Charlie Sheen se na velika platna vrača v minimalističnem filmu Romana Coppole

0

Ameriški igralec Charlie Sheen se vrača na filmska platna v filmu Romana Coppole “A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III” (Vpogled v um Charlesa Swana III), ki je nastal šele, ko je Coppola zavrgel misel na “primeren proračun”. Film je nastal z zelo skromnim proračunom, za snemanje pa so uporabili precej režiserjevih osebnih stvari.

“Snemali smo na mojem domu, Charlie pa je uporabil veliko mojih oblek. Delal sem s prijatelji in sorodniki, snemali smo v moji pisarni, uporabili moj avto. Stvari so potekale precej intimno. To je bil edini način, da nam je uspelo dokončati produkcijo,” je za francosko tiskovno agencijo AFP dejal Coppola, ki pravi, da je v Hollywoodu zelo težko dobiti denar za izvirne filme.

Režiser je dodal, da je z veseljem pomagal svojemu prijatelju, ki je med letoma 2003 in 2011 nastopal v uspešni seriji Dva moža in pol, pri vrnitvi na filmska platna. Pred selitvijo na male ekrane je Sheen zaigral še v filmih, kot sta dva dela Napihnjencev, Wall Street, Trije mušketirji in Biti John Malkovich.

V filmu, ki je v ZDA že v kinematografih, nastopajo še Jason Schwartzman, Bill Murray in Patricia Arquette, postavljen pa je v Los Angeles v 70. letih minulega stoletja. Zgodba govori o grafičnem oblikovalcu, ki ga zapusti dekle.

Čeprav je imel Coppola težave s financiranjem filma, pa je toliko bolj zadovoljen z rezultatom. “Vse skupaj se je na koncu izkazalo za blagoslov, saj je treba biti zaradi manj sredstev bolj domiseln pri rešitvah,” je pojasnil. (sta)

charlie-sheenCharlie Sheen se vrača na velika platna…

 

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen