Ali kdo pozna mrtvega moškega, ki so ga našli pri HE Mariborski otok?

0

Poročali smo že, da so policisti v soboto ob 16.10 prejeli obvestilo, da je na obrežju reke Drave in v bližini hidroelektrarne Mariborski otok truplo. Kriminalisti so pod vodstvom dežurnega preiskovalnega sodnika okrožnega sodišča v Mariboru in ob navzočnosti dežurnega okrožnega državnega tožilca z okrožnega državnega tožilstva v Mariboru opravili ogled, ugotovitve pa so pokazale, da je nasilna smrt izključena.

Identiteta pokojnega še ni znana, zato policija prosi vse, ki bi moškega na fotografiji prepoznali ali bi vedeli kar koli o okoliščinah njegove smrti, da to sporočijo najbližji policijski postaji ali na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080 1200.

Pokojni je star 25–30 let, ima 1–2 dni staro neobrito brado, visok je 180 centimetrov, vitke postave, kratkih rjavih las, na desni ličnici ima znamenje oziroma bradavico. Ko so ga našli, je bil oblečen v hlače iz džinsa, svetlo rjave barve (znamke Corazon), majico z dolgimi rokavi  sive barve (znamka Two way, ki je po prednjem delu potiskana), obut pa je bil v črne športne copate znamke Nike v velikosti 46.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen