Na 47. Mosu bogat razstavni program

0

Na 47. Mednarodnem obrtnem sejmu (Mos), ki bo na celjskem sejmišču potekal od 10. do 15. septembra, se obeta bogat razstavni program. Tudi letos bo sejemsko dogajanje znava pomembno sooblikovale skupinske predstavitve tujih držav in institucij. Predstavila se bodo namreč gospodarstva Brazilije, Venezuele, Indije, Hrvaške in Srbije.

Srbijo bosta letos zastopali kar dve regiji. Poleg Avtonomne pokrajine Vojvodina, ki se bo na Mosu predstavila že devetič zapored, Nacionalna agencija za regionalni razvoj iz Beograda v okviru projekta razvoja južnega dela Srbije pripravlja predstavitev več kot 10 občin iz tega dela države, so sporočili iz družbe Celjski sejem.

Sejemsko dogajanje bo znova priložnost za razpravo o najbolj aktualnih podjetniških temah. Celjski sejem strokovni obsejemski program pripravlja v sodelovanju z dolgoletnimi in novimi partnerji, s katerimi bodo poskrbeli za polemično izpostavitev najbolj perečih vprašanj malega gospodarstva, pa tudi predstavitve najboljših primerov dobrih podjetniških praks.

Na sejmu se bo tudi letos predstavila Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije s strokovnimi sekcijami in območnimi zbornicami, obeta pa se tudi celovita predstavitev ministrstev in vladnih služb, ki skrbijo za razvoj in promocijo podjetništva doma in v tujini. (sta)

47 mos

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen