Ne se šalit Pejovnik! Postopek ugotavljanja plagiatorstva Bratuškove lahko traja od 3 do 6 mesecev!?

72

Na ljubljanski univerzi ne bodo zavlačevali postopkov ugotavljanja morebitnega plagiata magistrske naloge premierke Alenke Bratušek, je ob robu javne predstavitve mnenj o problematiki plagiatorstva v DZ dejal rektor Univerze v Ljubljani Stanislav Pejovnik. Postopek teče po najhitrejši možni poti in lahko traja od tri do šest mesecev, je ocenil.

Število plagiatov, ki jih ugotovijo in sankcionirajo na slovenskih univerzah, se močno razlikuje od katerekoli evropske ali svetovne države, je poudaril Pejovnik. Pritrdil je, da univerze, tudi ljubljanska, javno ne obešajo na veliki zvon dejanja, povezana s plagiatorstvom.

Postopki ugotavljanja plagiatorstva trajajo, ker vsi takšni postopki končajo na sodiščih, kar velja tudi za ljubljansko univerzo, je pojasnil Pejovnik.

Na novinarsko vprašanje, zakaj postopki ugotavljanja suma plagiatorstva pri politikih in drugih javnih osebnostih trajajo tako dolgo, je rektor odgovoril: “Zelo težko si predstavljam, kaj bi bilo, če bi univerza spor na sodišču izgubila. Verjetno bi trdili, da nismo delali strokovno, da bi si raje vzeli malo več časa in ne grešili. Univerza praviloma sicer skrbi za visoko strokovnost svojega dela.”

Dodal je še, da je v dveh sodnih postopkih sodišče pritrdilo univerzi, vendar sodbi še nista pravnomočni.

Senat Fakultete za družbene vede (FDV) se je 8. aprila seznanil s poročilom dekana Bojka Bučarja in potrdil začetek postopka ugotavljanja domnevnega plagiatorstva magistrske naloge Alenke Bratušek, ki pa je navedbe o tem, da naj bi bil njen magisterij plagiat, že večkrat zavrnila.

A nekateri priznani slovenski akademiki že dalj časa trdijo, da gre pri magistrskem delu Bratuškove nedvomno za plagiat.

V skladu s statutom univerze predlog za začetek postopka odvzema znanstvenega naslova poda rektor oziroma dekan, če obstajajo okoliščine, ki kažejo na to, da so pogoji za odvzem verjetno izkazani, o predlogu pa nato odloči pristojni senat.

Če senat meni, da je predlog utemeljen, sprejme sklep, s katerim začne postopek odvzema naslova in določi pooblaščenca za vodenje postopka do izdaje odločbe. V primerih uvedbe postopka senat imenuje tudi tričlansko komisijo visokošolskih učiteljev, ki pripravijo ločena pisna poročila o razlogih za odvzem naslova.

Vsak bralec Politikisa pa se lahko sam prepriča o “originalnosti” magistrske naloge premierke Alenke BratušekTUKAJ.

Na tem mestu objavljamo še zanimiv komentar enega izmed mmc-jevih komentatorjev:

“Stanislav Pejovnik sodi v zgorni razred najbolje plačanih javnih uslužbencev v Sloveniji. Javni podpornik Jankovića in PS-a. Avtor odprtih pisem študentom s katerimi jih je nagovarjal k sodelovanju k takozvanim vstajam. In jasno, med najglasnejšimi nasprotniki prejšnje vlade.

In tak bo ugotavljal sum plagiatorstva prve šivilje v državi. Za kar si bo vzel, jasno, par mesecev časa v razmislek. Če ne bi bilo res bi mislil, da je vic.

V tujini je kaj takega nepredstavljivo, v podalpskem bananistanu pa normalna, družbeno sprejemljiva realnost. Čeprav, na nivoju etično-moralnega škandala, bi kaj takega moralo biti še huje od marsikatere črne gradnje.” (sta/ured)

alenka bratusek-cnnPo besedah rektorja Univerze v Ljubljani Stanislava Pejovnika bo Bratuškova še najmanj 3 mesece do pol leta premierka…

 

 

Št. komentarjev: 72
 1. Demi Zen pravi

  haha dobra. kako ne bruhnejo v smeh, ko pridejo flancat narod na televizijo?

 2. igor pravi

  Kako je Rajko Janša dobil gradbeno dovoljenje?

 3. miki pravi

  Pejovnik je prijatelj pokojnega Drnovška. Torej čista lds linija, tile kljukci bodo sedaj ta plagiat preiskovali do konca leta. Banda ušiva levičarska.

 4. VSI STRPNI pravi

  politično nastavljeni profesorji (poglejte imena…) bodo potrebovali toliko časa kot bo potrebno , da se rdečo štabno kučanovo KURBO ne moti na oblasti……če ne bi bila mafijakovićeva pingvinka, pa bi bil rezultat že tu in seveda predvideno bi ugotovili, da je plagiatorka, ker pa je rdečuhinja pa ni rečeno niti to….hahahahahahhHAHAhAhaha……joj kako so predvidljive te naše balkanske mafijske rdeče SVINJE….hahahahahahahahaha

 5. gogi pravi

  Jasno je, da bodo AB ščitili do konca in jo morda celo škandalozno ubranili, čeprav je vsem jasno, da je spisala en navadni plagiat!

 6. Black Jack pravi

  Kar Stanko noče videti, to Stanislav ne vidi. Vrana vrani še ni izkljuvala oči.

 7. Black Jack pravi

  Rdeča Alenka ima najboljšo možno podporo. Tudi če bo trajalo leta, potrudili se bodo, da plagiatorstva ne bodo našli.

 8. Black Jack pravi

  Zdaj se bodo rdeči kljukci spet pognali na nas. Idiotek “igor” je že pričel. To pa Alenke ne bo naredilo nedolžne. Stara candra je goljufinja, pa basta!

 9. Monči pravi

  Pedofil Kaloh a si malo živčen, ker te Majerjev konjski hlapec Vinko Svinko Gorenak ne poriva več u šupak, ker mu je kurac upadel zdaj ko ni več minister? Pa serješ naokol, ne?

  Zapomni si govedo smrdljivo, da je Bratuškova naša velika in ljubljena voditeljica in bo to ostala pa če se cela janševska sodrga vrže na trepalnice!!!

 10. honki donky man pravi

  Bratuškine male oči izdajajo, da je hinavka prve vrste, njeni tigrasti čevlji pa da je eno neokusno ženšče, ki bi dejansko morala delati kot branjevka. Katastrofa za Slovenijo na celi črti.

 11. erwin pravi

  Pejovnik se ga zapija v Florijan baru na Peruzzijevi…..strokovnost ljubljanaske univerze mu je pa deveta skrb. Še mal pa bo penzija, a ne?

 12. erwin pravi

  Tale monči je ziher pederčina. Že ime ima kot kak murgeljčan, a te je palček napiču, al kaj?

 13. Toni pravi

  Pejovnik je podpornik Plagiatorstva, je Analfabet, Qerolant in Vleizdajalec.
  Perverznost brez primera, edina tolažba je, da vedo že povsod v Evropi in po svetu, da je PLAGIAT, ki ga je naredila PV=Alenka Bratovšek. fuj in fej teh QEROLANTOV=LEVIH FAŠISTOV!

 14. Janko.Z.Vića pravi

  MONĆI ni PEDERĆINA on je naš MAVRIĆNI BOJOVNIK,koji se žrtvuje (ne đabe) za sve nas i prime GOLUBIĆA te PREVIRANTA u isto doba u isti ČMAR

 15. Janko.Z.Vića pravi

  Dok ima PARA ALENKA ima da sedi u FOTELJI PM,a posle kuda koji mili moji…..

 16. Petrovc pravi

  Vlada Janeza Janse je vladala takole 1 leto!
  iIN V TEM LETU NI NAREDILA NIC!!!!
  Pustimo vladati Alenki pol leta, pa po tem pljuvajmo!!!!!

 17. Janko.Z.Vića pravi

  Kako nije ništa uradila, prekinula nam je FINANCIJSKI TOK, uzela PRIVILEGIJE (koje moramo sad vračati),skora vas napravila NORMALNE , da nije bilo BRANI.SVOJ.Štrukeljna, CARA DUŠANA, SEDEĆEG, te BANDE 571,gladnog NEMOĆNOG FORUMA 21, boraca-hajdučije od Stanovnika, te ustajnike za KULTURU te prava bivih UDBAŠA , kojima se izkazuje DUŽNO POŠTOVANJE,pa jel vi znate KOLKO SU ONI PRIJAVA DALI (na ERTEL jih 95% spalio). i nemojte nisu NIŠTA uradili, skoro nas SJEBALI ……..

 18. Black Jack pravi

  @monči pedofil – vem za lokal, kjer lahko žvečiš tiče celo noč. Ni ti ga treba stresati tukaj pri nas, ker je majčken in še smrdi.

 19. balkanekspres pravi

  A možda i duže, ima u nas vremena, nema frke: http://i.imgur.com/nY15sv0.jpg

  Onda ima za svaki slučaj i potpora koree: http://i.imm.io/11eHc.jpeg

  Naći sve pod kontrolom.

 20. balkanekspres pravi

  Koji moderation bre, šta ti to znaći?

  Ajd nesrećo, budi mi dobar i nek ti bog murgaljski dade zdravlja:

  http://i.imgur.com/nY15sv0.jpg

 21. dingdong pravi

  Uh, sem si oddahnu. Bratuška bo varčevala, ampak ne na brutalen način kot prejšnja vlada. Ko mi bo zmanjšala plačo, me bo božala po ritki.

 22. MEFISTO pravi

  Pejovnik bo očitno počakal še na Alenkin doktorat, da ne bodo posebej zapravljali časa za magistrsko nalogo in posebej za doktorsko disertacijo.

  Mi zna kdo od rdečih genijev pojasniti, kako so lahko Kanglerja v pičlem mesecu spravili ob visokošolsko diplomo?

 23. MEFISTO pravi

  Ne sodite prestrogo Mončiju.

  Tudi Monči bi rad bil tako pameten kot smo mi, pa ne more biti, ker je rdeči levičar.

 24. UdbaTauferKučan pravi

  Udbavska dvojna merila – revolucionaren boja za oblast za naše. Udbavstvo hahaha. Slovenija je žrtev te katastrofe že 70 let,

 25. bumbar zbrisani pravi

  Komentiranje na Politikiksu je postalo popolnoma nesmiselno. Branje člankov in komentarjev pa duhamorno.

  …škoda…press…

 26. Petrovc pravi

  Mefisto:, lahko!
  Lahko ti tudi pojasnim, za kaj tebe ni moc spraviti ob nobeno diplomo!

 27. VSI STRPNI pravi

  monćić, balkanski mafijski rdeči prasec kako je kaj s teboj? te še vedno posojajo pasjejebcem?….hahahahahahaha…hahahahaha

 28. MEFISTO pravi

  Bumbar, vzemi v roke Cicibana, če je Politikis zate še prezahtevno branje.

 29. VSI STRPNI pravi

  bumbar zbrisani, kaj se sploh goniš tu balkanska rdeča svinja, saj imaš tvoj enoumi in mafijski udbodnevnik pa prodane rdeče ritke saftijevih mladincev…..odjebaj tja, tam je tvoj prostor, med balkanskimi mafijskimi rdečimi svinjami……ahahahahahahah

 30. MEFISTO pravi

  Petrovc, zdaj niti diplome ne potrebujem več.

  Veliki Mefisto bo ostal moder in duhovno nedosegljiv z diplomo ali brez nje.

 31. MEFISTO pravi

  Pogrešam Romarko.

  Da si ni ta krhka dama, ki je nekoč rada nastopala v tandemu s cenjenim Petrovcem, sodila sama.

 32. Petrovc pravi

  MEFONJA IN REINKARNACIJA:

  Dođe MEFONJA kući uveče pijan k’o letva, i zavuče se pored svoje Matilde, koja je već spavala.
  Kad pukne grom, Mefonja se probudio video je čudnog čoveka, Petrovca, kako stoji pored kreveta noseći dugu belu haljinu.
  “Ko si ti?” – upita Mefonja.
  “Ja sam Sveti Petar, znaci, Petrovc!”
  “Jel’ to znači da sam ja, mefonja, mrtav?”
  “Ja”!
  Jaoooo, jaooo, imam još toliko razloga za život, nisam se oprostio od jebivetrov, porodice, pederov,……. Moraš me poslati nazad i to odmah, molim”.
  Kae Petrovc: “Mogu te reinkarnirati, ali postoji kvaka. Mogu te poslati nazad ali samo kao psa ili kao kokošku.”
  I Mefona tuhta: “Onda bolje kao kokošku pošto znam da ima farma odmah blizu moje kuće.”
  Sv. Petrovc pljesne rukama, pojavi se svetlost i Mefo se nađe prekriven perjem kako kljuca okolo po dvorištu. Dođe petao do njega i pita Muju:
  “Šta, znači, ti si nova ovde, jel’ uživaš prvi dan ovde?”
  “Ja, super je, ali imam čudan osećaj iznutra – kao da ću eksplodirati.”
  “Ma nije to ništa. Nemoj mi reći da nikad nisi skotila jaje? Ako nisi, samo se opusti i pusti da sve ide svojim tokom.”
  I Mefo se opusti i posle par trenutaka izleti iz njega jaje. I obuzme Mefu milina jer je po prvi put osetio materinstvo.
  I tako je skotalio i drugo jaje, obuzeo ga talas emocija i znao je da je reinkarnacija u kokošku nešto najbolje u životu što mu se moglo desiti… Ikada!!! Osećaj je bio fenomenalan.
  I taman kad je hteo da snese i cetvrto jaje oseti udarac u potiljak i čuje Matildu kako viče:
  “Probudi se, pička ti materina, svinja pijana, sereš po krevetu…”

 33. bumbar zbrisani pravi

  …Fsi sterpni pa Mafistou…da neom poklico Neostika al pa Hajnekena pa vama bota jebala recepročno fse ot cicibana pa do černe sterpne krmače…. 🙂

  …kaki portal…taki komentar…press…

 34. bumbar zbrisani pravi

  …sem napisal odgovor Mefistu in VSI STRPNI in so me dali na Palitikisu na čakanje oz. moderiranje. Moje vulgarno izražanje je v primerjavi z VSI STRPNI malodane benevolentno. Različna merila pri Politikis?????

 35. Demi Zen pravi

  To je pac FDV , zdej bo trop starih jarcev sest mesecev pregledoval eno maloumno diplomo ki ima v analiznem delu eno tristavcno tabelco:)

  Tem se rece dodana vrednost in znanje za prihodnost::))

 36. NEOSTIK pravi

  @Petrovc

  Hahhahhahhahahahhahhahhahahhahhahhahhahahaaahahahahahahhahhahahhahhhahahahhahahhhahahhahhahahhahahaaahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

 37. ultimax pravi

  gospa je bila direktorica direktorata za finance v poharjevi vladi,bila je nadzornica v NKBM ,sedaj pa je kar je.REZULTATI so vidni.ADIJO PAMET!

 38. Janko.Z.Vića pravi

  Kad god jo pogledam tako neobrijano, znojavo, kao tek sad napojila svinjac postane mi jako toplo kod srca i pitam se, ko to može moju SELJAĆICU, da tako maltretira zbog KOPI-PASTE i nevidi u njenim oćima onaj pravi SELJAČKI POGLED kojeg malo ko, a pogotovo mlada GENERACIJA MAŠA , VONTA BABA I PO, … u stvari i nepoznaju. ZATO ALENKA SRETNI SMO ŠTO TE GLEDAMO MIRIŠEMO I MAŠTAMO——-

 39. miha pravi

  Pa dajte novinarji odjebat to pingo-komunjarsko golazen, ki se je zazrla tudi na nicvredno FDV , ima sedaj vse Slovence za norca!
  Dajte magisterij sivilje Plagiatorsek v preverjanje na kaksen drug kredibilen faks pa da vidimo kako hitro bodo potrdili nedvomni plagiat…
  FDV rdecuhi bodo vse namerno vlekli in nategovali folk, kar je za njih izredno previdlivo!
  Vse in res prav vse cesar se ta pokvarjenka loti je PLAGIAT!!! Tudi ukrepe Janse je zacela kopirati in jih sedaj ta laznivka prodaja kot “svoje”

 40. NEOSTIK pravi

  MEFONJA IN ŠPAGETI

  Priča Mefonja Jebonji:
  – “Prošle noći sam sanjao strašan san.”
  – “Šta to?”
  – “Sanjao sam da jedem špagete!”
  – “Šta je tu strašno?”
  – “San k’o san, ali kad sam se probudio, nigde kanapa od pidžame!”

 41. MEFISTO pravi

  Menda je res precej hudo s Petrovcem.

  Zdaj bi nas že rad prepričal, da je sveti Peter.

  Bodimo obzirni, ni mu lahko.

 42. MEFISTO pravi

  Petrovc, ime Judež Iškariot še tudi ni zasedeno.

 43. škof Rožman pravi

  Mefo, ti salutiram. Dobro se drzis po drkanju Petrovca, svaka ti cast.
  Resno. Jaz ne bi imel zivcev normalno mu kontrirat..

 44. bumbar zbrisani pravi

  @škof Rožman

  MEFISTO pravi:
  17. 04. 2013 at 06:12….možno ta prvi komenter???

  MEFISTO pravi:
  18. 04. 2013 at 00:31….možno met zadnimi???

  …to je fküp kakih 18 ur za tastetoro baje vö prašni kleti?!?!

  …in te naj še ma det žifce za “normalno” kontreraje…in to komu že praiš????…. 🙂

 45. MEFISTO pravi

  Škof Rožman ali kdorkoli si že, prijatelj razumni cenjeni Petrovc naivno misli, da je najmočnejši takrat, ko druge osebno ponižuje kot sinoči ob 21:39 in pri tem poceni prodaja štose iz prvega razreda, če ne že kar iz zadnjega letnika socialističnega otroškega vrtca.

  Pri tem pa kar pozablja, da so takrat, ko s prstom kaže proti drugim, ostali štirje vedno obrnjeni proti njemu.

  Do zveličanja pri blagem in modrem Mefistu mu lahko pomagajo le še jastogi, kaviar, Don Perignon ali še kaj boljšega.

 46. MEFISTO pravi

  Bumbar, ti si boš pa moral izbrati šibkejšega sparing partnerja, saj sta Politkis in veliki ter modri Mefisto zate zaenkrat še prezahtevna.

  Ko boš nekoliko odrastel, se pa oglasi, da se pomerimo.

 47. škof Rožman pravi

  Mefo, dobro jutro.
  Napise se Dom Perignon. Z m-jem.
  Ampak kako bi ti to vedel, tvoja jetra
  so navajena samo lokalnega piva in vina, hofer
  lidl varianta.

 48. MEFISTO pravi

  Naj se piše z n ali z m, prepričan sem, da si svojih jeter nisi pokvaril z Dom Perignonom.

 49. škof Rožman pravi

  Imas prav, ampak veliki modri bi lahko
  poznal slovnico.. 🙂
  recimo inteligenca namesto intiligenca,
  ogabno namesto ugabno itd.

 50. MEFISTO pravi

  Saj bi še prijetno kramljal s teboj, pa ne vem, če se pogovarjam s Petrovcem ali kakim drugim vedoželnežem, ki se podpisuje kot blagopokojni Škof Rožman.

 51. ROFL pravi

  @me f isto

  vrtni palček, s kariero, ki mu jo ne bi zavidali še smetarji in nedokončanim skropucalom od fakultete, zakaj že bi bila debata s teboj prezahtevna? kakšne kvalitete imaš? kaj si v življenju že dosegel? kakšne zasluge si lastiš? zaenkrat je “modrovanje” na tem skretnem “portalu” in pritrjevanje temu s 15 drugimi alti tvoj največji dosežek. torej?

 52. MEFISTO pravi

  Mefisto je velik in moder.

  Prenesel bo, da ga Petrovc bombardira tudi kot Rofl.

  Še posebej, če se Petrovcu ne bo treba več zatekati k mistiki.

  To, da se je naš kralj Politikisa, ki še sam ne ve, da pravzaprav nima nikoli prav, začel zatekati k mistiki in da se ima že za sv. Petra, nebeškega ključarja in Škofa Rožmana, njegovega duhovnega služabnika, kaže na nevarne razpoke v njegovi duševnosti.

  Ker je veliki in modri Mefisto tudi blag in dober, mu ne bo v preveliko breme, če bo še naprej služil “prijatlu razumnemu” kot duševni terapevt, po katerem bo lahko zlival golide svojih frustracij.

  To, da je letos ob Veliki noči spet okrasil božično drevo, namreč za njegovo stanje duha ni preveč vzpodbudno.

  Naj se Petrovc še tako trudi, ne bo nikoli dosegel veličine “vrtnega palčka oziroma smrdljivega pritlikavca”, kajti pametni in razumni ljudje merijo pritlikavost glede na duhovni razpon, tu pa je cenjeni Petrovc s štosi iz socialističnega otroškega vrtca gol in bos.

 53. MEFISTO pravi

  Kot sem že dejal, še vedno se lahko odkupiš z jastogi, kaviarjem in Dom Perignonom, če nam seveda ne boš vsiljeval krompirjeve vodke s pocinkanimi lističi.

 54. barjan pravi

  Mefisto, kot spletni tepček politikisa, si postal medij, horunska zabava, komentatorjev vsevprek, tako očitno zgleda. Daleč si padel, pravzaprav globoko, če si sploh kdaj kje stal.
  Goniš pa vun in vun eno in isto.

 55. knap pravi

  Mefisto, pojdi nabirat regrat ali smrekovo lubje. Bo najbolj blagodejno za nas ostale. Kako se tebi še pravilno reče, Mefisto ali tudi Don Pedro ali Dom Pedro?

 56. ROFL pravi

  @me f isto
  torej še enkrat:
  lahko navedeš dosežek s katerim se ponašaš? kaj si v življenju dosegel, da si lahko tako ponosen?

 57. NEOSTIK pravi

  MEFONJA GROBAR

  Grobar Mefonja je radio kasno jedne noći.
  Pripremao je telo gospodina Petrovca,
  koji je trebao biti kremiran,
  i ustanovio frapantnu činjenicu.
  Gospodin Petrovc je imao najveći privatni deo tela koji je ovaj ikada video!
  “Izvinjavam se gospodine Petrovc,” komentarisao je grobar, “Ne mogu da dozvolim da tako impresivan primerak bude kremiran, to mora da bude sačuvano za potomstvo.” Potom je odstranio cenjeni primerak, spakovao ga je u torbu i poneo kući.
  “Imam nešto da ti pokažem, nećeš verovati svojim očima,” rekao je ženi Matildi otvarajući torbu.
  “Gospode Bože!” Matilda je uzviknula prestravljeno,
  “Petrovc je mrtav!”

  ———-

 58. MEFISTO pravi

  Čeprav moj Petrovc kaže znake razcepljene osebnosti, saj se venomer predstavlja z novimi in novimi imeni kot naprimer Rofl, Knap ali Barjan, je tudi navihan in sebičen falotek.

  Terapevta Mefista hoče imeti le zase.

  Petrovc sploh ne upošteva, da se dobri in blagi Mefisto ne more posvečati le njemu, ker ima na parazitski levici še veliko drugih pacientov.

 59. ROFL pravi

  @me f isto

  torej nič. ni dosežkov? čemu si potemtakem tako ponosen?

 60. ROFL pravi

  samo nekaj mi ni jasno:

  če bi bil jaz Petrovc, ki ve kje vrtni palček domuje, bi se definitivno usedel v avto in mu namenil “obisk”.

 61. MEFISTO pravi

  Ponosen sem, da smem zdraviti Petrovca, ki je multiplicirana osebost, saj so v istem že nekoliko postaranem telesu Rofl, Barjan, Knap, Neostik, Škof Rožman pa še kdo.

  Kot sem dejal, čakajo me še drugi pacienti in odrešujoče delo na vrtu.

  Preden začneš mučiti tipkovnico, vzemi pamet v roke.

 62. MEFISTO pravi

  ROFL, si hotel z najavo obiska povedati, da si močan kot bik, pameten pa ravno tako?

 63. balkanekspres pravi

  ma koji plagiat bre, ajd nemoj zajebavat, ovo ti je oriđinal kopipasta:

  http://i.imm.io/YmKC.jpeg

 64. Emil pravi

  Igor.

  Daj ,če ti ni pretežko,zaupaj nam ,kaj za vraga ima pa Rajkova legalizacija gradnje,povezavo s Bratuvškinim plagiatom.Ko mi to pojasniš ,bom najbrž vse vedel.
  Dopuščam pa možnost ,da ti zelo seka.

 65. @Igor pravi

  @Igor: Zakaj so paradižniki najprej zeleni in nato rdeči?
  Toliko o preverjanju prepisovalkine naloge.
  Preplašeni profesorji počasi preverjajo prepisovalko pa potihem pričakujejo pravo pomoč pri pregledovanju popolnega plagiata.

  Niso pa se še odločili ali bodo dali najprej v računalnik in nato do nezavesti sejali.
  Predvsem pa vedo, da pred počitnicami ne smejo začeti.
  Najprej zaradi miru v hiši in zato, ker hitrost škodi karieri, bolj kot prepisovanje.
  Najprej pa morajo prebrati čisto vse, kar je DELO odkrilo in izumilo o tipkarski napaki.
  Mogoče celo povabijo nazaj vzetega “Karbo pa bo”, da jim svetuje in seveda izumitelja tipkarske napake ALI veleuma Žerdina.
  Potem je tu še informacijska pooblaščenka, da ne bi slučajno izdali, kakšne osebne podatke.
  Zadeva je očitno preveč več plastna kot čebula. No veliko noč so že zamudili, mogoče pa tako po 1. maju, samo odločiti se morajo ali leta 2014 ali šele 2015.

 66. @Igor pravi

  Predvsem pa bodo ustregli Alenkini želji po več časa
  “nid mor tajm” in seveda
  “vi vil tejk benk kredit end nevr retrn keš”
  “vi lov bed benk”
  Več časa ne škodi FDV strukturam in njihovim karieram

 67. Petrovc pravi

  NOVICE PO ŽAVBI NANDEJEVO:

  DANES JE BIL ZA MEFISTA TEZAK DAN:

  najprej je prejel negativno mnenje komisije za izdajo soferskega izpita, starejsim kot 90 let. Po tem mu je pogorela kolesarska lopa. Pustila ga je zena in crknil mu je pes. Povsod, skratka, negativno.

  Edino pozitivna informacija so bili rezultati testa HIV (AIDS), kjer je bil Mefisto visoko pozitiven.

  Prav tako je sedaj Mefisto prebivajoc V POPOLNEM EKO DOMU!
  Izklopili so mu vodo, elektriko, kanalizacijo, plin, ….zaradi neplacevanja racunov in sedaj zivi Mefisto ETNO, ali EKO cisto!

  Mefisto, tvojega zvestega prjatla, kelnarja iz Munshena, pa nekaj casa ne bo, zgleda, da je bil prijavljen na instanco, tekst, IPed, nick.

  Mefisto, tvojim vrocim prosnjam uslisani:
  1. Vse prehrambene artikle, ki si jih zazelel, dobis skupaj z prjatlom, za stiri osebe, se za zene, v HOTELU MONS, zgoraj v restavraciji, 29.04.2013 ob 19 uri, miza st.:14. Rezervirano in placano.

  2. Romarka se ne bo vec oglasala, ti je ze povedala za kaj. Tudi ji ni potrebno, dozivela je in bo 27.04. spet, ves nabor SEDMIH orgazmov.
  Ni ji do onegavljenja, kot je bilo tvoje z MIMI!

 68. MEFISTO pravi

  Petrovc, take dobrote je mogoče použiti le v tvoji družbi.

  Pričakujeva, da boš najin pokuševalec.

  Lahko prideš z Romarko, če se ne bojiš, da jo boš potem izgubil.

  Yebiwetter je zadnje čase namreč zelo kurbljiv, pa tudi Mefisto ji najbrž ne bi prizanesel.

  Četudi najbrž ni vredna greha, pa iz čiste zlobe

 69. NEOSTIK pravi

  MEFONJA PUŠI

  Jebonja dao oglas da prodaje svinje.

  Došao kupac i pita:
  „Kolko ima ova tu?“

  „Samo malo da izvažem“..kaže Jebonja i stavi rep od svinje u usta, pocucla i veli:

  „Točno 86 kila“

  „Ma nevjerojatno“..veli kupac. „Ne vjerujem, ipak vi donesite vagu.“

  A Jebonja naredi malom Jebiću „Odi reci čika Mefonji da donese vagu“

  Vrati se mali Jebić i veli:

  „Ne može! Čika Mefo evo baš važe čika Anakondu.“

  ———–

 70. MEFISTO pravi

  Petrovc pod raznimi nicki še kar naprej razprodaja primitivne štose na ravni nsvojega alter ega.

  Še sreča,da je bil na strokovnem izpopolnjevanju v okolici Beograda, kjer se je za silo naučil turške srbščine.

  Čas ga je sicer povozil, navade in razvade so pa ostale.

 71. MEFISTO pravi

  Za sedem orgazmov Romarke mora biti tudi sedem sekretarjev SKOJj -a.

  Šest in pol sedmega jih še manjka.

 72. […] Rektor Univerze v Ljubljani Stanislav Pejovnik se je pred dnevi oglasil in dejal, da bo “postopek tekel po najhitrejši možni poti in da lahko traja od tri do šest mesecev”!?…Zakaj takšen nerazumno dolgi rok ni […]

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen