonačenike……PA GA NI ENEGA , ki bi imel kdaj težave s kučanovim udbaškim sodstvom……..
  ĐĐ pa je tipični POLITIČNI ZAPORNIK…-zato je tam, le zato, ker mirane, ti si zvesti opranoglavi disciplinirani rdečuh in torej prvorazredni sodno nedotakljiv in mafijsko zaščiteno bitje…….tebi je vse dovoljeno in v slovenistanu ni predvideno, da bi šel v zapor……..
  komunisti so klali otroke in žene, udbaši sistematično morili drugače misleče, balkaski rdeči MAFIJAĆI pa se nemoteno igrajo na gradonačenike……PA GA NI ENEGA , ki bi imel kdaj težave s kučanovim udbaškim sodstvom……..
  ĐĐ pa je tipični POLITIČNI ZAPORNIK…-zato je tam, le zato, ker vidi opozicijo……edini segment družbe, kjer vi balkanski podivjani in enoumno vzgojeni rdečuhi nimate totalitarne kontrole…..
  VODI opozicijo……edini segment družbe, kjer vi balkanski podivjani in enoumno vzgojeni rdečuhi nimate totalitarne kontrole…..

  tako, da dragi balkanski rdečuhec prosim od je baj na tvoje balkanske kučanove smrdeče medije….hvala

 170. Miran pravi

  živka pravi:
  23. 06. 2014 at 11:09
  Kaj naj naredim, kadar naletim na bedaka, ki se dela norca iz človekovih pravic?

  ___
  Nategni ga.
  Če si fejst, se ti prostovoljno javim.

  😛

 171. igor pravi

  NAŠ JUNAK, I.J.JANŠA, ŠE NA DOLGA LETA OSTANI NAM NA DOBU.

 172. SDS - Strici Demokratske Stranke pravi

  Zanimivo je, da smo vsi pozabili, da so nas Patrije stala preko 200M EUR in da se pri prodaji orožja vedno talajo provizije.

  Janša je bil takrat na oblsati in kot nekdanji “vojak”, vlekel vse niti tega posla. On od nekdaj že vodi slovenske orožarske posle. To ve vsak, vendar pa radi na to pozabimo in se pustimo manipulirati medijem.

  Raje se vprašajmo kaj bo naredil z 28M podkupnine in s kom vse jih bo delil.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen