V Ljubljani kradli s prirejeno nakupovalno vrečko

3

Policisti so v sredo zaradi tatvine posredovali v prodajalni na Čopovi ulici v Ljubljani, iz katere so neznanci odtujili oblačila. Osumljene štiri državljane Srbije so nato policisti prijeli v sosednji prodajalni. Zasegli pa so jim tudi prirejeno nakupovalno vrečko za motenje alarmnih naprav, so danes sporočili s Policijske uprave Ljubljana.

Na podlagi vseh zbranih obvestil so policisti ugotovili, da so osumljeni skupaj organizirano izvrševali tatvine iz trgovin, za kar so imeli pripravljeno posebej prirejeno nakupovalno vrečko. Po tatvini je eden izmed njih odtujene predmete odnesel v osebno vozilo, parkirano v garažni hiši, ki so ga policisti tudi zasegli. V vozilu so našli tudi nekaj odtujenih kosov oblačil.

Osumljenim so policisti odvzeli prostost in jih bodo s kazensko ovadbo privedli na zaslišanje k preiskovalnemu sodniku.(sta)

shoplifting (fotografija je simbolična)

Št. komentarjev: 3
 1. MEFISTO pravi

  In zdaj se jim bodo opravičili, jim ponudili državljanstvo in kako dpbro plačano sinekuro ali čohanje po jajcih na Jankovićevi občini ali na katerem od ministrstev.

 2. slovenc pravi

  In sedaj se bo za njih zavzel ljubljanski župan ,da njegovi zemljaki dobijo od Slovenije odškodnino,ker oni niso kradli ampak so jih zaprosili ,da pridejo k nam potem pa so jim vse podtaknili tak je odločlo sodstvo in davkoplačevalci morajo to plaćat.

 3. northshoreflea.com pravi

  As a general rule it is normally advisable to get the larger size rather than the smaller.
  Great hammerhead sharks are the largest of
  all species of hammerheads. Indeed, how many “large structures” made of
  wood have survived largely intact for almost 5,000 years.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen