Še ena žrtev jugo verbalnega delikta: dr. Ivan Štuhec bo jutri zaslišan s strani kriminalista Zimiča!

36

Na Politikis.si smo pred dnevi ekskluzivno poročali, da je mariborski kriminalist Igor Zimič v svojo obdelavo vzel Franceta Cukjatija v zadevi s kazenskimi ovadbami zoper nekatere člane Zbora za republiko, ki so osupnile demokratično Slovenijo.

No, jutri pa je nov “gost” pri Zimiču dr. Ivan Štuhec. Jutri, v torek, 1. oktobra 2013, ob 9.30, bo namreč v prostorih Policijske uprave Maribor, potekalo zaslišanje člana Zbora za republiko dr. Štuheca, v povezavi z javno tribuno Zbora za republiko v Lenartu. Očitano mu kaznivo dejanje: žaljiva obdolžitev po čl. 160/II-I KZ-1.

Dr. Ivan Štuhec bo po zaslišanju podal izjavo za medije. Izjava za medije poimenovana “Poskus ponovne uvedbe verbalnega delikta” bo pred prostori PU Maribor, Maistrova ulica 2, po končanem zaslišanju.

Mimogrede, kriminalist Igor Zimič se pojavlja v večih zgodbah, ki so povezani tudi z ozadjem afere Patria, kjer so ga že večkrat naivno potegnili za nos. Walter Wolf je sicer kriminalista Zimiča preimenoval v kriminalca.

Očitno pa je kriminalist Zimič dobro zapisan tudi pri levih politikih, saj ga denimo Aleš Zalar ni hotel odvezati dolžnosti varovanja tajnih podatkov, ko Zimič določenih podatkov ni želel razkriti med zaslišanjem pred komisijo DZ, ki je obravnavala ozadje zadeve Patria.

stuhec_ivan-pogovor04Dr. Ivan Štuhec: še ena žrtev v nizu obtožb, ki močno smrdijo po jugo verbalnem deliktu.

Foto: arhiv Politikis.si

Št. komentarjev: 36
 1. kmetica Gomboc pravi

  Jao, kera hinavska faca..Štuhca, Stresa, Krambergerja, Krašovca in podobne v zapor!
  Cerkev obdavčit, gozdove zaplenit. Krst otrok prepovedat, ker je protiustaven (pravica do veroizpovedi). Ukinit celibat, glavni razlog pedofilije).
  Pa da vidimo, kdo bi še hodil molit.

 2. boban pravi

  Molit bode hodile še samo stare device, da bi se rešile himna

 3. Minka pravi

  Kdo pa še resno jemlje tega lažnivega, odurnega in psihopatskega farja, ritoliznika paranoidnega in zločinskega trgovca z orožjem Majerja?

  Če ga pogledaš v obraz je tak, kot bi pogledal kravo v rit …

 4. tone-1 pravi

  Minka
  kmetica Gomboc
  ..se pogledate kdaj v ogledalo?

 5. Tona pravi

  kmetica , ja komunajzarji vndar hodte u cerku, od 90. leta naprej. Pa žente se cerkven. Ja pa u jamo k se zvernete vam tud župnik pomaga. Mende ste dobr plačnik.Bulmastifilija je vaša disciplina, pedofilija je pr vas že izvenmodna zadeva. A pa še gmajno bi rad nazaj. Kva a se mislte spet Nemce pa gošarje jt, hehe. Še Dražgoše nazaj zahtevejte, BUDALE !!!!!

 6. Peter pravi

  Laž je nesmrtna duša komunizma. Od tu do terorja nad nedolžnimi državljani ni več daleč.

 7. NOČEM JJ pravi

  Ta tip če nebi bil far bi bil ziher unteršef Ivanovih lažnivih nakladačev!!! Odpre kljun in že pozabi na božjo zapoved : NE LAŽI !!!!

 8. MEFISTO pravi

  Všeč so mi koncizno izražene misli sovraštva, nestrpnosti, laži in intrig, ki so jih zmožni kmetica Gomboc,. Nočem JJ, Čurimuri, Tigrica in drugi kretenski kloni velikega komunista.

  Česa takega je bil vešč le še Petrovc, ki mu pa zdaj na nekem zapuščenem muslimanskem pokopališču na Jutrovem rastejo iz riti osat in koprive.

 9. VSI STRPNI pravi

  mefisto, opranoglava balkanska rdeča svinja je VEDNO nestrpna, sovražna do drugače mislečih ter blazno nagonsko …to je to…amak drugače balkans ne bi bil balkan, če ne bi bilo toliko te udbaško opranoglave in vzgojene smRDEČE drhali……hahahahahahah

 10. VSI STRPNI pravi

  ampak tako bo in nič drugače, kerje postt-komunističnih zverinskih kadrov še vedno ogromno….v avstriji je volilo, komuniste in post-komuniste 1% volivcev, na balkanu bi bila že tragedija, če bi komunisti in post-komunisti dobili manj kot 35% glasov…….hahahahahahahahahh

 11. Janko.Z.Vića pravi

  Molite se svom PATULJKU MURGELSKOM i anđelima drsnom lopovom Đoni De la Terra , te desnom HAJDUKOM U PAMPERSKIMA sa jednim JAJETOM …….

 12. kmetica Gomboc pravi

  Strpni, ti veš o čemu je članek????
  Ker ti bi zgleda isto napisal tudi na članek o podražitvi zelenjave ali poletu na Luno.. LOJ

 13. Pepi pravi

  Kmetica, pust strpnega. Tvoj prvi komentar je povedal vse za tiste, ki hočejo slišati. Kapo dol!

 14. komunist pravi

  Vse kmetice in čurimurije naj čimprej hudič vzame in jih pahne v najglobjo kočevsko jamo. Da bo mir in da ne bo smrdelo.

 15. komunist pravi

  Smrt komunizmu – svobodo narodu!

 16. MEFISTO pravi

  Člevek se ne sproti spomniti vseh imen,ki jih je uporabljal pokojni Petrovc,katerega duša se muči na Jutrovem.

  Seveda, Pepi je tudi med njimi.

 17. jajogrenadob pravi

  tud zate raste palica.in to božja,za porivanje nedolžnih duš v nebesa.lahko izbiraš;črnega ali belega;lahko pa dobiš oba še za v gobec umazani enega

 18. bumbar pravi

  -E jesi video Mefu skoro?
  -Video sam ga pre par dana, oženio se!
  -Jesi mu video suprugu?
  -Jesam bre, žena hajduk! 😀 😀

 19. VSI STRPNI pravi

  hhahahhahaha….ajde podivjani balkanski rdeči svinj pepić in prasica gambić, popolnoma predvidljivo je, da bosta TOTALITARNO PODPRLI vojno napoved proti drugače mislečim, ki želi udejaniti VAŠA ZVERINSKA ubaška balkanska mafijsko smRDEČA drhal na oblasti…..hahahahhahhah…tudi ponovno klanje drugače mislečih bi brez večjih težav glasno podpral…hahahah…ali celo se nagonsko in divje vključila?….hahahahhahah….ni , kaj vidiš eno si spoznal vse….te naše divje, komunistično vzgojene balkanske rdeče svinje so vse enake….ahahahhaahahahhaha

 20. VSI STRPNI pravi

  hhahahhahaha….ajde podivjani balkanski rdeči svinji pepić in prasica gambić, popolnoma predvidljivo je, da bosta TOTALITARNO PODPRLI vojno napoved proti drugače mislečim, ki želi udejaniti VAŠA ZVERINSKA ubaška balkanska mafijsko smRDEČA drhal na oblasti…..hahahahhahhah…tudi ponovno klanje drugače mislečih bi brez večjih težav glasno podprli …hahahah…ali se celo nagonsko in divje vključila pri ponovnem klanju?….hahahahhahah….ni kaj , vidiš eno si spoznal vse….te naše divje, komunistično vzgojene balkanske rdeče svinje so vse enake….ahahahhaahahahhaha
  ampak to je naš balkanistan in tak bo ostal rajh mafijskih rdečih svinj…..hahahhahhahhah

 21. v čuzo z levimi in desnimi lopovi pravi

  Jajca odrezat temu lopovu cerkvenjaškemu smrdljivemu!
  Smrt belim svoboda narodu!

 22. neodvisni pravi

  Kmetica Gomboc, pač kmetica. Cerkev in vera sta stvar posameznika. Da bi pa cerkev morala podariti državi gozdove, ta bi pa potem dala še te, kot vse ostale do zdaj, kocesionarjem, da bi napolnili svoje žepe se mi pa tudi zdi prava kmečka. Raje naj država pobere davek od prodaje lesa! Potem je pa čisto vseeno, ali davek plača koncesionar ali cerkev. Od tega, da je nekdo lastnik gozda in ga samo gleda, tako nima nič.

 23. kmetica Gomboc pravi

  Strpni
  I rest my case 🙂

  Jaz tu zelo redko berem članke same po sebi..
  Ne zato ker so izrazito pristranski, ampak preprosto zato, ker so pozni, zastareli. Poleg tega jih piše nekdo, ki nima jajc da bi se podpisal.
  Berem pa komente. To mi da enkraten uvid v možgane soljudi. Tvoje spustim ker..si prebral enega,
  si prebral vse.

 24. VSI STRPNI pravi

  rdeća prasoca gambić , verjamem, v ogledalo se stara podivjana smRDEČA prasica pa res ne bo rada gledala……..hahahahhahahahah…

  v čužo z levimi in desnimi, ajde enkrat le enkrat poskusi popljuvati tudi tvoje komunistične zverinske balkanske rdeče svinje…..le enkrat……hahahaha..tako za hec, saj vemo, da ne boš mislil resno…..hahahhHAHAHAHAHHAHAhahahahhaha

 25. VSI STRPNI pravi

  in konec debate, rdeče prasica pe ne odgvori, ker ti itak ne bom več odgovoril……hahahahhHAHAHAHAHha…razen, če ne uporabljaš drugih imen……hahahhahahahahha

 26. kmetica Gomboc pravi

  Razen če si kreten, ki se ga da kadarkoli sprovocirati..
  Hahahahahahahaaaaa 😀

 27. Koberman pravi

  Vam spet bujno rastejo koprive iz jezičkov al’ kaj že imate tam, predragi kumroščavi, a?

 28. linke pravi

  Kmetica ti boš ostal brez zob

 29. komunist pravi

  Kmetica je prasica se rima, pa še res je.

 30. štefan pravi

  Če človek prebere vse te komentarje, mu je jasno zakaj je Slovenija v komi.

 31. hors pravi

  Res ste neverjetni komentatorji,zakaj je le Slovenia v p…!?

 32. psihiater pravi

  Pri nas na Balkanu vse propada, samo psihiatrija se lepo razvija v neslutene višave. In to se ponavlja že od razpada avstroogrske dalje.

 33. Štuhi-Buhi pravi

  “Očitano mu kaznivo dejanje: žaljiva obdolžitev po čl. 160/II-I KZ-1. ”
  To je SLOVENSKI Zakonik !!!!!

  “Poskus ponovne uvedbe verbalnega delikta”
  Brezpredmetno, ker je to SLOVENSKI zakon, ki ŠČITI drzavljane in institucije R.Slovenije pred pluvalnjem “kar pocez”…
  in, ce je ze prijava, je stvar policije, da preveri okoliscine..Preprosto, drzava DELUJE… Štuhecu in druscini to ocitno ni prav !!!

 34. ČURIMURI pravi

  Politikis bi lahko napisal tudi kaj o privatnem življenju dotičnega Štuheca, kar sicer zelo rad počne. Recimo o tem, da ta far, ki se je zaprisegel celibatu, že leta živi s priležnico. Saj ne, da sem mu fouš,samo neha naj moralizirati z svojega vzvišenega dvoličnega katoliškega piedestala !

 35. bumbar pravi

  Ja, dosti se o totem Štuhecu po gostilnah lapa. Ki je dim, pravijo, je tudi ojgn…

 36. Mara pravi

  Slovenija kot prikriti udbo gulag pod Karavankami,bi bila idealna brez motečih kričačev,kot je Štuhec ! Lahko bi bila pravi balzam za ,zločinsko udbostalinistično dušo,pa ni ! Na očeh Evrope ni možno uporabiti vseh totalitarnih zvodov,kot pred desetletji !

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen