Možno samo na FDV: Fotografski natečaj “Vseslovenska ljudska vstaja”!?

60

“Prihodnost je tu! Vključi se!

Smo v času ljudskih vstaj, revolucionarnih gibanj, družbenih sprememb. Galerija FDV razpisuje fotografski natečaj v tem duhu. Vabimo vas, da s svojimi fotografijami prikažete dogajanje na poti v drugačno prihodnost.

Razpisni pogoji so navedeni v spodnji priponki. Rok za oddajo fotografij je 24. 4. 2013.”

Takšno zgleda včerajšnje povabilo za ponovno promoviranje  “revolucije”, ki se je dogajala na t.i. vseslovenskih ljudskih vstajah na spletni strani te fakultete: http://www.fdv.uni-lj.si/obvestila-in-informacije/novice-in-obvestila/galerija-fdv-razpisuje-fotografski-nate%C4%8Daj-vseslovenska-ljudska-vstaja

Za FDV-jevce očitno ni pomemebno, da so nekateri nasilni protestniki na teh vstajah napadali policiste, uničevali družbeno lastnino in celo hodili po domovih politikov kot v času nacizma, važno je, da je “dogajala revolucija”, ki nas bojda pelje v drugačno prihodnost…

Še to: namesto, da na FDV-ju organizirajo družbeno dvomljive natečaje, naj raje pohitijo s postopkom za odvzem znanstvenega naslova premierki Alenki Bratušek, saj je vedno bolj jasno, da je njena magistrska naloga en navaden plagiat.

vstaja mariborFoto: arhiv Politikis.si

 

 

Št. komentarjev: 60
 1. asd pravi

  Prihodnost je tu! Vključi se!
  Smo v času ljudskih vstaj, revolucionarnih gibanj, družbenih sprememb.

  Oni to v resnici verjamejo … kako bodo razočarani :))))

 2. frenk pravi

  FDV bi bilo treba ukiniti

 3. poki pravi

  Predhodnico FDV je naredila partija, zato se ni začuditi takšnim partizanskim razpisom. Poleg tega so tam predavatelji lukšič in podobni komunisti, zato je ta fakulteta dejansko družbeno nevarna ustanova.

 4. škof Rožman pravi

  poki mefo, pozabljaš da tam predava
  tudi Zverina? ti naštejem še ostale desne fdv-jevce?
  verjemi, seznam je dolg kot biblija.

 5. škof Rožman pravi

  poleg tega, ne me drkat na dan, ko moje crne domobranske
  kosti potujejo cez pol sveta. to bo nov slovenski praznik.
  aleluja, se vidimo jutri dopoldne. Vernikom brez denarnic vstop
  prepovedan, razen ce ste mladi fantki.

 6. balkanekspres pravi

  Važna je podpora, ne pozabite: http://i.imm.io/11eHc.jpeg

  Sicer pa, kot vidimo, znajo o mladih fantkih največ povedati prav ubogi kaviar komunajzarski poflodrani garažni cucki, ki svoje ritke nastavljajo pasjejebcem v garažah.

  Vse po zgledu njihovega židovskosrbskega idola pedofila titića. Ne pozabite, pedofil joshua titić je imel 13 letne ženkice samo za krinko, sicer pa je natepaval nadobudne kaviar komunajzarčke, kot je naš samoznani poflodrani cucek škof.

 7. balkanekspres pravi

  vsesrbska udbovska vstaja: http://i.imgur.com/fR4PR.jpg

 8. skeptik pravi

  Organizatorji huliganskih neredov se spet javljajo. Tu pomaga samo dober Molotow-Cocktail.

 9. maribor pravi

  Čigav pa si ti? Pa tko lepo znaš biti “objektiven”. A si ti z Marsa padu, al pa se delaš samo norega?

 10. maribor pravi

  ne vem kako sem padel na to “Hate” stran…

 11. nisemon pravi

  Bodo povabili predstavnike OZN?
  Pa Tuerek jih lahko sprejme, kot bivši sodelavec.
  In kakšen doktorat se tudi lahko še ‘spiše’ na to temo. Lubej mogoče.
  Mentor pa…

 12. Slovenec 1 pravi

  FDV je objekt propada človeške kulture in dostojanstva.To nam pričajo skrajno brezobrazni vandalistični izgredi rdečih barbarskih vstajnikov in njihovih “fotografskih umetnikov”.To hiša plagiatorstva,kako naj pridejo študentje iz takih fakultet in od takih rdečih političnih mentorjev v novo samostojno življenje z zavestjo do ljudstva in morale ali blaginje dežele.Je nemogoče,ker je vse zavedeno v v smer rdečega staro-komunističnega režima..Zdaj še kar organizirajo in nadaljujejo z rdečo revolucijo in nam naznanjajo,mi smo mi,pa kakor koli,važni so kockarji,zažigalci,psovanje nedolžnih ljudi..Bratci podivjani odklinkalo vam bo v kratkem,za plagiatorje in brezumneže v deželi ni več prostora in ne denarja.Na objekt FDV menjajte napis,HIŠA plagiatorstva in vzgoja rdečih revolucionarjev.

 13. nisemon pravi

  ŠKOF itd
  glede na tvojo aktivnost se ne preveč angažirati; baje bolj težko sam hodiš, pa tudi pogrešajo te zelo težko.
  Verjetno tudi pišeš ne sam, kot se rado dogaja na ‘boljših’ ali bolšjih blogih. Itak se preveč ne napenjaj.

 14. Petrovc pravi

  SE SE SPOMNITE, KOMERADI:
  Kako sta pederasa Drnovsek in Cekuta v NewYourku bila na neki “beli galeriji” Cekutovih slik, in je DELO. in POP TV in RTV SLO nqa veloko porocal, da je Cekuta prodal svojo sliko bv NY za 1.000.000 $!
  Bilo je tocno v obdobju korupcije s Patrio.

  Tako je tudi s to takonazvanim “fgotografskim natecajem”
  PLACATI JE TREBA UPORNIKE!

  SLO KULTURA JE KRINKA ZA MILJARDNE BY PASSE DENARJA, KORUPCIJO IN POLITICNO IN DILERSKO NARKOMANSKO MAFIJSKO PRANJE DENARJA.

 15. Star partizan pravi

  FDV ukiniti , ker Slovenija s temi in takimi filozofi nima kaj početi . So samo paraziti države . Namesto njih odpreti vajeniške delavnice in mladino učiti delati, ne pa lumparij.

 16. MEFISTO pravi

  FDV bi bilo škoda ukiniti.

  Ko bo vse propadlo in ko se bodo rdečkarji razbežali po belem svetu, nas bo vsaj FDV opominjala, komu se imamo Slovenci zahvaliti za Sodomo
  in Gomoro, pa še za vse jezdece apokalipse.

 17. as pravi

  Na FDV je plemenitil svoje bogato znanje tudi tovariš Mefissssto.

 18. VSI STRPNI pravi

  hahahahaha…balkanske mafijske rdeče svinje…..hahahahaha..čisto nič več kot navadne opranoglave balkanske mafijske rdeče svinje…..

 19. zondusi pravi

  Svašta. To je možno samo še v Severni Koreji in na Kubi. Prvi bi razstavili slike sveta po atomski vojni, drugi pa vse rdeče revolucije ki so se zgodile po letu 1945. Naši idioti pa se bodo kitili z antijanševski protesti.

 20. knap pravi

  Cenjeni sotrudnik MEFISTO tu imaš kar nekaj sokomentatorjev, kateri z veseljem beremo tvoje kratke in duhovite iskrice.
  Moti nas samo, da se vun inu vun pojavljajo trditve, da si nekaj hodil na družboslovje in da si vse življenje delal kot občinski birokratek, torej nič delal.
  Daj, pojasni svoje šole, svoje garanje in ustvarjanje, da bomo upravičeno ponosni nate, brez sence dvomov.

  Se oproščam, če te vznemirjam pri tako napornem in plodnem ustvarjanju, kot ga posvečaš našemu narodu ti, katerega plodovi, so za nas neprecenljive vrednosti.
  Tvoj vdan fun.

 21. MEFISTO pravi

  Dobri in modri Mefisto ne bo ničesar pojasneval. Komur so moji komentarji všeč, naj me bere, tisti, ki moje komntarje odklanjajo, pa naj jih prezrejo.

  Vedno in ob vsakem času pa je odločni, izkušeni, dobro informirani in modri Mefisto z veseljem pripravljen izmenjevati iskrive in inteligentne misli ter sodelovati v duhoviti polemiki.

  Odločno pa odklanja način, na katerega se ga loteva samozvani kralj Politikisa Petrovc, ki ima več obrazov.

  Pod osnovnim nickom “Petrovc”, kaže svoj ponarejeni in lažni obraz ter lažni odnos do vsega, kar ga obkroža, pod drugimi nicki pa kaže svoj pravi obraz, ki jih uporablja za slavo in hvalospeve lastni modrosti ter za napadnje bolj brihtnih od sebe, najraje pa modrega in blagega Mefista, ko se pokaže v vsej svoji resnični primitivniin komunistično retardirani luči.

  Zadnje čase se Petrovc rad predstavlja kot Škof Rožman, kot AS in kot KNAP.

  Dober poznavalec je lahko opazil še množico drugih nickov, pod katerimi je dajal duška svoji primitivnosti.

  Sicer pa je zase prepričan, da je izreden lepotec, nepogrešljiv in izjemno pameten.

  Stil njegovega pisanja in izražanja, daje slutiti, da ga moški celo bolj vznemirjajo kot ženske.

 22. Radio Erevan pravi

  Radio Erevan
  * Vpr.: Ali so komunizem iznašli politiki ali znanstveniki?
  * Odg.: Seveda so ga iznašli politiki. Če bi ga znanstveniki, bi ga prej stestirali z eksperimentom na opicah.

 23. škof Rožman pravi

  mefo, zadnjic ti povem, da nisem spostovani Petrovc.
  ne diraj lava dok spava, lahko se ti mascuje.
  sem pa od prej majstr in se prej regius.
  ce ti to kaj pomaga..

 24. škof Rožman pravi

  P.S. mefo
  res pa lahko pojasniš svojo izobrazbo
  in udejstvovanje v partiji in ostalo.. 😀

 25. barjan pravi

  MEFISTO: dolžan si na pojasnilo, kdo je bil tisti ugledni komunist, ki je prisiljeval 10 in 12 letnice, da so mu ga “pušile”, ti da si bil tedaj zraven in da boš objavil, se še spomniš svoje lastne obljube!
  Vedno tvoj, barjan!

 26. MEFISTO pravi

  Študent četrtega letnika in študentski partijski šef Milan Kučan je nekega davnega zgodnjega pomladanskega dne dal sklicati v predavalnico celoten tretji letnik.

  Štrikal nam je o tem, da je veliko premalo študentov v partiji in da je za fakulteto, na kateri smo študirali, tako majhno število komunistov prava sramota.

  Pozval nas je, da se z dvigom rok javimo vsi, ki želimo številčno okrepiti partijske vrste. Pričakovano se ni dvignila nobena roka.

  Kučan, ki je bil že takrat zelo nizke rasti, je prekosil samega sebe in od jeze poskakoval skoraj do visokega stropa deželnega dvorca. Po posebno visokem skoku se je odločil, da se bomo morali po vrsti kot smo sedeli osebno izjaviti o tem, zakaj nismo pripravljeni stopiti v partijo.

  Mladi in že takrat modri Mefisto je sedel v drugi vrsti in je kmalu prišla vrsta nanj, da se zaupa Kučanu. Ker je pred njim odgovarjalo že kakih deset študentov, so bili potrošeni že vsi relevantni izgovori kot naprimer, nisem padel na beton ali ali z glavo udari ob zid in podobni, sem moral povedati nekaj bolj oprijemljivega. Ko je sila največja, je pomoč najbližja. Spomnil sem se dobre krščansko mame in se izgovoril, da mi mama ne dovoli, da bi se pridružil tej avantgardi.

  Sledil je huronski smeh, Kučan je na hitro zaključil sestanek, se ob jeznoritem odhodu spotaknil na pragu, dobri in modri Mefisto pa je imel mir pred partijo in pri tem bo tudi ostalo do njegove smrti, ko ga bodo za kazen osiromašili in izstradali aktualni neokomunisti.

  S tem je modri Mefisto odgovoril častitljivemu Škofu Rožmanu, ki trdi, da ni Petrovc, pa zato ni nič boljši od njega.

  Kar se tiče pedofilije, pa se prizadeti zanesljivo še spominja, kdaj in kje se je hvalil, da so mu ga pušile deset do dvanajstletnice.

  Še to, nimam rad, da se od mene kdo poslavlja z “vedno tvoj…”, ker ne maram buzerantov.

 27. MEFISTO pravi

  Pripis

  Kot nekdanji zvest ćlan partije in še vedno prepričan komunist, pričakujem, da se bo pedofil samoovadil.

 28. jezni pravi

  To z slikami in knjigami smo pa že enkrat videli še pomnite tovariši zaenkrat privilegiji in tekovine še kar trajajo.

 29. marko pravi

  Komunisti so vedno znali vplivati na rajo, če ne z nasiljem pa s silnim agitpropom.

 30. barjan pravi

  MEFISTO;
  Pripis.

  Nisem te spraševal, po spominu drugih in samoovadbah neznanih!
  Spomnil sem te samo tvoje lastne obljube, večkrat izrečene!
  Sam si se hvalil, da je blizu čas, ko boš pedofila razkrinkal, to pa je bilo dobre pol leta nazaj.
  Prikrivanje pedofilije je kaznivo dejanje, Mefisto!
  Sedaj je očitno, da tvoja beseda, Mefisto, nima nobene teže!

  Lepo te pozdravljam, moj mefisto, vedno tvoj in tebi edino zvest, lep dan, Barjan

  P.S.: Malo sem v dvomih, moj ljubi Mefisto, praviš, da si bil:
  “nekdaj zvest član partije in si še vedno prepričan komunist, ….”
  Tvoja biografija je fascinantna, Mefisto moj.

  P.S.: samo, prosim, Mefisto, še to, nimam rad, da se od mene kdo poslavlja z besedami in dejanji: “v rit te kušnem, v rit me kavsni,……”, ker sem biseksualec.
  Sam pa se sprosti, Mefisto, kajti zavrta, prikrita, homoseksualnost, se odraža prav v reakciji sovraštva do nje same.
  Mi, tvoji prijatelji, vemo, da si homosek, Mefisto, pa te vseeno imamo radi. Tudi ti sprejmi takega, sebe, kot si, pa boš bolj človekoljuben in blag.

  Vedno tvoj!

 31. MEFISTO pravi

  Pa bo menda res držalo, kar pravijo izkušeni ljudje.

  Ko se te loti pravi peder, se ga ne znebiš.

 32. Petrovc pravi

  MEFISTO: SAMO LJUBEZEN RESUJE IN OSRECUJE!
  Ne partija, ne drzava, ne zastonj, na tuj racun, pozrtija na Trojanah, ti osebne srece ne more prinesti, samo ljubezen resuje in osrecuje!
  Ti pa jo tako obupno ises, med nami, da jo bos, ni hudic, nasel!

  Pa po vrsti!

  1. Tole zgodbo o Kucanu in vabljenju v KPJ si povedal:
  MEFISTO pravi: 14. 04. 2013 at 06:51

  NATANCNO, ZE, TRETJIC!

  IN HUDIC JE, NE V MALENKOSTIH, HUDIC JE V BISTVU ZGODBE!

  Kajti po PRVI varianti si (VEST.SI, tam januarja 2008) navajal, da se je to na pravni fakulteti v Mariboru “govorilo”, da ti zraven sicer nisi bil, si pa slisal od studentov!

  Po DRUGI varianti (POLITIKIS.SI septemer 2011) si navajal, da si sedel v zadnji vrsti in da Kucan z vprasanjem do tebe ni prisel, ker so ga studentje ignorirali in se iz njega norcevali.

  Po TRETJI varianti, (POLITIKIS.SI april 2013, pa si ze toliko modificiral, ponovno, da si Kucana deklasiral kar osebno! BRAVO!

  SEDAJ CAKAMO CETRTO VARIANTO, KJER BOS NAPISAL, DA SE JE KUCAN ZALETEL V TVOJO PEST IN SO GA IZ PREDAVALNICE ODNESLI! (Planiran rok objave: marec 2015)

  2. Kar lepo si navedel, napihal balon, svojih karakteristik, takole po vrsti:
  Da si, tako si sebe ocenil, ODLOCEN!
  Da si, tako si sebe ocenil, IZKUSEN!
  Da si, tako si sebe ocenil, VELIK!
  Da si, tako si sebe ocenil, DOBRO INFORMIRAN!
  Da si, tako si sebe ocenil, MODER!
  Da si, tako si sebe ocenil, ISKRIV!
  Da si, tako si sebe ocenil, IZJEMNO INTILIGENTEN!
  Da si, tako si sebe ocenil, POFUKAS VSE KAR LEZE IN GRE, POD VODO, NA VODI, NA SUHEM IN NA DREVJU, NA NEBU IN POD ZEMLJO!

  MEFONJA, pozabil si navesti samo se, da si bog! To pa si tako in tako ze pred tem navajal!

  CE BI HOTEL ANALIZIRATI TE TVOJE SAMOSPEVE VREDNE NERONA, BI PORABIL TRI DNI!

  Samo to, Mefisto, vse bolj postajam preprican, da je treba Bibliske besede Jezusa jemati TUDI DOBESEDNO, malo smiselno dopolnjene:

  “….BLAGOR UBOGIM NA DUHU, KAJTI NJIIM CVETO HRUSKE POZIMI!”

  Mefisto, se kaj napisi, tvoje bajke in pripovedke z Trojanskega klanca!
  Proti tebi sta KERJAVEL in Baron Munchaussen, SMRKAVCA!

  Tudi Petrovc ti zeli lep dan, moj Mefisto, se naprej, ce pa se bos danes domislil, da si, morda, Kleopatra ali Napoleon, se Petrovc s teboj prepiral ne bo!

 33. očenaš pravi

  Oče naš, ki si v nebesih, posvečeno bodi tvoje ime, pridi k nam tvoje kraljestvo, zgodi se tvoja volja kakor v nebesih tako na zemlji. Daj nam danes naš vsakdanji kruh in odpusti nam naše dolge, kakor tudi mi odpuščamo svojim dolžnikom, in ne vpelji nas v skušnjavo, temveč reši nas hudega. Amen.

 34. škof Rožman pravi

  @ocenas
  resi se sam vsega hudega. zakaj bi ti
  fiktivni stric na oblaku pomagal? ovca..

 35. očenaš pravi

  Molitev rožnega venca začnemo tako, da ko se pokrižamo izrečemo:
  V imenu Očeta in Sina in Svetega Duha. Amen.

  Nato izmolimo:
  Verujem v Boga Očeta vsemogočnega, stvarnika nebes in zemlje. In v Jezusa Kristusa, Sina njegovega edinega, Gospoda našega; ki je bil spočet od Svetega Duha, rojen iz Marije Device; trpel pod Poncijem Pilatom, križan bil, umrl in bil v grob položen; šel pred pekel, tretji dan od mrtvih vstal; šel v nebesa; sedi na desnici Boga Očeta vsemogočnega; od ondod bo prišel sodit žive in mrtve. Verujem v Svetega Duha; sveto katoliško Cerkev, občestvo svetnikov; odpuščanje grehov; naše vstajenje in večno življenje. Amen.

  Nato izmolimo:
  Oče naš, ki si v nebesih, posvečeno bodi tvoje ime, pridi k nam tvoje kraljestvo, zgodi se tvoja volja kakor v nebesih tako na zemlji. Daj nam danes naš vsakdanji kruh in odpusti nam naše dolge, kakor tudi mi odpuščamo svojim dolžnikom, in ne vpelji nas v skušnjavo, temveč reši nas hudega. Amen.

  Nato molimo Zdrava Marija, za besedo Jezus povemo prošnjo (skrivnost), ter nadaljujemo z Sveta Marija.
  Zdrava, Marija, milosti polna, Gospod je s teboj, blagoslovljena si med ženami in blagoslovljen je sad tvojega telesa, Jezus. Sveta Marija, Mati božja, prosi za nas grešnike zdaj in ob naši smrtni uri. Amen.

  Nato izmolimo:
  Slava Očetu in Sinu in Svetemu Duhu, kakor je bilo v začetku, tako zdaj in vselej in vekomaj. Amen.

  Grešnik @ Petrovc za pokoro nauči na pamet in ponavljaj dnevno vsaj desetkrat in Gospod bo usmiljen s tabo !

 36. Petrovc pravi

  PRJATLI: bilo bi higienicno, da nekdo poklice zdravnika!
  Mefistu gre z slabsega na popolnoma slabo!

 37. škof Rožman pravi

  Petrovc, a to mefo moli?
  res je primer za psiho-kliniko.. 😀

 38. Black Jack pravi

  Komunisti vseh dežel – združite se!

  Da vas pošljemo v Severno Korejo, ali pa k Hugu Chavezu. V pekel!

 39. (_;_) pravi

  Komunisti vseh strank – združite se!

 40. MEFISTO pravi

  Mefisto je za Petrovca Napoleon, ki si lahko privošči tudi Kleopatro.

  Če bo treba mu jo bodo izkopali iz groba.

  Zdaj je na vrsti Petrovc, da izpolni obljubo (ob 12:12) in neha maltretirati blagega, dobrega, modrega, informiranega, pametnega in usmiljenega Mefista.

 41. MEFISTO pravi

  Petrovc, da bi se ti Mefisto vsaj malo prikupil, se je pripravljen vpisati tudi na FDV.

  Vse v čast Petrovcu in v slavo domovine.

 42. MEFISTO pravi

  Petrovc, prej sem prezrl, da te moram popraviti.

  Mefisto ne pofuka vse od kraja, temveč samo najbolj greha vredne.

  Ostale prepušča levičarjem in sedanjim ter nekdanjim komunistom.

  Usmiljeni Mefisto namreč upošteva, da imajo tudi levičarji in nekdanji ter aktualni komunisti neke vrste spolni nagon, ki ga morajo nekako zadovoljiti.

 43. bogomir pravi

  Pravkar sva govorila z Mefistom, velikim. Po tem pa sva šla oba k spovedi zaradi svojih in izvirnih grehov.
  Najprej je pokleknil Mefisto in molil za grehe, ker je želel tuje ženske, čeprav samo želel, ker mu dala nobena ni, je tudi samo misel že greh. No, ko je Mefisto ze ravno klečal, sem mu ga jaz, po svoji jebivetrski, hinavski, zahrbtni, izprijeni, kelnarski, mentaliteti zasadil zadaj v drekast rohr. Vse življenje sem živel v dreku, bom pa tud med molitvijo. Mefisto je dolgo in predano molil na moji štangi.

  Po tem sem pokleknil jaz, precej široko, kot se pedru moje mentalitete zagre, jebivetru po dusi, banditu po krvi in lopovu po mentaliteti, pa se kesal za grehe mojega očeta, krvavega mesarja Celjskih Mesnin, vsak dan krvavega od peta do vratu.
  Po tem me je Mefisto naciljal zadaj kar z plugom, tako sva orala ledino do sedaj.

  Z Mefistom sva oba nosilca pekla, haiptgeleiterja.

 44. bogomir pravi

  Pravkar sva govorila z Mefistom, velikim. Po tem pa sva šla oba k spovedi zaradi svojih in izvirnih grehov.
  Najprej je pokleknil Mefisto in molil za grehe, ker je želel tuje ženske, čeprav samo želel, ker mu dala nobena ni, je tudi samo misel že greh. No, ko je Mefisto ze ravno klečal, sem mu ga jaz, po svoji jebivetrski, hinavski, zahrbtni, izprijeni, kelnarski, mentaliteti zasadil zadaj v drekast rohr. Vse življenje sem živel v dreku, bom pa tud med molitvijo. Mefisto je dolgo in predano molil na moji štangi.

  Po tem sem pokleknil jaz, precej široko, kot se pedru moje mentalitete zagre, jebivetru po dusi, banditu po krvi in lopovu po mentaliteti, pa se kesal za grehe mojega očeta, krvavega mesarja Celjskih Mesnin, vsak dan krvavega od peta do vratu.
  Po tem me je Mefisto naciljal zadaj kar z plugom, tako sva orala ledino do sedaj.

  Z Mefistom sva oba nosilca pekla, hauptgeleiterja.

 45. škof Rožman pravi

  bogomir, je mefo prezivel? 🙂
  verjetno, da je. ker je navajen pikanja v auspuh
  že od malih nog. ministrant par excellence…

 46. MEFISTO pravi

  Mefistovega pedrskega občudovalca, ki se skriva za Bogomirom, spolno vzburijo tudi taki fantazijski sestavki , da si ga potem ročno obdela ob stokanju in mljaskanju.

  Od vsega pa se Mefisto najbolj boji, da mu bo posvetil še kak pesniški zvarek, navdahnjen z najnovejšo smerjo gejevske poezije, kar bi ga, blagega in literarno izbirčnega, dotolklo.

 47. škof Rožman pravi

  mefo peder se je zbudil. dobro jutro..
  zdaj pa hop na net do polnoci.
  jeben lajf, biti provokatorski pisun.
  pa še placa je slaba, dobro da ima
  drzavno penzijo..

 48. MEFISTO pravi

  Škof Rožman je prezrl, da je Mefisto že večkrat izjavil, da bolj od buzerantov sovraži le še bedake.

  Virtualni Škof Rožman pa je kar oboje.

 49. Black Jack pravi

  Škof Rožman ima veliko skupnega z bednim in neumnim ASom. Kar se pameti in inteligence tiče, si ne moreta konkurirati, sta na isti inteligenčni stopnji, kot prababica Lucy.
  Edino po drevju ne plezata, to ju od Lucy razlikuje. Tudi za to sta preneumna.

 50. yebiwetter pravi

  … ” dobro ” opravljeno delo si zasluži tudi pošteno plačilo, YEBIWETTER vedno poravna svoje račune in ne ostane nikomur dolžan. Na koncu ne bodo manjkale tudi francoske špecialitete. Kosilo bo začinjeno z internacionalnimi okusi cenjeni na vseh petih kontinentih…..pa dober tek !

 51. MEFISTO pravi

  Black Jack, to si pa tako povedal, do bo sprožilo nove frustracije in komplekse pri prečastitem Škofu Rožmanu oziroma človečku, ki se kiti s tem imenom.

 52. Risto pravi

  Nič bat. Denarja za tovrstne umotvore bo na FDV zopet kot solate. Prvi ukrep Bartuškove je bil itak revidiranje odločitev o razporeditvi sredstev med različne visokošolske ustanove, tako da je za prijatelje na FDV poskrbljeno. To sovpada tudi s pred kratkim podeljenim nazivom doktorja družbenopolitičnih ved Kim Džong Unu.

 53. MEFISTO pravi

  Pozdravljen in dobrodošel prjatu razumni Yebiwetter!

 54. Black Jack pravi

  Mefisto, pri bedačku Rožmanu se ne da nič sprožiti. Niti med nogami, zdi se mi da je to sfrustriran starček. Pa ne po letih, le po pameti.

 55. yebiwetter pravi

  živijo Mefisto vračam pozdrave.

  Na kratko; temeljito spomladansko čiščenje je potrebno postoriti, čas je za to je ravno pravšen saj se je preko dolge zime nabralo precej nesnage katero je prekrival sneg, ki pa je na šrečo že lanjski, tudi zloglasna udba je tukaj brez moči !

 56. anakonda pravi

  @yebiwetter, Mefisto – pozdravljena od strica iz ozadja. Ali bomo pometli nesnago na levi?

 57. yebiwetter pravi

  …ti o udbi, in udba na plan….

 58. MEFISTO pravi

  Yebiwetter, ti si pa res od sile in strah ter trepet za “prijatlja rezumnega”, ki je kar umolknil.

  Še Bogomir in Škof Rožman sta se potuhnila.

 59. MEFISTO pravi

  Anakonda, pogrešali smo te.

  Iz zlatih ust v božja ušesa.

 60. psihiater pravi

  O zlati časi. Stvari gredo naprej in vse več dela se mi obeta. Hubert Požarnik je rekel: dobro jih poznam, ker so vsi moji pacienti.

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen