Kdo si ti, Alenka Bratušek, ki prepevaš “živel komunizem”, da praviš, da je Janša zadnji, ki lahko kritizira delo vlade?!

71

Objava Bonitetne hiše Standard & Poor’s, ki je danes ohranila bonitetno oceno Slovenije pri A-, je po oceni premierke Alenke Bratušek “zelo pozitiven signal Sloveniji”, da so se stvari očitno lotili prav. Na kritične tone s strani SDS pa Bratuškova odgovarja, da je predsednik SDS Janez Janša “zadnji”, ki lahko kritizira njeno delo.

Bratuškova je s temi besedami v včerajšnjih Odmevih pri Slavku Bobovniku, komentirala sobotno izjavo Janše, ki je dejal, da ima Slovenija “za volanom šoferko, ki nima niti izpita, in jo skušajo upravljati strici, ki sedijo na zadnjih sedežih, ki pa še nikoli niso vozili avtobusa”.

Še enkrat več smo bili priča totalitaristični oblastni retoriki, kjer glava izvršilne veje oblasti, ki prepeva “živel komunizem” (!), predsedniku največje opozicijske stranke že vnaprej in javno (!) odreka vsako kritiko njenega dela!? Kot da smo še vedno v letu 1945…

“Izpita za avtobus nimam in ga tudi nimam namena narediti,” se je potem dalje pačila Bratuškova in je pri tem bila na moč podobna njenemu strankarskemu kolegu Janiju Möderndorferju, ki se je včeraj prav tako spakoval, ko je govoril o nekih kobilicah.

Po njenih besedah je Janša v času, ko je vodil vlado, “dokazal, da nikakor nima izpita za vodenje države”. “Mislim, da je on zadnji, ki lahko kritizira moje oziroma naše delo,” je poudarila. Na vprašanje, ali vozi ona ali tisti, ki sedijo na zadnjih sedežih, pa je odgovorila, da vlado vodi ona.

O prihodnjih vladnih ukrepih za izhod iz krize premierka sicer ni natančneje govorila, saj jih bodo javnosti predstavili, ko jih bodo dorekli v koaliciji. Je pa med drugim pojasnila, da po njeni oceni, če ne bo velikih sprememb, dodatnih posegov v plače javnih uslužbencev v letu 2014 ne bo. “Drugače pa je za leto 2015 in naprej,” je dejala. Prav tako bi lahko po besedah Bratuškove “zvozili” brez kriznega davka.

Tudi znižanje pokojnin po njenih besedah za zdaj ni predvideno. “Seveda je pa znotraj pokojninske blagajne še kaj, kar ni neposredno povezano s pokojninami,” je dodala. Zatrdila je, da se v koaliciji zavedajo, da je politična stabilnost ta trenutek najpomembnejši faktor in da to velja tudi za DeSUS, kjer posegom v pokojnine niso naklonjeni. “Verjamem, da bomo znotraj koalicije našli rešitve, s katerimi se bomo strinjali vsi,” je poudarila.

Na vprašanje, kdo bo od jeseni vodil PS, pa je Bratuškova odgovorila, da je to odvisno od članic in članov kongresa. Z ljubljanskim županom se o tem zadnji čas nista pogovarjala. “Verjamem pa, da bo odločitev takšna, kot je edina prava za državo,” je še povedala Bratuškova.

Mimogrede, Bobovnik jo je včeraj kar nekajkrat opomnil, da sploh nima več časa za izvedbo njenih “revolucionarnih” ukrepov za stabilizacijo javnih financ, a Bratuškova je z lahkoto še povedala, da je bila že na dopustu en teden, ter da bo še odšla na “drugi” dopust.

Mi pa se lahko ob tem samo vprašamo: Kdo si ti, Alenka Bratušek, ki prepevaš “živel komunizem”, da je Janša zadnji, ki lahko kritizira delo vlade?! (sta/ured)

alenka bratusek pojeSlovenska premierka Alenka Bratušek ob prepevanju Bandiere Rosse.

Foto: YouTube

Št. komentarjev: 71
 1. mustačov hanza pravi

  Ta koza je verjetno na drogah…drugače si ni moč predstavljati, da take klesti…
  opica podojena, saj je ne kritizira JJ…največja kritika njenega dela so rezultati…
  Javna poraba nič dol, davki gor…pa saj to bi znala še moja babica, ki ni imela velikih šol.
  Je pa res, da je moja babica vse šole naredila po “reglcih” ta kobila pa vse ponaredila…mrš govno…

 2. zoro pravi

  Tale babura je lahko tiho kot miš. Še včeraj 2 razredna uradnica, danes pa po volji stricev iz ozadja predsednica vlade. Sedaj pa misli, da je rdečega boga iz murgel potegnila za jajca, a dejstvo je, da jo rdeči bogovi vlačijo za vimena, ki pa bodo prazna vsakršnih idej. Takrat jo bodo zabrisali stran kot so prej naredili že s pahorjem. Šoltes je že tako pripravljen, da vskoči.

 3. Maister pravi

  LYING COMMUNIST BITCH! Yea, that’s me, Alenka Blatušek.

 4. niko pravi

  Žal ne vidim nobenih ukrepov te vlade,ki je v opoziciji vložila podpise za referendum proti slabi banki in holdingu,trdila,da je vnos fiskalnega pravila v ustavo propad Slovenije in da oni znajo vse bolje.Kot vlada so prevzeli te načrte prejšnje vlade in jih izvajali malo čudno,s čimer so zadeve samo zavlekli.Na prihodkovni strani razen novih kreditov pri Amerikancih in novih davkov niso naredili ničesar,še sredstva EU jim bodo pomagali črpati tujci,ker jih sami ne znajo.Vstajniki so kričali,da nam bodo pokradli še tisto revščino,ki jo imamo v lasti,ko je Janša napovedal prodajo nekaj podjetij,zdaj,ko jih je na spisku 15,ostala pa sledijo(pa jaz nisem proti prodaji),je pa vse tiho.Narod si bo pisal sodbo sam in to dobesedno in prav je tako.

 5. DEBELA BERTA pravi

  Babi ne špila vse v glavi.

 6. piki pravi

  Komunistična nakladačka, ki bo plesala samo eno poletje!

 7. standard pravi

  Shiptarjev ne poslušamo.

 8. VSI STRPNI pravi

  Žal ne vidim nobenih ukrepov te vlade,ki je v opoziciji vložila podpise za referendum proti slabi banki in holdingu,trdila,da je vnos fiskalnega pravila v ustavo propad Slovenije in da oni znajo vse bolje.Kot vlada so prevzeli te načrte prejšnje vlade in jih izvajali malo čudno,s čimer so zadeve samo zavlekli.Na prihodkovni strani razen novih kreditov pri Amerikancih in novih davkov niso naredili ničesar,še sredstva EU jim bodo pomagali črpati tujci,ker jih sami ne znajo.Vstajniki so kričali,da nam bodo pokradli še tisto revščino,ki jo imamo v lasti,ko je Janša napovedal prodajo nekaj podjetij,zdaj,ko jih je na spisku 15,ostala pa sledijo(pa jaz nisem proti prodaji),je pa vse tiho.Narod si bo pisal sodbo sam in to dobesedno in prav je tako.

  Odličen post, jasen, resničen , realen, čestitke.

  (vsi vemo, kdo so v resnici vstajniki in zakaj na našem rdeče svinjskem in mafijskem balkanu, na oblasti ne smejo biti drugi razen zvestih kučanovih mafijskih rdečih kadrov, čeprav potem počenjajo isto kar je prej počenjal JJ, ampak ker počenja naša legalizirana rdeča mafija, je vse ok in mediji morajo kot vednodo sedaj , rdečo kučanoo nastavljeno kurbo le lizati in lizati in lizati…..hahahahhHAHAHahahah)
  vi NIKO pa ste racionalen , kar na rdeče svinjskem mafijskem balkanu ni dobro…..hahahahhahahaha

 9. borba pravi

  Sramota od sramote je tale opankarjeva nastavljenka. Tipična povzpetnica, ki nima pojma, kako se uspešno, predvsem pa pravično upravlja z državo.

 10. reful pravi

  Kdo si ti, Alenka Bratušek…………
  Je predsednica vlade Republike Slovenije, clanica strenke, ki je po volji ljudstva (demokracija, pa to..) zmagala na volitvah. Je tista, ki je po poluspelem drzavnem udaru Janse in na tenek led speljanih kolaborantov prevzela krmilo RAZPADJOCEGA avtobusa (beri, kaj se dogaja ko avtobus razpada -nesreca v Italiji), zvozila nekaj najtezjih ovinkov in poskusa potnike pripeljati na postajo, do katere so kupili karte..
  Zato, KDO SI TI , da se tako zaljivo oglasas !!!

 11. MEFISTO pravi

  Zakaj bi nam bilo lepo,če ni nuje.

  Samozadovoljni in samovšečni Slovenci morajo spoznati, da je lahko tudi slabo in še slabše.

  Zmanjkalo bo tudi za trenirkarje in tako imenovano kulturniško drhal.

 12. Štabna kurba Bratjoška pravi

  zdaj pa čakamo pohvalo dinglna
  on je naravnost zaljubljen v cverntrajbarco, ki mu jo je Kućo nastavu, njeeeeeee

  ŠKANDAL: malomarnica 29.julija še nič ne v o ukrepih za stabilizacijo države!!!!
  čaka, da ji komunajzarski ćale Mencinger sestavi proprgram, sam je un kr neki utihnu??? se mu je stanje poslabšalo?

 13. Štabna kurba Bratjoška pravi

  @REFUL,
  bebo, kakšne ovinke pa je malomarma magistra zvozila???7
  najtežje jo čakajo septembra, zdaj pa Mojškra samo še luknje krpa, avtobus pa razpada hitreje kot pa njej to uspeva.
  Kdo je še videl, da se avtobus s CVERNOM FLIKA???

  zaradi bebcov tvojega kova je Plagiatorka še vedno na krmilu države, očitno se futreš iz njenega seska, ki pa bo vsk čas presahnil, samo ti bebo, tega še nisi dojel.

 14. RESNICA pravi

  Resnica je ta da so se oglasili podaniki JJ ki je vsemogočen in nezmotljiv ,pa tudi ta da vas hočejo politiki tako levi kot desni skregat še bolj med sabo da bojo še vedno živeli na vaš račun res vas ne razumem folk ,jahajo vas od spredaj zadaj in še kje vi pa ste toliko naivni in se kregate med sabo oni pa se mastijo na vaš račun dokler tega ne spregledate vas oni vrtijo kot jim paše

 15. VSI STRPNI pravi

  ti naši balkanski smRDEČI pingvini povsod sanjajo komunizem in pljuvajo po liberizmu ampak si želijo v evropsko liberalno stranko (denar je denar….hahaha)………hahahahahahahha…hahahaha..evropski liberalci še enkrat več ne razumejo kakšno drhal sprejemajo v lastne krog….naj se potem ne sprašujejo zakaj pri vsakih evropskih volitvah imajo vedno manj in manj privržencev………hahahahHAHhahahahahah

 16. erwin pravi

  Njej rečt opica, je žalitev za primate!. Ona je utekočinjen zrak.

 17. NOČEM JJ pravi

  No Alenka tudi res ni moja a prava izbira samo med zlom se ponavadi izbere manjše zlo ,vseeno boljša kot janez ivan bačovnik janša in njegova kamarila !

 18. VSI STRPNI pravi

  balkan je rajh opranoglavih balkanSSkih rdečih svinj in prascev…….konec debate, vse ostalo je povezano s tem……hahahahahHAHAhahahahah

 19. Pepi pravi

  Resnica, točno tako je (na žalost, ker smo ovce). Ni pomembno, če so politiki plitki in neumni, za njih je pomembno, da so manj neumni od nas.

 20. PlavaGarda pravi

  Dobra novica je to, da bodo pingvini spokal na dopust in bomo imeli vsaj mal miru pred njimi 😛

 21. lua pravi

  Ženšče je bilo živčno, hudo je napletala, brez glave in repa, retorika podn od podna, njena slovenščina ne pozna sklonov, govori po “cjelsk” (Celje), pač v skladu s kvaliteto njenega magisterija, skratka,popolna katastrofa! Vendarpride čas, ko bo sramotna nočna mora A.B. samo še spomin na najslabšo vlado in najhujšo travmo novejše politične zgodovine te države

 22. Matej pravi

  Pepi pravi:

  30. 07. 2013 at 10:28

  Resnica, točno tako je (na žalost, ker smo ovce). Ni pomembno, če so politiki plitki in neumni, za njih je pomembno, da so boj premeteni od nas
  Opomba ! Neumnejši so, od nas ! So pa tudi, veliko bolj premeteni ! Balkanska za nas pogubna vrlina ,ki ima preko Karavank v civilizaciji,slab sloves !

 23. mali pravi

  Ej ej, gospa “kanclerka”, zdaj se ti pa je od višine krepko zavrtelo.
  Vsak državljan naše države ima po ustavi pravico povedat svoje mnenje in tudi dolžnost, da pove, če vidi ali ve, da je ali je bilo nekaj narobe. Še nedržavljani naše države imajo svoje pravice.

  Ii zakaj naj bi bil Janša zadnji, ki bi lahko povedal svoje mnenje in kritiziral delo vlade???

  Glede na to, kar je Janša naredil za Slovenijo v 25. letih, so te besede hudo, hudo neprimerne in gostilniško aubiks domišljave.

 24. reful pravi

  Štabna kurba Bratjoška pravi: 30. 07. 2013 at 10:10 @REFUL,

  Glej, frajer, tudi Jajo je imel proloznost palamudit, ker so mu “taksni kot jaz” to dovolili. Preprosto, ce pravila “parlamentarne postevanke”, kako jih Ljudmila imenuje veljajo, veljajo za vse. Da mi je ljubo, kaj Bratuskova pocne , ni !
  Ovinki pri Bratuskovi?? Vsaj tole smo zvedli, da Sustersicev financ pisker ne drzi vode, vsaj za tretino… Kaj je pa bil Jajotov plan? Tole prikrivati, pa dokler gre, naj gre, potem pa trojka, samo, da on ne bo kriv ???
  Tale KIKLA ima vec jajc kot GENERALISIMUS !!!!

 25. slovenija rikverc pravi

  vsi politiki so bedaki, toda navsezadnje niso taki bedaki, drugače ne bi bili politiki !

 26. polito olje pravi

  Pod jajčkom bi bila bonitetna ocena že F–.
  Če je ne bi dobili, bi jo pa sam zahteval.
  Potomcu albancev se jebe za Slovenijo.

 27. iggo pravi

  Tej ženski je potrebno soditi po hitrem postopku,na način vojaškega sodišča,pa brez preveze čez oči

 28. polito olje pravi

  Iggo, upam da te ne moti, da sem kopiral tvoj
  post, kamor spada. Janez ne bo vesel
  ko bo ta portal zaprt zaradi petih bedakov, ki
  kršijo 297. člen.

 29. Matej pravi

  Na vprašanje, kdo bo od jeseni vodil PS, pa je Bratuškova odgovorila, da je to odvisno od članic in članov kongresa ! Alenka kolo vodi,na jug skupaj z udbo babicami ! Neka vam je, s srečo in da vas nikoli več ne vidimo !

 30. Knap pravi

  Reful
  Žal tvoja teza ne drži.Zakaj Šušteršićev “pisker” Drži vodo samo za dve tretinje.??
  Človek božji,kaj ti ne spremljaš dogajanja.Če ne ,potem ne vem zakaj se oglašaš.Če pa,pa še dolgo ne boš nič razumel.
  Takole je ,prijatelj.Kar je trdila Alenka,da rabi čas ne denar,je popolnoma blesavo.Čas je denar..Več kot 3/4 leta ,se je prejšnja vlada morala ukvarjati s prepričevanjem sedanje koalicije(PS in SD).Pa še nič jim ni mogla dopovedati.Potem je nastal mrtvi tek,ki ga ni povzročila prejšnja vlada.In ko so po nekaj mesecih spoznali ,da po drugi cesti ni možno peljati,je prišel takšen finančni rezultat.

  Torej prijatelj,nič ni bilo narobe z Šušteršičevim “piskrom”.Je pa precej narobe z bokalom medu ,ki ti ga kaže p’remierka.

 31. Skeptik pravi

  @iggo pravi:
  “30. 07. 2013 at 11:34 Tej ženski je potrebno soditi po hitrem postopku,na način vojaškega sodišča,pa brez preveze čez oči”

  In ti boš sodnik?!. Saj ti bi rad bil nekaj podobnega kot povojni zmagovalci, proti katerim imate toliko povedati, pa nisi/niste nič boljši. Ne moti vas poboj kot tak, ampak da so bili pobiti vaši bratje v duhu.

 32. VSI STRPNI pravi

  knap, omejenost in opranoglavost čisto vsake balkanske rdeče svinje je NEIZMERNA……100 krat dokazano , zato ne zgubljaj časa z argumentiranjem in racionalnim pristopom , da dokažeš zakaj rdeče svinjski vedno mafijski balkan je kar je……..hahahahahha..nima smisla, rdeči mikročip deluje in konec debate…..ti naši rdeči bedaki so celo prpičani, da je stalinistični čudak in divjak žužek svetnovno znani filozof…….hahahahahhaa..pa čeprav razen nekaj skrajnih levičarjev in neokomunistov po svetu ne POZNA NIHČE……hahahhahhhHAhahahahahahahahahahahah

 33. Ota pravi

  Tale gospa je ubula prevelike čevlje in neha naj provicirati prejšnjo vlado in njenega predsednika, ki mu ne seže niti do gležnjev seveda mislim znanje in inteligenca. Dajte jo vendar v kakšen tečaj, ki si ga naj sama plača, da bo znala povedati in tvoriti kvalitetne stavke. Naj pokaže kaj zna z delom in ne s samohvalisanjem in dvigovanjem davkov, to zna vask bedak. Hudo je gledati gospo, kako se precenjuje, a moramo se zavedati, da je naša usoda v njenih rokah. Menim, da je čas, da se gospa poslovi, ker očitno ne ve kaj dela.

 34. disante pravi

  @olje, ne bit tozibaba. 🙂 bo zarad istega ip.ja nasrkal se mefisto pa kaksen
  drug nik.

 35. iggo pravi

  polito olje pravi:
  30. 07. 2013 at 11:52

  Iggo, upam da te ne moti, da sem kopiral tvoj
  post, kamor spada. Janez ne bo vesel
  ko bo ta portal zaprt zaradi petih bedakov, ki
  kršijo 297. člen.

  polito ti si pa res bedak če misliš da me bodo zaradi mnenja ki sem ga podal zaprli,potem bo moralo v arest tričetrt slovencev,ki se ne strinjamo z pingvinsko politiko uničevanja slovenije

 36. iggo pravi

  pa še to tovariš polito,škoda da ni na partizanskem mitingu v stožicah zagorelo in pobralo vso to gololazen ,pa daj še to prijavi za sovražni govor,jebe se mi za tebe in tebi poidobnim,saj nismo v severni koreji

 37. mustačov hanza pravi

  Če bi znjo opravili po romunsko ne bi bilo škode…

 38. Skeptik pravi

  @iggo pravi:

  “…potem bo moralo v arest tričetrt slovencev,ki se ne strinjamo z pingvinsko politiko uničevanja slovenije”

  daj se malo skuliraj in ne tresi klampf. Da imajo volilci imajo vedno prav (na žalost) je temeljni postulat demokracije (saj ste menda demokratska stranka?) Če volitev niste sposobni dobiti, potem pač ne bo oblasti…… Dokler bo pa firer IJJ bo pa bolj žaltava, zlasti iz Baden Doba je bolj težko vladati, pa saj bo kmalu na Dobu tablica JBZ(?) v spomin na dopustovanje osamosvojiteljev..

 39. iggo pravi

  skeptik,počakaj malo na vročo jesen,ki bo če ne bo prej volitev tovariši boste odleteli kot knof od gat

 40. polito olje pravi

  Iggo, ne se preveč napihovat. Verjetno imaš možgane še na off od kampiranja.. kakorkoli že, zapor ni opcija. To škoduje proračunu.
  Take kot si ti udarijo po denarnici ali delo v splošno korist. 🙂
  Bo vsaj enkrat kaj od tebe. Tako da, ti kar nadaljuj.
  Povratnike imajo najraje, taki dobijo oboje.

 41. kangoo pravi

  Plagiatorškova je zadnja smet na svetu, ki lahko sploh z eno črko omeni velikega Slovenca Janeza Janšo! Gnoj babji komunistični.

 42. VSI STRPNI pravi

  polito olje, če tvoji mafijski udbaški sodniki razmišljajo tako to še ne pomeni, da ne velja RECIPROČNOST …če je nekaj kaznjivega mora biti kaznjivo za vse tudi za balkanske rdeče mafijske VEDNO NESTRPNE IN DIVJE bedake…..hahahahahhhahahahhahahahha…..tako, da poleg tvojega blaznega podpihovanja klanja drugače mislečih , odobravanja titovega komunističnega zverinskega in morilskega sistema, mislim, da bi MORALO BITI TAKOJ OBSJOJENIH VSAJ ŠE DRUGIH 571 KUČANOVIH MAFIJSKIH RDEČIH KURB ….začenši z divjimi in nestrpnimi udbodnevnikaši in omladinci……hahahahah

  tako ,da ti slepo zaupaj balkanskimudbomafijskim rdečim sodnikom, ostali pa seveda evropskim demokratičnim in strokovnim ter nestrankarskim ……hahahahahHAHHAHAHAHAH

 43. miha pravi

  Pingvinska kura je tako zarukana in prevarantska, da se sploh ne zaveda, da je zadnja, ki se sploh sme oglasati za karkoli.
  S temi izjavami je le utrdila svojo balkansko primitivnost in nizek nivo IQ. Ona se ni naucila v zivlenju niti najbol osnovne lekcije: Da se neprimerno bolsega in zasluznega od nje ne naskakuje s tako primitivnimi, laznivimi in podlimi kokodakanji….ker drugace ona ne zmore
  Kar se izpita tice pa: Kumrovski strici ji lahko skopirajo kumrovski avtobusni izpit, tako kot so ji kumrovski FDV jev ” magisterij”, pa ji ne bo nic pomagalo. Pameti skopirati se ne da!

 44. VSI STRPNI pravi

  končno lepa novica……hahahha….vedno več slovenskih državljanov noče več plačevati davkov , ne raznoraznih prispevkov in vedno več spoznava, da je država le balkanska mafijska tvorba………hahahahahAHHAHahahahahah

 45. rene pravi

  Še malo pa sploh nihče ne bo vedel, kdo je bila ta marioneta.

 46. Miran pravi

  Ja in zakaj ne bi človek smel prepevati bandiero rosso?
  Frančki, zakaj vas vprašam?
  Po glavi se vam še naci drek cedi in nabijate kaj naj bi se smelo peti. 🙁

 47. dingdong pravi

  Hvaljen Jezus in partizani !

  http://www.youtube.com/watch?v=_5koRYLKUbk

 48. ne damo se pravi

  Alenka se mi gabi in na bruhanje mi gre. Zakaj so vse leve prasice tako ogabno neumne?

 49. dingdong pravi

  Imaš pač probleme z samopodobo in dojemanjem realnosti, kot še nakaj pacientov tukaj. Poišči strokovno pomoč : http://zdravniki.org/lokacije/psihiatricna-bolnisnica-idrija

 50. miha57 pravi

  Vinko Vasle na tviterju razkriva da na Alenkinem avtobusu ModelDolfe menjava plenice stricem iz ozadja.

 51. Ota pravi

  Gospa je zame ena velika sramota Slovenije. Nima drugega dela, kot se vedno znova oglašati na Janševe komentarje. Gospa naj bo raje tiho in se z delom dokazuje z JJ pa naj raje ne obračunava, ker mu nikoli in nikdar ne bo kos. Gospa ima lahko svoje mnenje, ki nam ga ni potrebno vsiljevati, kajati tudi mi spremljamo dogajanja, pa razen njenih napadov in histeričnih odzivov na JJ ni do sedaj naredila nič koristnega za nas. Morda bi bilo fino če jo predsenik Pahor malo podučil, kako se vesti, obnašati in reagirati na posamezne komentarje. Zame je njeno početje nesprejemljivo, kajti gospa bi morali imeti toliko dela, da se ne bi smela obregniti na vsak Janšev komentar.

 52. nikita pravi

  Vsi v prvi vrsti so peli, pa tudi večina ljudi v nabito polni dvorani.
  Pa kaj?
  Poleg tega je AB samo odgovorila na Janševe žaljivke, kje je tu problem?
  Je morda “pačenje” dovoljeno samo desnim?
  Lep pozdrav.

 53. MartinKrpan pravi

  Tovarišica PM in njena tolpa se vsake pol ure izmisli nov davek. To je enosmerna pot proti egiptovskem scenariju.

 54. VSI STRPNI pravi

  Nikita, to kar se je zgodilo 27. aprila 2013 je eno veliko balkansko rdeče svinjsko neoKOMUNISTIČNO sranje in konec, vsaka legimitizacija tega ideološko nestrpnega, blazno nazadnjašega rdečega sranja oz nastopa je kulturno neokusno, kajti vsi v prvi vrsti bi morali odgovarjati za vse komunistične poboje, klanja in preganjanja , ki so jih oni ali njihovi pristaši ali nadrejeni v titovih totalitarnih,enoumnih časih počenjali in konec debate.
  vsak od teh balkanskih mafijskih rdečih mafijskih neoKOMUNISTOV , si ne zasluži pljunca v obraz , ker je škoda pljunca…..hahahahahahaha..da pa ste opranoglave balkanske rdeče svinje popolnoma v sozvočju s temi rdeče svinjskimi zverinskimi prasci ni novost…..hahahahahahahaha…
  ampak to je pač značilna urbana balkanska enoumna post-komunistina folklora….hahahahahahha..to kar je pa zame kulturno dolgoročno najbolj problematično pri vseh teh opranoglavih in vedno podivjanih balkanskih rdečih svinjah je to podlo in prikrito sovraštvo do evropske kulture, zahodne demorkacije in evrope na sploh…ti rdeči prasci na veliko žrejo iz evrope istočasno pa po njej pljuvajo, kar je pa glavna hinavska značilnost vseh opranoglavih balkanskih rdečih svinj……hahahahahahhHAHAHAHaha

 55. Ota pravi

  AB ni postavljena za mandatarko zato da bo vedno in povsod nigirala JJ. Za takšno delo je plačana cca 6000 Evrčkov naših seveda. Ponavljam, da ima gospa dela čez vrh glave, ona pa se obregne na vsak Janšev komentar torej bi rekla , da ima preveč časa. Sicer pa ponavljam, pošljejo naj jo g. Pahorju na učne ure, da jo bo naučil manir obnašanja v medijih in retorike. Takšno njeno branjenje pred JJ je posmeha vredno. Z rezultati naj se brani ne pa z nespametnim obtoževanjem in hvalisanjem sebe. Preveč je plačana za takšno početje. Ljudje, ki imajo kaj v glavi se ne odzivajo na vsak komentar, ki jim ni povšeči.

 56. Ota pravi

  AB ni postavljena za mandatarko zato da bo vedno in povsod nigirala JJ. Za takšno delo je plačana cca 6000 Evrčkov naših seveda. Ponavljam, da ima gospa dela čez vrh glave, ona pa se obregne na vsak Janšev komentar torej bi rekla , da ima preveč časa. Sicer pa ponavljam, pošljejo naj jo g. Pahorju na učne ure, da jo bo naučil manir obnašanja v medijih in retorike. Takšno njeno branjenje pred JJ je posmeha vredno. Z rezultati naj se brani ne pa z nespametnim obtoževanjem in hvalisanjem sebe. Preveč je plačana za takšno početje. Ljudje, ki imajo kaj v glavi se ne odzivajo na vsak komentar, ki jim ni povšeči.

 57. MEFISTO pravi

  Polito olje,glede na to, da imaš le rigoroz za vojaške specialce tako imenovane JLA, seveda za specialno vojno, nimaš nikakršnih kvalifikacij, da bi lahko tuje izjave presojal v smisli 297.člena KZ.

  Še več, če bi imeli sploh kako pravno državo, bi ti po tem členu že moral sedeti.

  Spoštovani Iggo je samo z igro besed figurativno nakazal, kako zannič premierko imamo, o čemer je že prepričana tudi večina rdečuharjev.

  Le ti si edini pameten in hvališ škartirano robo.

 58. polito olje pravi

  Mefi, iggo je pozival k umoru z streljanjem. Jaz seveda nisem tu da
  sodim, zato so pristojne druge službe.
  Tudi če ne bi bilo to kaznivo (pa je) je to zelo nizek nivo
  komunikacije.

 59. MEFISTO pravi

  Iggo ni nikjer omenil streljanja.

  Preveze na očeh pa bi po njegovem potrebovala,ker je splošno znano, da si ne upa gledati resnici v obličje.

  Kaj je zdaj to?

  Premierka ima pracvico do nizkega nivoja vladanja, njeni podaniki pa ji na njej primernem nivoju ne bi smeli povedati, da je brez konkurence poplnoma zanič premierka in še huje.

 60. MILAN pravi

  to je ena pokvarjena zdrajhana HURE

 61. ultimax pravi

  Tovriš rdeći,čas je da preberete knjigo Odosvobodilnega boja do banditizma,ki jo je napisal UDBOVEC Albert Svetina -Erno.Močno priporočam!!

 62. Miran pravi

  @Mefo, ti še kar glumiš majmuna?

  Najbrž ti je že res zaštekalo.
  🙁

 63. Miran pravi

  Ota, ne lotevaj se tem, ki so zate pretežke.
  Zato imamo Mefija.
  🙂

 64. Miran pravi

  Ota, ne lotevaj se tem, ki so zate pretežke.
  Zato imamo Mefija.
  🙂
  _——-

 65. 2004-2008 pravi

  sds-
  svojat..tatinska
  .
  .kmalu boste pred sodniki
  še za večje grehe
  .
  banda lopovska
  .
  .SMRT–janšizmu

 66. Drago pravi

  2004-2008 pravi: 31. 07. 2013 at 09:57

  Ti si tisti, ki laže in krade ter se dere: Držite lopova”.

  Bratuškova se naj “brani” z delom, ne z blesavimi odgovori.
  Janezu Janši ne seže do gležnjev. Naj bo tiho in dela ali pa pove,
  da ne zmore, bo nekdo drugi prevzel zanjo prezahtevno delo.
  Nekaj takega je izjavljal prvi pingvin.

 67. 2004--2008 pravi

  dragec
  .
  .pojd v -IKEO-
  .
  imajo razprodajo
  senčnikov

 68. Miran pravi

  @2004-2008
  Ne vem če bo to dovolj. Mal bi se moral še z vodo polivat.

  🙂

 69. […] Kar seveda pomeni, da je ena tretjina trojka z eno nogo praktično že v Sloveniji… In kaj medtem dela premierka Alenka Bratušek? Po nacionalni teve razlaga, da je že bila na dopustu en teden, ter da bo kmalu odšla še na “drugi” dopust!? […]

 70. minecraft game pravi

  I am genuinely glad to glance at this web site posts which includes lots of helpful facts, thanks for providing
  these kinds of information.

 71. claves minecraft pravi

  He cogido su rss feed ya que me es imposible ver tu correo electronico para hacer una
  subscripcion a sus link o servicio newsletter . ¿ uuna direccion? Por favor hazme comprender de que manera puedo hacerlo.

  Solament me encantaria recibir actualizaciones. Muy agradecido.

  Mira lo siguiente y puedes navega por mi homepage: claves minecraft

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen