MATOZ IN ČRNČEC OKARALA MASLEŠEVO SODIŠČE. Sodniki naj čimprej razveljavijo sodbo in Janšo oprostijo!

181

Odvetnik Janeza Janše v zadevi Patria Franci Matoz je prepričan, da bi v primeru, če bi prevladala pravo in razum, vrhovno sodišče takoj začelo vsebinsko obravnavati Janševo zahtevo za varstvo zakonitosti, odločilo, da so podani vsi pogoji za zadržanje izvršitve pravnomočne sodbe in s tem prekinitev Janševega prestajanja kazni, ter Janšo oprostilo.

“V mesecu ali dveh bi lahko vsebinsko odločili, razveljavili sodbo okrajnega in višjega sodišča ter Janšo oprostili. Dejanje, kot je bilo opisano že v obtožnem predlogu, namreč ni kaznivo dejanje,” je poudaril Matoz na današnji novinarski konferenci v Ljubljani, ki jo je pripravil v petek ustanovljeni Odbor za varstvo človekovih pravic in temeljnih svoboščin – Odbor 2014.

Za dejanje, za katerega je Janša obsojen, niso navedeni ne čas ne kraj in ne način prejema nagrade, je znova opozoril Matoz.

Vrhovno sodišče po njegovih besedah glede na 423. člen zakona o kazenskem postopku odloča o odložitvi ali prekinitvi izvršitve kazenske sodbe. “V primeru, da so vsebinski razlogi in očitki zatrjevanih kršitev, predvsem kršitev temeljnih človekovih pravic, verjetni, in če vlagatelj zahteve za varstvo zakonitosti uspe, mora vrhovno sodišče izdati sklep, s katerim odloži izvršitev sodbe,” je dejal Matoz. Po drugi strani pa je odložitev kazni zapora mogoča po 24. členu zakona o izvrševanju kazenskih sankcij, za katero pa mora obsojenec podati predlog. Gre za primere, kot je npr. bolezen, je pojasnil.

Po Matozovih zagotovilih Janša ne bo podal predloga za odložitev kazni zapora po omenjenem členu zakona o izvrševanju kazenskih sankcij, pač pa bo “krivično kazen prestal, če ne bosta vrhovno ali pozneje ustavno sodišče razsodila pravično in sodbo razveljavila“.

Odbor 2014 bo deloval mirno in dostojanstveno, vendar odločno in nepopustljivo, je dejal njegov predsednik Damir Črnčec. Odbor poziva k sprejetju takojšnje odločitve vrhovnega sodišča o prekinitvi zaporne kazni za Janšo in k prenehanju “manipuliranja predsednika vrhovnega sodišča v zvezi s tem“.

Cilj odbora je tudi odprava sodbe v zadevi Patria, ki je po njihovi oceni “neustavna, nezakonita in nepravična”. Ustavno sodišče, ko je zadevo zavrglo, je dalo po navedbah odbora jasno usmeritev, ki pa jo predsednik vrhovnega sodišča “ignorira”. Vrhovne sodnike zato pozivajo, da odločijo hitro.

Med svojimi cilji odbor omenja tudi dejansko “vzpostavitev vladavine prava, človekovih pravic in temeljnih svoboščin ter uveljavitev demokratične države”. “Zapiranje vodje opozicije v zapor tri tedne pred volitvami v državni zbor Slovenijo postavlja ob bok Belorusiji in Severni Koreji, ne pa razviti in demokratični Evropi,” je dejal Črnčec.

Matoz je kasneje v javnem pismu predsednika vrhovnega sodišča Branka Maslešo pozval, naj ne zavlačuje postopka in naj takoj zagotovi nepristransko in pravično sojenje. “Ker glede na njegove izrečene besede o ‘procesu proti Janezu Janši’ na dnevih slovenskega sodstva obstaja resen dvom o nepristranskosti, bi lahko to bila njegova zadnja možnost, da dokaže, da vrhovno sodišče deluje zakonito, nepristransko in hitro,” piše Matoz.

Masleševa zavrnitev zahteve za izločitev vrhovne sodnice poročevalke Maje Tratnik, ki je zaradi videza nepristranskosti bila po oceni Matoza podana iz utemeljenih razlogov, in zavrnitev predodelitve spisa drugemu sodniku, ker ima sodnica poročevalka Tratnikova planiran letni dopust in bo to pomenilo povsem nepotreben zastoj pri odločanju, po prepričanju Janševega odvetnika “samo še krepi dvom v nepristranskost”.

Vrhovno sodišče je k razumu pri odločanju o Janševi zahtevi pozvala tudi Akademija za strateške študije. (sta/ured)

evropska slovenijaOdbor 2014: Masleša naj ne manipulira, odločitev vrhovnega sodišča o prekinitvi zaporne kazni za Janšo mora biti takojšnja!

Št. komentarjev: 181
 1. mali pravi

  Masleša bo odločil o Patrii po dveh letih! Red mora biti, se razume!

 2. Masleša pravi

  Nič bat, vse bo oki-toki. Vaša zadeva ima številko 999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
  Obravnavali jo bomo že leta 5000 😀

 3. tantadrui pravi

  Ja kako pa bi bilo to sodišče ki bi kar tako na pozive odločalo enkrat eno drugič drugo.
  Sodišča majo predpisane postopke, te postopke so izglasovali tudi sdsovci in se jih morajo držat. So pa počasna, to je pa res.

 4. SDS pravi

  Ko bomo mi nazaj prevzeli oblast bomo uzakonili direktno hot linijo 090 z sodiščem. Samo poklical boš tja in te bo avtomatski odzivnik za 99.99 evra /min oprostil vseh obtožb.
  😀

 5. dzi nu nje ja pravi

  Ko bomo mi prevzeli oblast, bomo za zmeraj počistili z udbo-anševizmom!
  Ti ,ki so pa sedaj na oblasti DOB-R-MANU JIJ-u,lahko še zdaj kaj dodajo!

 6. Jože pravi

  ČE PA JANŠO OPROSTIJO,PA JE RES KONEC S SLOVENSKIM SODSTVOM…UPAMO DA OSTANEJO POKONČNI IN POŠTENI SODNIKI ŠE NAPREJ IN DA V ZAPOR SPRAVIJO ŠE KAKO DRUGO POLITIČNO BARABO,KI SI GREBE DENAR ZATO KER JE NA OB LASTI…FUJ..VEČJI DEL SLOVENCEV JE NA STRANI SODNIKOV…BLEFER janša PA NAJ ODSLUŽI KAR SI JE NAKRADEL….

 7. tajkuni z doba pravi

  Tale matoz če bi bil zakaj odvetnik sploh jajoglavi ne bi bil obsojen tako pa naj bo janezek na hladnem še dve leti pa bo

 8. matej pravi

  Dosti kritik slišim, da Matoz ni naredil vse tako kot bi moral. Le zakaj je sploh najprej rinil na ustavno, šele nato na vrhovno??????

 9. Nordland pravi

  Na Massachusetts Institute of Technology so ivedli naslednji poskus:

  V prvem delu poskusa je 200 moških reševalo matematične naloge.

  V drugem delu poskusa pa so te iste moške oblekli v ženska oblačila in jim dali v reševanje enako zahtevne matematične naloge.

  Rezultat: v povprečju so naloge reševali 30% slabše, ko so bili oblečeni v ženska oblačila.

  Ta rezulat je pokazal, da človek izgubi mentalne sposobnosti že samo kot član neke skupine.

  Vsaka podobnost z SDS je zgolj naključna 😀

 10. zob pravi

  @Nordland, stavim, da si imel na glavi titovko ali pionirsko šejkačo, ker sodeč po tvojem zapisu ni niti sledi o kašni pameti ali iq_ju Bog ne daj kakšni sposobnosti dojemanja kaj si sploh napisal.
  Menda je s sodnicami isto kaj praviš?
  Torej, da so ženske je avtomatično -30, da obleče tuniko naslednih -30, da pripada murgel pravu še dodatnih -30.
  Kaj od iq takšne osebe ostane? Ob predpostavki, da mora biti v štartu retard, da se odloč za murgel pravo.

 11. dobobran pravi

  kar naprej lajnajo o obsojenem plešastem arestantu………….
  nič novega se ponavljajo kot stara pokvarjena gramofonska plošča…..

 12. KONVERTIT pravi

  @dobobran
  Enodimenzionalno bitje ne more razumeti bitja v 3D prostoru in času!

  Premočrtno sovraštvo ni dorastlo za višje cilje!
  Je pa idealno za korenček in palico in manipulacijo!

  Slepota, ki jo povzroča sovraštvo in posledično zamenjava zločinca in žrtve!

 13. KONVERTIT pravi

  @Nordland
  Kdaj boš politično odrastel in se prebudil iz sna in sovraštva?

  Če ne bi bilo SDSa bi ga morali ustvariti za vse ljudi,
  ki živijo za višje cilje in si želijo srečno in demokratično Slovenijo!
  Slovenijo za vse, brez izključevanja in negativne selekcije!

  Preživeli smo ječo totalitarizma, ki ni več izbira za nikogar!
  O ja seveda razen peščice privilegiranih, ki obračajo milijarde in so gonilo korupcije!

  Seveda pa nekateri zaradi slepega sovraštva zamenjujejo kriminalce in žrtve!

 14. Nordland pravi

  Zob, to je bil dejanski poskus, ki so ga izvedli na MIT-u.
  Jaz sem ga samo postavil v slovenski politicni prostor 🙂

  Konvertit, a bi ti za “visje cilje” izpustil koruptivnaga kriminalca?

  In ce kdo stalno ponavlja eno in isto, ste to vi (neznan kraj, cas, bla bla bla)
  Sodnega spisa niste videli niti od dalec, zato je normalno da nimate pojma in gonite eno in isto

 15. KONVERTIT pravi

  @Nordland

  Seveda pa nekateri zaradi slepega sovraštva zamenjujejo kriminalce in žrtve!

  Ponijajo ti korenček! Kdaj boš spoznal, da te tepe palica na kateri je korenček?

 16. Nordland pravi

  Konvertit, kdaj bos pa ti spoznal da te nateguje kdor ima 5 min casa? V tem primeru jansa s svojimi rjavoustniki..

 17. KONVERTIT pravi

  @Nordland

  Seveda pa nekateri zaradi slepega sovraštva zamenjujejo kriminalce in žrtve!

  Medtem pa pravi kriminalci perejo milijarde in jih spravljajo na varno v davčne oaze! Doma pa ostajajo njihovi neporavnani krediti in po 30 milijonov in več evrov!

  Medtem pa pravi kriminalci ustvarjajo svojo državo v državi (mafia style) in počasi neformalno prevzemajo vse vzvode oblasti!

 18. dzi nu nje ja pravi

  In konec koncev “koji je k..c” DOB-R-MAN JIJ,da bi sodišče moralo takoj odločati.
  O tem,da mu tja ne bi bilo treba bi trajnožareči desni-komunist JIJ moral razmišljati prej.
  Alora pridem več k’sno.

 19. KONVERTIT pravi

  @Nordland
  kdaj bos spoznal, da te nateguje kdor ima 5 min casa?

  Bolj nategnjeno bitje bi težko našel tudi med pitbulli v kakšni garaži!

  Kaj pa ti sploh vidiš in zastopiš, ko si zaradi sovraštva poslal pamet na pašo!

 20. Nordland pravi

  Seveda imajo talevi povsod svoje ljudi, a bi ti z malo objektivnosti videl, da ima tudi Jajo infiltrirane ljudi povsod. Samo spomni se brezigarke na vrhu tozilstva ki je onemogocala preiskave o depali vasi in dosegla da je primer zastaral, pa sturm na ustavnem sodiscu…

 21. tantadrui pravi

  SDSa ni bilo leta 90 ne 91. Nobenega zdraharstva ni bilo, zato bi bilo najbolje za narod da takšna kOt je Z TO FILOZOFIJO DELITVE na vaše in naše narod zavrne in več ne obstoja. Take politike pa več nikoli NE IZVOLI.

 22. Zvonimir pravi

  Alo, alo, malo pozornosti prosim!

  Janez Janša je že drugi dan zaprt pristojni pa se sploh ne zganejo. Predlagam, da se ponovno v večjem številu zberemo špred Dobom in začnemo gladovno stavkati dokler ne bo krivično obsojeni Janez Janša ponovno na prostosti.

  A, smo ZA!!!!

 23. KONVERTIT pravi

  SDS gor ali SDS dol ni nobeno pravo vprašanje!

  Danes že veliko ljudi vidi manipulacijo in zamenjavo kriminalcev in žrtve!

  Vse druge pa še čaka srečanje s tem spoznanjem!

  Vidimo da nam kradejo državo in da imajo neformalno državo, ki je mimo ustave in zakonov in nam pelje totalitarno državo tipa Rusije, Belorusije,..

 24. Nordland pravi

  Konvertit, tocno to. In JAnsa je del tega. Razlika je ta, da je on odlicen manipulator. Levica pa takega nima, zato mora konstantno ustanavljat nove stranke

 25. KONVERTIT pravi

  @Zvonimir
  Tri tedne do volitev in tisti, ki bi morali odločati na dopustu!

  Vse pričakovano pelje do zastaranja! Brez odločitve Vrhovnega in Ustavnega sodišča!

  Ali se bodo ljudje še pustili vleči za nos? Koliko je še potrpljenja! Kolikomesecev bomo še prenašali kako nam uničijejo državo?

 26. KONVERTIT pravi

  @Nordland
  Šolski si primer od sovraštva zaslepljenega slepca!

  Kaj pa ti sploh še vidiš? Ali se kdaj, kot vsak normalen vprašaš, kaj pa če je vse res!

  Danes vidimo, da je korupcija na vsakem koraku!
  – med birokracijo, ki smo jo podedovali
  – med bankirji v državnih bankah
  – med državnimi podjetji in institucijami
  – med zapufanimi člani F21, ki danes ne morejo vračati po 30 milijonov in več

  Seveda je korupcija povsod!
  Zakaj bi kdo verjel, da je sodna veja kakšna izjema!?

 27. Nordland pravi

  Kovertit, govoris kot da je Jansa resitev. Ko se bos zavedal da je tudi on del problema, bos mogoce razmisljal drugace

 28. Nordland pravi

  Seveda se vprasam kaj pa ce je vse res. zato sem tudi sel prebrat celo sodbo + avstrijsko + finsko. Z znanjem prava sem si nato sam ustvaril mnenje in ga ne ponavljam za drugimi kot ti za velikim vodjo

 29. KONVERTIT pravi

  @Nordland
  Govorim da nekateri zamenjujete zdravilo in bolezen!

  Ali je še kdaj bilo v kakšni povorki za linč, kaj pameti?

  Ali nikogar, ki gleda trezno, ne bi bolelo, da mu kradejo državo!
  Da nekateri zaradi sovraštva korakajo skupaj z zločinci, ki z nami manipulirajo že več kot 70 let!!

 30. tantadrui pravi

  kaj je pol zdraharska politika SDSa po tvoje zdravilo ali bolezen ??

 31. dobobran pravi

  Zvonimir pravi:
  22. 06. 2014 at 19:10

  Alo, alo, malo pozornosti prosim!

  Janez Janša je že drugi dan zaprt pristojni pa se sploh ne zganejo. Predlagam, da se ponovno v večjem številu zberemo špred Dobom in začnemo gladovno stavkati dokler ne bo krivično obsojeni Janez Janša ponovno na prostosti.

  A, smo ZA!!!!

  kaj še čakaš…
  daj usrane gate gor…culo na ramo…pa marš na dob…

 32. KONVERTIT pravi

  @Nordland
  Pa si v svoji zlobi in sovraštvu domišljaš, da si pobral znanje prav z veliko žlico!

  Tvoje laično mnenje in to mnenje zasljepljenega zaradi sovraštva, ki mu ne pritrjuje niti eden pravnik, ki ni del kontaminiranega sodstva!
  Sodstva v katerem se je kalil tudi Miro Cerar!
  Miro Cerar, ki nam vedno namerno zamolči (anonimizira) vsaj 20 let svojega življenja!
  Ko je tudi on bil na vrhu Sodne veje oblasti, kot podpredsednik in nato še predsednik sodnega sveta!

  Kako lahko prepričaš nekoga, ki je zaslepljen od sovraštva, da je
  1+1=2

 33. Nordland pravi

  Konvertit!

  Saj pravim da se strinjam s tabo glede tega. Ja, levi kradejo ze 70 let, a resitev za to ni, da ene lopove zamenjas z drugimi! Jansa je isti, to govorim jaz.

 34. KONVERTIT pravi

  @Zvonimir

  Postavil si pravo vprašanje! Kaj čakajo?

  Verjamem, da so kontaminirani (ali ni kontaminiran tudi Masleša?) in verjamem da bodo čakali toliko časa, da bo vse zastaralo!

  Vedo da imajo pred sabo montiran politični proces in vedo da zaradi volitev ne smejo ukrepati!

 35. KONVERTIT pravi

  @Nordland
  Ne bom se več ukvarjal s tabo!

  Zate so vse pokradene milijarde, kjer ni bilo poleg nobenega politika le mala napakica!

  Ja krade se tudi mimo parlamenta in vsakokratne vlade! Ja vladajo nam odtujeni centri moči in korupcije z neformalno močjo!

 36. Nordland pravi

  Zame so ukradene milijarde katastrofa a zato se ni nedolzen nekdo ki je ukradel 200.000.

 37. KONVERTIT pravi

  Korupcija, ki je povezala med sabo stare odtuejne centre moči, stare kadre v bankah, in stare udbopartijce!
  Verjamem, da jih servisirajo stari kontaminirani kadri tudi v sodni veji oblasti!
  Zakaj bi bila katera veja oblasti imuna na korupcijo?
  Kadar so na razpolago lahko pridobljene milijarde so tudi prostitutki ki radi dajo!

  Ki tako obračajo milijarde in obvladujejo vse medije!

 38. POMOČ SLO, pravi

  KER NAS BODO UDBAŠI ALA MASLEŠA, KUČAN & CO, POZAPRLI, POBILI

  ZAGASILI IN POKOPALI V ROVE, KOT SO DELALI NEKOČ!

  BITTE DEUTSCHLAND HILFEEEEE!!!!!!

  HELP USA, PLEACE, HELP, HELP

  PREGO ITALIJA, MOLTO MOLTO PAURA MOLTO REPRESIA, PREGO

  PER FAVORE, PREGO

 39. Nordland pravi

  Niso samo stari kadri. V casu jansevega kadra se je na NLB dalo ogromno tajkunakih kreditev. Jansev kader pa si je za ” odlicno poslovanje” celo izplacal milijonsko nagrado. Te kredite odplacujemo zdej vsi

 40. tantadrui pravi

  POMOČ SLO, pravi:

  22. 06. 2014 at 19:44

  KER NAS BODO UDBAŠI ALA MASLEŠA, KUČAN & CO, POZAPRLI, POBILI

  ZAGASILI IN POKOPALI V ROVE, KOT SO DELALI NEKOČ!

  BITTE DEUTSCHLAND HILFEEEEE!!!!!!

  HELP USA, PLEACE, HELP, HELP

  PREGO ITALIJA, MOLTO MOLTO PAURA MOLTO REPRESIA, PREGO

  PER FAVORE, PREGO
  ——————————–
  Bolano do konca.

 41. KONVERTIT pravi

  Ne! Nikoli ne gledam samo posamezen košček puzzle. kadar hočem dobiti pravo sliko!

  VSe kar se nam danes dogaja ima dolgo zgodovino, ki se je začela z DEPALA vasjo!

  KPK je le mnenje, ki pa ni prišlo pred ekonomske forenzike ki bi to mnenje strokovno ovrednotili! Tako znesek, ki je del mnenja ni preveril noben ekonomski forenzik! Prav tako ni KPK podala, kako je prišla do tega zneska!

  Leta in leta se vleče PATRIA in prelito je na hektolitre črnila in desettioče člankov!
  Že danes pa pravni strokovnjaki vidijo, da bo sodba padla!

 42. MEFISTO pravi

  @ ošlatani konvertit Ali imaš v mislih tudi ODPISANE ,TRENIRKARJE, OPANKARJE,…………………………………………………………………………………………………………………….

 43. tantadrui pravi

  ahaha, a zdaj pa še depalo vas mešate z Patrijo haha.
  Vi pa ste zmedeni. So pa podobnosti ja. tudi takrat so baje neki pripravljali vojsko tudi iz v kasarnah če odstavijo janšata kar je parlament tudi izglasoval.

 44. KONVERTIT pravi

  Seveda pa imam v mislih tudi s sovraštvom zasvojene zombije iz zombielanda!

 45. KONVERTIT pravi

  NO! res hvala!
  Vaši komentarji le potrjujejo,
  da imam opravka z od sovraštva zaslepljenimi slepci,
  ki širijo dezinformacije in laži!

 46. tantadrui pravi

  Očitno misliš nase, saj drugače ni jasno zakaj sploh mešaš depalo vas in Patrijo. Sploh veš kaj je bilo v ozadju Depale vasi ???

 47. KONVERTIT pravi

  Naj se vprašam!

  Korupcija obrača milijarde!
  Koliko bi stali najeti komentatorji na vseh forumih in najeti provokatorji v vseh lokalih?

  Mogoče kakšen promile nakradenih milijard!

 48. KONVERTIT pravi

  KAdar bom prosil za dezinformacije in nove klevete pa se bom obrnil na vas!

  Kdor pa ni zaslepljen od sovraštva, že dolgo razume, kaj se je dogajalo vse od DEPALE vasi!

  Saj nič več ne skrivate!

 49. tantadrui pravi

  Uh hehehe kako poznavanje dogodkov PO depali, kaj pa DO DEPALE. NIČ ?????
  sam prašam ?

 50. tantadrui pravi

  Pa na to vprašanje še nisi odgovoril :
  MEFISTO pravi:

  22. 06. 2014 at 19:56

  @ ošlatani konvertit Ali imaš v mislih tudi ODPISANE ,TRENIRKARJE, OPANKARJE,…………………………………………………………………………………………………………………….

 51. HALLO EUROPA, pravi

  IN SLOWENIEN HERSCHT EKSTREMISTISCHE-EX-YUGO-REGIM, ES SIND RICHTER UNDSTAATSANWAELTE, WO SIE SCHON ZU TITOS ZEITEN LEUTE UMGEBRACHT HABEN. UND JETZT SCHICKEN DIE GLEICHEN VERBRECHER-UDBA (IN DDR WAREN SOLCHE LEUTE STASI), JETZT HABEN SIE OPOSITIONS LIEDER EINGESPERT OHNE BEWEISE. STELLEN SIE SICH VOR WASS PASSIERT IN MITTEN EUROPAS, HIER MUSS UNBEDIENGT ETWASS GESCHEHEN, SCHAUEN SIE BITTE NICHT WEG, WEIL DIE ERLICHE LEUTE LEIDEN, LEBEN IM ANGST UND FUERCHTEN SIECH, “HEUTE JANSA, MORGEN WIR ODER DU” DASS IST SEHR SEHR GEFAEHRLICH.
  WIR GEHOEREN DOCH ZU EUROPA, UND JETZIGE REGIERUNG UND UEBERHAUPT DIE LINKEN UND ROTEN SIND KEINE SOCIAL-DEMOKRATEN, DASS SIND ALLE KOMMUNISTEN-EX-YUGO, WEIL SIE SEHR, SEHR VIEL VERUNTREUT HABEN ETWA 70 MILIARDEN €, UND DIE ALTEN KOMMUNISTEN AUS VERBRECHERISCHEN ZEITE HABEN SEHR HOCHE PENSIONEN-RENTEN UEBER PAAR TAUSEND €, UND DIE WO 40 JAHRE GEARBEITET HABEN, BEKOMMEN NICHT MAL 500 €, DASS IST DIE WAHRHEIT, BITTE, BITTE SCHAUT NICHT WEG, SONNST KANN HIER NOCH EINE SREBRENICA GESCHEHEN.

 52. borec pravi

  BEDA OD BEDE KOMUNIŠTIČNE.

 53. Petrovc pravi

  PRJATLI: popolnoma vseeno je, kateri opciji pripadate! Toda pošteno in že vsled spoštovanja samega sebe morate priznati, da je sodba bodisi kriminalno dejanje, bodisi dejanje slaboumnega sodnika!
  Kajti tako so sodili Jezusu!
  Sodili brez dokazov kraja dogodka, vsote podkupnine, oseb podkupljencev,……. Sodili na osnovi INDICEV in ZDRAVE PAMETI????????
  Tako se ne gre.
  Tako lahko sodijo vsakega izmed nas!
  Tako nihče ni varen pred Dobom!

  Torej pričakujem več resnosti in treznosti pri komentarjih!

  Ta sodba, KAKOR JE DEFINIRANA, bo PADLA, POVEM VAM, BO PADLA!
  Kasneje ko bo padla, večji pok bo!

 54. KONVERTIT pravi

  Verbalni delikt in famozni 133. člen KZ SFRJ

  Danes je demokracija v kateri je dovoljeno veliko več!
  Menda ne boste obsojali za besede, ki so v Evropi del normalne debate!

  Menda ne bodo stari komunisti povedali, kaj je prav in kaj se ne sme?

 55. Nordland pravi

  kovertit

  dejstvo je eno. sds pohaja sapa, kar se je očitno pokazalo na zadnjem referendumu….in prav je tako

 56. srečko pravi

  Kot sem že dejal, SDS je v bistvu verska ločina,ki malikuje svojega “mesijo”,čeprav ga do sedaj še nisem slišal izreči enega samega konsistentnega stavka,s katerim bi vsaj poskusil artikulirati nek načrt za BODOČNOST Slovenije. Ozira se samo v po svoje prirejeno PRETEKLOST in je najzvestejši poslušalec EU usmer-itev,ki vodijo Slovenijo v položaj razprodane province…….

 57. Nordland pravi

  srečko, točno to.

  konvertit in ostali pa ki se s tem seveda ne bodo strinjali naj točno povejo kaj je janša dobrega naredil za slovenijo.

 58. HALLO EUROPA, pravi

  ALLE LINKEN UND ROTEN = EX KOMMUNISTEN UND VERBRECHER SIND REIFF FUER INTERNATIONALEN TRIBUNALL IN DEN HAAG.

  IN SLOWENIEN SIND NOCH TAUSENDE GRAEBER UND KOHLEN-BUNKER VOLL VON LEICHEN-SKELETTEN VON ABER TAUSEND UMGEBRACHTEN FRAUEN, KINDER, MAENNER, DASS MUSS EUROPA ERFAHREN, UNBEDIENGT!

 59. KONVERTIT pravi

  Slovenija za srečo in uspešnost potrebuje demokracijo!
  ZA demokracijo pa potrebujemo stranke, ki ne bodo samo na Kučanovi levi!

  Ljudje smo različni in tako bi morale biti različne tudi stranke!

  Na Kučanovi levi je mnogo strank, ki pa se ne razlikujejo!
  Meni iz gledajo kot ena!

  Tako me ne preseneča skakanje levega člavnstva iz ene v drugo levo stranko in nazaj!
  Leve stranke na Kučanovi levi ne dovolijo demokratizacije v svojih vrstah in se obnašajo kot vojaki revolucije!

  Nismo vsi po srcu in duši mali STALINI!

 60. KONVERTIT pravi

  Nobena leva stranka ne bo nikoli gledala pod prste drugi levi stranki!

  Torej adijo demokracija!

  Levi CERAR bo šel po poti AB!

 61. Nordland pravi

  Konvertit

  Torej jansa ni naredil nic in za vse so vedno krivi drugi. Hvala za odgovor

 62. Nordland pravi

  Konvertit,

  A ni demokracija tudi to, da smo vsi enakopravni, ne glede na veroizpoved, spolno usmerjenost…..?

  A ni protidemokraticno to, da se istospolno usmerjenim ne priznava iste pravice kot jo imas ti?

  Na stran koga se he postavil demokrat Jansa?

 63. Krščen pravi

  Kakorkoli, zadeva je v rokah vrhovnega sodišča. Dvomim, da bodo hiteli kljub pozivom.

 64. KONVERTIT pravi

  DANES je demokracija

  Hvala za vso pozornost!
  Hvala vam, da sem lahko povedal vse kar sem želel!

 65. KONVERTIT pravi

  @Krščen
  Hitenje bi lahko škodilo milijardni korupciji!

 66. zob pravi

  Sej res, kaj je dobrega naredil Janez za Slovenijo?
  Nam se ni bilo treba učit švasanih črk in smo lahko ohranil Slovenski jezik v šolah. Programska jedra, ko so hoteli uvesti srbščino na celi jugi.
  Hvala Janši, da še lahko pišem SLOVENSKO.
  Vam levaki ste se pa morali naučit Slovenščine v Sloveniji.

 67. tantadrui pravi

  haha eni pa so zmedeni.

 68. Nordland pravi

  Zob

  Janša je torej edini zaslužen za samostojnost?

  Ljudje, ki smo s 97% ZA potrdili samostojnost na plebiscitu, kasneje izvolili kučana z veliko prednostjo za predsednika, smo torej volili zopet za jugoslavijo.

  get real, naivnež

 69. Skeptik pravi

  Zvonimir pravi:
  22. 06. 2014 at 19:10 Alo, alo, malo pozornosti prosim!

  Janez Janša je že drugi dan zaprt pristojni pa se sploh ne zganejo. Predlagam, da se ponovno v večjem številu zberemo špred Dobom in začnemo gladovno stavkati dokler ne bo krivično obsojeni Janez Janša ponovno na prostosti.

  A, smo ZA!!!!
  ______________
  Samo da vas ne visim v Celovcu na piru!

 70. Zvonimir pravi

  Nobenga pira ne bo!
  V Celovcu pijemo samo jagrmajstr 😛

 71. Špela pravi

  CERAR JE KUČANOV NEZAKONSKI MURGELČAN, NE NASEDAJTE, KER TO JE ZA SLOVENIJO KONEC, TO JE POGROM.

 72. Nordland pravi

  Špela,

  ti to na SDS portalu!? 😀

 73. tantadrui pravi

  Jaz za Janeza ne morem it nikamor dokler NI izrabil vseh pravnih možnosti. Do EU. Potem pa zopet ne, ker bo treba sodišča očito upoštevat.
  Se mi pa postavlja vprašanje zakaj NIKOLI NISEM šel za izbrisane protestira ne tisti ki sedaj kličejo k protestom.
  Smo bili mogoče dvolični ?
  Nečloveški ?
  In kako smo sankcionirali take ki so povzročili izbris nekate.
  Pa ne mi zdaj metat yugo oficirje. Poznam slovence ki so bili izbrisani , ker so se pač nekje drugje rodili ….
  Najprej se bo vsak moral sebe pogledat .

 74. tantadrui pravi

  Špela, po volitah bo marsikaj bolj jasno. Zgleda pa da bodo glasovi iz levice zopet romali v NIČ.

 75. Nordland pravi

  Tantadrui

  zanimivo temo si odprl.

  Tudi vsi SDS-pravniki niso videli težav glede izbrisanih.

  Kako je že odločilo ESČP?

  škoda ker so desni šli in ne odpisujejo več…

 76. tantadrui pravi

  Ego in ponos tistih ki so pa povzročili veliko gorje mnogim izbrisanim pa seveda ne dopušča da bi se žrtvam vsaj upravičili.

 77. GERONIMO pravi

  Geronimo was a Bedonkohe Apache leader of the Chiricahua Apache,
  who led his people’s defense of their homeland against the military
  might of the United States

  “I should never have surrendered,”

  Zaradi prikrivanja razbremenilnih dokazov,
  mora kazensko odgovarjati tožilec Ferlinc in
  zaradi malomarnosti, ker si ni pridobila celotnega
  sodnega spisa in ni sodila pravično,
  mora kazensko odgovarjati sodnica Klajnškova.

  Janez janša sploh ne bi smel biti na sodišču procesiran,
  ker ga na neznanem kraju, v neznanem času,
  da bi dobil neznano obljubo nagrade, sploh ni bilo
  in obljube nagrade tudi ne.

  Tisti denar, ki pa je prišel v Slovenijo, je pa vezan na
  Kučanovo udboMafijo, zmedenih ljudi, ki se jim je posel
  sfižil in to zaradi neposlušnosti oziroma transparentnosti
  takratne vlade Janeza Janše.

  Grožnja Zdenka Pavčka takratnemu obrambnemu ministru Karlu Erjavcu
  se je uresničila.

  Janez Janša, pridi ven iz zapora, ker tam nimaš kaj iskati ! ! ! !

 78. Špela pravi

  tantadrui,
  V VOJNIKU TE ŽE ČAKAJO NA SPREJEM ALI V IDRIJI KJER JE BLIŽJE, OSEL, NA KUBIK….IA, IA, IA

 79. tantadrui pravi

  Nordland pravi:

  22. 06. 2014 at 21:19

  Tantadrui

  zanimivo temo si odprl.

  Tudi vsi SDS-pravniki niso videli težav glede izbrisanih.

  Kako je že odločilo ESČP?

  škoda ker so desni šli in ne odpisujejo več…
  ———————————————
  Ne upoštevali USTAVNEGA SODIŠČA.
  Vedno znova si zakone in pravičnost interpretirajo po svoje

 80. izi pravi

  Obsojenec bo prišel vn v vreči če bo Kunstelj mož beseda.

 81. tantadrui pravi

  Bolje da sem OSEL in grem samo enkrat na led kot človek ki gre non stop. In sdsovci to pravilo dokazujete.

 82. tantadrui pravi

  Obsojenec bo prišel ven ko bo ODSEDEL svojo kazen in ne kot se bo komu drugemu drugače zahotelo.

 83. !!!! pravi

  TANTADRUI!
  VA FANGULO, ARSCHLOCH, VERBRECHER, MOERDER, MERDA…

 84. tantadrui pravi

  Hvala, zato sem raje z Jezusom kot z ljudmi.

 85. rdeči drek pravi

  je pa zanimivo opazovati kako čisto vsak naš opranoglavi in smrdeči komunistički balkanoid zagovarja in ščiti udbaške in mafijske kadre v kučanovem sodstvu…..

 86. alfa pravi

  &srečko

  Kot sem že dejal, SDS je v bistvu verska ločina,ki malikuje svojega “mesijo”,čeprav ga do sedaj še nisem slišal izreči enega samega konsistentnega stavka,s katerim bi vsaj poskusil artikulirati nek načrt za BODOČNOST Slovenije. Ozira se samo v po svoje prirejeno PRETEKLOST in je najzvestejši poslušalec EU usmer-itev,ki vodijo Slovenijo v položaj razprodane province…….

  Slovenija nima bodoćnosti brez likvidacije udbo-mafije.

 87. rdeči drek pravi

  ko balkanske rdeče zverine zganjajo njihove maškerade pa ni nikoli treba, da prijavijo karkoli …ko pa se drugače misleči srečajo bi to morali javiti ……zelo podobne zahteve kot jih je dajala jakukovičeva zverinska in mafijska oligarhija v ukrajini…….

 88. MEFISTO pravi

  Petrovc pravi:
  22. 06. 2014 at 20:21

  PRJATLI: popolnoma vseeno je, kateri opciji pripadate! Toda pošteno in že vsled spoštovanja samega sebe morate priznati, da je sodba bodisi kriminalno dejanje, bodisi dejanje slaboumnega sodnika!
  Kajti tako so sodili Jezusu!
  Sodili brez dokazov kraja dogodka, vsote podkupnine, oseb podkupljencev,……. Sodili na osnovi INDICEV in ZDRAVE PAMETI????????
  Tako se ne gre.
  Tako lahko sodijo vsakega izmed nas!
  Tako nihče ni varen pred Dobom!
  Torej pričakujem več resnosti in treznosti pri komentarjih!
  Ta sodba, KAKOR JE DEFINIRANA, bo PADLA, POVEM VAM, BO PADLA!
  Kasneje ko bo padla, večji pok bo!
  —————————————————————————————–

  Tovariš Petrovc, kako pojasnuješ gornjo vsebino glede na kmentarje, ki si jih na tej strani objavil pod imeni tantadrui, izi, Nordland, srečko, dobobran, dzi nu nje ja, tajkuni z Doba in Jože pa še pod kakim imenom.

  Če je glava bolna, trpi celo telo!

 89. rdeči drek pravi

  in spomnite se balkanski rdeči pra sec pač ostane balkanski rdeči pra sec……..

 90. MEFISTO pravi

  Zadnje opozorilo tovarišu Petrovcu!

  Nehaj zlorabljati ime velikega, modrega, blagega in dobrega Mefista, ki zna vse povedati bolje in lepše od tebe.

  Vselej pa tudi vsaj con grano salis!

  Kod si hodil, ko je Bog pamet delil?

 91. rdeči drek pravi

  sovjet russia GAME OVER:…..

 92. Petrovc pravi

  Mefo, kaj si že zaklučil smeno na dobu?

 93. rdeči drek pravi

  DRUGAČE MISLEČI , spomnite se, da dokler ne boste ponižno lizali in disciplirano volili kučanega udbaškega in mafijsko zvestega rdečuha, ki ga vsakić predlaga , boste za bando 571 in za čisto vsakega našega komunističkega balkanoida zasovraženi in nestrpno popljuvani, ker niste za enotno enoumje………
  porani zverinski in VEDNO mafijsko nagnjeni rdečuhi imajo pač v slovenistanu vse izvode obslasti ….pa jim še vedno ni dovolj, želijo si tudi opozicijo……..

 94. rdeči drek pravi

  DRUGAČE MISLEČI , spomnite se, da dokler ne boste ponižno lizali in disciplirano volili kučanega udbaškega in mafijsko zvestega rdečuha, ki ga vsakić predlaga , boste za bando 571 in za čisto vsakega našega komunističkega balkanoida zasovraženi in nestrpno popljuvani, ker niste za enotno enoumje………
  posrani zverinski in VEDNO mafijsko nagnjeni rdečuhi imajo pač v slovenistanu vse izvode obslasti ….pa jim še vedno ni dovolj, želijo si tudi opozicijo……..
  spomnite se, rdeča zverina je vedno divja, enoumno vzgojena, zverinsko sovražna in mafijsko nagnjena……ter vedno, ponavljam , vedno nazadnjaško LAŽNJIVA…..vedno…

 95. tantadrui pravi

  rdeči drek pravi:
  nick name imaš dokaj primeren IQ.

 96. zob pravi

  Nordland pravi:

  22. 06. 2014 at 20:55

  Zob

  Janša je torej edini zaslužen za samostojnost?

  Ljudje, ki smo s 97% ZA potrdili samostojnost na plebiscitu, kasneje izvolili kučana z veliko prednostjo za predsednika, smo torej volili zopet za jugoslavijo.

  get real, naivnež
  ————————————————-
  A ne vidš en brez druzga ne mormo. Zakaj bi se potem kregal?
  Da se kregamo je v interesu komunistom, da lahko nas kradejo. Če si ideološki tip zamenjaj komuniste z mafijo pa še enkrat preber. Glede tistih poskusov pa…… get real, naivnež to je tvoj stavek. 🙂

 97. KONVERTIT pravi

  Tovariš Petrovc,

  kako pojasnuješ gornjo vsebino glede na kmentarje, ki si jih na tej strani objavil pod imeni tantadrui, izi, Nordland, srečko, dobobran, dzi nu nje ja, tajkuni z Doba in Jože pa še pod kakim imenom.

  Če je glava bolna, trpi celo telo!

 98. MEFISTO pravi

  Petrovc pravi:
  22. 06. 2014 at 21:52

  Mefo, kaj si že zaklučil smeno na dobu?
  ——————————————————-

  Tovariš Petrovc!

  Krasti nisi mogel in znal.

  Od strica ne moreš pričakovati, da bo skrbel zate na stara leta.

  Zaslužki so bili skromni.

  Pkojninska osnova bo nizka.

  Pokojnina bo skromna.

  Pa še to ti bodo oklestili novi obrazi, ko bodo rušili hitrostni rekord zadolževanja nesposobne vladne mojškre in ko boš skupaj z nami plačeval njihove zapitke.

  Torej se srčni Mefisto bori tudi za tebe!

 99. rdeči drek pravi

  tandadrui, moteče mar ne , da tvoja post-komunistična zverinska in morilska kučanova mafijska oligargija, ki je sodno nedotakljiva, nima glavne vloge tudi v opoziciji…..moteče mar ne?….seveda rdeče zverine imate vse izvode oblasti, vse medije, vsa sodišča, vse predsednike in vse ostalo, pa vam manjka le še OPOZICIJA in odločanje nad drugače mislečimi……..za zverinso vzgojenega, mafijsko vodljivega rdečega totalitarca mota biti to zelo boleče…….

 100. rdeči drek pravi

  spomnite se, balkanski rdeči pra sec ostane balkanski rdeči pra sec……

 101. KONVERTIT pravi

  Nihče levo od Kučana ne bo gledal drugemu levo od Kučana pod prste!

  Adijo demokracija in

  nadaljevanje AB zadolževanja

  Cerar je tudi levo od Kučana!

 102. Petrovc pravi

  Mefo-konvertit: Petrovc se ne ukvarja z teboj!!!!!
  Očitno se tu nahaja še nekdo, ki mu je dosti do tega, da čita najin prepir!

 103. zob pravi

  zob pravi:

  22. 06. 2014 at 22:04

  Nordland pravi:

  22. 06. 2014 at 20:55

  Zob

  Janša je torej edini zaslužen za samostojnost?

  Ljudje, ki smo s 97% ZA potrdili samostojnost na plebiscitu, kasneje izvolili kučana z veliko prednostjo za predsednika, smo torej volili zopet za jugoslavijo.
  —————————-
  Lej tud tvojga posta nisem prebral do konca. Ker v drugem delu si ustrelu kapitalenga osla.
  Kučana so volil zaradi propagande naivneži in nič zaradi druzga, ker bi se nekomu luštal 1000% inflacije. Tako je še sedaj. Naivnost neumnost in balkanska nepismenost, medijska nepismenost in rezultat je tu. Sedaj je potrebno volt Janšo. Če ga bodo pa začel f571 hvalt bo pa za razmislt

 104. KONVERTIT pravi

  Milijardna korupcija bo dala dodatnih 120 milijonov, da si kupijo volitve!

  Novim strankam je vse zagotovljeno! Dobili bodo še plačane nadure

 105. rdeči drek pravi

  rdeča mafija pač legalizirano rula…..da do tega pride pač moraš imeti točno toločeno tipologijo prebivalcev………komunistićki balkanoidi so prava klasa te tipologije……

 106. beno pravi

  Free JJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 107. csu pravi

  …včasih, včasih so bili komentarji Petrovca pronicljivi, analitični in preroški. Danes – le bleda senca. Vse to zaradi nekega mefista. Škoda, da nekoga, ki sem mu mnogokrat prisluhnil, iztiri frnikolanje ali kičkuglanje nepomembnega objestneža in bizarnih pomožnih kurjačev.

 108. Fippi pravi

  Kakšen heroj? Navaden ZMUZNE in VOJNI DOBIČKAR. Ker ga 1983 leta v Krškem niso izvolili za predsednika SMS_a, se je iz zagrizenega komunista, iz maščevalnosti, čez noč spremenil v zagrizenega katolibana (katoličana). Od takrat dalje fotokopira in lepi dokumente, prodaja ukradeno orožje, liže prve klopi v slovenskih cerkvah, nosi denar v kovčkih čez mejo, prekupčuje z zemljišči in še bi lahko našteval. In to naj bi bil heroj?

 109. zob pravi

  @Fippi, a si to sam pogruntu al ti je kučanpomagu?

 110. KONVERTIT pravi

  A list of Slovenian journalists that are considered pro- socialist with their media

  Dear international friends.

  due to recent jailing of the leader of the Slovenian opposition just three weeks before the elections Slovenian government is waging a propaganda war in international media. Because it is your right to be informed we are publishing a list of journalists from Slovenia who are considered pro- socialist or anti- center and right wing, and media in which the socialist regime practices high level of control.

  You are free to choose who you work with. But surely you agree that your readers, listeners and viewers have the right to at least be informed about the source of their information.

  This is a live content, the list is being updated all the time. A separate web page out of reach of Slovenian government shall be established soon.

  IMPORTANT: Are you a journalist on the list and you do not agree with our conclusions? Or have you changed your political views recently? You are welcome to get in contact with us. We advise you create a temporary email and post it to comments. We shall not approve and publish your comment but instead get in touch with you. We will gladly review samples of your latest work on inner- political issues and the economy and remove you from the list if they do not reflect predominately left- wing political views and socialist propaganda.

  Matej Šurc

  Radio Slovenija
  Igor Mekina

  Dnevnik
  Matjaž Kranjec

  Hopla
  Boris Čibej

  Delo
  Saša Vidmajer

  Delo
  Damijan Slabe

  Delo
  Veso Stojanov

  Delo
  Matija Grah

  Delo
  Boštjan Tadel

  Marketing Magazin
  Miha Jenko

  Delo
  Rajka Pervanje

  Radio Slovenija
  Sandi Frelih

  Radio Slovenija
  Blaž Zgaga

  Večer
  Helena Milinkovič

  TV Slovenija
  Sandra Brecl Brankovič

  Radio Slovenija
  Nika Repovž

  Radio Slovenija
  Uroš Kokošar

  Radio Slovenija
  Snežana Ilijaš

  Radio Slovenija
  Simona Rakuša

  TV Slovenija
  Ksenija Horvat

  TV Slovenija
  Robert Škrjanc

  Radio Slovenija
  Rok Praprotnik

  Dnevnik
  Peter Kolšek

  Delo
  Matjaž Frangež

  TV Slovenija
  Biljana Vučenovič

  Radio Slovenija
  Slavko Fras

  TV Slovenija
  Polona Fijavž

  ……

  VEČ
  VIR
  http://libertarec.blogspot.com/2014/06/a-list-of-slovenian-journalists-that.html

 111. KONVERTIT pravi

  You have a name to report that is not on a list? Send to @Libertarec via twitter.

  Journalists whose work is currently being examined for possible pro- regime bias but have not yet been put on list: Izak Košir (occasional Dnevnik), Ali Žerdin (The Labour), Janez Markeš (The Labour).

 112. polito olje pravi

  Janša, ne dolgo nazaj, citat.
  Če bom pravnomočno obsojen,bom odstopil..
  Z vseh javnih funkcij. Čakamo, dragi Ivan.
  Lažnivec lopovski….

 113. KONVERTIT pravi

  Takole piše Havel:

  »Le redko se zgodi, da družbeni sistem ponudi tako na stežaj odprta vrata ljudem, ki so pripravljeni podpreti karkoli in kdajkoli, če jim le prinese kakšno korist; ljudem brez načel, hrbtenice, ki so v želji po oblasti in osebni obogatitvi, rojenim lakajem, pripravljenim na vsakršno ponižanje, in sposobnim kadarkoli žrtvovati svoje sosede in svojo čast za golo priložnost, da se spečajo s tistimi, ki imajo oblast.

  V tej luči ni presenetljivo, da tako številne javne in vplivne pozicije zasedajo, bolj kot kdajkoli poprej, notorični karieristi, oportunisti, šarlatani, ljudje dvomljivih dosežkov; na kratko: tipični kolaboranti, ljudje, ki imajo poseben dar prepričati se, da njihovo umazano delo na vsakem koraku služi reševanju nečesa ali pa vsaj preprečevanju, da bi jih zamenjali še slabši ljudje. Prav tako ni presenetljivo, da v takih okoliščinah cvete korupcija med javnimi uslužbenci vseh vrst, da so povsem odprto pripravljeni sprejemati podkupnine in se brezsramno obrniti tako, da to koristi njihovim zasebnim interesom, ki jih diktira pohlep …

  Število ljudi, ki iskreno verjamejo tisto, kar pravi uradna propaganda in ki zares podpirajo oblast, je manjše, kot kdajkoli poprej. A število hinavcev vztrajno narašča: do točke, ko je pravzaprav vsak državljan prisiljen postati to – namreč hinavec – tudi sam. Opazimo lahko, da nikogar več ne zanima, ali ljudje zares verjamejo tisto, kar govorijo, ali pa jim gre le za zasebne koristi.«

  Havlove besede so govorile same zase na Češkoslovaškem leta 1975. Vsakršna podobnost z aktualnimi slovenskimi razmerami, torej štiri desetletja pozneje, pa seveda ni in ne more biti naključna. V ozadju procesa Patria je torej tisto, kar je v ospredju. Prazen integritetni in pravni nič.

 114. KONVERTIT pravi
 115. polito olje pravi

  Konvertit
  Dnevnik je “dnevnik”,
  Delo je pa “the Labour”?
  Gut. Ti že veš. Ne vem ali naj ti napišem “IDIOT” Z malo ali VELIKO začetnico?

 116. rdeči drek pravi

  uff, balkanski rdeči pra sec pač ostane balkanski rdeči pra sec….

 117. rdeči drek pravi

  uff, tako predvidljiv, tako enoumno vzgojen, tako zverinsko nagnjen, tako mafijsko zvest….

 118. Slavko pravi

  Malo sem prebiral komentarje. Tale osebek rdeči drek se ima za civiliziranega in pametnega. Zmerja drugi za Balkance, je pa sam najbolj podel, prostaški in primitiven.

  Kaj si ti mentalno bolan, ali ti je zmanjkalo tablet?

 119. Slavko pravi

  Drek, jaz tebe ne poznam in ti ne želim nič slabega. Samo dobronameren nasvet: Poišči pomoč, da se ti ne bo dokončno zmešalo, ker si poln sovraštva. Nisi napisal niti enega samega kultiviranega komentarja, same kletvice in zmerljivke.

 120. aloysius premk pravi

  Nordland pravi:
  22. 06. 2014 at 18:56

  Zob, to je bil dejanski poskus, ki so ga izvedli na MIT-u.
  Jaz sem ga samo postavil v slovenski politicni prostor 🙂

  Konvertit, a bi ti za “visje cilje” izpustil koruptivnaga kriminalca?

  In ce kdo stalno ponavlja eno in isto, ste to vi (neznan kraj, cas, bla bla bla)
  Sodnega spisa niste videli niti od dalec, zato je normalno da nimate pojma in gonite eno in isto
  ==============================================
  Tebi bedaku bo vzelo tri leta,da bos prebrau 25000 strani dolgi sodni spis.Jansa bo ze dolgo na svobodi,ko bos ti se vedno prebiral sodni spis,kam je nasa lepa domovina prisla?

 121. Miran pravi

  Dobro jutro draghe forumašice in forumaši.

  Kaj vam je zopet naredil Kučan pretekle dni in kaj kani v bodoče ?

  Drugače pa, uspelo nam je, sedaj smo hlapci v lastni deželi in garamo za tujce :

  http://www.dnevnik.si/posel/novice/tujcem-v-kriznih-letih-za-dobro-milijardo-dividend

  Lep dan želim vsem skupaj.

 122. Miran pravi

  Zvonimir pravi:
  22. 06. 2014 at 19:10
  Alo, alo, malo pozornosti prosim!
  Janez Janša je že drugi dan zaprt pristojni pa se sploh ne zganejo. Predlagam, da se ponovno v večjem številu zberemo špred Dobom in začnemo gladovno stavkati dokler ne bo krivično obsojeni Janez Janša ponovno na prostosti.
  A, smo ZA!!!!

  ___
  Jst sm za, da greste stavkat. Bomo kej pršparal, pa še bolj zdravi in lepši boste.
  😉

 123. Nordland pravi

  Alohsius premk.

  Nisem prebral sodnega spisa ampak sodbo. Tam kjer je vse lepo utemeljeno.
  Ti pa niti tega ne, zato te tvoj Jajo in Matoz tako zlahka vleceta za nos.

 124. zob pravi

  @Nordland, utemeljeno na neznamem….
  Bolš ti bi blo, da se bi uču telefonski imnik na pamet.
  Kako ti ni jasno, da enačbe z (neznano=0)*(karkoli)=0;
  //Tebe so prepričali, da je različno ! od 0; Aleluja malo bolj spoštuj svoj in tuj razum.

  Svoboda Janši! Svoboda Sloveniji!

 125. Skeptik pravi

  Temule Matozu se je pa že totalno zunterfuzlalo. Odvetnik, katerega klient je izgubil na sodišču poziva preko medijev vrhovno sodišče, da čimprej razveljavi sodbo in obsojenca izpusti.
  Resno izgleda, da je tale Matoz študiral na PF za študente s posebnimi potrebami. Samo ne vem, kateri kronani osel ga je sprejel med odvetnike.

 126. zob pravi

  Sodbo bi bilo za spoštovat, če je takrat pa takrat tam in tam toliko in toliko itd, daj ne žali nas. Če pa si sposoben žalit samega sebe to daj samo to delaj induvidualno, less pain.

 127. Nordland pravi

  zob je pravi strokovnjak za pravna vprašanja #opranoglavec

 128. zob pravi

  @Nordland, Ga ni prava, ki bi spreminjal fizikalne, matematične postulate. Predlagam ti, da namesto bencina v svoj avto (če ga imaš) naliješ vodo, je cenejša manj problemov, kot z bencinom in nafto. In se vozi. Bo šlo? Aja zmes vode in zraka moraš užigati na sedaj neznan način pa bo. Ej, samo ta malenkost, kot vidiš to z lahkoto odpravi tvoje “pravo”. In svet @Nordlanda je lep.

 129. Nordland pravi

  zob

  a si si kej prebral al samo matoza in janso poslušaš?

 130. KONVERTIT pravi

  @Nordland in vsi podobni nicki
  Človekove pravice, zakoni in ustava niso tvoja vrlina!
  Meni je vseeno, če ti prebiraš Alana Forda, Zvitorepca, kjer boš razumel vsaj slikice!

  Da pa bi ti razumel stavke v katerih je 30 in več besed pa je nepojmljivo!

  Ker ti manjkajo osnove prava in si slep od sovraštva pa ne bi opazil kršitve človekovih pravic, osebe, ki jo vsak dan medijsko linčaš!

  Danes vsem pripoveduješ, da nisi razumel niti enega pravnika, ki se je potrudil, da je sodbo pojasnil tudi lakajem in laikom!

  Na poti totalitarizmu in diktaturi je danes le SDS!

  Milijardna korupcija bo dodala 120 milijonov, da si kupijo volitve!

  Volivci niso slepi in so spregledali nesposobnost in vse napake SD, DESUS, PS, AB, DL, LDS in jih zato danes puščajo pred parlamentarnim pragom!

  Kučan ni več “upokojenec” in se ne skriva več! Vsem je povedal tukaj sem “veliki modrec”!
  Novi obrazi pa so polni denarja! Za pomoč pa jim je članstvo zgoraj naštetih!

 131. Nordland pravi

  konvertit

  kje TOČNO so bile kršene človekove pravice. Kateri zakon, kateri člen?

  pa ne ponavljaj spet mantre o neznanem času in kraju..

 132. KONVERTIT pravi

  @Nordland
  Bom pobrska po internetu, če najdem človekove pravice za telebane v slikicah!

  Medtem pa ne delaj iz sebe večjega bedaka!
  PROSIM
  Ne bodi len in malomaren pa mi najdi eno pravno mnenje pravnika, ki bo potrdilo tvoje blodnje!

  PROSIM priloži LINK, da preberemo vsi!

  Samo SDS stoji danes na poti milijardne korupcija in totalitane diktature!

 133. Nordland pravi

  pisal sem o kršenju demokratičnih načel stranke sds a me cenzurira. Na tako nizkem nivoju pa nisem več konkurenčen, tako da srečno in živite še naprej v zmoti..

 134. KONVERTIT pravi

  PROSIM
  Ne bodi len in malomaren pa mi najdi eno pravno mnenje pravnika, ki bo potrdilo tvoje blodnje!

  PROSIM priloži LINK, da preberemo vsi!

  Samo SDS stoji danes na poti milijardne korupcija in totalitane diktature!

 135. zob pravi

  @Nordland, prebere kaj meni pravo ko dobi nič piškotov za in se je dobr najedu. A lahko še kdo bolj pljune vase?

 136. Nordland pravi

  Kje so bili vsi tej vaši pravniki, ko se je kršilo človekove pravice izb – risanim, kar je potrdilo tudi sodišče v Strasbourgu?

 137. KONVERTIT pravi

  Nordland

  PROSIM zberi se (FOCUS) na začeto in ne skači kot kura brez glave naokrog!

  PROSIM

  Ne bodi len in malomaren pa mi najdi eno pravno mnenje pravnika, ki bo potrdilo tvoje blodnje!

  PROSIM priloži LINK, da preberemo vsi!

  Samo SDS stoji danes na poti milijardne korupcija in totalitane diktature!

 138. Nordland pravi

  konvertit,

  resnica boli a ne?

  že 2 dni se izogibaš temu vprašanju.

  to da se pravniki, ki se spoznajo na človekove pravice ne oglasijo, ko gre za 20.000 državljanov, po drugi strani pa skačejo povsod s svojimi mnenji ko gre za Janšo, pove veliko o njih in o janši. in konec koncev tudi o t

 139. KONVERTIT pravi

  @Nordland
  Reci mi hvala za spodnji link, ki je namenjen vsem ki imajo težave z učenjem!

  Odgovor? Kje bi iskal krivce za izbrisane?
  Krivcev je ogromno!
  Narejenih je bilo veliko NAPAK! Vsaka napaka pa bi se lahko v dolgih letih stokrat popravila! ZAKAJ niso popravili napake?
  Drnovšek, LDS, administracija (birokracija – javna uprava), banke in bančniki, nezmožnost dogovora in kompromisa med levimi in desnimi strankami!
  Odgovor je preobširen za moje laično znanje! Preveč je prevečkrat ponovljenih laži, vseh tistih ki so oprali svojo nesposobnost dogovora in kompromisa, tako da so s prstom kazali na vse druge!

  http://www.justice.gov.uk/downloads/human-rights/human-rights-act-learning-disabilities.pdf

 140. Nordland pravi

  konvertit,

  krivcev je ogromno a SDS in njeni desni sateliti niso želeli spoštovat sodbe evropskega sodišča za človekove pravice, zato se krivica še danes ni popravila.

  A moje vprašanje se tiče vseh teh pravnikov, ki jih ti omenjaš in ki s takim zanosom zdaj branijo janšo.
  Zakaj se takrat ni nihče oglasil?

 141. Miran pravi

  Nordland pravi:
  23. 06. 2014 at 08:39
  pisal sem o kršenju demokratičnih načel stranke sds a me cenzurira. Na tako nizkem nivoju pa nisem več konkurenčen, tako da srečno in živite še naprej v zmoti..

  ___
  Je brez veze, da pametni in pošteni obupajo. 🙁
  A nej sam osebke tipa “rdeči drek” prebiramo ?

  Sam fprašam.

 142. Miran pravi

  Naše pravosodje je čist fredi, ko Rožmana rehabilitira, ko prepove ime Titova cesta itd.

  Če pa kaj ni v prid našim ta desnim, je pa komijevsk usedlina.

  Ja kaj čmo, k Kučan dan za dnem drek meša, namest dab Štefko pocrtal.

  🙁

 143. zob pravi

  Še en okupator, ki je špekuliral z državljanstvom je tale @nordland.
  Sedaj pa hoče za svoje ilegalno bivanje denar.
  Vsak primer bi morali obravnavari induvidualno ne pa pavšalno kot sedaj.

 144. KONVERTIT pravi

  @Nordland
  Odpiraš nove in nove teme! Kot da smo v norišnici!
  Naštevaš pa mi polresnice! Upam da razumeš kaj je polresnica!?
  Polresnica je postavljanje resnice na glavo!

  OBSEDEN, slep od sovraštva, kažeš nam svoje predsodke, iz polresnic in dezinformacije delaš “PAMETNE” zaključke!

  Manjka ti politične razgledanosti in trezne presoje brez sovraštva!

  Resnica o izbrisanih je kompleksna!

  Krivi pa so vsi! Zato ker niso bili sposobni priti do dogovora in konsenza!
  Krivi so VSI BREZ IZJEME!
  Kriva je pozicija in opozicija!
  Leta in leta niso našli dogovora!

  Krive so tudi proporcionalne volitve, zaradi katerih je vsaka vlada sestavljena iz 3-4 strank, kjer vsaka stranka vleče na svojo stran!
  Torej če obtožuješ katerokoli stranko boš moral pogledati, katere stranke so bile takrat v koaliciji!

  Ne bodi len in malomaren in naredi domačo nalogo!

  PROSIM zberi se (FOCUS) na začeto in ne skači kot kura brez glave naokrog!

  PROSIM

  Ne bodi len in malomaren pa mi najdi eno pravno mnenje pravnika, ki bo potrdilo tvoje blodnje!

  PROSIM priloži LINK, da preberemo vsi!

  Samo SDS stoji danes na poti milijardne korupcija in totalitane diktature!

 145. Nordland pravi

  konvertit

  Povej mi katero neresnico sem napisal.

  LDS je po sodbi ESČP želel izplačat odškodnine. Komplet desnica pa je bila proti.

  Ti in tebi podobni pa si zatiskate oči pred dejstvi.

  Seveda te moti skakanje, ker na to nimaš pravega odgovora.

  s tem skokom sem želel samo vaše ˝pravnike˝ pokazat v neki realni luči..

 146. Miran pravi

  Konvertit, a neb vi svojo pripadnost stvari pokazali tako, da greste stražit pred Dob, ne pa da tle smešite sebe in kompanijo vam podobnih.

  Allo fantje gremo pred Dob.

  🙂

 147. KONVERTIT pravi

  POLRESNICA
  “LDS je po sodbi ESČP želel izplačat odškodnine. Komplet desnica pa je bila proti.”

  ZAKAJ
  – katerega leta?
  – kdo je bil takrat v vladi in koaliciji?
  – ali je imela LDS koalicija večino v parlamentu?
  – ali bi lahko sama LDS koalicija sprejela zakon o izbrisanih in zakaj ga ni?

 148. KONVERTIT pravi

  @Nordland

  Zaključujem razgovor, ki je prezahteven zame in še bolj zate!
  Zakaj niso našli rešitve izbrisanih še pred odločitvijo ESČP!

  Preberi si o človekovih pravicah s slikami za take, ki imajo težave z učenjem!
  Vrnimo se na današnji članek!
  In na odgovor, na katerega še čakam!

  Ne bodi len in malomaren in naredi domačo nalogo!

  PROSIM zberi se (FOCUS) na začeto in ne skači kot kura brez glave naokrog!

  PROSIM

  Ne bodi len in malomaren pa mi najdi eno pravno mnenje pravnika, ki bo potrdilo tvoje blodnje!

  PROSIM priloži LINK, da preberemo vsi!

  Samo SDS stoji danes na poti milijardne korupcija in totalitane diktature!

 149. Nordland pravi

  Torej nimaš odgovora. Nič hudega, itak nisem pričakoval da ga boš imel.

  Torej, pravno mnenje za moje blodnje.

  – obsodba na prvi stopnji
  – pravnomočna obsodba na drugi stopnji
  – zavrnitev zahtevka na ustavnem sodišču

 150. KONVERTIT pravi

  @Nordland
  Prekleta lenoba lena!
  Bi se rad zmazal in mi citiral montiran politični proces in sodbo?
  Sodbo, ki bo jutri padla!

  PROSIM

  Ne bodi len in malomaren pa mi najdi eno pravno mnenje pravnika, ki bo potrdilo tvoje blodnje!

  PROSIM priloži LINK, da preberemo vsi!

  Samo SDS stoji danes na poti milijardne korupcija in totalitane diktature!

 151. Nordland pravi

  Kje pa piše, da je samo pravno mnenje desnih pravnikov pravilno.

  Upam, da gre postopek čimprej pred evropsko sodišče. me zanimajo vaši izgovori, ko bo sodba tudi tam potrjena.

 152. Nordland pravi

  ti mi pa želiš dokazat, da so vsi sodniki, na vseh stopnjah komunisti 😀

  ko odločijo kej v vašo korist so super, ko odločijo proti so komiji 😀

  ahahahahhahaha 😀

 153. psiho pravi

  Matoz in Črncec okarala sodišče. Ha, ha, ha, saj ne moreš verjeti.

 154. Nordland pravi

  In ne ponavljaj stalno da je sds edina ki stoji nasproti diktaturi.

  Sds je organizirana kot diktatorska stranka in uporablja celo iste prijeme kot neka njena sesterska stranka izpred 80 let iz nemčije..

 155. psiho pravi

  Pa še pojasnilo tistim, ki menijo, da ga je Matoz slabo zastopal; V oddaji pri Rosviti je jasno povedal, da si je obrambo sedstavljal sam. Torej je bil Matoz le “paravan”.

 156. živka pravi

  “Navajeni smo govoriti ljudem, kako naj razmišljajo” je odkrito povedal urednik Financial Timesa Lionel Barber, Ne priznajo pa uredniki SLO dominantnih medijev.

  In ljudje razmišljajo tako, kot govori človek o katere medijska mašinerija – SPIN doktorji markeš-žerdini vsakodnevno pišejo:

  M. Cerar: V politiko bomo pripeljali nove neobremenjene ljudi
  Fenomen Cerar: Utelešenje pravičnosti in želje volivcev po novih obrazih
  Miro Cerar z zrelo politiko razuma in visokih vrednot
  Modra kravata kaže na sposobnost, natančnost, avtoriteto in zrelost
  Stranka Mira Cerarja na vrhu
  Sposoben kandidat za mandatarja

  in kar 34% jih pravi: vsi smo Miro Cerar,
  27% pa, kot rdeči strici Židanovi: Ne , ničesar ne bi smeli prodati.
  Kaj pa Alenkino ZAB?
  Le 12% ljudi se zaveda, da je glavnina korupcije sprega med državno lastnino in politiko!

  Če bomo pri privatizaciji še enkrat požrli besedo, bomo v očeh tujcev izgubili še tistega malo zaupanja(Ugovšek, Finance).
  Mislim, da ga nimamo več. In še, ljudje se ne zavedajo, da je globalizacija dejstvo.
  To vedo v SLO, kjer zmaguje JAVNI sektor, le podjetniki akrapoviči. Bodo oni celo selili kapital-dejavnost v tujino?
  Kaj pravijo naši FDV Cerarjevi profesorji?

 157. Nordland pravi

  živka

  2 zgodbi zate

  Zadnji primer je Helios, prva izmed 15 družb na privatizacijskem seznamu vlade Alenke Bratušek. Helios je minuli mesec dokončno prevzelo od njega manjše podjetje s sedežem v Avstriji – Ring. Domnevno naj bi šlo za strateškega partnerja, kot sporočajo novi lastniki, dejansko pa sta ključna financerja tega podviga ameriška sklada Blackstone in Templeton. Rezultat je na dlani. Helios konec lanskega leta svojih nepremičnin ni imel zastavljenih, skupina je imela le 102 milijona evrov dolgov in na računih 20 milijonov evrov gotovine. Poslovni izid družbe matere, Heliosa iz Količevega, je bil v skladu z načrti. Zaključili so s 6,2 milijona evrov dobička. Kljub dobrim poslovnim rezultatom so v procesu prevzemanja v Heliosu s 1300 zaposlenimi (v Sloveniji) odpustili 155 delavcev, češ da je podjetje v težavah. Pred približno mesecem dni so nato zastavili vse nepremičnine in podjetje zadolžili na okrog 300 milijonov evrov.

  Mercator poskuša hrvaški Agrokor kupiti s pomočjo sklada Blackstone in One Equity Partners (JP Morgan). Način je enak. V Black-stonu predvidevajo, kot je ta teden objavil Dnevnik, da bi se nakup Mercatorja splačal že v dveh letih. In sicer tako, da bi odpustili od 1200 do 1600 zaposlenih, da bi izrinili slovenske proizvajalce hrane ter podaljšali plačilne roke. Tako bi lahko Agrokor do Mercatorja prišel praktično brez plačila kupnine – to bi dejansko plačala Slovenija. Analiza, ki jo je pred časom naredil ekonomist Velimir Bole, je pokazala, da bi v primeru podaljšanja plačilnih rokov in delne zamenjave slovenskih dobaviteljev hrane s hrvaškimi propadlo okrog 400 slovenskih podjetij. Posledično bi na cesti ostalo okrog 10 tisoč ljudi, na banke pa bi padlo za milijardo evrov novih, slabih terjatev.

 158. KONVERTIT pravi

  Predavatelj prava in etike na ameriški univerzi Harvard ddr. Klemen Jaklič je predstavil upravnostavni vidik. US v večinskem mnenju ugotavlja, da gre za resne očitke kršitev človek pravic, ki zahtevajo skrbno, natačno in poglobljeno preučitev. US lahko izpelje dva zaključka: “prvi je, da je VS dolžno napraviti vseobsežno ustavno analizo človekovih pravic in da je to dolžno napraviti odgovorno, v skladu s svojimi ustavnimi obveznostmi, in med temi spoštovanje človekovih pravic in temeljnih svoboščin.” Drugi vidik pa je po njegovih besedah ta, da se zagotovi učinkovito zavarovanje glede na vsebino zadeve in resnost očitane kršitve. “Prekinitev in odlog je mogoč, saj imamo oboje v zakonu,” je bil jasen ddr. Jaklič. Kot je dejal, je resnost kršitev eden tistih elementov, ki je ključen za tako vsebinsko presojo. Tudi on je omenil ustavnega sodnika Mitjo Deisingerja, ki izraža dvom o odločanju VS. “Ni sporno, da mora VS o tem nemudoma odločiti. Namesto tega imamo situacijo, ko VS ni odreagiralo v skladu s 4. odstavkom 423. člena, ampak se je sklicevalo na odlog zaporne kazni po zakonu o izvrševanju kazenskih sankcij. Ampak poudarjam, da pritožnik tem pogojem ne zadosti. VS se izmika,” je bil kritičen ddr. Jaklič. Dodal je še, da iz ustavne odločbe izhaja, da takšna sodba ne bo mogla obstati na ustavnem nivoju ali pa na evropskem sodišču, gre za kršitve temeljnih človekovih pravic. “VS je v nezavidljivi situaciji, saj ima jasen signal s strani US. Ima dve možnosti, je v mišnici: skuša najti kršitev že samo, to priznati, ali pa vztrajati kljub opozorilom na svojem prav in s tem tvegati, da višje, kot bo stvar šla, večja bo katastrofa za slovensko pravosodje in sodstvo. Ni nikakršnega razloga za zavlačevanje, ampak je treba spoštovati duh odločbe US,” je sklenil pravnik ddr. Jaklič.

 159. Miran pravi

  zob pravi:
  22. 06. 2014 at 20:51
  Sej res, kaj je dobrega naredil Janez za Slovenijo?
  Nam se ni bilo treba učit švasanih črk in smo lahko ohranil Slovenski jezik v šolah.

  ___
  Kako je to naredu in kdaj ?

 160. malo morgen pravi

  @Miran, iz zanesljivih virov vem, da si tajkun, ki je odnesel milijarde iz NLB. Preiskava je že v teku in upam, da boš kmalu pristal na Dobu!!
  V teku je tudi preiskava o tem, od kje ti denar za položnice, ki ti jih plačuje stara mama.
  A nič ne veš o tem!!?? Nič ne de, sodstvo je sodstvo in obsojen boš, ker mogoče je pa res!!

 161. malo morgen pravi

  @Miran
  Vidim, da boš nujno potreboval vsaj enega odvetnika!
  Vendar, ker imaš milijardo, to zate ne predstavlja kakšno težavo!

  Želim ti dolgoooooooooo soooojeeenjeeeeeeeeeee – vsaj 5 let

 162. rdeči drek pravi

  konvertit, a ti res misliš, da obstaja kak naš opranoglav komunistički balkanodi, ki sploh dojame ali razume, kaj naj bi bile osnovne človekove pravice?…dobimo resni…….saj veš za kakšno zverinsko rdečo drhal gre….za njih je klanje otrok in žena nekaj povsem razumljivega in sprejemljivega…

 163. rdeči drek pravi

  v evropi ni ga kraja, kjer je v zadnjih 70 letih bilo zaklanih več ljudi na km2 kot jugo-balkanu, kjer pa prednjači slovenistan………za vse to MASOVNO komunistično, udbaško, rdeč mafijsko klanje pa NI BIL OBSOJEN NIHČE….res čudno mar ne?…sanjsko sodstvo, mar ne?

 164. rdeči drek pravi

  in da smo si jasni, povsem razumljivo je, da čisto vsak naš opranoglavi in vedno podivjani komunistički balkanoid, zagovarja in nagonsko ščiti tako kučanovo sodstvo………

 165. rdeči drek pravi

  konvertit, celo ribićića so do zadnjega zdihljaja divje, mafijsko, udbaško ščitili…..spomni se za vedno tega……

 166. KONVERTIT pravi

  Na poti totalitarizmu in diktaturi je danes le SDS!

  Milijardna korupcija bo dodala 120 milijonov, da si kupijo volitve!

  Volivci niso slepi in so spregledali nesposobnost in vse napake SD, DESUS, PS, AB, DL, LDS in jih zato danes puščajo pred parlamentarnim pragom!

  Kučan ni več “upokojenec” in se ne skriva več! Vsem je povedal tukaj sem “veliki modrec”!
  Novi obrazi pa so polni denarja! Za pomoč pa jim je članstvo zgoraj naštetih!

  To so vsi iz istega legla in edini, ki bodo skupaj v koaliciji!

 167. KONVERTIT pravi

  OH! Saj res!

  Ali, kdo misli, da bo “VELIKI modrec” predal vajeti komu drugemu?

 168. Miran pravi

  srečko pravi:
  22. 06. 2014 at 20:23
  Kot sem že dejal, SDS je v bistvu verska ločina,

  ___
  Da nam ne bodo kolektivnega samomora delal nekega dne. 🙁

 169. Janez+ pravi

  Hm, srečko, človek bi pričakoval, da boš rajal po livadah, prepeval pesmi borbe, dela in zmage, se veselil dne, ko je odšel veliki sovrag in so se ti vremena končno zjasnila.
  Pa ne. Še kar nergaš nekaj o verskih ločinah in podobnem…
  Ajajajajajaj…bo treba še SDS prepovedat, da bo ši ti končno zadovoljen? Pa za vsak slučaj ljudem še desne roke in noge odsekat?
  Pa “Še pomnite tovariši” nazaj na vse radio postaje, ne?

 170. KONVERTIT pravi

  @Janez+

  Bravo!
  ne@Srečko je total zabluzil, saj je ostal brez subjekta sovraštva!
  Rad bi grizel roko, ki mu želi dobro in ga boža in ustregel gospodarju, ki ga pretepa!

  Misli, da je “patriotsko” biti suženj največjim zločincem, kar jih je kdaj videl svet!

  Stalin ali Hitler so njegovi ječarji! Klavci otrok in naročniki, ki so naročali klanje 100 in več otrok in žena!
  Modrooki ječarji, ki so zapirali tisoče!

  Naj se vprašam, če ta ne@srečko ni kakšna nesrečno zaljubljena baba, ki ima rada svojega, ker jo zna pretepati!

  To pretepanje je za njo le mala “napaka” saj jo ima drugače rad!

  (naj se opravičim za banalen primer)!

 171. KONVERTIT pravi

  @Janez+

  Naj izgladim banalnost
  GOVORIM o Stockholm Syndrome
  http://www.youtube.com/watch?v=iooV2JVtKCY

 172. kdjsj pravi

  http://mikstone1.blogspot.com

  pravda za janez ivana 🙂

 173. KONVERTIT pravi

  Opazil sem, da tudi mitja kunstelj dobro živi na račun milijardne korupcije in mu pade kakšna drobtinica!

  Ja pa imamo kriminalca, ki bo zaradi svojih klevet sedel dolga leta!

  Bravo mitja kunstelj le tako naprej! Edina rešitev je, če te proglasijo za debila!

 174. KONVERTIT pravi

  Nekaj pa se vendar dogaja!
  Scenarij propada! Ne morejo nalagati dovolj Slovencev!
  Evropa in ves svet pa ne naseda na montirane procese!
  Da skrijejo svojo nemoč najemajo poceni komentatorje da klofajo naročene parole!
  Vsa pravna stroka, ki ni korumpirana in kontaminirana, jim je danes obrnila hrbet!

 175. kdjsj pravi

  http://mikstone1.blogspot.com

  z kunstljom ni heca 🙂

 176. KONVERTIT pravi

  Še imamo bedake, ki ne razuemejo da je konec!
  Konec je laganja!

  Izgubljate stroko! Ostajajo vam le še razvajeni in privilegirani!

  Vsi do enega pravnika so obrnili hrbet in pustili kontaminirane, da samo požrejo kar so skuhali!

 177. haha-mandela-haha pravi

  NO TO JE -prava demokracija-?????
  .
  SAMO –OKARAT -???
  JE potrebno nekim-KLERIKALNIM fičfiričem-
  slovensko sodstvo..
  .in SODBE BODO RAZVELJAVLJENE..????????????
  .
  TAKOLE SI tele –sds–AFNE
  .ZAMIŠLJAJO
  .
  SODNI SISTEM.
  .
  V -USA- BI ŠE TELE- nespoštovalce- sodnega sistema ..??
  .
  SODNIK POSLAL V KEHO..!!!
  .
  .
  smrt janšizmu
  .
  .

 178. SDS - Strici Demokratske Stranke pravi

  Zanimivo je, da smo vsi pozabili, da so nas Patrije stala preko 200M EUR in da se pri prodaji orožja vedno talajo provizije.

  Janša je bil takrat na oblsati in kot nekdanji “vojak”, vlekel vse niti tega posla. On od nekdaj že vodi slovenske orožarske posle. To ve vsak, vendar pa radi na to pozabimo in se pustimo manipulirati medijem.

  Raje se vprašajmo kaj bo naredil z 28M podkupnine in s kom vse jih bo delil.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen