Videoanketa: Razstava o Titu

4

Spomnimo: Politikis.si je bil prvi, ki je poročal o razstavi posvečeni nekdanjemu jugoslovanskemu diktatorju Josipu Brozu – Titu.

Videoanketa pa je pokazala, da so nekateri ljudje že čisto apatični, nekateri so veseli takšne razstave in ga še vedno kujejo v zvezde, hvala bogu, najdejo pa se tudi taki, ki pravijo, da takšna razstava ne sme služiti propagandnim namenom in da mora biti predstavljena Titova realna in ne idealizirana podoba.

tito razstavaVideo: Politikis.si

Št. komentarjev: 4
 1. narkoman pravi

  bravo TITO!Dok je bilo Tita,bilo je i šita!

 2. Mara pravi

  Tito je iz Slovenije naredil,udbo balkansko štalo ! Ostali smo balkanizirani Slovenci,ki v civilizacijo na žalost ne spadamo več ! Samo tonemo ,kot kamen v balkansko močvaro !

 3. VSI STRPNI pravi

  kdo so titofili?
  največ jih najdete med uvoženimi ljubljankoviči, ki jih je partija uvozila na prazna mesta, ki jih sama ustavarila, tako, da je ali zaklala ali zapodila domorodce , jih okradla in hiše podarila zvestim balkanskim uvoženim opranoglavijm rdečuhom……hahahahahha…

 4. VSI STRPNI pravi

  pomislite kako bo mitiziral komunistični režim in titeka kak rdeči balkanec, ki ga je partija uvozila iz blatne kuče v kakšni balkanski vukojebini in ga naselila k morju v kako zaseženo beneško vilo, potem ko je zaporila italijanske domorodce…..ti, bodo partijsko za vedno zvesti in hvaležni točno določenim lobbyjem …..in konec debate.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen