Že spet izgubili: Slovenija – Islandija 1:2 (1:0)

2

Slovenska nogometna reprezentanca je na peti tekmi kvalifikacij za svetovno prvenstvo 2014 v Stožicah izgubila proti Islandiji z 1:2 (1:0). Slovenci bodo naslednjo tekmo v kvalifikacijah igrali 7. junija, ko bodo gostovali na Islandiji.

Za Slovenijo je v 34. minuti zadel Milivoje Novaković, za Islandijo pa je bil v 55. in 78. minuti uspešen Gylfi Sigurdsson. (sta)

Soccer Ball in Goal Net

 

 

Št. komentarjev: 2
  1. Toni pravi

    Všeč mi je, da slovenija izgubi vsako tekmo in tudi za v naprej, ker jo vodi “mafija: čeferin, katanec, jugonostalgiki v reprezentanci so pa tako ali tako sami čefurji ićićići”, vem, da si fantje nemorejo nič zato, da imajo ta imena oz. priimke, toda vemo kdo jih je privlekel notri oz. njihove komunistične gnide pokvarjene kriminalce-sorry niso vsi toda nekaj jih je med njimi, ki jih ljubljanski mafija bos-mafijanković podpira in njega oni ravno tako. Katanec je MRTVO PUVALO, ker ga nobeden več noče so se pa ga usmilili ti ČEFURJI-ČEFERINI, in potem še igrajo v Stožicak, kjer se Plagiatoršek Alenka zvija z BALKANSKIM NARKO-MAFIJCEM TOŠIĆEM, ker ima v več EU držav tiralico za njega, slo-sodstvo ga pa opraviči, ja narobe svet v Sloveniji, zato neverjamem v pravno državo Slovenijo, ker so oprostili kriminalca dilerja, ki je veliko naših mladih zastrupil in jih še naprej, sramota za to Slovenijo in sodstvo, da podpirajo narkomanski kartel, seveda ker so same gnide sodne in jemljejo mamila, ker brez njih nemorejo živeti.

  2. Saskia pravi

    Drugič pa VIP ložo zagazit, kaj pa ima Plagiatorka se z Jankovićem napre srečavat, ah ja ta kurba-balkanska potrebuje nasvete kako kradit in naprej narod okrog prinašat, ti alenka Plagiatošek – Cvetićanin ciganka šiviljska a si neupaš povedati svojega priimka, ker je od enega BALKANSKEGA NARKOMANCA-DILERJA, ti si taprava za v kak “kurbenhaus” ne pa za v DZ, narod prebudite se in odnesimo lastnoročno to previrantsko-plagiatorsko lopovsko vlado v eno odlagališče za smeti, naj tam smrdijo in poginejo….fujjjjjjjjjjjjjjjj in fejjjjjjjjjjjjjjjj

Napišite komentar

Vaš e-poštni naslov ne bo objavljen