FAZ: Bratuškova stavi na čas, a to bi lahko imelo hude posledice!

60

Nemški dnevnik Frankfurter Allgemeine Zeitung danes objavlja več prispevkov v Sloveniji. Poleg pregleda razmer v državi z naslovom Sloveniji se čas izteka, državo omenja tudi v članku z naslovom Španiji in Sloveniji grozi postopek EU, objavlja pa tudi kratek komentar z naslovom Čakanje v Sloveniji.

V Bruslju kroži strah, da Ljubljana stavi na čas. To bi lahko imelo hude posledice, kajti junija bo morala država evroobmočja poplačati milijardo evrov, uvodoma piše FAZ. Sklicujoč se na neimenovanega uradnika EU še napoveduje, da bo na srečanju finančnih ministrov v petek v Dublinu vsekakor ob robu srečanja govora tudi o Sloveniji.

“Morda sploh še niso doumeli, kako resen je položaj. To bi bila enaka napaka, kot jo je naredila prejšnja vlada na Cipru,” ocene diplomatov o razmerah Sloveniji povzema nemški časnik.

Dodaja še, da naj bi slovenski parlament danes odločal o vnosu fiskalnega pravila v ustavo, in ob tem povzema besede “koalicijskega partnerja slovenske vlade” iz DL Gregorja Viranta, da bi bila zavrnitev pravila nevaren negativen signal za finančne trge. Poleg tega je drug koalicijski partner, predsednik SD Igor Lukšič prvič javno izrazil dvom v sposobnost Slovenije, da se sanira zgolj z lastnimi silami.

Strah me je pred organiziranim pritiskom finančnih trgov, ki se mu ne bo mogoče upreti,” je dejal za agencijo Reuters, povzema FAZ. V ločenem prispevku še piše, da sta Španija in Slovenija po oceni Evropske komisije državi z največjimi makroekonomskimi “neravnovesji” v EU.

Ali bo in kdaj Slovenija naslednja država, ki bo morala zaprositi za evropsko pomoč, ni odvisno od finančnih trgov, pač pa od nove vlade, kajti konservativnemu ministrskemu predsedniku Janezu Janši je z varčevalnim programom in reformami leta 2012 uspelo, da je državo obvaroval pred bankrotom, v komentarju z naslovom Čakanje v Sloveniji poudarja komentator Karel-Peter Schwarz.

Dodaja, da je nova ministrska predsednica Alenka Bratušek na čelu leve stranke, ki se bori proti takšni usmeritvi in želi z zavajajočo rešitvijo “da varčevanju, a ne na račun gospodarske rasti”, na novo zastaviti gospodarsko politiko.

Odpovedala se je Janševemu cilju, da bi izravnali proračun do leta 2015. Z infrastrukturnimi projekti, subvencioniranjem majhnih in srednje velikih podjetij ter krepitvijo javne uprave želi pomagati na noge gospodarski rasti. Medtem ko slabe banke za reševanje slabih kreditov državnih bank še vedno ni; stoji tudi privatizacija. Obljube pomagajo malo. Finančni trgi želijo videti dejanja, končuje komentator. (sta)

bratusek_alenka-sedeca-zaskrbljena

FAZ: Ali bo in kdaj Slovenija naslednja država, ki bo morala zaprositi za evropsko pomoč, ni odvisno od finančnih trgov, pač pa od nove vlade.

Foto: arhiv Demokracije

Št. komentarjev: 60
 1. […] to: danes FAZ piše o levičarskih metodah reševanja Slovenije vlade Alenke Bratušek: “Ali bo in kdaj Slovenija naslednja država, ki bo morala zaprositi za evropsko pomoč, ni […]

 2. Demi zen pravi

  kriza se vraca v center to zdej ze vrabcki civkajo in pricakovati je bolj ohlapno monetarno politiko ko bo kriza vscipnila za jajca evropske hegemone. tako da cas je vsekakor zaveznik.

  svinjarije so v evropi tu si ni treba zapirat oci. kaj naj bi to pomenilo makroekonomsko ravnovesje? zdej smo se balkanezov otresli nas bodo pa svabi zajahali al kaj?

  naj slovenija izravna proracun in potopi banko v katerih so slabi krediti za katere ne garantira drzava, ce bo evropa se naprej pritiskala.sola tukaj je..
  treba je pazit kako se zadolzuje, tuti ce je denar poceni in treba je imet pripravljeno strategijo kaj pocet v primeru tujih sovraznih prevzemov, sploh ko gre za premozenje ki vkljucuje kljucne naravne rente.

 3. haapy yack pravi

  Seveda bodo globalisti uničili tudi majhno Slovenijo. Saj smo v njihovem interesnem načrtu. Globalna finac “elita” ima samo en cilj in to je svetovna država pod dominacijo bankirjev.
  zig

 4. Demi zen pravi

  dokler ni panevropska socialna politika dorečena se z dohodki javnih podjetij z naravnimi rentami in dohodki iz infrastrukture pač servisira slvenska socialna mreža.

  politična nesoglasja so interni problem in rdečo bando je treba pripeljat pred sodišče in jih povprašat kje je denar. samo zarad tega še ni treba gate pred nemci dol potegnat. mal hrbtenice je pa treba met mislim…

 5. Demi Zen pravi

  haapy yack: mene so ujeli vesoljci med ribolovom in mi instalirali sondo v odvajalno odptino ter upgrejdali mozgane s kompatibilnim sprejemnikom.

  ko bom potegnil dol ves material z letecega kroznika vam bom zacel sporočati navodila za koordinacijo skorajšnja prihoda tipalkarjev…

  brošura je na voljo v pdf formatu za borih 1.25 evreka na
  http://www.soženasnežniku.si

 6. Alenka Fafovšek pravi

  Joj kako sem si všeč, tale fotografija je za na steno.
  Fotograf Božić me je ujel ravno v trenutku, ko kažem svoj običajni obraz.
  Zato je dobil prepoved fotografiranja in kazensko ovadbo.
  Naj se ve, kdo je Alenka. Nihče nima pravice reči, da je cesarica gola, pa četudi je v resnici brez gat.

 7. mudo moreno pravi

  Demi Zen ni Demi zen ni mudo moreno.
  Teško je ponarediti enega Demizena ali enega morena, kajti malopridnež, ki se tega včasih loti, pogrne že na samem začetku, pri imenu.
  Da o sami vsebini niti ne govorim.
  Takih debilizmov je zmožen samo duševno bolan, čustveno prikrajšan hominid, ki je po možnosti študiral na FDV, kjer so mu ubili poslednje vlakno zdrave kmečke pameti.

 8. jazbar pravi

  V Slovenji sploh ni pravih levičarskih strank so samo postkomunistični neoliberalni kapitalisti, ki kradejo kot srake.

 9. haapy yack pravi

  @demizen: Verjamem,da so ti globalisti že predčasno v lobanjo vsadili RFID čip in tako ne moreš več slediti realnosti. Ko se boš zbudu pa bo že prepozno. Odnosno, ko si odraniš čip. Toda tega ne moreš, ker bodo globalisti to takoj zazanali in te spravil s sveta še prej kot planirajo.
  zig

 10. nisemon pravi

  demi zen fake;
  in zdej si skoz na kahli?

 11. MEFISTO pravi

  Hapy Yack bi rad prevalil krido na globaliste, ki naj uničili Slovenijo.

  Če je tako, potem je vsa rdeča levica globalistiočna, saj ta še zadnjikrat uničuje Slovenijo.

  Imeli smo dobrega premiera in dobrega finančnega ministra, pa nista smela vladati, sdaj bi Slovenijo celo izvlekla iz krize.

  Sramota, kako premierko imamo in kakega finančnega mnistra.

  N akoncu bo spet kriv Janša, kot da ju je on imenoval.

 12. mudo moreno pravi

  Če usoda hoče, da gre Slovenija na dno, naj se to pač zgodi. Če že gremo v rit, potem je najbolje, da nas tja zapelje baba, da bomo z njenim fijaskom zaprli gobce vsem Mirjanam Ule, Macam Jogan in podobnim feminističnim zvarkom.
  Napoleon je vedel, ko nasprotnik dela napake je najbolje, da ga pustiš pri miru. To je počel Janša v Pahorjevem mandatu, tako bo tudi sedaj. Nesposobni Pahor in koalicijska golazen okoli njega so se onemogočili sami. Še z lastnimi sindikati se niso znali zmenit nič.
  Tudi fafica se bo onemogočila sama. Le da bo tokrat šlo z ekspresno brzino. Vedeli smo, da bo slabo, ampak da se bomo zraven še pošteno narežali, pa verjetno marsikdo ni predvideval. Pa bi lahko, kajti ni le njena angleščina sirota uboga, saj ženska še materinega jezika ne obvlada dobro. Apsolutno sem prepričan, da bi gospa morala obiskati 1 poten tečaj absolutne Slovenščine.

 13. MEFISTO pravi

  Dejstvo je, da imaš absolutno prav.

  Absolutno ne potrebuješ moje pomoči.

  Kljub temu pa me zanima, če so levakarji še absolutno srečni z vlado in njeno premierko.

 14. mudo moreno pravi

  Mefisto, skoraj sem prepričan, da so.
  Iz več razlogov.
  Glavni je, da so levaki brain-dead.
  Drugi nerešljiv problem pa je, da so 70 let furali negativno selekcijo in so rezultati usekali na dan. Ostal jim je izbirek od izbirka, ostanek od ostanka. Večina levakov z liderskimi ambicijami se je preveč kompromitiralo, da bi bili ljudstvu prebavljivi. Nekateri bolj inteligentni med njimi so se lepo potuhnili, nazadnje se je to pokazalo pri iskanju financ ministra. Kakšne sinekure bi jih zanimale, odgovornost pa nikakor.
  Najlepše pri vsem tem pa je, da se levakarji skoraj ne razmnožujejo. Tako jih bo narava lepo odpeljala tja, od koder ni vrnitve. Apsolutno.
  RIP levaki glupi!

 15. nisemon pravi

  mudo moreno,
  misliš, da bodo naštete in nenaštete iz tega kotla potem dale mir? da jih bo sram?
  saj so namenoma izbrali tolk nesposobno, da čas teče, mi pa tonemo!
  In pljackajo v miru…
  Misliš, da so tako poznane v javnosti? kdo pa ve, da se vse vse niti v šolstvu vlečejo oz dirigirajo iz FF? za novinarje in FDV sedaj že vedo. V tem je problem, te povzpetnice se skrivajo pred pravo javnostjo, prav treba jih je zbezat na plano in obelodanit vsa njihova početja. šolniki imajo sprane možgane zaradi pritiskov, pa pojma nimajo, od kod, kdo dirigira. Ti je znano, poznaš? Ker so vsi iz FF potuhnjeno tiho, vlečejo pa privilegije na vseh koncih.
  Torej, kar na dan z njimi, vsemi udbovkami, jih je za celo četo, čas bi bil, konec s tabuji, naj še one padejo, blebetalke in drekomešalke murgelskih plenic menjalke.

 16. Demi Zen pravi

  Nisem Nekaj teh postov je Mojih nekaj pa ne. Sicer teh levakov ne podpiram, ampak na splosno situacija ni roznata. Poleg ze pregovorno pokvarjenih levakov, tudi evropa s svojimi zahtevami in komentarji ne prispeva k stabilnosti v sloveniji.

  Slovenija nujno potrebuje kapital za servisiranje dolga in mora prestrukturirat lastnistvo tako , da bo infrastruktura varna pred zunanjimi vdori, nujen je mikrokapital, da se prebudi od mrtvih potrosnika. Namesto v nemske avtomobile pa bo treba vlagat in trosit v sustainable living in narest potrosnika eksistencialno neodvisnega od drzave.

  Brez lastniskih delezev v paradrzavnih podjetjih se bo sesul pokojninski sistem. Hrbtenica slovenskega gospodarstva ki servisira pokojninski sistem ne sme past. to bi dejansko pomenilo popolni kolaps glede na demografsko sliko.

  Zajebano je. In slovenija potrebuje miljarde in upa, da se bo evropa zacela lomit v centru. Nemske banke pa naj investirajo v centru, ocitno je periferija nezanesljiva ne vem zakaj se vedno rinejo ven svojih meja.

  Vse to bo za malega cloveka in slovenskega potrosnika krvav pot, za mlade pobeg, bo pa tudi priloznost za tiste s kapitalom. In tega imajo rdeckarji na kupe poskritega na daljnem vzhodu.

 17. ŠIVILJSKI BRIVEC pravi

  Ta babetina je le pravi kućmanov obraz. Vsekakor, šok bo prehud, politiki varovani, pa nam bo ostalo le eno zadovoljstvo, da bo skupina 571 pokasirala vse slabo, ki je doletelo narod.

 18. MEFISTO pravi

  Zdaj vemo.

  Denarja imamo dovolj.

  Le čas potrebujemo, da ga zapravimo, pravi premierka.

  Imeli smo dobrega premiera, pa so se ga znebili z intrighami.

  Sprijazniti se moramo s tistimi, ki bisre mečejo svinjam.

 19. MEFISTO pravi

  Narod, ki se je sprijaznil z Lukšičem, ki je dejal, da je največji dosežek levice v samostojni državi, da so se znebili Janše, si boljše oblasti niti ne zasluži.

 20. Demi Zen pravi

  Mefisto v tem je problem, ta narod je ta tako brezhrteničen, da rabi to golazen, da jim piše prihodnost. če bi v tej naciji obstajalo neko zdravo jedro bi to golazen s stoli vred odnesli s parlamenta. Vse si lahko nekako razložim, samo tega ne kako lahko se to kar se dogaja samo nemo gledajo..
  Konec koncev je ta anemičen narod še večja katastrofa kot komunisti. Vse požrejo, vsake pomije ki jim jih zabrišejo tisti s korita.

  Da v državi kot je slovenija bogati in redko poseljeni nekdo ki si želi delat in ki lahko dela nima kaj jest, a misli da je to normalno in da je zato sam kriv to je meni tako šokantno…

 21. mudo moreno pravi

  Nisemon.
  Osebno na srečo nobene od te sorte babnic ne poznam, za to ni nobenega veselja niti potrebe. Vem pa da sta dami ki sem ju omenjal, pa še kopica drugih opic, ki se veselo svaljkajo po raznih družbo-faksih in psevdo-inštitutih pomemben del slovenske kultur-marksistične scene, ki se zavzema za ravno tisto, za kar se jaz ne.
  Zavzemajo se za razpad družine, atomizacijo družbe, “enakopravnost” žensk, na oltar pa postavljajo razne parazitske skupine defektnih ljudi kot so LGBTR, cigani, azilanti(ekonomski emigranti) in podobno.
  Enakopravnost je beseda ki ima danes božji status. Nihče pa se ne vpraša, hej, kako pa je v naravi, ali so tam zadeve urejene na enakopraven način. Ženska enakopravnost se ponavadi konča pri prvem gumi defektu. “Joj, moji novi nohti!”
  Kot sem že omenil, dobro je, da se ta bolana levo-fašistična svojat skoraj ne razmnožuje. Po zakonih narave bodo prej ali slej izumrli. Se pa po drugi strani eksponentno, rakavo razmnožujejo recimo njihovi ljupčki, cigani in azilanti. Zato sploh ni na mestu, da bi človek čakal križem rok. Taki ljudje so za zdravo družbo še mnogo nevarnejši kot so tajkuni. Na prvi pogled ne delajo nič hudo nevarnega, plozajo svoje absurdne teorije in prodajajo meglo. A njihove ideje so bolj razdiralne, kot vsaka stalinizem. S svojim vplivom na politike dosežejo, da družba sprejema zakone, ki so pisani na kožo parazitom, večina pa jih mora preko davkov prisilno podpirati. Slabi zakoni pa so, kot vemo, najhujša oblika tiranije.
  Zaradi podpiranja parazitov in notranjega razkroja družbe vemo iz zgodovine, kako se to konča. Tako sta propadli Egiptovska in Rimska civilizacija. “Toleranca in apatija sta poslednji odliki umirajoče družbe.”(Aristotel)
  Te socialne revolucionarje bo treba zriniti tja, kamor spadajo, na smetišče zgodovine. Če se to ne zgodi, gre na smetišče vse, z nami in njimi vred.
  In še nekaj.
  Ravno ta teden je bil (pa saj to ni res, pa je), na FDV posvet kako rešiti Slovenijo iz gospodarskih zagat. Ti ljudje res ne poznajo ne mere, ne obzira.
  Ukinitev FDV je vsaj tako pomembno, kot primerna kazen za goljufive tajkune, bančnike in podobne kriminalce!!!
  FF pa naj se preimenuje v Filološko Fakulteto, obvezno se ukinejo programi kot so Filozofija, sociologija, kulturna antropologija ipd.

 22. Demi Zen pravi

  Moreno: te frigidne stare kurbe ki niso za sabo pustile drugega kot polne predale praznih škatel kontracepciijskih tablet so slovenska kuga enaindvajsetega stoletja. ma kaj kuga, kuga pobije šibke te pa so ubile zdrav potencial naroda. za temi starimi uvelimi prasicami ne bo ostal drugega kot
  plevel.

 23. Demi Zen pravi

  tem starim militsntnim kuzlam bi blo treba sodit za genocid.

 24. Demi Zen pravi

  tistih nekaj otrok ki v sloveniji se je pa je tako razvajenih in zabitih kot najhujsi cikaški geto na potenco. perfekten material za idiotokracijo.

 25. mudo moreno pravi

  Demi Zen!
  Ko pomislim na generacijo 68, me oblije polt.
  Ti sedaj že ostareli hipuzelni, vsi po vrsti kultur-marksisti, ljudje kot so Štrajn, Močnik, Kreft, pokojni JaLuZl so največji izrodki, primerljivi s sadisti tipa Kardelj-Kidrić-Maček.
  To so ljudje, ki nam krojijo usodo. So ljudje ki stojijo za pravnim redom. To so ljudje ki stojijo za socialnim redom. To so ljudje, ki iz dna srca sovražijo lasten narod. To so ljudje ki se aktivno prizadevajo za dekonstrukcijo družine. Nikdar se ne motijo. Rojeni pravičniki. Njihove absurdne soc-teorije so v nasprotju z naravnim redom in človekovo psihologijo. Edino primerna nagrada za njihova zlodela bi bilo težaško dosmrtno prisilno delo v rudnikih.

 26. nema frke pravi

  sad će mi ovo da sredimo bre

  http://i.imgur.com/nY15sv0.jpg

 27. 'Vi vil solv aur problem aurselvs!' pravi

  ‘Vi vil solv aur problem aurselvs!’

  Brojni Slovenci u četvrtak su se narugali engleskom izgovoru Alenke Bratušek, koji je usporediv s najpopularnijom hrvatskom ‘engleskinjom’, Ingrid Antičević Marinović. Uz komično tvrdi, slavenski naglasak, Bratušek je glavnu tezu ponovila nekoliko puta, kao i tvrdnju da je slovenski javni dug ispod prosjeka ‘iju’, misleći pritom na Europsku uniju.

 28. 'Vi vil solv aur problem aurselvs!' pravi

  Alenka kraljica plonkanja
  Rangiram PS adute po pameti: najprej Alenka nato izenačeno Maša (vsak TV bi moral imeti brisalce), kar dobro jih prekašata oba Gašperja. Vendar brez mini truda je za svetlobno leto pred vsemi Moderndorfer saj obvlada znake, nato sledi omara tweet Vonta. Daleč pred vsemi pa je Brita saj je najhitrejša.

 29. ROFL pravi

  @modo, debil zen
  tako je, ukinit šole in ponovno uvesti zažiganje čarovnic na grmadah.

  @nisemon

  hehe, nisi dojel, da imaš v primeru mode opravka s popolnim ksenofobom, šovinistom in neo-nacistom?

 30. nema frke pravi

  nema ikakvog slavenskog naglasa na ovome svetu, dabome ima tvrdi srpski naglas gospođe bratušak cvjetićanin

  apsolutno jel

  al nema frke, bitna nam je podrška koree:

  http://i.imm.io/11eHc.jpeg

 31. 'Vi vil solv aur problem aurselvs!' pravi

  Rangiranje še malo širše
  Najpametnejši med pingvini se skoraj itzenači s Potrato, ki obvlada demokracijo iz svojih študentskih let.

 32. thought pravi

  Kdo bo to ciganko končno poslal v umobolnico?

 33. nema frke pravi
 34. mudo moreno pravi

  ROFL, preveč si prijazen z menoj. Tvoje floskule, ki so zaradi pretirane levakarske uporabe že zdavnaj izgubile vsak pomen, se v mojih ušesih slišijo kot nebeške Bachove alikvote.

  Kako bi izgledala država, v kateri bi imeli monopolno absolutno oblast levi-fašisti generacije 68, socialni inženirji za promocijo bestializma, sodomizma, pederastije, ukinitve družine; kultur-marksisti frankfurtske šole?
  Temeljila bi na 4 osnovnih ministrstvih:
  -Ministrstvo MIRU
  -Ministrstvo RESNICE
  -Ministrstvo LJUBEZNI
  -Ministrstvo OBILJA
  Preko njih bi PARTIJA v realnem življenju udejanjala svoje postulate.
  Min.Miru bi netilo vojne.
  Min.Resnice bi širilo laži.
  Min.Ljubezni bi se ukvarjalo z mučenjem.
  Min.Obilja bi se ukvarjalo z izstradanjem.

  Ministrstvo za gospodarstvo in kmetijstvo bi bilo ukinjeno, kajti prioriteta države bi bila ustvarjanje enakosti in širjenja partijske dogme.
  Vsak defektor in disident, ki bi le nakazal željo po odstopanju od verske dogme, bi bil nemudoma odstranjen, kakršenkoli fizični spomin nanj pa temeljito izbrisan iz vseh datotek.

 35. men vizavt bakreni zlebovi pravi

  Je že gužva na bankah.

 36. balkanekspres pravi
 37. JOJ pravi

  Ježeš, da ne razumete in ne razumete! Treba je ohranit “TEKOVINE REVOLUCIJE” enakost, vi butci: eni enako bogati kvazilevičarju, drugi enako obubožana raja. Glede na to, da je raja številčno večja, mora poskrbeti za bogato manjšino. To je demokracija, ljubi moji; skrb večine, da se manjšina dobro počuti!

 38. Alenka Fafovšek pravi

  Jes vi KEN.
  Jes vi VIL.
  Koz vi MAST.
  Sou ju mast vork FAST.
  Sm trda k HRAST.
  Siks fut haj POŠAST.
  Ken jam po VAS.
  Dont vori, hev TRAST!

 39. nisemon pravi

  mudo moreno, Demi Zen,
  v bistvu odgovarjam obema naenkrat, ker je problem prepleten, kompleksen. Mudo moreno, strinjam se s tabo, dodajam le to, da je potrebna reorganizacija vseh sistemov in izobraževalnih institucij. Lustracija zamuja 22 let, v tem času se je počasi, tio in vztrajno, skrbno načrtno delalo ravno nasprotno od koristi in napredka. Posledice so take, da je potreben takojšnji rez vsega in vseh, kar zavira in onemogoča zdravo in napredno, narodu in državljanom koristno. Kontinuiteto prejšnjega režima je treba zaustaviti takoj. povsod, na vseh ravneh. Prevetriti in prenoviti. Če vzamem samo cigane, tudi oni so na izgubi, realno. Dolgoročno ne gre in ne more iti. Otroci morajo imeti možnost vrtca, izobraževanja, vsi enako. Brez razlik. Socializacijo, vključitev v družbo, svobodno odločanje za poklic in lastno angažiranje.
  če pogledamo celotno družbo, tako le izgleda. Na splošno je tudi za vse ostale problem.
  Debeli otroci se porajajo tam, kjer je standard zelo nizek, zaradi nekvalitetne hrane in splošno zelo slabo socialno stanje cele družine.
  To je nacionalni problem, ne problem posameznikov, ki bi preveč jedli.
  Tudi to nam bo vsekalo nazaj, v obraz. Z ljudmi se država v resnici preveč igra. Stroka gasi požar, za ostalo je nemočna, ni vljučena v državni problem reševanja. zamujamo že leta.
  Tu so resnično problem diplomanti FDV in FF, ne znajo in ne delajo nič. Pa niso sami krivi, dejansko je kriv sistem, ki namerno to pelje. Potem so CSD, socialni delavci, pa Zavod za zaposlovanje.
  Vsi potrebni korenitih in nacionalno naravnanih rešitev in delovanja. Krpanje lukenj je povsod, ne le v finančnem problemu države.
  NI kvalitete. Kadar ima stroka preveč dela s krpanjem lukenj, je alarmno stanje.
  Ta je bil že nekje v letih 95- 99.
  Tako, da narod je zmogel več kot preveč.
  Pa ne z apatijo, kot Demi Zen, napačno tu gori vedno interpretiraš; ravno z mislijo na boljši jutri. Tega ne poznaš, če nisi prisoten. Tudi sedaj narod ni apatičen. Le pusti se ne več. Zaenkrat je tu 2 mio gandijev. Drugače bi že tekla kri in bile bi smrtne žrtve. tega se zavedamo vsi. Ti pač vidiš razgrajače. dvomim, da imajo sploh dovoljenje za bivanje.
  Ljudje živijo družinsko, usmerili so se sami vase. Edino tako se preživi. Dokazano zgodovinsko. Tudi cigani. Vsem je težko. V družinski skupnosti pa lažje. In prav je tako. Ni še dolgo nazaj, kar je kamarila družine sprla in doživeli smo pokol.
  Taisti in njihovi potomci sedaj na drug način želijo ponoviti. Slaboumno
  Ter prav tako zahrbtno..

 40. nisemon pravi

  Rofl;

  a pri tebi je tipkarska napaka v tvojem imenu; pravilno Bofl!

 41. nisemon pravi

  Mudo moreno;
  ljudi, ki jih omenjaš, da sovražijo lasten narod. Saj niso Slovenci, ne morejo ga ljubiti, že vzgojeni so bili v sovraštvu do vsega slovenskega. So potomci krvave ideologije, vzgojeni za kontinuiteto le- te, tudi sami tako vzgajajo. Slovenci smo predolgo verjeli, da imamo slovenske akademike.
  V resnici so sad srbske lože. Kot povsod drugje. Namerno načrtovano. Delo zločinskih možganov. Tudi AB je sad tega. Zlorabljeni otroci.
  Sedaj zlorabljajo druge. S slovenstvom imajo eno enoznačnico, da ga počasi uničujejo in uničijo.
  Ne vem in ne verjamem, da se zavedajo, da bodo na ta način najprej sebe.

 42. mudo moreno pravi

  Nisemon.
  Treba se bo spustiti na tla in začeti ponovno, grass-root. Začneš pri sebi, družini, lokalni skupnosti, samoorganizacija, samooskrba. Razni defektorji, paraziti in asocialneži bodo odpadli, zakoni narave so kruti in pravični. Moji sinovi se bodo šolali na strojni visoki in srednji šoli. Kdor se hoče šolati na družboslovni fakulteti, naj se šola na lasten račun in na svojo odgovornost.
  Kako se bodo znašle horde diplomantov FDV, PRAVO, VUŠ, Ekonomska, FF ipd. mi ni jasno in me v resnici tudi prav malo briga. Nihče jih ni prisilil v to vrsto (psevdo)študija in kdor ima v glavi vsaj kanec volje, smisla za realnost in vsaj eno okretno roko, se bo znašel, oprijel koristnega dela, preživel sebe in zaplodil nekaj otrok. Seme bo vklilo, snetje naj odpihne veter. Predolgo se narod razmnožuje po metodi disgenike, naj končno zavlada Evgenika in naj se razmnože tisti, ki so dovolj pametni, močni in iznajdljivi, da preživijo z lastnimi močmi. Ta kriza je od Boga poslana, da se narod prečisti.
  Lahko pa tudi sledimo aktivizmu levih-fašistov, posvojimo njihove zmešane ideje in gremo z njimi vred v propad.
  Izbira je naša. Težko bo, a iz tega bomo prišli kot ljudje in ne ponižna, od blišča in bogastva zaslepljena raja, kot smo bili do sedaj.

 43. Demi Zen pravi

  Mudo , Nisemon: ta fdv je katastrofa. Mogoce vam zgleda normalno obnasanje Bratovskove na CNN, ampak tako se tle obnasajo samo crackwhores. dobr da ni mela zvecilne v ustih. rolala z ocmi vzdihovala, ponavljala parole tipa hir aj kam hir aj go. tak nastop brez substance ne pomirja vlagateljev na trgu obveznic. to ni ista publika kot chobani z granitnimi kockami. zelo obrambna drza , crackwhore attitude, reven vokabular, sej bi blo bolje ce bi za prenos napihnili ancko in ji obesili transparent okrog vratu z napisom jebite se.

  Nisemon: Ne trdim da je moje dojemanje slovenije realisticno. je samo subjektivna ocena podatkov ki so mi na voljo. Jaz te prikrite energije v kontekstu nekega vulkana ki je tik pred izbruhom, pac ne vidim.

 44. mudo moreno pravi

  Sam nisem prepričan, da je Bratušek Alenka moralni in čustveni imbecil kot so Močnik.Kreft.Štrajn.
  Verjetno je le bolestno ambiciozna in pogoltna in apsolutno se ji ne sanja, da je le KORISTNO BUDALO.
  Odvrgli jo bodo takoj, ko bodo našli bolj koristnega bedaka.
  In to bo po mojih predvidevanjih prav kmalu.
  Nekatere njene zavetnike je po njenih zadnjih nastopih pošteno sram.

 45. nisemon pravi

  Demi Zen,
  ni res, da za sabo niso pustile nič, razen praznih škatel, MM je zelo dobro povedal, naredile so več škode, kot stalinizem, če pogledaš žive potomce tega delovanja. Diplomanti so neuporabni, ne delajo nič, razen nadlegujejo delovne ljudi in naprej ustvarjajo kontinuiteto. Če bi bili normalno izobraženi, vseh anomalij v družbi ne bi bilo. To je dejansko posledica tega. FF in FDV. Za to gre. Nekaj sto poniglavih akademikov brez diplomantov ne bi narodu škodovalo. So vzgojili ljudi, ki se ne zavedajo, da so škodljivi, ne le, da ne ustvarjajo nič, ustvarjajo kaos. Oni stanejo enormno, kaos se pa ne da izmeriti, ker je škoda večgeneracijska.
  Nekaj škatel bi brez škode bilo bolj koristno.
  Rešitev je takojšnja lustracija. Reorganizacija vseh sistemov, vseh institucij.
  Mudo M., zelo natančno opazuješ in tudi razložiš.
  Ena dobra stvar v vsem tem kaosu je, da se tudi dobromisleči nekako najdemo, čeprav jih nekaj iz te družine tu, pogrešam. Upam, da se oglasijo.

 46. Demi Zen pravi

  Da koncam misel. Zunaj na resni soli ne mores koncat dodiplomske kaj sele magisterija, brez dolgih ur prezentacij materiala. moras bit asistent vsaj en semester za magisterij in dva za doktorat. Dnevni javni nastopi pred zelo kriticno publiko. Ta fdv je najboljs potopit, te ostarele komuniste ki premlevajo marksovo misel in parazitirajo na proracunu, ti delajo veliko vec skode kot cigani..

  sem in tja kaksen postaran zleb to se slovenija lahko nekako prezivi, a prekletstvo pohabljenih generacij bo se dolgo z nami.

 47. Demi Zen pravi

  nisemon: s praznimi skatlami kontracepcijskih tablet sem mislil na demografsko sliko, ki smo ji danes prica. Se deset let podobne demografske politike in slovenija bo popolna puscava. Kapaciteta tega okolja dopusca precej visjo gostoto prebivalstva in posledicno vecji output, da o porusenih notranjih razmerjih sploh ne zgubljam besed.

  To je tisto kar skrbi investitorje, kaksno ceno v eksternalijah bo slovenija placala da odplaca oz prikrije nominalni dolg.

 48. nisemon pravi

  Demi Zen,
  to je samoredukcija, Slovenci bodo imeli toliko otrok, kolikor jih bodo sposobni kvalitetno preživeti. Manj in tisto bolje. Narod in jezik se bo ohranil, ne boj se.
  V polpretekli zgodovini so imele slovenske družine otrok, ki jih niso bile sposobne preživeti, zato so kljub veliki površini prostora, morali s trebuhom za kruhom. Kot hlapci, kasneje delavci za mezde. Če temu ne bi bilo tako, revežev ne bi bilo, tudi boljševistični etnocid se ne bi zgodil.
  Sedaj je težnja na tem, da se ponovi. Ampak… Družina je močnejša. Tudi jedro je zdravo. Veljajo norme. Vsi pač niso dipl. na omenjenih pralnicah možganov. In tudi nekaj možganov bo ostalo. Mogoče se jih bo nekaj celo vrnilo in prineslo svež vonj pomladi, cvetenje in zorenje. Zato pravim, da Slovenija čaka. Kot mati stoji na pragu in čaka, da se otroci vrnejo pod rodni krov. Tudi vi boste morali prispevati, ne le od daleč pljuvati. To mislim boj iz heca, vendar se ponavadi očrni Slovence, kar pa ti razgrajači niso. Slovenci nimamo ne želje, ne časa delati proti sebi in proti slovenstvu. To počnejo tujci, kar je pa res, da smo jim to mi dopustili, ker smo verjeli, da so del nas. Pa niso. Večina ljudi na pomembnih položajih ni slovenskega porekla. Tudi v njihovih biografijah se ti podatki redko najdejo, oz. so potvorjeni. To je treba vzeti v obzir. Predstavljajo se za nekaj, kar niso. Tudi čvekači na portalih so enako- niso Slovenci in so tu z namenom, da rušijo. Problem je v tem, da so preveč prozorni in nimajo kaj povedati.
  Torej, Slovenci, čas bo, da se vrnete in domovini tudi konkretno pomagate. Čakamo vas.

 49. nisemon pravi

  Mudo moreno, se strinjam s teboj, čas plašnic je minil, zavedamo se, da nam le lastna iznajdljivost pomaga preživeti. Ponovno se bomo vrgli v latsno produkcijo, vpregli svoje znanje in svoje roke. Začeli od začetka, oz. nadaljevali od tam, kjer smo končali. Bomo spet kmetje, rokodelci in vse ostalo, kar bo potrebno za preživetje. Glede na to, da služb ni, bodo tudi vpisi na omenjene fakult. imele osip. Po razkritju poneverb pa sploh.
  Narod bo našel tržno nišo, ki bo omogočila preživetje. S potrebo po kvaliteti bo prišla tudi ustrezna konkurenca, kar je samo dobro. Tudi pri politiki. Ti bedaki s svojimi potezami uničujejo predvsem sami sebe. Onemogočajo za vedno. Bedna napaka, ki jih bo stala vsega. Nam se dela le usluga. čeprav bomo ob vse. Ob vse bodo tudi oz še prej vsi paraziti. Torej, ali bodo ustvarjali ali zbežali.
  Važno je, da se ve, kdo je kdo. Končno so napravili napako zaradi lastne arogance. Stala jih bo pa dolgoročno več kot nas.
  Hec je v tem, da bomo morali res delati do smrti, kajti primorani bomo v to. Kar kaže, da si ne bomo mogli privoščiti ne staranja ne bolezni. Umrli bomo zdravi in mladostni. Torej, nam gre na bolje, ne na slabše.
  Mudo moreno, še nekaj je pomembno, namreč: tu vas je nekaj zelo pametnih, razgledanih in plemenitih, tudi domoljubov. Dokler bo imel slovenski narod take ljudi, se nam ni bati. Tega nam ne more vzeti nihče. Bilo mi je v čast se pogovarjati s tabo in vsemi ostalimi.

 50. mudo moreno pravi

  Enako seveda, Nisemon.
  Moreno si bo čez natančno 10 minut vzel 10 dni dopusta od interneta, civilizacije, se nadelal, naužil čistega zraka in se obilno odpočil od levega fašizma.
  Odšel bom namreč na svoj “ranč”, ki že nestrpno čaka moje skrbne roke.
  Na roke bom prekopal cca 300 kvadratov zemlje, da pripravim vse za pomladno setev in saditev.
  Mojih 200 fižolovk pa je že ošpičenih.
  Jeseni bo kanonada. Fižolova!

 51. VSI STRPNI pravi

  hahahahahah..nastavljena balkanska štabna rdeča KURBA bo seveda v najbolj kritičnem trenutku, ko ji bo jasno, da ni kos težavam , OBSODILA JJ, ker ji bo tako ukazano, kajti kučanov MAFIJSKI klan nato ukazal posranim rdeče svinjskim novinarjem iz bande 571 , da še bolj branijo štabno rdečo kurbo in pljuvajo po vsem, kar ni balkansko rdeče svinjskega…..haahahahahahHAHAHAHAHahahahah..joj kako so predvidljive te naše opranoglave balkanske rdeče svinje…..hahahahahahaha

 52. VSI STRPNI pravi

  hahahahahah..nastavljena balkanska štabna rdeča KURBA bo seveda v najbolj kritičnem trenutku, ko ji bo jasno, da ni kos težavam , OBSODILA JJ, ker ji bo tako ukazano, kajti kučanov MAFIJSKI klan BO nato ukazal posranim rdeče svinjskim novinarjem iz bande 571 , da še bolj branijo štabno rdečo kurbo in pljuvajo po vsem, kar ni balkansko rdeče svinjskega…..haahahahahahHAHAHAHAHahahahah..joj kako so predvidljive te naše opranoglave balkanske rdeče svinje…..hahahahaha

 53. VSI STRPNI pravi

  zato še enkrat več!!
  DA NE POZABIMO!!!!

  1. Matej Šurc Radio Slovenija
  2. Igor Mekina Dnevnik
  3. Matjaž Kranjec Hopla
  4. Boris Čibej Delo
  5. Saša Vidmajer Delo
  6. Damijan Slabe Delo
  7. Veso Stojanov Delo
  8. Matija Grah Delo
  9. Boštjan Tadel Marketing Magazin
  10. Miha Jenko Delo
  11. Rajka Pervanje Radio Slovenija
  12. Sandi Frelih Radio Slovenija
  13. Blaž Zgaga Večer
  14. Helena Milinkovič TV Slovenija
  15. Sandra Brecl Brankovič Radio Slovenija
  16. Nika Repovž Radio Slovenija
  17. Uroš Kokošar Radio Slovenija
  18. Snežana Ilijaš Radio Slovenija
  19. Simona Rakuša TV Slovenija
  20. Ksenija Horvat TV Slovenija
  21. Robert Škrjanc Radio Slovenija
  22. Rok Praprotnik Dnevnik
  23. Peter Kolšek Delo
  24. Matjaž Frangež TV Slovenija
  25. Biljana Vučenovič Radio Slovenija
  26. Slavko Fras upokojeni novinar
  27. Emil Lukančič-Mori Tisk. agencija Morel
  28. Maja Cestnik TV Slovenija
  29. Simon Tecco samostojni novinar
  30. Marko Pečauer Delo
  31. Brane Jerman Radio Slovenija
  32. Rok Pintar Radio Slovenija
  33. Živa Trček Radio Slovenija
  34. Aleš Smrekar Radio Slovenija
  35. Izidor Grošelj Radio Slovenija
  36. Janina Jenko Radio Slovenija
  37. Vanja Pirc Mladina
  38. Jure Trampuš Mladina
  39. Špela Novak Radio Slovenija
  40. Jelka Šutej Adamič Delo
  41. Matjaž Trošt Radio Slovenija
  42. Domen Caharijas Dnevnik
  43. Jože Jerman Večer
  44. Borut Mekina Mladina
  45. Nataša Štefe Radio Slo./Val 202
  46. Rok Valenčič Radio Slovenija
  47. Borut Mehle Dnevnik
  48. Martin Tomažin TV Slovenija
  49. Goran Tenze Radio Slovenija
  50. Denis Sarkić Vest
  51. Veronika Gnezda Radio Slo./Val 202
  52. Tomaž Gerden Radio Slovenija
  53. Niko Robavs Radio Slovenija
  54. Boštjan Lajovic TV Slovenija
  55. Mija Repovž Delo
  56. Janko Lorenci upokojeni novinar
  57. Darja Groznik Radio Slo./Val 202
  58. Boris Žgajnar Radio Slo./Val 202
  59. Andrej Karoli Radio Slo./Val 202
  60. Matej Praprotnik Radio Slo./Val 202
  61. Tadeja Milek Radio Slo./Val 202
  62. Nina Zagoričnik Radio Slo./Val 202
  63. Tina Šrot Radio Slo./Val 202
  64. Rok Kužel Radio Slo./Val 202
  65. Nataša Zanuttini Radio Slo./Val 202
  66. Danila H. Kuplen Radio Slo./Val 202
  67. Janez Čuček TV Slovenija
  68. Bojan Veselinovič Dnevnik
  69. Zoran Senković Dnevnik
  70. Aleš Gaube Dnevnik
  71. Bojan Glavič Dnevnik
  72. Vasja Jager Večer
  73. Ivan Vidic Večer
  74. Branko Maksimovič Večer
  75. Dr. Damijana Žist Večer
  76. Jaka Adamič Dnevnik
  77. Bojan Velikonja Dnevnik
  78. Tanja Keršmanc Hopla
  79. Duša Podbevšek Bedrač Hopla
  80. Zoran Triglav Hopla
  81. Ivan Žitko Hopla
  82. Alenka Brezovnik Dnevnik
  83. Uroš Škerl Dnevnik
  84. Primož Cirman Dnevnik
  85. Miča Vipotnik Dnevnik
  86. Sven Berdon Dnevnik
  87. Matej Povše Dnevnik
  88. Grega Repovž Mladina
  89. Dejan Pušenjak Delo
  90. Jelka Zupanič Večer
  91. Luka Cjuha Dnevnik
  92. Aleksander Lucu Nedeljski dnevnik
  93. Matija Stepišnik Večer
  94. Nina Razboršek samostojni novinar
  95. Tomi Lombar Delo
  96. Jože Poglajen Dnevnik
  97. Zdenko Matoz Delo
  98. Tina Čuček POP TV
  99. Bojan Gluhak Primorske novice
  100. Danica Petrovič Primorske novice
  101. Tatjana Tanackovič Dnevnik
  102. Jasna Arko Primorske novice
  103. Sonja Ribolica Primorske novice
  104. Cveta Guzej Sabadin Primorske novice
  105. Maja Pertič Primorske novice
  106. Iztok Presl POP TV
  107. Ervin Hladnik Milharčič Dnevnik
  108. Miran Korošec Radio Slovenija
  109. Nevenka Dobljekar Radio Slovenija
  110. Sara Jovič TV Koper
  111. Iztok Umer Slovenske novice
  112. Devana Jovan Radio Koper
  113. Janez Novak Radio Slovenija
  114. Aleš Kocjan Radio Slovenija
  115. Robert Botteri Mladina
  116. Gorazd Utenkar Delo
  117. Špela Kožar TV Slovenija
  118. Marjan Šarec TV Slovenija
  119. Alenka Terlep Radio Slovenija
  120. Milan Vogel Delo
  121. Breda Štivan Bonča TV Slovenija
  122. Maja Žiberna TV Slovenija
  123. Dušan Berne Radio Slovenija
  124. Franci Pavlin Radio Slovenija
  125. Barbara Cujnik Radio Slovenija
  126. Marko Jakopec Delo
  127. Matjaž Albreht Delo
  128. Jani Sever Vest.si
  129. Iztok Jurančič samostojni novinar
  130. Julija Kočar TV Slovenija
  131. Sebastjan Kopušar Dnevnik
  132. Ciril Brajer Nedeljski dnevnik
  133. Andrej Brstovšek Dnevnik
  134. Janez Mally Nedeljski dnevnik
  135. Meta Černoga Nedeljski dnevnik
  136. Toni Perič Direkt
  137. Gorazd Suhadolnik Direkt
  138. Gregor Gruber Direkt
  139. Daša Birsa Direkt
  140. Jasmina Haskovič Direkt
  141. Matjaž Rust Direkt
  142. Miloja Bukovec Direkt
  143. Kristina Hočevar Direkt
  144. Miha Lampreht RTV Slovenija
  145. Tanja Starič TV Slovenija
  146. Franco Juri Dnevnik, Radio KP
  147. Venčeslav Japelj Primorske novice
  148. Katja Gleščič Primorske novice
  149. Barbara Verdnik Primorske novice
  150. Vojko Plevelj Radio Slovenija
  151. Vito Divac Delo
  152. Helena Lovinčič Radio Slovenija
  153. Jasna Karlen Kuhar Ra. Slo., Sweriges Ra.
  154. Zdenko Fajdiga Radio Slovenija
  155. Damjan Zorc Radio Slo./Val 202
  156. Mojca Š. Pašek TV Slovenija
  157. Tomaž Zaniuk Radio Študent
  158. Erik Valenčič Radio Študent
  159. Matej Šebenik Radio Študent
  160. Andraž Ravnik Radio Študent
  161. Luka Zagoričnik Radio Študent
  162. Mija Škrabec Arbanas Radio Slo./Val 202
  163. Jana Vidic Radio Slo./Val 202
  164. Blaž Ermenc Radio Slovenija
  165. Luka Robida Radio Slovenija
  166. Urška Boršič Radio Slovenija
  167. Uršula Majcen Radio Slovenija
  168. Dare Milič Radio Slovenija
  169. Luka Petrič Radio Slovenija
  170. Boris Ličof Radio Slovenija
  171. Dušan Milič Radio Slovenija
  172. Sašo Dravinec Primorske novice
  173. Jurij Gustinčič Mladina, TV Slo.
  174. Ines Kočar TV Slovenija
  175. Mitja Meršol Delo
  176. Milka Lužnik Pohar Radio Slovenija
  177. Uroš Volk Radio Slovenija
  178. Jože Bonča Radio Slovenija
  179. Jernejka Drolec Radio Slovenija
  180. Marko Juvan Direkt
  181. Tomi Šujdovič Direkt
  182. Tomaž Skale Dnevnik
  183. Nina Jerman TV Slovenija
  184. Igor Vidmar TV Slo./Studio City
  185. Janko Sarađen Radio Slovenija
  186. Boštjan Vrhovšek Radio Študent
  187. Gregor Kastelic Radio Študent
  188. Igor Krasnik Radio Študent
  189. Urh Ambrož Radio Študent
  190. Nina Kos Radio Študent
  191. Anže Tomič Radio Študent
  192. Tea Golob Radio Študent
  193. Boris Vasev Radio Študent
  194. Primož Vozelj Radio Študent
  195. Lenart J. Kučič Delo
  196. Boris Jež Delo
  197. Boštjan Videmšek Delo
  198. Sergeja Hadner Hvala POP TV
  199. Staša Lozar POP TV
  200. Maja Roš POP TV
  201. Polona Križnar POP TV
  202. Gašper Lubej POP TV
  203. Tadeja Lampret POP TV
  204. Janez Usenik POP TV
  205. Jernej Verbič POP TV
  206. Tomaž Bračko POP TV
  207. Jure Brankovič POP TV
  208. Erika Pečovnik POP TV
  209. Miha Drozg POP TV
  210. Vanda Levstik POP TV
  211. Polona Movrin POP TV
  212. Alenka Arko POP TV
  213. Maja Sodja POP TV
  214. David Jug POP TV
  215. Jani Muhič POP TV
  216. Sabina Francek TV KP
  217. Mojca Petrič Bužan TV KP
  218. Karin Sabadin TV KP
  219. Eugenija Carl TV KP
  220. Boris Maljevac TV KP
  221. Sandi Škvarč TV KP
  222. Edi Mavsar TV KP
  223. Špela Lenardič TV KP
  224. Vesna Potočar TV KP
  225. Helena Pasinato TV KP
  226. Simona Horvat TV KP
  227. Elen Batista Štader TV KP
  228. Mojca Juratovec TV KP
  229. Flavio Dessardo TV KP
  230. Damjana Stamejčič Delo
  231. Brane Piano Delo
  232. Primož Škerl Delo
  233. Alma M. Sedlar Jana
  234. Mojca Grotovnik Dnevnik
  235. Franc Kramer Večer
  236. Jože Skok Radio Slovenija
  237. Rozmari Petek NT, Radio Celje
  238. Nataša Leskovšek Info TV
  239. Branko Stamejčič NT Radio Celje
  240. Tomaž Lukač TV Celje
  241. Ana Marija Bosak TV Maribor
  242. Janez Kroflič
  243. Simon Kardum samostojni novinar
  244. Matija Gorjan samostojni novinar
  245. Petra Vidrih Primorske novice
  246. Davorin Koron Primorske novice
  247. Tomo Šajn Primorske novice
  248. Leo Caharija Primorske novince
  249. Igor Mljač Primorske novice
  250. Alenka Penjak Primorske novice
  251. Jana Krebelj Primorske novice
  252. Tina Čič Primorske novice
  253. Alenka Ožbolt Primorske novice
  254. Ilona Dolenc Primorske novice
  255. Vesna Humar Primorske novice
  256. Vida Petrovčič TV Slovenija
  257. Barbra Jermann TV Slovenija
  258. Miro Štebe TV Slovenija
  259. Novica Mihajlovič Finance
  260. Cveta Potočnik Radio Slovenija
  261. Tomaž Celestina Radio Slovenija
  262. Štefan Grah Radio Slovenija
  263. Boris Lenarčič Radio Slovenija
  264. Mojca Širok TV Slovenija
  265. Natalija Muršič Radio Slovenija
  266. Marjan Rogelj Radio Slovenija
  267. Jelena Gačeša Delo
  268. Vida Curk Radio Slovenija
  269. Jela Krečič Delo
  270. Ciril Gale TV Slovenija
  271. Lea Širok Radio Koper
  272. Ingrid Kašca Bucik Radio Koper
  273. Artur Lipovž Radio Koper
  274. Tatjana Gregorič Radio Koper
  275. Edi Prošt Radio Koper
  276. Božo Marinac Radio Koper
  277. Nataša Benčič Radio Koper
  278. Nataša Uršič Radio Koper
  279. Zdenka Tomulič Radio Koper
  280. Irena Cunja Radio Koper
  281. Igor Vidmar Dolenjski list
  282. Tanja Jakše Gazvoda Dolenjski list
  283. Mojca Žnidaršič Dolenjski list
  284. Irena Novak Dolenjski list
  285. Boris Blaic Dolenjski list
  286. Jožica Dorniž Dolenjski list
  287. Breda Dušič Gornik Dolenjski list
  288. Martin Luzar Dolenjski list
  289. Drago Rustja Dolenjski list
  290. Nina Štampohar samostojni novinar
  291. Nataša Pogorevc Radio Ptuj
  292. Bojan Sinič Tednik Panorama
  293. Barbara Leskovar Žurnal 24
  294. Slavica Pičerko Peklar Večer
  295. Anemari Kekec Radio Ptuj
  296. Marija Slodnjak Radio Ptuj
  297. Martin Ozmec Radio Ptuj
  298. Jure Mastnak Radio Slovenija
  299. Tanja Lesničar Pučko Dnevnik
  300. Lidija Pak Televizija Slovenija
  301. Jelena Blagojevič Radio MARŠ
  302. Vesna Lovrec Radio MARŠ, Vest
  303. Jože Kos Grabar
  304. Rok Kajzer Delo
  305. Samo Dekleva Delo
  306. Tanja Volf Radio MARŠ
  307. David Šribar Radio MARŠ
  308. Aleksandra Gropevšek Ra. MARŠ, Večer
  309. Matjaž Ploj Radio MARŠ
  310. Dragiša Modrinjak upokojeni novinar
  311. Mojca Planšak Ra.MARŠ, Večer
  312. Otmar Klipšteter upokojeni novinar
  313. Karolina Babič Ra. MARŠ, Dialogi
  314. Vesna Rojko STA
  315. Matjaž Horvat STA
  316. Mihael Korsika STA
  317. Mihael Šušteršič STA
  318. Urška Kristan STA
  319. Katja Svenšek STA
  320. Barbara Dovč STA
  321. Jure Bernard STA
  322. Jure Kos STA
  323. Marko Vukovič STA
  324. Sebastjan Maček STA
  325. Maja Oprešnik STA
  326. Gorazd Jukovič STA
  327. Ela Petrovčič STA
  328. Jaka Dobajk STA
  329. Alenka Vesenjak STA
  330. Nataša Kuhar Radio Maribor
  331. Breda Čepe Radio Maribor
  332. Lidija Vizantin Radio Maribor
  333. Edvard Pukšič Radio Maribor
  334. Irena Kodrič Cizerl Radio Maribor
  335. Vesna Spreitzer Radio Maribor
  336. Matej Štrafela Radio Maribor
  337. Drago Marušič Radio Maribor
  338. Darko Pašek upokojeni novinar
  339. Dejan Rat Radio Maribor
  340. Zoran Milovanovič Radio Maribor
  341. Tatjana Senegačnik Radio Maribor
  342. Stane Kocutar Radio Maribor
  343. Tone Petelinšek Radio Maribor
  344. Vida Toš Murski Val
  345. Ivan Gerenčer Delo
  346. Nataša Brulc Šiftar Murski Val
  347. Lidija Magdič Murski Val
  348. Marjan Dora Murski Val
  349. Bernarda B. Peček Vestnik
  350. Ludvik Kovač Vestnik
  351. Jože Gabor Vestnik
  352. Milan Jerše Vestnik
  353. Jože Graj Vestnik
  354. Nana Rituper Rodež Vestnik
  355. Tomo Koleš Vestnik
  356. Andrej Bedek Vestnik
  357. Jože Pojbič Delo
  358. Boris Cipot
  359. Majda Horvat Vestnik
  360. Silva Berki RTVS, MMR Lendava
  361. Eva Bukovec RTVS, MMR Lendava
  362. Agnes Tatrai RTVS, MMR Lendava
  363. Suzana Časar Šimon RTVS, MMR Lendava
  364. Klara Jobbagy RTVS, MMR Lendava
  365. Elizabeta Markovič Toplak RTVS, MMR Lendava
  366. Edit Gonc RTVS, MMR Lendava
  367. Agnes Horvath RTVS, MMR Lendava
  368. Helena Feher RTVS, MMR Lendava
  369. Ildiko Kovačič RTVS, MMR Lendava
  370. Szilva Roszman RTVS, MMR Lendava
  371. Borut Šantak RTVS, MMR Lendava
  372. Eva Lorincz RTVS, MMR Lendava
  373. Irena Matko Lukan Ciciban, Cicido
  374. Alenka Veler Ciciban, Cicido
  375. Meta Tavčar Reader’s Digest /Slo.
  376. Slavica Remškar Ciciban, Cicido
  377. Tihana Kurtin Poliglot
  378. Zarja Koliševska Plus
  379. Jana Zirkel Bach Plus
  380. Boris Bogataj MK-Založba revij
  381. Urška Kaloper Plus
  382. Anja Leskovar GEA
  383. Urška Skvarča Cici- Zabavnik
  384. Katja Stergar PIL
  385. Maja Bajželj Moj Planet
  386. Jasna Merc Moj Planet
  387. Lidija Kosi Radio Slovenija
  388. Silva Eory Radio Murski Val
  389. Marjan Maučec POP TV
  390. Bojan Peček TV Slovenija
  391. Cirila Sever TV Slovenija
  392. Nataša Gider Večer
  393. Rado Božičnik TV Slovenija
  394. Boris Kralj Radio Koper
  395. Peter Petrovčič Mladina
  396. Miha Štamcar Mladina
  397. Matjaž Klančar Mladina
  398. Gregor Cerar Mladina
  399. Deja Crnovič Mladina
  400. Sebastjan Ozmec Mladina
  401. Aleksander Mičič Mladina
  402. Vito Avguštin Dnevnik
  403. Milena Ule Dnevnik
  404. Tomaž Bukovec Nedeljski dnevnik
  405. Suzana Rankov Dnevnik
  406. Sebastjan Morozov Dnevnik
  407. Mirko Štular Radio Slovenija
  408. Miha Švalj Radio Slo./Val 202
  409. Gojko Bervar Radio Slovenija
  410. Boštjan Bogataj Gorenjski Glas
  411. Ana Hartman samostojni novinar
  412. Danica Zavrl Žlebir Gorenjski Glas
  413. Primož Knez Dnevnik
  414. Aljana Jocif Radio Slovenija
  415. Mateja Gruden Delo
  416. Mateja Železnikar Radio Slovenija
  417. Katja Lenart Vest.si
  418. Alenka Sivka Stop
  419. Marjana Vovk Stop
  420. Irena Knez Stop
  421. Martin Senica Stop
  422. Melita Berzelak Jana
  423. Bernarda Jeklin
  424. Jure Eržen Delo
  425. Matjaž Štirn Radio Študent
  426. Boštjan Andjelković Radio Študent
  427. David Verbuč Radio Študent
  428. Božidar Plesnik Radio Študent
  429. Igor Modic Delo
  430. Blaž Samec Delo
  431. Mateja Babič Delo
  432. Jure Aleksič Mladina
  433. Nada Mavrič Nedeljski Dnevnik
  434. Marjana Vončina Nedeljski Dnevnik
  435. Boris Lenič Dnevnik
  436. Sašo Mlač Beta, Onasa
  437. Borut Čontala Slovenske novice
  438. Tadeja Zupan Arsov
  439. Zoran Potič Večer
  440. Domen Grogl STA
  441. Tjaša Škamperle Radio Koper
  442. Franček Kavčič samostojni novinar
  443. Marjeta Verbič samostojna novinarka
  444. Sonja Merljak Zdovc Delo
  445. Luna J. Šribar Kralji ulice
  446. Maruša Bertoncelj Radio študent
  447. Maša Stanovnik TV Slovenija
  448. Zoran Odič Svobodna misel
  449. Jaka Elikan Primorske novice
  450. Meta Krese samostojna novinarka
  451. Lada Zei upokojena novinarka
  452. Vida Zei samostojna novinarka
  453. Simona Bandur Delo
  454. Nada Ravter upokojena novinarka
  455. Marjan Sedmak upokojeni novinar
  456. Aleksandar Djurič STA
  457. Primož Kavčič Večer
  458. Marjan Lah ex – TV Slovenija
  459. Siniša Gačič TV Slovenija, Mladina
  460. Tina Recek Večer
  461. Miran Lesjak Dnevnik
  462. Mitja Blažič Radio Slovenija
  463. Štefan Kutoš Radio Slovenija
  464. Rajko Dolinšek Radio Slovenija
  465. Aida Kurtovič Radio Slovenija
  466. Špela Bratina Radio Slovenija
  467. Tatjana Popovič Radio Slovenija
  468. Gašper Klarič Radio Slo/Val 202
  469. Luka Jakopin Radio Slo/Val 202
  470. Dare Rupar Radio Slovenija
  471. Bojan Leskovec Radio Slovenija
  472. Vesna Vukovič Dnevnik
  473. Romana Erjavec Radio Slovenija
  474. Marcel Štefančič Mladina
  475. Eva Kobe TV Slovenija
  476. Marjeta Šoštarič Delo
  477. Miloš Ivančič Radio Koper
  478. Maja Cerkovnik STA
  479. Boštjan Močnik Radio ENA
  480. Ivan Botteri Slobodna Dalmacija, Novi list
  481. Erika Repovž Delo
  482. Dare Hriberšek samostojni novinar
  483. Jerca Kos samostojna novinarka
  484. Pavel Perc Dolenjski list
  485. Bojan Bauman Večer
  486. Boštjan Pihler Mladina
  487. Borut Peterlin Mladina
  488. Matej Leskovšek Mladina
  489. Andrej Hofer TV Slovenija
  490. Danilo Utenkar Delo
  491. Zoran Medved TV Slovenija
  492. Vili Vuk Večer
  493. Simona Špindler Murski val
  494. Sebastijan Rous Murski val
  495. Bojan Rajk samostojni novinar
  496. Liana Buršič Radio Slovenija
  497. Lucija Fatur Radio Slovenija
  498. Nataša Lang Radio Slovenija
  499. Boštjan Janežič Radio Slovenija
  500. Glorija Marinovič 7 dni
  501. Mirko Lorenci Večer
  502. Mirko Munda Večer
  503. Janja Koren TV Slovenija
  504. Jana Zupančič Nedelo
  505. Boris Kutin
  506. Miša Sovdat upokojena novinarka
  507. Dean Jelačin TV Koper
  508. Tomaž Švagelj Delo
  509. Anja Golob gledališka kritičarka
  510. Stojan Spetič novinar v Italiji
  511. Robert Škrlj Primorske novice
  512. Maksimiljana Ipavec Primorske novice
  513. Tina Milostnik Valenčič Primorske novice
  514. Tomo Šajn Primorske novice
  515. Igor Tavčar Primorske novice
  516. Mitja Marussig Primorske novice
  517. Miša Molk TV Slovenija
  518. Jasna Tepina TV Slovenija
  519. Darja Lojen Štajerski val
  520. Milka Dobravc Štajerski val
  521. Marjan Toš Radio MB, Lovec
  522. Brigita Rovšek Radio Slovenija
  523. Zlatka Strgar Dnevnik
  524. Marjan Remic upokojeni novinar
  525. Janez Temlin samostojni novinar
  526. Zmago Šalamun Radio Tednik Ptuj
  527. Monika Rijavec samostojna novinarka
  528. Zdenka Jagarinec POP TV
  529. Majda Santin Bažec samostojna novinarka
  530. Arden Stancich TV Koper
  531. Jasna Kontler Salamon Delo
  532. Nevenka Čurin samostojna novinarka
  533. Tomaž Klipšteter Dnevnik
  534. Majda Vukelič Delo
  535. Tanja Kremžar Večer
  536. Matjaž Zajec TV Slovenija
  537. Anka Dugorepec Delo, ex Info TV
  538. Matjaž Vizjak
  539. Zoran Ličen Tele 59, RTS
  540. Vasja Ocvirk samostojni novinar
  541. Lidija Jež samostojna novinarka
  542. Nace Novak Novi glas, Primorski dnevnik
  543. Vlado Podgoršek upokojeni novinar
  544. Silva Čeh Delo
  545. Katarina Fidermuc Delo
  546. Natalija Gorščak TV Slovenija
  547. Živa Brecelj samostojna novinarka
  548. Tomaž Karat RTV Slovenija
  549. Gabrijela Milošič RTV Slovenija
  550. Saša Krajnc RTV Slovenija
  551. Ana Hajšek Bučar RTV Slovenija
  552. Matej Korošec RTV Slovenija
  553. Tatjana Kren Hlebič RTV Slovenija
  554. Dragica Vujanovič RTV Slovenija
  555. Irena Bedrač RTV Slovenija
  556. Zoran Medved RTV Slovenija
  557. Simona Kopinšek RTV Slovenija
  558. Irma Ferlinc Guzelj RTV Slovenija
  559. Simon Šparavec RTV Slovenija
  560. Nina Cverlin RTV Slovenija
  561. Ema Staubar RTV Slovenija
  562. Andrej Geržina RTV Slovenija
  563. Saško Jazbec RTV Slovenija
  564. Drago Soršak RTV Slovenija
  565. Ivo Kores RTV Slovenija
  566. Andreja Rednak Finance
  567. Darja Tibaot Ciringer TV Slovenija
  568. Rajka Pupovac TV Slovenija
  569. Ilinka Todorovski Finance
  570. Marjan Šrimpf TV Slovenija
  571. Polona Fijavž TV Slovenija

 54. Demi Zen pravi

  nisemon:

  🙂 si zelim da bi bilo tako enostavno kot se zdi tebi. Mogoc bo kej MM dodal kaksen genetski algoritem, kasne simulacije mnozic s nakljucnimi perturbacijami itd..to ni lih moje podrocje razen nekaj malega biogeografije prostorske analize populacij in simulacije gruc.

  takole nekako na grobo: manj zaroda –> manj talenta, manj zaroda (–)
  manj zaroda –> vec pritiska, vec mutacij z intenziteto v centru in robu distrubucije populacije (+–)

  torej, izzid v najboljsem primeru negotov. Sicer zelo suhoparno in tehnicno ampak dejstvo ki ga ne gre prezreti. zmanjsana rodnost za narod ne pomeni nic dobrega. Mati vedno caka in pomlad vedno pride, otroci se pac ne vrnejo vedno in noben narod ni vecen. Nisem crnogled, le realisticen.

  kar se tice moje vrnitve in pomoci; nic od tega nisem zakuhal. izobrazil sem se zunaj na svoje stroske in prezivel tudi z direktno, nepovratno pomocjo zdruzenih drzav. lojalnost je ena prvin uspeha v druzbi in potrebno je prepoznat ta dolg in ga vrnit pravemu upniku. Jaz sem resnici na ljubo dolzan sloveniji zelo malo, ce sploh kaj. V primeru vrnitve v regijo od slovenije ne pricakujem nic in se ji ne pocutim dolzan za nic. Otroke bom solal doma ali privatno.Ce se bodo otroci pocutili dolzne sloveniji kaj vec, bo to njihova odlocitev z moznostjo izbire.

  Kritiziram slovenijo z najboljsimi nameni. Verjamem da bi lahko bilo v sloveniji veliko bolje kot je. to verjetno zdaj razumejo tudi ze akterji in srcno upam da imajo plan in upam, da imas ti prav, ko menis, da je prebujenje naroda tik pred zdajci.

 55. MEFISTO pravi

  Končno smo slišali angleščino v savinjskem narečju.

 56. nisemon pravi

  Demi Zen,
  kot velika večina moških interpretiraš narobe, namreč; nikjer ni bilo rečeno, da ste ti in ostali klateži slovenski nam kaj dolžni. Tudi osebno ne mislim tako.
  Pač pa, da je domovina kot mati: vedno se nadeja, upa, da se njeni otroci vrnejo, da jih sprejme vsaj še enkrat v svoj objem.
  Da si tudi mi želimo, da pridete vsaj na obisk, mogoče kot turisti, mogoče na stara leta, še bolje pa za vedno. Nazaj v svet še vedno lahko greste. Vedeti pa morate, da je tu vaš pravi dom in da ste vedno dobrodošli.
  Še več: Mi doma in vi po svetu bi nujno morali bolje sodelovati, več in na različnih področjih. Obvezno.
  Sploh te ne kritiziram, pač pa odpiram oči, ker vidiš stvari enostransko.
  Ljudi, ki jih omenjaš in nad katerimi se jeziš, niso Slovenci.
  To verjetno tudi ostali tako vidijo. Razen balkana, ki pa ve stvari bolje od nas. in sami te ološi ne marajo. ker ne marajo nikogar, tudi ostalih balkancev ne, ki so tu, pa so pridni, pošteni in tudi oni žrtve.
  Torej, javni mediji ne pišejo resnice ali hudo potvorjeno.
  Na forumu je večina komentatorjev, neslovencev, ki sploh slovenščine ne obvladajo, s pravim stanjem niti približno niso seznanjeni in niti približno ne poznajo prave zgodovine.
  Kar je žalostno, toda dejansko je vse to plod, ‘uspeh’ FF, FDV, delno tudi pedagoške, ki namenoma peljejo v napačno smer.
  Slovenci bomo morali to urediti. Lustracija. Nato ostale stvari.
  Kadar se s kom ‘zapneš” ta pač Slovenec ni. Zadrti komunisti so pod rušo, ostali ne uporabljo interneta, torej so ali plačani in gonijo svojo za
  mezdico ali pa neslovenci, ki se želijo identificirati, pa ne vedo kako.
  Problem ientitete, problem družbe.
  Toliko. Slovenec je še vedno priden, delaven, pošten in rad se uči. ostalo ti razložijo drugi. o nataliteti. kaj je bolje, kvaliteta ali kvantiteta, poglej po sebi, odnosno, od sebe. če si ok starš več otrokom, ni panike. in če jim omogočiš da so sposobni se sami preživeti in obstati.

 57. nisemon pravi

  hehe, mudo moreno,
  verjetno te čaka tudi kvalitetna literatura, ne dvomim. Torej fižolovke in možgane na pašo. Da se vrneš svež in obložen z novim znanjem. osti jarej

 58. Janko.Z.Vića pravi

  Zbog MURGELNOVEG ” NAZI-ANALNOG” interesa će ubrzo PREVIRANTA i ŠTABNU RADODAJKU pomalo zaboleti DUPE, GREGA će stenjati RADODAJKA će vrištati i nakraju sve “ZAŠTEPATI” – ko prava ZANATLJIJA…..

 59. I lke it whenesver people come together and share thoughts.
  Great site, keep it up!

  my weblog; مكافحة النمل في المنزل

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen